Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ezt egy kedvesem írta rólunk!

Volt egyszer egy fiú. Csak járta egyedül a magány útját, nem volt társa, aki megértette volna, aki érezte volna, amit ő. Egy barátja mutatta be neki azt a lányt, aki első pillanatra megragadta a fiút. A lány azon az estén egy másik srácot választott, a fiú egy jó haverját. Tudta, hogy nem jól döntött a szépség, de remélte hogy a srác mellette meg tud komolyodni. Tévedett. Sajnálta a lányt, hogy nem volt ereje ahhoz, hogy figyelmeztesse, arra, ami rá vár. Nem akart ő senkinek se rosszat.

Ősz eleje. Hullnak a sárga és minden színű levelek, bent a kis rockkocsmában füst, ital, és őszi szellő bódító elegye. A fiú csak ül és vár. De mire? Kire?
Nem tudja. Megjön a barátja, és vele a lány. A srácon látszik, hogy szereti a lányt, és a fiú nem is akar közeledni a lány felé, a barátja miatt, mert tiszteli őt. Pörögnek az órák, és növekszik az alkoholszint mindenkiben. A fiú és a lány egyre jobban elvannak egymással. A fiú barátja odamegy hozzá, és beszélnek a lányról. A jó barát csak jót akar a lánynak, és hagyja, hogy a fiú tegye azt, amit az este és a szíve diktál.
Felcsendül egy dal. Metallica: notthing else matthers. a fiú és a lány táncolnak. A fiú szorosan öleli a lányt. Jó érzés. Hónapok óta nem érezte ilyen jól magát. Egy csókkal búcsúzott tőle azon az éjjen.

Teltek a hetek, és a fiúnak kevés volt az idő, amikor láthatta a lányt, hétvégéken esetleg, hisz a lány tanult. Sokat. Akár éjszakákat is. Vége lett. A lánynak fájt a dolog, a fiúnak az fáj, hogy a lánynak fájt.
De végül is jó barátok lettek. Nagyon jó barátok.
A fiú összejött egy másik lánnyal, és azt hitte boldog, bár nem volt az.
Sokáig gondolkodott mi lehet az oka, és rájött hogy hiányzik neki a lány.
Próbálta kiirtani magából az érzést, de nem ment. Észre sem vette, hogy már mind a kettőt szereti, és hogy teljesen elveszett.
Így történhetett meg az, hogy Valentin napkor a fiú és a lány újra csókolták egymást. A fiú kimondhatatlan boldogságot érzett, hogy újra ölelheti a lányt, tudván, hogy ott a barátja, és érkezik a barátnője is.
Nem foglalkozott semmivel, megállt az idő. Aztán vége lett. De soha nem bánta meg azt a pár percet, csupán kissé összezavarodott.
Pár nap alatt rend beszedte a gondolatait. És élvezte az életet, a barátnőjével. Aztán annak is vége lett. Elég csúnya halála volt a dolognak. összeveszett a "barátjával" aki azzal a nővel kever, aki számára a mindent jelentette. Legalábbis azt hitte.

A lány folyamatosan ott volt a fiú mellet, segített neki, és a fiú úgy szerette ezt a lányt, mint a legértékesebb kincset.

Örökre vigyázni fog rá.
Hasonló történetek
20878
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
15293
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Ez egy nagy szar, nem attól lesz mesélő valaki, hogy Volt egyszer egy...-gyel kezd és a végén valami szembepárásító maszlagot csap a végére. Egész sokan megvannak itt anélkül, hogy leírnák a szerelmi életüket. Különbség van a nemi aktuson túlmutató erotikus írások és a pornó, illetve a vonzódás érzésén túlmutató művek és a nyálas románc között is.

Egyetlen jó szó van rá:

elégtelen!
tilky ·
öcsifiú! ne minősitsd le, ha nem tudod, hogy hogyan került fekl erre az oldalra.... ezt egy e- mailban küldtem el Pyrhának, és lényegében csak neki szólt...
Tehát... ha valaki át tudja érezni a dlgot, amit olvas, akkor szar nem lehet. Legyen akármilyen kezdetleges.... úgyhogy :angry:
tilky ·
akkor még szerettem az írót, aki feletette az oldalra, és
azt hiszem hogy ez a mai napig nem változott...
Tehát akinek meg kellett értenie, az megértette.....
No0oB ·
De, pontosan tudom, hogyan került föl ide: [link http://www.tortenetek.hu/send.php]így[/link]. Nem-e?
De, én átéreztem, és szar volt. Nem a kezdetlegességről beszéltem, és nektek talán szép emlékek köthetőek hozzá. Nekünk nem.
Ítéletem: elégtelen.

MARVIN ·
egy nagyon hasonlót éltem át nemrég...

csak az a baj, h nemtom igazán, mennyire hasonlót, mer lehet, h pár dolgot én csináltam, amit amúgy a haverom nem, vagy a haverom csinálta, amit nekem kellett volna, meg nálunk lányból is kettő volt, ja itt is, bocs, elnéztem, mer a haver, az most mi, vagy ki? namindegy, a lényeg, h nálunk a haver nem tehette, amit nekem kellett, mer azt én tettem, meg mer a lány tőlem akarta, h tegyem, de nem az a lány, hanem a másik, na! szal a haverom, aki amúgy nekem fiú, mer most ez nekem a történetből nem tiszta, de mi nem kavartunk be egymásnak, hanem így volt rendjén, és mittomén, h örökre vigyázni fogok-e rá, mármint a lányra, mármint nem arra, hanem a másik lányra, de most jó, haverom meg csak ellesz vhogy, lehet pont a lánnyal, de nem ezzel a lánnyal, hanem a másik lánnyal...

és az a vicc, h én voltam az érthetőbb...
tilky ·
néha talán nem kellenek nevek, csak az hogy érezd a súját a mondanivalónak
MARVIN ·
néha nem... de nagyon sötétben hiába minden tehén fekete, qrvára nem mindegy, h melyiket fejed...

és akkor belép egy bika...
érzéseket nem cikiztem amúgy... fogalmazást cikiztem...
Mária de la Cruz ·
10,10,10

BURGONYA ·
Nem jó.
tilky ·
nekem tetszik, mert én éltem át...

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: