Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Felfokozott vágyaim kibontakozása! (Igaz történet alapján!)

Hiába voltak kivilágítva az utcák, én mégis féltem egyedül sétálni az utcákon este. A félelmem miatt egyre gyorsabb tempóba siettem hazafelé, de mégis úgy éreztem, hogy nem közeledem, hanem egyre csak távolodok az otthonomtól.
Hirtelen fájdalom nyílalt a szívembe. Még mielőtt elestem volna, nekitámaszkodtam a közelemben lévő lámpaoszlopnak, aztán leültem a padra, elkerülve az elájulás veszélyét. Mostanába gyakran kerülget a rosszullét... Vajon a tavasz teszi ezt velem? Ugyan a kedvenc évszakom, de ebbe az évszakba felerősödnek az érzékeim, és mindenre sokkal érzékenyebb vagyok.Hagytam, hogy a lágy szellő csiklandozza az  arcomat, és nyugtató gyakorlat lévén, mélyen beszippantottam a friss, esti szellőt. Jót tett, kissé megnyugodtam, és a szívem sem fáj már. Sietve folytattam utamat, amikor meghallottam egy közeledő cipő kopogását. Valaki követ! Aztán a kopogáshoz egy kellemes, édeskés illat is tartozott. Megálltam, és egy 180°-os fordulatot véve hátraarcba fordultam. Nem hiszek a szememnek! Ugye nem csak álmodom!
- David!
Meg sem vártam reakcióját, egyenesen felé futottam. (David volt álmaim férfia, akinek a felesége szerettem volna lenni. Még nem volt köztünk semmi testiség, de én már hónapok óta halálosan szerelmes voltam belé.)
Olyan erővel szaladtam az ölelésébe, hogy egy percre meg is inogott a lendületemtől.
- Yv (Yvette becézése) mi ez a lendület, ennyire örülsz nekem?-simított végig az arcomon. Ez az érintése és meleg ölelése átmelegítette a szívemet, ami hevesen el is kezdett dobogni.
- Azt te el sem tudod képzelni!
- És mit csinál egy ilyen csinibaba a sötét éjszakában egyedül az utcán?
- Hazafelé igyekezik...
- Ilyen álmos talán?
- Nem...
- Pedig az én ágyamban van még egy hely, de ha nem, hát nem...
- Viccelsz? Hozzád bármikor elegyek!
David elismerésében egy forró csókkal húzott még közelebb magához.Majd meg őröltem a boldogságtól, hogy végre lecsillapítja David azt a tüzet, amit hónapokkal ezelőtt csiholt bennem.
- Akkor kisasszony, irány a másik irány!
- Igenis kapitány!Amúgy, hogy találtál rám?
- Minek rontod el ezt a pillanatod ilyen bugyuta kérdésekkel?Rossz kislány...
A sétával gyorsan telt az idő, hamar odaértünk David házához, és ahogy bementünk, már el is kezdődött a forró este előjátéka.David hátulról átkarolta a derekamat, és elsimítva a hajamat a nyakamba csókolt, amibe beleremegtem.
- Na, csak nem ez az erogén zónád?
- De... folytasd!
És ő folytatta az ingem lehúzásával, végigcsókolgatva a testemet. Aztán a szoknya következett, és egyszer csak minden ruha lekerült rólunk. Meleg testünk alig volt pár centire egymástól.Miközben egymással játszottunk, egyre jobban felforrósodott a levegő közünk.
Miközben mellbimbóimat harapdálta, és ujjazott, már csupa nedvesség voltam, készen álltam a vad szexre.Miután többször is elmentem, és neki is megkeményítettem szerszámát, nekem esett. Az ölébe ültettet, és lovagló pózba éltük át együtt először a gyönyör mámorainak kezdőleges hullámait.
- Még, még, ez az, ah, ah... David!
Az élvezeti sikolyaimat mosolyogva könyvelte el David sikerének.Többször is elmentem szeretkezésünk közbe, de ő még mindig tartotta magát, aztán egy hirtelen mozdulattal kirántotta belőlem férfiasságát, és más pózba helyezkedett el.
- Gyere ide, cicám!
És én rácuppantam ékességére. Az már kicsit elvesztett valamennyit az erejéből, de azon voltam, hogy én is mámorító élvezetekhez juttassam Davidet, mint ő az előbb engem. Ki be jártattam a számba, miközben a tövénél jól megszorítottam neki péniszét, ő meg közbe simogatott, ahol csak ért, de nemsokára az ő száját is elhagyták az élvezet sóhajai:
- Yv, de jó vagy, ne hagyd abba. Oh Yv, oh...várj, mindjárt elmegyek... Yv, Yv, elmentem!és éreztem ahogy a szám megtelik forró élvezet cseppekkel, amit mind le is nyeltem. - Kislány, te nagyon tudsz!
- És, akkor még nem láttál bevadulva!
- Na, majd azt is kitapasztalom!és csókot lehelt a homlokomra.
Így aludtunk el. Éreztem szíve dobbanását, és éreztem, hogy nem ez volt az utolsó együtt töltött esténk. Elfújtam az asztalon lévő gyertyát, és vártam a reggelt, amikor újra átélhetjük ezt a gyönyör vasútját.Magamhoz akartam Davidet láncolni örökre.Őt nem adom oda senkinek! De most pihentetnem kell szunnyadó lelkemet, hogy holnap még jobban teljesíthessek Davidenek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
"Ebbe az évszakba" és hasonló, szarvas bakik meggyőztek arról, hogy rendkívül figyelmetlenül írsz. Emellett fegyelmezetlenül, szétszórtan... ami azt eredményezi, hogy csak mondod a magadét, az olvasó meg azt csinál, amit akar; talán elkezd valami mást olvasni, ami legalább leköti.

bakos1022 ·
Az első pár sor igéretes volt, de aztán az egész szétesett. Rengeteg az elütés, nyelvtani hiba... és felesleges szavak sokasága, melyek igy együtt megölik a történetet. Túl sok lett a magyartalan mondat. Ezeket persze idővel, sok odafigyeléssel korrigálni lehet. Mielőtt nyilvánosság elé társz egy alkotást, azelőtt többször olvasd át. Ne mind iró, hanem, mint olvasó, mint kritikus, mint külső szemlélő. Ezzel sok hibát fellelhetsz. Egyébként a történet, a téma nem rossz, rengeteg lehetőséget ad a folytatásra. Amit, ha odafigyeléssel irsz meg, és felhasználod az épitő jellegű kritikákat, akkor sokkal jobb lesz, mint a mostani. Most nem szavazok. :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: