Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ez a szerelem?

Egy kora őszi reggel; - Iskolába kell megint mennem! – füstölgött a fiú egymagában, s elfogyasztotta reggelijét hamarjában. Beállt a megállóba, és barátaira várt, akikkel menni együtt kívánt. Hangosan üdvözölte társait, s megpillantott egy lányt, akit még sohasem látott. A lány előtte állott, s Ő illendően bemutatkozott. Majd ismét barátaihoz fordult, de szíve már ekkor megkondult. És a csevegés közben észre sem vette, de megint a lányt nézte. Ő még nem sejtett semmit, hallgatásba burkolózott megint. A fiú akkor eldöntötte, levelet ír a lánynak, szívét a melegség elöntötte, s búsan köszönt a violának. Másnap vidáman robogott fel a buszra, mert a lány is ott lesz, tudta. Átadta szerelme jeléül a levelet, a lány nem válaszolt, ehelyett, olyan mosolyt eresztett meg, mely elűz minden kétséget. S a fiú tudta, ez mit jelent. Most már boldogan ballagott az iskolába, nem hátrál meg, akár mi is várja. Reggelenként várta a lányt, de ő nem jött, hiába várt.

Néhány nap múlva, egyik barátja, kezébe nyomott egy levelet. S azt mondta: Tőle érkezett! Nagyokat dobbanta szíve, miközben olvasta a levelet, s könnye, szeméből megeredt. Ismét boldog lehetett. Ezután együtt utaztak minden reggelen, gyakran összebújtak melegen, hiszen a hajnali szél, kora reggel a harmatban kél. Néha sokat beszéltek, egymásnak meséltek, de volt, hogy egy hangot sem szóltak. A fiú hitte ilyenkor: ”Boldogok voltak.” - A fiú sokszor álmodozott, s arról ábrándozott, hogy épít egy szigetet, csakis kettejüknek. Egyszer a lány elhívta őt bálba, bár a fiú később bánta, de nem ment el. Kapott egy levelet a lánytól, melyben értesítette arról, hogy nem találkozhatnak többet, ennyit írt, nem többet. Utóirata is volt a levélnek: Ne keress többet, kérlek! A fiú a könnyeivel küzdött, mit rontott el, tűnődött. De nem értette. Kétségbeesetten követte a lányt, mint lélek az ember árnyékát, reménytelenül. Beszélgettek még, egy-két szót váltottak, azután némán elváltak. A lány utolsó szavai így szóltak: Nincs tovább!
A fiú kérlelte, miben látja a szakítás okát. A lány nem felelt, búcsú nélkül, gyorsan elsietett.

Gyakran találkoztak, a fiú színészkedett, hazudott. S a lánynak egyre több fájdalmat okozott, akaratlanul. A fiú írt egy utolsó levelet, melyet vérével pecsételt meg. A lány felkereste, de a fiút lakásában nem lelte, hagyott neki egy cédulát, melyet a gyűlölet hangulata járt át. A fiú magába roskadt, a szívébe valami meghalt. A lányt még üldözte szerelmével, de egy idő után elkészült erejével. Közbe új kapcsolatok jöttek-mentek, de szeretni csak egyet, egyet szeretett. Nemsokára elhunyt édesanyja, ki őt sokszor vigasztalta. Másfél év múlva, találkoztak újra. A fiú szíve vérzett, a lány feléje sem nézett. Felszakadt a régi seb, s nem gyógyult be a heg. A fiú erőt vett magán, gondolta, - szóba áll talán – s megszólította a lányt. Az felpillantott. S nem tudni azt, hogy miért, de a fiú ott ragadt. Az új életükről beszéltek egymásnak, csak úgy zúdították a szavakat. A fiú sejtette, ezért meg is kérdezte, hogy haragszik-e még a lány. A lány habozott. – Igen! Válaszolt lágy hangján.

A fiú lelke mélyén megnyugodott, közben erősen alkonyodott. Számított erre a válaszra, de egyre ritkábban gondolt már a lányra. A fiú ismét vidám lett, új barátokat szerzett, s újra a világ felé fordult. Ha néha találkozott vele, lüktetett a szíve, nem fogja feledni, hogy a lány részben megbocsátott neki. Szívébe zárta örökre, sem vihar, sem új szerelem az emléket nem törölte. Ha eszébe jutott hófehér arca, gyönyörű haja, csillogó szeme, kívánatos szája, akkor arra gondolt, talán egyszer, egyszer lehet még olyan boldog, amilyen akkor; RÉGEN VOLT.
Hasonló történetek
5547
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
4663
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Nem tetszett.
A rímek erőltetése miatt elsiklottál pár lényeges dolgok fölött. Pl. a rím zavaró, ha a mondatnak nincs dallama. Ugyancsak zavaró a sok „fiú” és a „lány” szó.
A sztori, a mondanivaló valóban hétköznapi, átlagos, érdektelenül megírva.

Aludtteya ·
Köszönöm a hozzászolásokat. Ezt 16 évesen írtam, azóta eltelt némi idő. Ráadásul nem is a mű kedvéért írtam, hanem, hogy emlékeztessen arra, ki voltam hajdan :wink:
Tűzmadár ·
Rendben, de tudsz te ennél sokkal jobbat is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: