Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Félelem és vágyak - egy ártatlanság elvesztése 1.

Szemben vele, ülök az ölében, a felettünk lógó lámpa kellemes félhomályt teremt. Nézek a szemébe, próbálok rájönni, mire gondolhat most. Kezem mellkasát cirógatja, nyelvem végigsimítja az alsó ajkát. Résnyire nyílik a szája, szemeit behunyja. Fogai ajkamba mélyednek, nyelve utat tör magának. Megszűnik minden, ahogy csókol. Lágyan, majd egyre követelőzőbben veszi birtokba számat, keze derekam simogatja. Érzem, ahogy combja egyre jobban hozzám simul, ahogy nadrágja megfeszül, s tenyere a combomra vándorol. Egy hirtelen mozdulattal mélyebben az ölébe ránt, s megérzem lábaim között az ágaskodó férfiasságát. Csókolna, de elrántom magam. Vadul ver a szívem, nem tudom mi történt velem. Kérdőn néz rám:
- Baba, mi a baj?
Nem válaszolok. Pillantásom mélyen belé fúródik, kutatom a gondolatait. Talán azt hiszi, nem hallottam előző kérdését, ezért erőteljesebben szól rám:
- Mi a baj, baba?! Miért hagytad abba a mozgást?
- Milyen mozgást? - tör ki belőlem... nem értem miről beszél...
- Ahogy ütemesen mozogtál az ölemben... az előbb... nagyon jó volt... ingerlő...

Felocsúdok hirtelen. Mit csináltam volna? Ütemesen mozogtam volna az ölében? Semmiképp sem volt tudatos... esetleg ösztönös... talán... Nem tudom. Ingereltem volna őt? Máskor is csókolóztunk már, ültem az ölébe, és simogatott is, de váratlanul ért, hogy ilyenkor előtörnek belőlem is az ösztönök. Hirtelen kislánynak érzem magam. Eddig nőnek éreztem magam, de most visszabújnék legszívesebben a kislány álarca mögé. Félek, de magam sem tudom mitől. Kívánom őt, mint eddig még soha.
Hozzábújok, keze újra átfogja a derekam.
- Menjünk haza, jó?! - súgja a fülembe.

A kávéházi box meghitt magányából hirtelen kint termünk, a hideg éjszakában. Most alszom először nála. Most alszom először fiúnál. Félek. Az út hosszú, és szótlan, keze simogatja az enyémet, néha bátorítóan rámmosolyog. Megérkezünk. A kapu nyikorogva nyílik, s bent kellemes melegség köszönt. Célirányosan a szobája felé húz, az ajtót kulcsra zárja.
Leül az ágyra, visszahúz az ölébe. Fejét vállamon pihenteti, hozzábújok. Talán jelzésnek veszi, szája nyakamra téved, s nyelve játszadozni kezd. Mélyebben veszem a levegőt, nagyon izgató. Combjaim szétnyílnak, ami nem kerüli el a figyelmét. eze becsúszik lábaim közé, egyre gyorsabban simogat. Karját karmolom, egyre jobban kívánom őt.

Kigombolja lassan a nadrágom, cipzárommal játszik a keze. Megállítom. Nem értem én sem miért, de valahogy érzem, hogy nem fogunk megállni ártatlan simogatásnál. Kívánom őt, és ő is engem.
- Nem fogok fájdalmat okozni... ha nem akarod, hozzád sem érek! - néz rám kisfiús szemeivel.
Hogy a fenébe képzeli, hogy nem akarom őt? Most az lenne a legnagyobb kínzás, ha hozzám sem érne. Félek, hogy fájni fog... de akarom… Mindennél jobban. Már kérdezte tőlem többször, ha megtennénk, ki miatt tenném? Miatta, vagy magam miatt? Mostmár egyértelmű a válaszom: Miattunk!

Kezét útjára engedem, szám az övére tapad. Nyelvünk vad játékba kezd, s a nadrág egyre lejjebb csúszik rólam, mígnem földet ér. Lassan az ágyra dönt, keze a csipke mentén simogatja combomat, sóhajai hangosodnak... Lábaimmal átfonom csípőjét... férfiassága kőkemény...
Hozzám szorítja, és lassan mozogni kezd...
- Nee! Nem így akarom! Tényleg akarlak! Azt akarom, hogy bennem legyél... hogy érezzelek. - nyögöm.
Szemembe néz, mosolyra húzódik a szája…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Taka ·
nagyon tetszett, őszinte, megnyerő, a fogalmazás is jó
szerintem is folytasd! 8)

Toni Klokocow ·
Csak így tovább! :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: