Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ez nem igaz! Megdugtam!

Szóval, egy átlagos nyári délelőtt történt meg velem, az amire még álmomban sem gondoltam volna. Tizenhét múltam, szezonmunkát vállaltam egy a városunkban elég neves kávézónak számító helyen. Fiatal korom ellenére tapasztaltnak számítottam a szakmában, hiszen mar három nyarat is dolgoztam pincérként és félmunkaidőben suli közben is.
Körülbelül, úgy 1 hónap telt el, mióta ott dolgoztam, és már elég jól ismertem a vendégeket, ahhoz, hogy szóba álljak velük, és sokakkal közelebbi kapcsolatba is kerültem (nem szexre értendő).

Szóval, mivel elég felkapott hely volt, rengeteg cicababa is járt oda, bírták a fejemet, hiszen poénkodtam velük, mindig mosolyogtam.
Az egyik reggel, Katika, aki talán az egyik legszebb volt mindközül, sietve, toporzékolva futott be a kavezoba, és rohant is rogton a mellékhelyiségbe. Elcsodalkoztam, de csak legyintettem. Senki nem volt rajtam kivul a barba, a kolegam hazalepett, mert amugy sem voltak sokan.

Egyszer csak egy nagyon aranyos hang szól ki a WC-ből, és megkér, hogy segítsek. Bementem és kiderült, hogy Katika nem tudta elzárni a csapot, mert valami eltört rajta. Ott állt a tükör előtt "szerelte" a csapot, én gyengéden, hogy nehogy bántsam, mögé húzódtam, és a kezemmel elnyúltam a dereka mellett úgy, hogy érintettem azt, mindkét karommal. Egy darabig babráltam a csapot, amíg sikerült elzárni, és amikor a kezem el akartam venni, Kati megfogta és lágyan rám szólt:
- Ne engedj el, simogass! - én úgy meglepődtem, hogy elállt a szavam, és nem tudtam kontrolálni magam, azonnal megkeményedtem.
Ezt nyilván érezte Katika, mert meg szorosabban a hátához húzott. Egy kis nyögés féle jött ki a száján, majd megfordult.
Most mar cseppet sem gyengéden, sőt vadul szinte kiáltotta:
- Akarlak! - erre elborult az agyam, vadul kezdtem simogatni, tapogatni, majd amikor a közepes méretű, feszes, gyönyörű melleihez értem, végképp nem volt megállás.

Betuszkoltam egy fülkébe, leültettem a WC ülőkére, felhúztam a csöppnyi szoknyáját, és félretoltam falatnyi tangáját. Gyönyörű puncija volt, teljesen borotvált és kellemes illatú, szinte csöpögött a kéjnedv belőle. Nyalogatni kezdtem a csiklóját, majd gyengéden beszívtam, és játszadozni kezdtem a számmal. Ő szerény kis nyögdécselésből, zihálásba tört át, majd mikor a nyelvemet szinte felnyomtam a lyukába két ujjammal együtt, óriásit sikított. Erőteljesen megfogta a fejem, neki nyomta a puncijahoz, hogy már nyalni sem tudtam, és hangosan, sikítva élvezett egy nagyot.
- Köszönöm - suttogta, majd hozzátette, hogy most te jössz kicsim!

Fel sem állt helyéről, nyomban kigombolta a nadrágom, lehúzta a sliccemet, és elővette megduzzadt, vörös farkamat. Húzogatta rajta gyengéden a bőrt, majd erősebben, majd olyan gyorsan, hogy le kellett állítsam, nyílván nem akartam meg elspriccelni. Most nyelvével kényeztetette a makkomat, majd hirtelen bekapta a farkam és erőteljesen, vákumot képezve a szájában szopni kezdett. Alig tudtam megállni, hogy ne durranjak a szájába, de muszáj volt, mert meg is akartam baszni, ki tudja mikor lesz meg ilyen lehetőségem. Megfogtam a kezét, felsegítettem, hogy álljon nekem háttal, majd leguggoltam és hátulról is nyaltam a finom tüzelő pináját, közben ujjaztam két, három, aztán már négy ujjal. Ő ismét tűzre kapott, nyögdécselt, néha már elég, sőt túl hangosan.

Felálltam, gyengéden belenyomtam tocsogó, égő puncijába, az én szinten forró farkamat. Két lökés után éreztem, hogy végem van, beleélvezek, de aztán kontrollálni tudtam.
Egyre gyorsabban basztam már, ő nyivákolt, nyüszített, néha sikított egyet-egyet, és csak hajtogatta, hogy: nagyon jó! még! gyorsabban!
Ezaz! Ezaz! Ezaz! Ezaz! Ezaz!, teste megfeszült, hangja néhány másodpercre elment, és aztán egy iszonyatosat hördült. Jó volt látni, hogy ekkorát élvezett. Én még mindig nem, nem tudom hogy, de visszatartottam, mert csodálatos érzés volt őt dugni, és tudtam, ha elmegyek, akkor vége mindennek, soha nem akartam kivenni a farkam a pinájából. Kicsit hátrább húztam a lábait, jobban megdöntöttem, és úgy dugtam tovább. Megláttam, szép kis kerek, rózsaszínes segglyukját, és átfutott a fejemen: miért is ne? Amíg basztam hátulról, kicsit benyálaztam az ujjamat, s lassan, gyengéden belenyomtam popolyukába, felnyögott, de láttam, hogy nem ellenkezik.

Majd az egyik után a másik ujjam következett, és már elég durván ujjaztam, ahhoz, hogy megtágult. Kikaptam a faszom a puncijából, és lassan, fokozatosan belenyomtam a seggébe. Érződött, hogy egy kicsit fáj neki, de az is, hogy élvezi. Iszonyatosan jó érzés volt, amikor egyre gyorsabban ki-be nyomtam a faszom abban a feszes segglyukban. Már nagyon gyorsan basztam, amikor elkapott az érzés, elmelegedtem, és elzártam a külvilágot teljesen magamtól, nem hallottam sem őt, sem magamat, önkívületi állapotban voltam, csak annyit ereztem, hogy óriásit élvezek, fantasztikusan nagyot, bele a seggébe. Eszméletlen érzés volt, elmondhatatlan. Kihúztam még félig gecis farkamat a seggéből, és letöröltem. Ő megigazította tangáját és szoknyáját és átölelt.
- Köszönöm - suttogta a fülembe.
- Én is - válaszoltam.

Kimentünk a fülkéből, megmosakodtunk, még egyet csókolóztunk, és kimentünk a mellékhelyiségből, ő előre, én egy kicsit még vártam.
A kollégám már ott volt, sőt vendégek is voltak jó páran, de valószínűleg nem hallatszódott semmi odakint, legalábbis nem hallottam visszajelzést ilyen téren.

Hát ez volt annak a nyárnak a legszebb pillanata, szerintem sosem felejtem el.
Hozzászólások
További hozzászólások »
sziszka1 ·
Tényleg igazad van : Ez nem lehet igaz! :smile:

Sharma ·
Ez nem igaz! Én is!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: