Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantázia nővéremmel!

Még mielőtt bárki rosszra gondolna ez csak a fantáziám szüleménye.

18 éves vagyok, van egy 22 éves nővérem, egyre többször azon kaptam magam, mikor ketten voltunk otthon, és ő feszülős ruhákba járkált, hogy élvezem, ha csak nézhetem őt. Nővérem 190 magas, 65 kg, hosszú lábai, félhosszú barna haja, zöld szemei és nem túl nagy, de formás mellei vannak.
Egyszer, mikor megint csak ketten voltunk otthon, ő még aludt, én pedig szobámba ültem, vártam, hogy felkeljen, és ismét lássam. De ekkor még nem tudtam, hogy ez a nap másmilyen lesz, mint az eddigiek.

Történt ugyanis, hogy mikor lementem a nappaliba, és már volt kb. 9 óra, ő is jött le az emeletről. Nyár volt, tehát egy fekete tanga és egy teljesen átlátszó hálóruhában jött le. Mikor megláttam, egyből szűk lett a nadrágom. Ő csak mosolygott, és elment a szokásos reggeli zuhanyzására. Én pedig úgy döntöttem, lesz, ami lesz, meglesem. Így is történt, gyönyörű testét először láttam teljesen pucéran. Borotvált punciját, formás melleit. Ezáltal, hogy egy 5 percig néztem, egyre jobban éreztem a gatyám szorítását. Felmentem a szobámba, leültem az ágy szélére, lehúztam a gatyám és el kezdtem verni, közben becsuktam a szemem, és nővéremre gondoltam. Eltelhetett már akár 5 perc is, mikor egy hangot halottam.

- Ne segítsek? – kérdezte.
Felnéztem, és nővérem állt ott az átlátszó köntösében, de alatta most nem volt semmi.
Hirtelen levert a víz.

Ő fogta az adást, odajött, letérdelt az ágyam mellé, kezeimet levette a farkamról, és sajátjával helyettesítette. Elkezdett vele játszani, mire én is léptem. Levettem a köntösét, és elkezdem masszírozni a melleit. Nagyon jó volt érezni, ahogy a kezembe folyamatosan merevednek meg a mellbimbói. Láttam rajta, hogy élvezi, és tudatta is, mert hamarosan már a farkam a szájában volt. Először csak csókolgatta, majd bevette, és a nyelvével körbe nyalta folyamatosan, utána azt hittem megőrülök, mivel torokra szívta. Azt tudtam róla, hogy nagyon jó a mély torokban, de hogy ennyire?

Én közbe kezemmel már egyre lejjebb jártam, majd miközben szopott abbahagytam, mert megrándultam, és hatalmas adag spermát lőttem a torkára, amit az utolsó cseppig lenyelt. Letisztította a farkamról a maradékot, majd én következtem. Felült az ágyra, széttette lábait én meg közé bújtam. Már nagyon nedves volt. Csiklóját kezdtem izgatni egyből, majd szívtam is. Folyamatosan egyre több ujjam tűnt el a nedves puncijában. Nem telt bele 2 perc, és hatalmas sikolyok közepette elélvezett.

Én viszont már újra csőre töltve álltam. Felemelte lábait a nyakamhoz, és úgy kínálta fel punciját. Én meg nem tiltakoztam. Szerettem volna csak lassan belevezetni, de a nedvességtől szabályosan belecsúszott magától. Folyamatosan mély lökésekkel elkezdtem baszni a punciját. Annyit mondott közbe, hogy élvezzek a szájába. Éreztem, hogy közel vagyok a csúcshoz, de ő is egyre jobban ficánkolt előttem. Lassítottam kicsit, majd újra gyorsítottam, mire ezt párszor eljátszottam hatalmasat élvezett. Ekkor éreztem, hogy én el elfogok, kivettem a farkam, és a szájához tettem. Alig hogy bekapta, máris telelőttem a száját. Letisztogatta a farkam, és mondta, hogy ennyi elég volt.
Még közösen lezuhanyoztunk azért, majd mintha misem történt volna, folytattuk a napunkat.

Aztán felébredtem, és leírtam ide a fantáziám és álmom keverékét!
Hozzászólások
További hozzászólások »
bogumil ·
Jó lett. Még jobb lenne,ha úgy fejezted volna be,hogy amikor felébredsz ott térdel a lábaid köz a nővéred és szopja a farkadat. Én azért megelőlegeztem neked a 10-est. :innocent:

peter toong ·
a történet szép és jó elgondolásilag... deee eszembe jutott valami...
képzeld el azt ( ha már a fantáziánál járunk) hogy egy 18-19 éves egyetemista srác vagy és az egyetemre jár egy 22 éves csaj, akivel jóba vagy, de semmi rokoni szál...
és mivel mindketten messze laktok az egyetemtől ilyen kollégiumszerűségbe mentek, és mondjuk ott mész át leskelődni a női fürdő kulcslyukán és átjön utána a szobádba, és leszopja a farkadat kollégámat idézve...
ez valahogy jobban hangzik, még ha fantázia is mint az h tesómmal...az cigány szokás.... már ne haragudj....
nem pontozom, mert le is húzhatnám, de annyira azért nem rossz... de fel se pontozom, mert azért olyan hú de nagy... :confused:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: