Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantasy for D. (6)

Megjegyzés: A cím kicsit megtévesztő. Ezt a történetet valójában Dóri írta, nekem, mintegy válaszul a többire. Az ő beleegyezésével küldöm be.

Már a repülőn kezdődött. Elbóbiskoltam útközben és a meglepetés ébredéskor ért. A fejem a vállán, a kezem a combján pihent. Őrült zavarba jöttem, és nem győztem szabadkozni. Úgy tűnt, hogy Rob még élvezi is a helyzetet. Főleg, hogy látott elpirulni. Pimaszul mosolygott rám és én majdnem elvesztem a szeme kékjében. Azóta nem tudtam mit kezdeni vele, hogy áthelyezték a részlegünkhöz.
Szerencsére a leszállás körüli készülődés oldotta kicsit a helyzetet. A reptéren a vendéglátóink már vártak ránk és elvittek vacsorázni, ami nem volt túl ízletes, majd elfuvaroztak bennünket a szállodánkba.
Épp végeztem a zuhanyozással, amikor kopogtak. Gyorsan a fejemre tekertem egy törölközőt, és ahogy voltam köntösben nyitottam ajtót.
- Szia! Bejöhetek? –mosolygott rám Rob.
- Ó, azt hittem a szobapincér. Rendeltem egy kis gyümölcsöt.
- Hát nem akarlak kiábrándítani, de egyelőre be kell érned velem. Gondoltam megbeszélhetnék a holnapi stratégiánkat.
- Még szeretném megszárítani a hajam, és utána állok elébe. Ha nem zavar, hogy várnod kell, helyezd magad kényelembe. A laptopom mellett találsz néhány anyagot. – ezzel elvonultam vissza a fürdőszobába és azon gondolkodtam, hogy fogom túlélni az estét kettesben vele.
Épp végeztem, amikor nyílt az ajtó és Rob jelent meg a tükörben.
- Szívesen megmasszírozlak, olyan feszültnek tűnsz. – s ezzel a lendülettel el is kezdte a vállam kezelését, fel a tarkómig.

Be kell vallanom, profin csinálta, nagyon jól esett és még a köntös anyagán keresztül is perzselt az érintése. Aztán hirtelen átölelt hátulról izmos karjaival és belecsókolt a nyakamba. Ahogy a csípőjét a testemhez nyomta, éreztem ébredező vágyát. Keze besiklott a köntös hasítékán és a mellemet kezdte el masszírozni, morzsolgatni, míg mellbimbóim hegyesen merevedtek a tenyerében. Keze mind lejjebb és lejjebb vándorolt, míg elérte lábaim között a keskeny csíkot. Ujjai becsúsztak a dombok közé, melyek nedves melegséggel várták már. A köntös szinte leolvadt rólam és ott álltam meztelenül, szégyentelenül a férfi előtt, aki olyan vágyakat ébresztett bennem, amiről nem is tudtam. Szája követte az utat, amit előtte keze bejárt. Majd hirtelen felkapott és felültetett a mosdókagylók közti helyre. Először birtokba vette a számat a nyelvével, majd elidőzve a köldökömnél lecsúszott az ölembe. Őrült dolgokat művelt a nyelvével, közben keze sem tétlenkedett. Míg nyelvével a csiklómat izgatta, ujjaival gyengéden, majd mind erősebben masszírozott, döfködött. Éhesen vártam, hogy ne csak az ujjait élvezhessem, de nem bírtam mozdulni.
- Kis boszorkám, élvezed, amit csinálok? Ó, Jessie gyere, dolgozz meg a jutalomért.
- Látni akarlak, és ugyanúgy az őrületben akarlak kergetni, ahogy te teszed velem.
Sürgetően vetkőztettem le, szinte téptem az inget széles, lapos mellkasáról. A farmer gombjai türelmetlenül pattogtak ki, hisz keményen feszítette őket belülről a vágy bizonyítéka. Végre kiszabadítottam fogságából keményre duzzadt farkát és engedelmeskedve az ősi késztetésnek kezdtem szívni, nyelni újra meg újra. Vörösen duzzadt a makkja, arra várva, hogy nyelvem hegyével ingereljem, csiklandozzam. De nem bírtam ezzel betelni, muszáj volt újból a számba venni, egészen mélyen, ameddig csak bírom, körülfogni, nyalogatni, a bőrt le és felhúzogatva szívni, nyalni, szopogatni, kényeztetni gyönyöreim forrását. Attól, hogy szoptam, még jobban vágytam rá, hogy végre magamban érezhessem, hogy betömje vele éhes puncimat.
Ő sem bírta már az édes kínokat és magával húzott a hálószobába.
- Gyere Jessie, tégy magadévá! Úgyis tudom, hogy erre vágysz, mióta együtt dolgozunk.
Hanyatt feküdt az ágyon és hagyta, hogy azt tegyek vele, amit akarok.
Ráültem az egyik combjára és közben folytattam kígyója bűvölését. Nedves ölemet közben erősen a combjához nyomtam és mozgattam előre-hátra.
- Ó, az őrületbe kergetsz te nő, most megkapod a büntetésed. Azt akarod, hogy megdugjalak, igen, hogy jól szétkeféljem a pinádat?! Ó igen, igen.

Azzal hirtelen mögém került, s én előtte térdeltem. Míg kezei melleimet simogatták, combjaim közt éreztem, ahogy fallosza nedvesen csúszkál oda-vissza, majd a szeméremdombok közt kutakodik, türelmetlenül bökdösve, izgatva. Úgy helyezkedtem, hogy szabad utat adjak, s éreztem, ahogy kezével megmarkolja a csípőmet, és szinte magára húz. Hihetetlen érzés volt, ahogy belém hatol hatalmas dákójával. Teljesen kitöltött, tele lett vele minden. Őrült tempóban kezdett el ostromolni, fergeteges volt, ahogy együtt mozogtunk kedvenc pózomban. Erőteljesen zihált, majd hirtelen visszavett a tempóból és a sarkára ült. Magához húzott és a csiklómat kezdte izgatni. Nekem sem kellett több, hátam ívben megfeszült és megkapaszkodva a combjában kezdtem el „lovagolni” őt, ahogy felfelé böködött, felnyársalt, mint bika a szarvával. Már én is közel jártam a véghez és Rob zihálásából tudtam, hogy vár rám így elsöprő iramban száguldottunk a beteljesülés felé. Keményen fogta derekamat és egy utolsó erőteljes lökéssel belém élvezett, mikor rajtam is végigfutott a gyönyör hulláma, s beleremegtem az élvezetbe. Együtt ziháltunk, zuhantunk az ágyra, kielégülten fészkeltem be magát csípője hajlatába, s így pihegtünk, míg végül békésen elszundítottunk.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Mirrmurrka ·
mi ez, lóverseny???

hát nem maxos.
Még cizellálhattad volna, pusztán az élvezet kedvéért.....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: