Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fájdalom

A takaróm alatt fekszem, magzat pózban. –Nem szabad megtenned. Nem szabad megtenned.- kántálom magamnak. Hajnali kettőre jár és én csak egy dologra tudok gondolni. Ahogy a pengét végig hasítom a csuklómon, és a vér vékony csíkban folyik végig. Pupilláim kitágultak, ringatom magam az ágyban. Ne tedd. Ne tedd. Utasítom magam. A vágy egyre erősebb.  Már vagy tucatszor álltam fel, hogy megtegyem, de a fésülködő asztalom előtt mindig megálltam. Hosszasan néztem magam. Minden vágyam hogy érezzem a fájdalmat. Legszívesebben az egész testemet összevagdosnám. De nem tehetem. Meglátszódnának örökre. Elég az a pár, ami a csuklómon megmaradt.
Beteg vagyok. Depressziós. 17 évesen depressziós lettem. Apám nem veszi észre, anyám meg tagadásban él. A halál a mindennapi gondolataim részévé vált. Minden átkozott reggel  úgy kelek fel, h na, még mindig élek. És nem szívből mondom, mintegy megkönnyebbülve. Nem érzem értelmét az életemnek.  Persze a halál megváltás lenne. Újra eszembe jut a kezem. Remegnek a kezeim, még szorosabban fonom magam köré, nem mintha fáznék. Csak félek hogy szétesek. Holnap, vagyis még ma történelem tz-ét írunk, én meg csak a véremre és a fájdalomra tudok gondolni. Kibaszottul elcseszett vagyok. Ahogy a penge végig fut az alkaromon, belevágva evvel a húsomba. Ettől a normális emberek frászt kapnának, és sikoltoznának. Némelyek esetleg még sokkot is kapnának.  Rohadtul elcseszett vagyok. Talán más is érzi ezt? Talán más is ilyen? Biztosan. Csak én nem ismerek egyet sem.  Aludnom kellene. Már megint nem fogok tudni koncentrálni az órákon. Mondjuk sosem vagyok ott teljesen. Álom világban élek, miközben pedig az igazi összedől. Romokban hever, és én nem tudom újjá építeni. Nincs hozzá elég erőm. Elkezdem, majd feladom. Penge. Kéz. Fájdalom. Élvezet. A szavak akaratlanul jelennek meg a szemeim előtt. Penge. Kéz. Fájdalom. Élvezet. Ennyi volt, feladom.
Felkelek az ágyamból, a tükröt gondosan elkerülöm. Leülök az íróasztalomhoz, felkattintom az olvasó lámpám. Előveszem a pengém, gondosan ráhelyezem a csuklómra. Behunyom a szemem, a fájdalomra koncentrálok. A kezem elindul, a penge vág. Oh igen. Végre. A fájdalom végig söpör a testemen, a szájam mosolyra húzódik. Igen. Ez az amit akarok. Semmimás. Még egyszer. Izgalmamba beleharapok az alsó ajkamba. Még egyszer. És még vagy fél tucatszor megteszem. A vér végig folyik a kezemen.  Ez vagyok én. Nem más. Egy lány, aki a fájdalom miatt él, akit ez tart életben. Aki mindennap minden percében csak arra tud gondolni, ahogy éjszaka a penge végig hasítja a testét.
Hasonló történetek
6643
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
3920
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
Hozzászólások
További hozzászólások »
magnetize ·
Ugyan már kicsim. Szépen felnősz, benől a fejed lágyacskája is, és egészséges felnőtt leszel, kinyílik a világ, ha szerencséd lesz. Ha meg nem, akkor kiégsz és monoton életed szürkeségében vegetálsz tovább. Az se olyan rossz. Egy porcikám se sírja vissza a kamaszkort.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: