Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantasy for D. (Próbafülke)

Megjegyzés: Ez egy közös történet Dórival. Ő írta az elejét, én a végét.

Unalmas csütörtök délután volt, zuhogó esővel. Már az ablakon kinézni is kiábrándító. Ráadásul a haverom lemondta a squash partit, úgyhogy szabaddá vált a délután. Fel is hívtam Szilvit, hogy valamivel üssük el az időt. Befutottam a csőbe, mert megkért, hogy menjek el vele ruhát venni. Pedig tudja, hogy mennyire utálom az ilyen shoppingolást. Lassan kiborul a gardrób, de azért új ruha kell.
Persze, mert Ádámék hívtak meg, és oda szerinte nem lehet rissz-rossz ruhában menni, mert a felesége így-meg úgy. Nők...
Így aztán munka után elkocsiztunk az Árkádba. Nekem ebben a kosztümben is tetszik. Pont jó ez a szoknya, nagyon jól mutat benne a formás vádlija.
Bekalauzolt egy elegáns női ruha üzletbe, majd rövid keresgélés után magával húzott a próbafülkékhez. Ledobtam magam a látogatóknak berendezett sarokban. No itt nem bízzák a véletlenre, a legfrissebb autós magazinok voltak bekészítve a fotel mellé. Nem mintha unatkoznék, amikor a barátnőm vonul fel előttem jobbnál jobb ruhákban. Szerintem már ki is választotta valamikor a barátnőjével, csak engem akar tesztelni. Az egyikből a háta van ki, a másikból a melle. Tudja, hogy ezeket biztos nem engedem neki felvenni. Ha reggel a zuhany alatt nem én rendezem el a nunáját, még azt hinném, hogy fel akar húzni. Olyan furcsa fényt láttam villanni a szemében.
Húúú, ez az utolsó ruha megéri a pénzét. Tök egyszerű fekete ruha, rafinált szabással. Elindítja a férfiak képzeletét, ahogy az enyémet is. Meg is mozdult valami az ágyékomban. Ha nem tudnám, hogy egy kis csipke tanga van alatta, legszívesebben letépném róla.
Azt hiszem ezt Szilvi is tudja, nem hiába billegeti felém a fenekét. Majd egy hirtelen mozdulattal a nyakkendőmnél fogva behúzott magával a próbafülkébe.
- Nos, hadd nézzem mennyire tetszik ez a ruha?
S ezzel végig simított, a nadrágom elején, ahol már nem nagyon lehetett palástolni izgalmam erősen látható jelét.

Miután meggyőződött róla, hogy magunkra zárta az ajtót, a cipzáramat vette kezelésbe és keze becsúszott a nadrág sliccén. A szűk farmerben nem sok mozgástere volt, különösen a duzzadt dákóm miatt. Csókolózni kezdtünk, miközben megpróbáltam kihámozni ebből a rafinált göncből. A többi ruháját már nagyjából ismertem, de ez új volt. Sikerült formás melleit kibuktatni a merész szabásmintából, és élvezettel vettem rá magam. Csókolgattam, morzsolgattam a gyönyörű halmokat, a finom, bársonyos bőrt.
Csendben kellett maradnunk, és ez új volt. Szilvi elég hangos volt a szexben, így most vissza kellett fognia magát. Letérdelt elém, nadrágomat combközépig lehúzta a pamutalsóval együtt, és tövig nyelte meredező farkamat.

Imádta az orális szexet, ha adta és ha kapta. Hangos sikoltással szokott elélvezni, ahogy nyelvemmel csiklóján játszadoztam, közben három ujjamra ráfeszült orgazmusban lüktető hüvelye. De ugyanúgy imádott szopogatni, ujjaival simogatni, mesterien csinálta. Sokszor élveztem már forró torkába, néztem, ahogy hosszú kortyokban nyeli sós nedveimet.
Halk cuppogás hangja keveredett a lihegésével, időnként kivette és az ajkához ütögette a feszes makkot. Körbenyalta, ízlelgette, majd újból tövig nyelte el. Izgett-mozgott, alig fért a bőrébe, tekergette ruháját, amiből még mindig kilátszott két gömbölyű melle. Aztán egyszer csak az orrom elé emelte a bugyiját! Kikaptam kezéből, beszívtam a felizgatott punci illatát. Felállt, a falnak dőlt, bal lábát feltette a kisszékre és egy mozdulattal felhúzta ruháját a derekára. Frissen borotvált pinája tárult szemem elé. Térdre borultam és hevesen nyalni kezdtem. Imádtam az ízét. Kihámoztam duzzadó csiklóját, fogam közé vettem és bolondul megszívtam. Halkan feljajdult, s én két ujjamat feldugtam lucskos ágyékába. Élvezet volt kínozni, hiszen csendben kellett tűrnie, ahogy kinyalom.

Aztán felálltam, megfordítottam, hogy hátulról nyársaljam fel. Most jobb lábát tette fel a székre, popsiját kitolta, s én egy lendülettel tettem magamévá. Csak lassan tudtunk mozogni, mert csattogásunk elárult volna. Halk jajongása egyre hangosabb lett, így levetett nyakkendőmet tettem szájába. Fojtott hangoskodással élvezett el, pinája ráfeszült kőkemény dákómra, s én löktem még rajta néhányat. Nem akartam telespriccelni, ez túl sok bonyodalmat okozott volna (vajon hogy nézett volna az eladó, ha ondófoltosan adjuk vissza a felpróbált fekete ruhát?). Kihúztam ágaskodó vesszőmet és vártam. Ő már tudta, mi következik. Letérdel elém, tíz ujja és puha szája kényeztetett. Nem kellett sokáig várnia, és halk, hosszú sóhajjal töltöttem tele száját, csak mély nyelései hallatszottak. Aztán tisztára nyalogatott, ziháltan felállt.

- Megvesszük ezt a ruhát – közöltem ellentmondást nem tűrően. Szilvi bólintott, és kipenderített az ajtón. Még szerencse, hogy már felöltöztem.
Újabban szeretek a barátnőmmel ruhát venni. :)
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
Jó.

dave5007 ·
hmmmm
az egész sorozathoz szeretnék mélyen meghajolva gratulálni! bár én is találnék egy ilyen \"perverz\" lányt...
tényleg mind szuper!
tényleg grat!


ui.: könnyen eltelik igy a munkaidő XD
Zalán_Milán ·
Köszönöm, és örülök, ha tetszett.
A lánnyal most az a gond, hogy 5 éve GYES-en van otthon. Amíg a szomszéd irodában dolgozott, sok érdekes dolog történt. :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: