Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fekete írisz

Füstös fogadóba tér be egy alak. Ruhája fekete, haja is az. A legjobb bérgyilkos, akit valaha hátán hordott a föld. Oldalán kardja lóg. Éles a pengéje, ám még sosem volt rá szüksége. Nélküle is képes ölni. Azért tért be ebbe a fogadóba hogy teljesítse a feladatot, amire felbérelték. A pulthoz lép. Kérdezgetni kezdi a csapost, afelől a fickó felől, aki halálra ítéltetett. A csapos persze mindent elmond, szószátyár, és mindenről tud még olyanról is, amiről nem kéne.

A kellő információk birtokában mely elvezeti őt egy asztalhoz s az asztalnál ülő társasághoz, rendel egy kupa sört a csapostól, s miután megkapja, oda battyog az említett asztalhoz.

- Üdv csatlakozhatom? - kérdezi meg az ott ülőket. Azok bólintanak, szeretik a társaságot, és egy új arc, ráadásul egy idegené sok újdonságot rejthet, történeteket a téli éjszakák közepette, a fogadóban, a barátokkal.

Miután leült az asztalhoz, bemutatkozik, majd neki is bemutatkoznak a társaság tagjai. Elmosolyodik, mikor meghallja a keresett személy szájából a nevet, mely a halál listáján szerepel hamarosan. De még nem tesz semmit, csak beszédbe elegyedik a többiekkel. Ráérősen, tudja jól, hogy nem menekülhet senki sem előle.

Mikor megunja a játszadozást, és beszélgetést a férfi felé fordul ki majd áldozata lesz, egyenesen a szemébe néz. Ki mondja a férfi nevét. S még egy mondatot.

- Halálraítélt, lásd a fekete íriszt - a férfi értetlen pillantásokkal nézi az idegent, ám hamar megérti, hogy nem menekülhet, nem is lenne ideje rá. Az idegen szemében az írisz normális színe lassan feketévé válik, s amint kékből eléri végül a feketét a halálraítélt, holtan zuhan a földre. Az asztalnál ülő többi ember hamar megérti, hogy nekik most gyorsan menekülniük kell, különben ők is csatlakoznak a társukhoz.

Nem is tart sokáig, míg kiürül az egész fogadó. Miután a társaság még élő tagjai fejvesztve és üvöltözve elrohannak követi őket a többi vendég is. Az idegen elővesz egy virágot a zsebéből, s a halott mellkasára fekteti, majd távozik, most már megint normális az íriszének színe a szemében.

A fekete a halál színe, mindig is az volt. Az elmúlásé a pusztulásé. Nyomában pusztulás jár. S mit utoljára lát a halálraítélt az a fekete írisz. A bérgyilkos védjegye a holttest mellkasán egy virág egy fekete írisz.
Hasonló történetek
29874
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
26008
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

epsone ·
Eldönthetnéd, rímmel vagy nem rímmel, balladisztikusan, vagy prózaian, mesésen vagy relatív reálisan, mert így elég kusza.
Amúgy a stílus tetszett.
:yum:
No meg rövid(ke), kurta, inkább volna "jégermeiszter" reklám, hol bőrszerkós pasas üldözi a vadat, mint komoly(kodó) regényfolyam fejezet.
(hangulat elem?)

Véleményem ez.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: