Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Felhő karcolta álmok

A hirtelen álmok, amelyek a legváratlanabb pillanatokban törnek rád, azok hordozzák az igazi vágyaidat.
A felhőkarcolók városában nagyon sok álom alszik, az enyém is a magas hegyoromként égbenyúló, csillogó ablaküvegek között született.
Egy biztosítótársaság alkalmazottja vagyok, saját iroda, némi hírnév, egy szőke, hosszú combú titkárnő helyett egy nyúlánk, karcsú titkárral az oldalamon. Hogy mi a vágyálmom?
Hát ő.
Igen, pontosan. Nekem, Derek Mullighennek, az húszéves Brendon az álmom.
Tudjátok, amikor az idős Nancy nyugdíjba ment-mivel a nővére lebetegedett-, őt vette fel a felettesem, persze a beleegyezésem is számított, de én anélkül, hogy láttam volna ki lesz az új alkalmazottam beleegyeztem.
Amikor először félszegen elém állt és bemutatkozott azt sem tudtam mit akar. Az új titkárnőre vártam és eléggé sokáig tartott mire megértettem, hogy megérkezett.
- Szóval nem örül nekem?- hajtotta le a fiú a fejét.
- Csupán meglepődtem. Tudja Brendon azt hittem, hogy egy csinos hölgy fog engem körbeugrálni, és látja, magát kaptam helyette.
- Hát sajnálom - vörösödött el a fiú, széttárva a kezét.
A kávéja tűrhető, a gépelése gyors, az önálló munkában ügyes, nem lehet rá rossz szavam. A fekete öltöny és a fehér ing remekül áll neki, és simulékony a természete.
A negyvenkét évemmel már túl vagyok sajnos egy váláson, halomnyi próbálkozáson, megjártam a swinger clubokat, de sosem értem férfihoz, eszembe sem jutott.
Brendon az elejétől fogva túl alázatosan viselkedett, ami egy idő után kezdett az idegeimre menni, és kezdtem magam rabszolgahajcsárnak érezni. Nem vagyok egy puhány természetű férfi, és a külsőm is kemény, férfias, de sosem követeltem alázatot, csupán tiszteletet. Rövid barna haj, barna szem, kemény arccsontok, a halántékomnál néhány ősz hajszál, a szemem sarkában enyhe ráncok. Szexi. Állítólag. Ez vagyok én.
De ahogy Brendon megalázkodott előttem, ahogy folytonosan hajlongott, és amennyire jó fiú volt, kezdett a sodromból kihozni. Bosszantott. Be akartam neki szólni többször is, de nem akartam megbántani, sem kellemetlen helyzetbe hozni. Egyébként is valami furcsa tűz lobogott a szemében az alázata ellenére. Nem mindig, de néha rajta kaptam azzal a furcsa pillantással rám nézni. Ilyenkor mindig pipacsvörös lett és elmenekült a lehető leghamarabb.
- Te sosem mosolyogsz? Sosem csinálsz semmi rosszat? Tudod mi az a lazaság?- kérdeztem egy konferencia után visszatérve az irodába, ahol egy kávéra vártam. A zakómat ledobtam a székemre, az ingem ujját felhajtottam, a nyakkendőmet kilazítottam, az ingem felső gombjait pedig kigomboltam.
Havi zárás volt a cégnél, ráadásul összefoglalót kellett tartanom a nagykutyák előtt, aminek újabb fizetésemelés lett az eredménye, és még egy lépcsőfok felfelé. Pedig nem azért csináltam, csak a munkámat szeretem a legjobb tudásom szerint végezni. A lényeg, hogy fáradt voltam és ingerült. Talán a több heti önmegtartóztatás is rájátszott mivel nem voltam nővel egy ideje, csömört kaptam, besokalltam az egy ágyas kapcsolatoktól.
- Nem értem mi a baj?- állt meg Brendon az íróasztalom előtt a kezében tartva a tálcát a frissen gőzölgő kávéval. Ekkorra abbahagytam a le-fel, sétálást és odaálltam a fiú elé.
- Nem érted, vagy csak nem akarod érteni?- ekkorra már tomboltam belül, a fiú kék szemei megrebbentek, fogalma sem volt, hogy hirtelen mi a bajom. Olyan bársonyos volt az arca, mint valami lánynak. Az illata az a megszokott, összetett citrusos- virág kompozíció, amit nem tudtam megfejteni. Mintha egy adag nem túl tolakodó férfi, és egy nem túl édes női parfümöt kevert volna össze a bőrén. Kitágult orrlukakkal szívtam be, mint mindig, ha a közelemben volt.
- Az illatod- csúszott ki a számon. A fiú tekintete megrebbent, a keze remegni kezdett, a forró kávé a combomon landolt.
- A kurva életbe, de ügyetlen vagy!- szaladt ki a számon a szitkozódás. Nem volt olyan nagy probléma, de mégis csak zavart, hogy elöl a nadrágom tiszta kávéfoltos lett.
- Uram bocsásson meg, nem akartam! Méltatlan vagyok erre a feladatra. Azonnal hozok egy rongyot, rögtön. - mentegetőzött. Majd akár egy mérgezett egérke elkezdett a teakonyhába futkosni, ki a folyosóra, aztán vissza, a kezében egy konyharuhát lóbálva diadalittasan, a másik kezében pedig egy nedves szivacsot tartogatva.
- Kitisztítom!- szólt biztatva. Ahogy ránéztem azonban az arcán megfagyott minden vonás. Nem hiszem, hogy mérlegeltem a dolgokat, az ösztön irányított vakon.
- Szerinted most miben megyek haza?- kérdeztem halkan, de fenyegető hang éllel.
- Nem tudom, én nem akartam…
- Gyere ide!- parancsoltam a szavába vágva.
- Vesd le rólam a nadrágot!- furcsán nézett rám a kérésem hallatán, de nem csodáltam, magamat is alaposan megleptem vele, meg akartam alázni azt hiszem. A félelem szikrái a szemébe költöztek, az arca vérvörössé vált, mintha egy szűz lenne, akit készülök meghágni.
- Csináld!- utasítottam. Ekkor meglepetésemre Brendon térdre ereszkedett előttem, majd a zsebéből egy zsebkendőt vett ki és elkezdte törölgetni a fekete lakkcipőmről a kávé cseppeket. Mondhatom nem számítottam ilyesmire, de csak a hajamba túrtam és néztem.
- Ne haragudj - suttogás.
A kezei átölelték a combomat, a feje az ágyékomra simult. Alig hittem el, hogy igaz ami történik. Valami bizsergés - féle rázott meg ekkor. Ahogy az arca a combomnak simult, ahogy a szöveten keresztül éreztem a szapora szuszogását valami megtört bennem, de akár azt is mondhatnám, hogy fel.
- Fejezd be!- próbáltam szigorú lenni.
- Büntess meg!- volt az igencsak meglepő válasz. Azt sem tudtam mit feleljek neki, de azt éreztem, valami olyan ösvényre léptem, ami nekem igen csak ismeretlen.
Ezután a fiú remegő keze a gombhoz nyúlt, majd miután kioldotta, lassan lehúzta a cipzárt a nadrágomon. Nagyon furcsa érzés volt, csak azt nem értettem mi ütött belém. Elkezdtem keményedni.
Azt hittem elfutok a világból, de moccanni sem tudtam. Brendon lassan letolta a nadrágomat a térdem alá, de úgy hogy közben a két keze a szőrös combjaimat simította végig. Ott álltam libabőrösen, izmos combokkal egy fekete száras, sztreccs bokszerben. A kezdődő merevedésemet le sem tagadhattam volna, a félkemény szerszámom kifliként domborodott a szűk, rugalmas anyag alatt. Ekkor a fiú egyenként levette a cipőmet, majd teljesen levette a nadrágomat.
- Bármilyen büntetést, elfogadok uram. – jelentette ki ezután a fiú, még mindig térdelve.
- Menj haza, hagyj békén - feleltem ekkor mogorván, mert valamelyest felocsúdtam, és szégyelltem a testi reakciómat a vetkőztetésre.
- Ne! Ne küldjön el, kérem.
Ekkor a fiú merészen az alsómhoz nyúlt és kivette a péniszemet, majd az orrához emelve lélegezte be az illatát.
- Kérem, hadd szopjam le. Nagyon jól fogom csinálni. Könyörgök, hadd egyenlítsem ki a tartozásomat. - Azt hittem összerogyok. Akartam ordítani, ütni- vágni, de csak álltam, mint akit elvarázsoltak és éreztem, hogy a vágyam az egekig szökött.
- Jó- feleltem rekedten, de nem értettem, hogy adhattam ezt a választ. Éreztem, hogy megszédülök, az íróasztal mögé támolyogtam, letoltam az alsómat és belerogytam a székbe, majd lehunytam a szemem.
- Te is. - nyögtem. - Vetkőzz le, de előtte zárd kulcsra az ajtót. - mintha nem is az én hangom lett volna, idegenként vibrálta be a helyiséget.
Akartam, kívántam látni a meztelen testét. Akkor ott, abban a pillanatban jöttem rá, hogy mindig is kíváncsi voltam, vajon milyen a fiú a fekete öltönye alatt.
A szemem csukva volt, hallottam a zár kattanását, majd hallottam a simulékony lépteket. A halk neszezés, a ruhasuhogás mind magasabbra vitte a vágyamat. Kinyitottam a szemem, és azt hittem megőrülök.
Hófehér, sima bőr, gömbölyű vállak, és! Két cici! Pici, hegyes és gyönyörű. Azonnal lejjebb siklott a tekintetem, a hosszú combok közé. Aranyló, vékony csík a keskeny szeméremdombon!
- Jézusom. Ez. Ez... Te lány vagy!
- Igen- sütötte le Brendon, a most már nagyon is érthetően söprű szempilláit.
- Miért?- kiáltottam rá. - Miért hitetted el velem, hogy fiú vagy?- Ordítottam, de meg is nyugodtam belül, már értettem miért vonzódtam az új alkalmazottamhoz olyan nagyon.
- Nem tudom. Ha nőként jelentkeztem volna, akkor beolvadok a sok női jelentkezőbe és talán nem alkalmaznak.
- Istenem- túrtam a hajamba felpattanva a székről. Sétáltam akár egy bevadult tigris.
Úgy éreztem felültettek.
- Az adósságom, akkor megadhatom?-kérdezte, miközben vágyakozás ült a kék szemekben. A lány szépségétől elakadt a lélegzetem. Mindig a bögyös, széles csípőjű lányok, asszonyok tetszettek, de a vékony lány, a hófehér bőrével, a rövid szőke tincses hajával, a törékenységével az őrületbe kergetett.
Egy pillanat volt csak.
Mellette termettem, elkaptam a derekát és magamhoz rántottam. Felemeltem az állát és a nagyra tágult pupillákba néztem.
- A nevedet!- követeltem.
- Krisztyn- sóhajtotta a formás ajkai közül.
Lecsaptam a szájára.
Zamatos volt, amilyent már nagyon régóta nem éreztem. Mézes gyümölcsöt idézett fel bennem az íze. Először csak kóstoltam az ajkát, az övé is mohón az enyémet, rendkívüli módon egymásra voltunk hangolva.
- Fogd meg-utasítottam, a kezét az ágyékomra szorítva, majd a nyelvem benyomult vadul és mélyen a szájába.
Hörögtem.
A keze finoman simogatott, kicsivel később erősebben, végig járták az ujjai a péniszemet a hegyétől a tövéig, majd a herémet emelgette, morzsolgatta és megint felfelé csúszott a keze. A kicsi feneke nem csak gömbölyű, de kemény is volt, a simaságát tapintottam, a keménységébe belefogtam, vörös foltokat hagyva magam után. A hátán is végigsiklottam, a gerincének ívén, szorítottam a csípőjét, majd  a vállát simítottam, a kezem mindenhol ott akart lenni egyszerre, fel akartam falni a lányt, magamba temetni teljesen.
Muszáj volt abbahagynom a csókot, hogy a testét máshol is megízleljem.
A nyakának az ívét nyaltam, amikor teljesen hátrahajtotta a fejét, majd a mellei fölötti részre szórtam apró puszikat, végül a melleire. A kicsi bimbók kemény, kis rózsás színű gömbbé váltak a szívásomtól. A nagy tenyeremben szinte elvesztek a kamaszos halmok.
A lapos hasat is végigcsókoltam, miközben lassan ereszkedtem térdre. A köldöke alatt még kapott egy puszit, amikor felemeltem a bal lábát és a vállamra támasztottam.
Krisztyn belém kapaszkodva talált egyensúlyt én pedig gyönyörködtem a nedvesen csillogó szép nagyajkakban, és az enyhén kinyílt kisajkakban. Belecsókoltam a közepébe, amitől a lány halkan felsikkantott, majd a kezemmel széjjelebb nyitottam a szirmokat, hogy a nyelvem minden kis zugot megízlelhessen.
Krisztyn nyöszörgött az élvezettől miközben nyaltam, a szabad kezével a melleit simogatta.
Olyan szűziesnek és féltenivalónak tűnt, hogy nem mertem megujjazni, de végül ki kellett próbálnom mennyire forró belül, nem bírtam ki. A mutató ujjamat bedugtam a lédús hüvelyébe- szinte azonnal rám szorult az élvezettől-, tetszett neki, ahogy ki-be húzogatom benne.
Amikor csak egy pontra koncentrálva a csiklójára tértem át,  megfeszültek az izmai, éreztem, hogy hamar a csúcsra fogom vinni.
Amikor felsikoltott a nedvek ellepték nem csak a számat, de az arcomra is jutott belőle. A nedvesség finom volt, akár csak a lány.
- Most te jössz, cseréljünk!- álltam fel, Krisztyn pedig ereszkedett lefelé.
- Nagyon jó vagy- suttogta mámoros tekintettel, majd elkezdte a bőrt húzkodni a vastag péniszemen, miközben a makkomat nyalogatta. Nagyon élveztem, fel voltam ajzva rendesen. Majd a hímvesszőm oldalán futott végig a nyelve, miközben ütemesen mozgatta a kezét. Fentről lefelé nyalt, majd fordítva. Aztán a herémet nyalta, sőt be is szívta enyhén az egyik, majd a másik oldalon. Fantasztikus érzés töltött el, úgy csinálta akár egy hivatásos örömlány.
Minden annyira extrém volt, a lány csodás, régen voltam nővel, így ezek együttes hatása miatt, nagyon hamar elérkeztem az orgazmus kapujába. A lány amikor teljesen hátrahúzta a bőrt, és körbenyalta az árok részt, a fitymát pedig a hegyesre formázott nyelvével izgatta, még megpróbáltam visszatartani a magömlést.
- Még nem akarok elmenni, még nem.
- Akkor?- kérdezte duzzadt, nyáltól fénylő  szájjal felnézve rám.
- Dőlj be, ott az íróasztalnál.
Kristyn megtette.
Teljesen behajolt, a gyönyörű kicsi feneke, és  a luka premier plánba tárult elém.Az első reakcióm az volt, hogy azonnal belé hatolok, de a feneke túlságosan csábító volt ahhoz, hogy ne nyalogassam meg.Alaposan körbenyálaztam a fenéklukát, még sosem láttam szebb popsit mint az övé.
- Dugd fel az ujjad is- kérte mámoros hangon én pedig megtettem, de előtte az íróasztalom sarkán heverő, ritkán használt kézkrémemből kentem a luk köré egy nagy adagot. A olajos elegy megtette a kívánt hatást lassan, finoman belecsúsztam egy ujjal, majd kettővel. Furcsa volt, hogy a gyönyörű, hamvas pinája helyett először a fenekét akartam megdugni, de ott akkor már elhatároztam.
Rengeteg nyálat folyattam a meghódítani kívánt bejárathoz, még kentem egy kis krémet, majd a makkomat a lukhoz igazítottam.
- Mit szólsz?- kérdeztem lihegve.
- Akarom, nagyon, pont erre vágytam - nézett hátra fátyolos tekintettel.
Ekkor vettem egy mély levegőt és benyomultam, a makkom becsusszant a nagyon szoros, forró helyre.
- Ahh- nyögte Krisztyn- csodás. Még, kérlek. - Beljebb mentem. Félig voltam benne, amikor a törékeny csípőjét megragadtam, és elkezdtem a pumpáló mozdulatsort.
Kicsi, nyöszörgő hangok törtek fel belőle, éreztem is, hogy feszít, fájt neki.
- Abbahagyjam?- kérdeztem tőle.
- Ne! Csináld, kibírom. Azt akarom, hogy belém élvezz!- Lassan kezdtem el mozogni, majd amikor éreztem a feszült görcs oldódik, a lány belseje lassan hozzám tágul, gyorsítottam a tempón, de nem is bírtam volna akkorra már másképp.
A herém csak úgy csattan a feszes fenéknek, a lány ujjpercei elfehéredtek a kapaszkodástól.Nagyon szoros volt, szinte kipréselte belőlem az ondót.Nem tartott sokáig az aktus, nagyot hördültem nemsokára, majd hosszan beleélveztem Krisztyn fenekébe, ahogy kérte. Ő is felsikoltott az élvezettől, majd éreztem ahogy ritmikusan rám szorul a belseje.Kegyetlenül jó volt.
Amikor az utolsó cseppet is beleengedtem, ráhajtottam magam a remegő hátra, így pihegtünk egy kicsit, majd a lányból lassan kihúzódtam és gyorsan zsebkendőt kerestem, mert a belsejéből azonnal szivárogni kezdett a sperma. Amikor megtörölgettem a majd összecsuklani készülő lányt, az ölembe vettem, és leültem az édes terhemmel. Szorítottam és öleltem, nem tudtam elhinni, hogy valódi és az érzés is amit adott nekem.
Nem tudom mennyi idő tellett el így meghitten, valami csodába burkolózva.
Amikor a lány magára vette később a fekete öltönyt megállapítottam, hogy egy barom vagyok. Aki nagyon akarta az láthatta, hogy Brendon lány.Úgy látszik, nem akartam észrevenni, még jó, hogy a kis baleset megtörtént.
Soha többé nem engedtem el őt, nem érdekelt már a foltos nadrágom, azóta a nap óta velem alszik.  Minden éjjel együtt vagyunk, és most is ő a titkárom.
Amikor a huszonharmadik emeleti irodámba lép, akkor mindig úgy érzem; az álmom a felhőkarcolók között van.
Hozzászólások
További hozzászólások »
hiperaktiv ·
Jó lett, egyszerűen jó! Aki mást nem tud, csak ócsárolni, még nem láttam hogy bárhova is irt volna egy értelmes mondatot, de ez az ő fogyatékossága.

doromb ·
Mikor olvashatunk valami újat?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: