Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantasy for D. - 8 (A szendvics)

Ott ültek a kanapén, meztelenül. Dóri befészkelte magát Péter ölébe, féloldalt fordulva. A férfi kedvtelve nézegette a meztelen testet, amelyen még látszottak a szeretkezéstől kipirult foltok. Volt két szabad órájuk, egy üres lakás, így még egy szeretkezés belefért az időbe. Péternek eszébe jutott egy kérdés.
- Hogy is volt azzal a két fiúval egyszerre? Azt ígérted, elmondod.
Dóri duzzogva elmosolyodott, aztán reklamálni kezdett.
- Az nem ér! Megzsaroltál, és az ilyen ígéret nem számít!
- Nagyon véres fenyegetés volt, az igaz. Rettegtél, félelmedben azt sem tudod, mit beszéltél. Vagy nem így volt?
A nő érezte Péter hangjában a finom gúnyt, és a történteket végiggondolva kénytelen volt elismerni, hogy a véres fenyegetéstől tényleg nagyon messze voltak.

Három hónapja történt. Akkor már két hete nem jutott szexhez a nő, és nagyon kívánta Pétert. Ezt nem is titkolta előtte, és a férfit se nagyon kellett győzködni. Munkaidő után észrevétlenül beosontak az irattárba, és a következő másodpercben egymásnak estek. Nem sok idejük volt, így Dóri szoknyája alól gyorsan lekerült a bugyi, és Péter őrült hévvel kezdte el nyalni a csupasz virágszirmokat. Az irattárban volt egy szék, a nő erre ült rá, és széttárt combjai közé térdelve kényeztette őt a férfi. Két ujj csúszott be a lucskos nyílásba, hogy belülről masszírozza a G-pontot, miközben a csiklóján egy szakértő nyelv fickándozott. Sebesen közeledett a régóta hiányolt orgazmus felé, amikor a férfi felállt, egy mozdulattal kibontotta nadrágját, és ágaskodó farka Dóri elé pattant. Ő előredőlve, mohón vetette rá magát a vastag rúdra, szopogatta, nyalogatta a férfit. Orrát betöltötte a felizgult hím ágyékának buja illata, nyelvén érezte a sós ízt, ujjai a csupasz golyókat morzsolgatták. Izgató volt hallani a férfi nyögéseit, szájában kőkeménnyé vált vágyának tárgya. Egyikük sem bírta tovább a feszültséget, Dóri felállt a székről, és a férfinek hátat fordítva, a háttámlára támaszkodva előredőlt. Kitolta popsiját, jelezve, hogy a behatolásra vár. Péter felhajtotta a szoknyát, és előtárult a nő gömbölyű hátsója. Térdre zuhant, és ismét kinyalta a vágyakozó puncit. Nyelve elkalandozott a szűk rozettához, aztán visszatért a mámorító nedű forrásához. Dóri halkan, vágyakozva kérlelte e férfit, ágyéka kívánta már az erőteljes behatolást. Péternek azonban volt egy terve. A nő mögé lépett, duzzadt makkját a szeméremajkak közé csúsztatta, majd megállt. A nő megérezte a belé hatoló szerszámot, türelmetlenül várta a folytatást. Ehelyett azonban a férfi hangját hallotta:
- Szeretnéd, hogy megkeféljelek?
- Ihiigen
- Folytatom, ha megígéred, hogy elmeséled az édeshármasodat azzal a két sráccal.
Egy régebbi beszélgetésük során derült, ki, hogy Dóri már megtapasztalta az édeshármas, a klasszikus „szendvics” minden gyönyörét, de részleteket nem volt hajlandó elárulni. Péter ezt szerette volna kicsikarni belőle.
- Azt nehhem lehet. – sóhajtotta a nő.
Péter visszahúzódott, és ismét nyelvével kényeztette tovább a nőt. Dóri kétségbeesetten várta a folytatást, és a férfi ismét az előző pozícióba helyezkedett. Ezúttal egy kicsit jobban becsúszott a lucskos alagútba, de nem hagyta, hogy Dóri rátolja magát a dákójára.
- Az ajánlatom a régi. Alaposan megkeféllek, felnyársalom a puncidat, ha megígéred, amit kértem.
- Te disznó, azt sosem fogom elmesélni neked.
- Akkor marad a nyelvem és az ujjaim.
Tíz ujj és a férfi nyelve járta be a felizgatott pina minden zegét-zugát, és Dóri már az őrület határán volt. Kívánta a férfit, egy kiadós szex, gyors és erőteljes lökésekkel – ezt dübörögte a vére. A férfi a végletekig izgatta őt,és már bármit megadott volna, hogy elélvezzen. Péter ismét próbálkozott. Lassú behatolással már majdnem teljesen elmerült a nőben, de vasmarokkal szorította a csípőjét, ezzel is fokozva a kínokat.
- Nos, mi legyen? Megígéred?
A nő ellenállása szertefoszlott, csak az ágyékát kitöltő rúdra tudott koncentrálni.
- Igen, elmesélem – hallotta saját hangját valahonnan távolról.
- Részletesen, hosszan, ahogy én kérem?
- Igen, igen, csak gyere már!
Péter elégedetten sóhajtott fel. Ő sem bírta volna már tovább, de a pókerjátszmában ezúttal ő győzött. Hosszú, erős lökésekkel döfködte a nőt, tudván, hogy ezt szereti igazán. Néhány másodperc, és egy halk sikollyal elélvezett Dóri. Ágyéka rángatózva masszírozta a benne csúszkáló forró rudat, és a férfi kitartóan folytatta a kefélést. Élvezte, ahogy a forró hús körülöleli kőkemény farkát, imádott újra és újra tövig merülni az orgazmustól szűk ágyékba. A nő elvesztette időérzékét, újabb és újabb gyönyörviharok söpörtek át testén, a férfi ütemesen mozgott ki és be. Aztán ő sem bírta tovább, egy utolsó, erőteljes lökéssel szinte felborította a nőt, és mélyen belépumpálta forró magvát. Újabb és újabb rángások futottak végig rajta, ahogy kilövellte a kéjnedveit. Aztán megállt minden, csak a kapkodó levegővétel hangja hallatszott.

- Szóval, halljuk. Hosszan, részletesen, ahogy ígérted.
A férfi hangja visszahozta a jelenbe, és egy mély sóhajjal belekezdett a történetbe.

Akkor is egy Péter nevű sráccal jártam. Úgy látszik, nekem ez a név a végzetem. Huszonegykét éves voltam, tele vággyal, tomboltak a hormonok. Úgy alakult, hogy egész héten nem láttuk egymást, így alaposan kiéheztem a szexre. Te már tudod, milyen is vagyok akkor. Szóval péntek délutánra vártam a barátomat, szexre éhesen. Miniszoknya, tangabugyi, fölül csak egy ujjatlan póló. Aztán kulcs zörrent, és én Péter nyakába ugrottam, amikor megláttam mellette legjobb barátját, Gábort. Szimpatikus srác volt, de én Péterrel akartam kettesben lenni. Gábort Péter révén ismertem meg, jóképű srác olt, néha el is poénkodtunk, hogy ha vele találkozom először, akkor talán most vele járnék, nem Péterrel. Akkor azonban értetlenül néztem, hogy mit keres itt. Gábor gyorsan eltűnt a konyhába valami üdítőért, én meg kérdőre vontam Pétert, hogy miért hozta a barátját, én csak vele akartam lenni. Céloztam a szexre, ami így egyelőre elmarad. Péter átölelt, hosszan megcsókolt, és én már megéreztem a bizsergést a bugyimban. Rám nézett, és azt mondta, hogy nem véletlenül van itt Gábor. Óvatosan felvezette, hogy múltkor céloztam rá, hogy kipróbálnám két fiúval, meg hogy Gábor milyen szimpatikus nekem. Én csak néztem rá, aztán hirtelen megértettem. Azt akarta, hogy hármasban csináljuk.

Először persze tiltakoztam, közben bejött Gábor is, engem már az sem zavart, mondtam a magamét, de Péter nem tágított. Simogatott, csókolgatott, én közben a két srácot néztem, aztán átvillant az agyamon: még egy ilyen alkalom talán nem lesz.
Rájuk néztem, és csak annyit mondtam: oké, de ha szólok, megállunk. Ők persze lelkesen bólogattak, aztán Péter ismét átölelt, ujjai már a pólóm alá csúsztak. Gábor hátulról támadott, mögém térdelt, és ujjai a bokámtól indultak felfelé. Furcsa volt, hogy ketten simogatnak egyszerre, de aztán ráéreztem a helyzet ízére. A szoknyám gyorsan lekerült, és Gábor már a popsimat csókolgatta, simogatta, ujjai néha a combom közé is tévedtek. Aztán a pólót is lehúzta Péter, és ott álltam a két fiú között, egy szál bugyiban. Húsz ujj és két száj simogatott, csókolgatott, és én csak élveztem a kényeztetést. Arra nem is emlékszem, hogy a bugyit melyikük húzta le, őrülten élveztem ténykedésüket. Nem tudom, Péter mesélt-e Gábornak, de nagyon pontosan tudta, hogy hol kell engem simogatni, csókolgatni ahhoz, hogy levegyen a lábamról.

Közben ők is levetkőztek, aztán Gábor mögém állt, és én két meztelen férfitest közé kerültem. Elölről és hátulról is egy merev farok feszült testemnek. Leültem az ágy szélére, magam elé állítottam őket. Egyszerre akartam kényeztetni őket, megkóstolni merev farkukat. Emellett kíváncsi voltam, mit szól hozzá Péter, hogy a barátját szopogatom. A barátom vaskos faltörő kosát már ismertem, Gáboré kicsit vékonyabb volt, és peckesen felfelé ágaskodott. Felváltva szopogattam őket, közben a másikat a kezemmel kényeztettem. Elképzeltem, hogy ez a két rúd felnyársal, és puncim még nedvesebb lett. Gábornak nagyon tetszett, ahogy nyalogattam, irigykedett is Péterre, és ennek hangot is adott. Péter persze nem jutott szóhoz, éppen akkor nyalogattam őt. Nem sokáig hagyták, hogy én irányítsak, hirtelen megfogtak, az ágyra fektettek, és rám vetették magukat.

A barátom a bokámtól indult el felfelé, Gábor a melleimet vette kezelésbe. Én széttárt combokkal, fej fölé tett kézzel megadtam magam a sorsnak, és csak néztem, ahogy a két fiú simogat és csókolgat. Péter kisajátította magának a puncimat, nyalogatta a csiklómat, belülről az ujjaival simogatott. Gábor hamarosan felhagyott a simogatással, mellém térdelt, és számba adta ágaskodó dákóját. Élvezettel szopogattam, miközben Péter a puncimat izgatta. Különleges élmény volt, ahogy egy merev vesszőt nyalogattam, miközben a pinámat is vadítóan gyötörték Így tört rám az első orgazmus, ami nem volt olyan sikoltozós, mivel a szám foglalt volt. Ahogy Péter megérezte az ujjaival, hogy élvezkedem, feltérdelt es egy mozdulattal belém hatolt. Ez ha lehet, még izgatóbb volt, nagyot élveztem. Aztán máshogy folytattuk, én négykézláb álltam az ágyon, a barátom elém térdelt, így most őt vettem a számba, Gábor pedig hátulról csúszott belém. Megint dicsérni kezdett, neki is tetszett a puncim, akárcsak neked. A számban ott volt a saját ízem is, és ez is izgalmas volt. Híd voltam kettőjük között, ők a fejem felett beszélgettek, dicsérték a pinámat és a számat, én meg élveztem a helyzetet.
Aztán valamilyen krém került elő, és Gábor elkezdte a másik bejáratot előkészíteni. Finoman masszírozott, óvatosan belém dugta egyik ujját. Ekkor ért el a második orgazmusom, a hármas támadás egyszerre már sok volt, megint elélveztem. A fiúk persze még lelkesebbek lettek, én meg majd belehaltam a gyönyörbe.

Dóri a mesélés közben egészen belefeledkezett a történetbe, szinte észre sem vette, hogy Péter dákója újra kőkeménnyé vált. A férfi ujjai belecsúsztak az előzőektől lucskos punciba, és finoman simogatta, előkészítve a következő kefélésüket. Másik kezével a meredező mellbimbókat morzsolgatta, és kábultan figyelt a történetre.

Ahogy lenyugodtam egy kicsit, akkor jelezték, hogy most jön a „szendvics”. Péter lefeküdt az ágyra, vaskos dorongja az égnek meredt, és mire észbe kaptam volna, már bele is ültettek.

- Valahogy így? – kérdezte Péter, és egy finom mozdulattal az ölébe húzva szembefordította Dórit. Ágaskodó vesszője éppen a nő puncijához ért, és egy erőteljes mozdulattal beléhatolt.
Dóri felnyögött, teste megfeszült, ahogy a történet és a valóság összeért. Finoman elkezdett előre-hátra hintázni és tovább folytatta a történetet. Kicsit szakadozottabbá vált hangja, de próbált koncentrálni.

Igen, valahogy így. Ahhhh…. Szóval ott ültem Péter farkán, Gábor meg mögém térdelt. Péter magára húzott egészen, így a hátsó nyílás is feltárult. Gábor közelebb csúszott, és finoman behatolt. Ohhhh, de finom….. Ott voltam kettőjük között, elkezdtek kefélni, én meg szinte azonnal elélveztem.
Péter ujjai Dóri csiklójára csúsztak, finoman masszírozni kezdte, ami még inkább megnehezítette a történet befejezését.

Egy ütemre keféltek elől és hátul, én meg szinte beleőrültem az élvezkedésbe. Nem is tudom, meddig tartott, de már alig kaptam levegőt. Ahhhh, megőrjít az ujjad… Aztán egyszer csak belém élveztek, én meg csak kapkodtam a levegőt. Őrülten jó volt a két pasival.

Péter a kanapéra fektette Dórit, anélkül hogy kicsúszott volna belőle, aztán bokájánál fogva egészen széttárta a nő lábait, gyorsan kefélni kezdte. Élvezettel nézte, ahogy alatta liheg a gyönyörű nő, nézte a ki-be csúszkáló dákóját, és közben szerencsésnek érezte magát. A nőt is felizgatta a történet, vágyott az újabb kefélésre, és lelkendezve fogadta az erőteljes lökéseket. Péter kitartó lökései elhozták mindkettőjüknek a gyönyört, szinte egyszerre feszültek meg, hogy a csúcspont gyönyörét átéljék.
Egymás karjaiba omolva pihegtek, aztán az óra kattogása visszahozta őket a jelenbe. Egy gyors zuhany után otthagyták a lakást, a gyönyör lakását.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: