Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Évforduló

[0]
Napfényes Péntek reggelre ébredsz, felülsz, majd oldalra pillantasz, gyönyörű, alvó feleségedre, Annára. Holnap lesz az első házassági évfordulótok, és mivel munkád miatt kevesebb időt töltesz vele, mint szeretnéd, ezért elhatároztad, hogy elviszed egy csodás hétvégére.

- Visszadőlsz, és egy forró csókkal felébreszted Annát. [A1]
- Felkelsz, és elindulsz, hogy elintézd az utazást. [A2]

[A1]
Alvó szépséged fölé hajolsz, és vörös ajkaira nyomsz egy finom csókot. Anna kinyitja szép égszínkék szemeit, és a szemedbenéz. - Jó reggelt!- szól kissé kábán. - Rég ébredtem ilyen jól!- Ezután átkarol, magához ölel, és forrón visszacsókol.
- Én is szeretnék szeretkezni veled, de el kell intéznem a holnapi utazást, szeretném, ha minden rendben lenne a hétvégén. - mondod szomorkodva.
- Tudom drágám, de egy kicsit még ráérsz nem?

- Jó ennyi még belefér! [A3]
- Nem lehet, majd hétvégén bepótoljuk! [A2]

[A2]
Kicsit morci vagy, mert nem volt idő a szexre, pedig már álló farokkal ébredtél.
Elindulsz az utazási iroda felé, felszállsz az első buszra, és csak feleséged gyönyörű mellei járnak a fejedben. Érzed, ahogy alsó feled megkeményedik. Aztán egy gyönyörű feketehajú szépség halad el melletted, és mivel a busz tömve van, feneke hozzá ér kemény nadrágodhoz, a lány hátrafordul, meglátod gyönyörű zöld szemeit, elmosolyodik és leszáll a buszról.

Hoppá, ez a te leszállód is! [B1]

[A3]
Bebújsz a takaró alá, végig puszilgatod a melleit, a pociját, egészen a puncijáig. Megpuszilod a csiklóját, majd kezelésbe veszed a nyelveddel. Hallhatóan tetszik neki a dolog, egyre erősebben sóhajtozik a drága. Egyre szorosabban ölel magához, majd érzed, ahogy megfeszülnek az izmai, összerándul kecses teste, és aprókat sikkantva elélvez. Fekszik picit pihegve, majd hanyatt fektet, és szájába veszi péniszed. Eszméletlen szája van. Csengetnek…

- Felkelsz és kinyitod. [A4]
- Hagyod a francba, majd megunja. [A5]

[A4]
Munkatársad Feri az. - Indulhatunk? –kérdi. – Bazd meg Feri, mondtam tegnap, hogy ma nem kell értem jönnöd, mert szabit vettem ki! – hordod le. – Jólvan na, szól kissé
sértődötten, elfelejtettem,de azért még nem kell bunkónak lenni! –szól mérgesen.
- Igazad van, sajnálom, csak tudod éppen, khm, az asszonnyal voltam, és sikerült félbeszakítanod.
- Na, akkor értem miért voltál ilyen mérges!- mosolyodik el.- Akkor nem is zavarlak tovább.
- Kösz Feri, jó munkát!- csukod be felsóhajtva az ajtót, végre elment. Irány Annához.
Ám Anna közben elaludt… Bazd meg Feri…

Elindulsz intézni az utat. [B2]

[A5]
Feleséged serényen nyelvezi farkad, de a csengetés nem hogy abba marad, de még hangos dörömbölés is társul hozzá. Anna mérgesen felkel, magára kap egy köpenyt és ajtónyit.
- Feri jött érted drágám, nem szóltál neki, hogy ma nem mész dolgozni?
- Hopp,- szól közbe Feri – de szólt, csak elfelejtettem, akkor nem is zavarnék tovább, szép napot!
Anna visszajön:- Hol is tartottunk? Á igen, már tudom is. - és már folytatja is a szopást.
Egyszerűen hihetetlen mit művel a farkaddal. Nem is bírod sokáig, telespricceled feleséged száját a forró nedűvel. Anna elégedetten néz rád, majd így szól: - Drágám, én még visszafekszem aludni, te csak menj, és intézd el az utat, nyűgözz le.

Elindulsz az utazási irodához.[B3]

[B1]
A fekete hajú lány pont arra megy, mint te, kicsit meglepődsz mikor előtted lép be az utazás irodába. Mikor lehajtanád a kilincset, megtorpansz kicsit, a lány ott áll az ajtó másik felén, és épp megfordítja a Zárva táblát Nyitva oldalára. Ismét megpillantod igéző szemeit, ő is észrevesz, elmosolyodik, majd kinyitja az ajtót előtted, és kérdőre von: - Uram ön követ engem? Zavarba jössz kicsit. – Nem, nem dehogy, én csak egy útra szeretném elvinni a feleségem. – a feleség szó hallatán a lány kissé elkedvtelenedik, majd udvariasan beinvitál.

Leültök az asztalhoz.[B4]



[B2]
Mérgesen elindulsz. Nem elég hogy az a barom Feri félbeszakított, Anna még el is aludt. Mérges vagy mindkettejükre picit, mert farkad még kielégítetlenül csüng.
Közben odaérsz az utazási irodához. Mikor belépsz, csodás látvány fogad. Egy gyönyörű hosszú fekete hajú, igéző, zöld szemű lány vezeti ezt az irodát. Beinvitál, majd udvariasan bemutatkozik, Katának hívják. Belépsz, és elgondolkodsz: nem elég hogy ilyen szarul indult a reggel, fel vagy ajzva, erre egy ilyen gyönyörű teremtménnyel hoz össze a sors, úgy megkúrnád! – jön elő belőled a kéjre éhes férfi. Dákod megtelik vérrel. Kata végigmér meg is akad a szeme púposodó nadrágodon, el mosolyodik, majd hellyel kínál.

Leülsz. [B4]



[B3]
Sétálsz az utcán az utazási iroda felé, feleséged kielégített. Kár hogy csak egyszer, bírtad volna tovább is. Ez így inkább csak arra volt jó, hogy mégjobban feltüzeljen, szinte minden egyes jó nő után megfordulsz az utcán, és elképzeled, ahogy beviszed egy sikátorba, letéped róla a ruhát, és jól megkúrod. Az egyik sarkon megpillantasz egy örömlányt. Hosszú gesztenyebarna haj, barna őzike szemek, egyszerűen gyönyörű, nem is hiszed el, hogy kurva.
Odamész hozzá, és megszólítod: - Kedves, hogy-hogy egy ilyen szépség, ezt az ipart űzi?
- Uram, ez egy hosszú történet, nem beszélnénk meg egy ezt egy ital mellett a lakásomon?

- De, menjünk cicám![C3]
- Nem, sajnos nem lehet, sok a dolgom![B5]

[B4]
- Nos, miben segíthetek?- kérdi gyönyörű mosollyal az arcán, közben végig a szemedbe néz, mintha izzana a tekintete, nagyon meleged lesz. Engedsz kicsit nyakkendőd egyre erősödő szorításán. - Nos,- szólsz kicsit megilletődött hangon- a feleségemet, szeretném elvinni egy csodás hétvégére valami szép helyre, tudja évfordulónk lesz. – Értem, van néhány remek prospektus hátul, jöjjön, megmutatok párat. Hátra mentek egy kis szobaféleségbe, ahol egy kis asztalon fekszenek az említett prospektusok. A lány elédlép, megfog pár papírt, majd ügyetlenül leejti őket. Lehajol, hogy felvegye. Ekkor látod meg gyönyörű combjait, és szoknyácskája alól elővillanó punciját.

- Továbbnézed a szép pinust. [C1]
- Letérdelsz és megpuszilod szeméremdombjait.[C2]

[B5]
Továbbállsz, pedig szívesen elvitted volna őzikét egy körre. Befordulsz jobbra a sarkon, megpillantod célod, látod amint egy gyönyörű feketehajú szépség, épp kinyitja az utazási iroda ajtaját. Belépsz, szemedbe néz szép zöld szemeivel, majd rádmosolyog, - Üdvözlöm!
- szól negédes hangon, micsoda lány, kár hogy nős vagy. De olyan szép, és szexi, hogy alig bírsz magaddal,keblei csak úgy feszülnek.
- Foglaljon helyet! – kínál kedvesen.

Leülsz.[B4]

[C1]
Miközben szedegeti össze a prospektusokat, vádlii feszülnek, combjai gyönyörűen gömbölyödnek, puncija pedig a maga gyönyörű rózsaszín valójában ragyog szemed előtt.
Négykézlábra ereszkedik, ügyelve arra, hogy szirmai mindvégig láthatóak legyenek. Hátra néz rád, és kaján mosollyal arcán megkérdi: - Segítene, kérem?
Egyszerűen lenyűgöz a látvány, alig bírsz magaddal. Legszívesebben rávetnéd magad, és itt helyben magadévá tennéd. Eléggé szereted Annát, hogy kibírd ezt a nem kicsi kísértést?

- Túl nagy a kísértés, nem bírsz ellenállni ennek a gyönyörű démonnak.[C4]
- Szeretnél hűséges maradni a nejedhez, és ellenállsz. [C5]

[C2]
Letérdelsz és adsz egy finom puszit szeméremdombjaira, a lány összerezzen forró érintésedre, négykézlábra ereszkedik, hogy könnyebben hozzáférhess egyre jobban nedvesedő puncijához.
- Mondtam már, hogy Katának hívnak? – szól izgatottan, de ez már elkerüli a füled, beveted nyelved. Végigsimogatod nyelvhegyeddel szeméremajkait, majd játszadozni kezdesz csiklójával finoman, izgatod, elégedetten nyugtázod sóhajait, élvezi, amit művelsz. Bedugod nyelved a hüvelyébe, érzed, ahogy összerándul Kati teste, majd körkörös mozdulatokkal izgatod tovább. Egyre hevesebben mozog, izmai megfeszülnek, és hangos sóhajok közepette elélvez. - Most dugj meg szépfiú!- szól ellenkezést nem tűrő hangon.

- Mögétérdelsz és beteszed neki.[D1]
- Inkább, eléállsz, és a szájába adod.[D2]



[C3]
A lakása nincs messze, még két sarkon befordultok és oda is értek. Egy szép kétemeletes kertes házhoz értek. Elég jól mehet a bolt, ha ilyenre telik őzikének, gondolod magadban.
Bementek, őzike ledobja kabátkáját. – Kérsz inni valamit? – bólintasz.
Hoz egy pohár Whisky-t mindkettőtöknek, majd jobbra, a lépcső felé mutat. – Fent balra az első szoba, csak dobd le magad az ágyra szivi. Mindjárt megyek.

- Szót fogadsz és felmész [D3]
- Megkérdezed, honnan telik ilyen lakásra. [D4]

[C4]
Elé állsz, letérdelsz és megcsókolod, az összes eddig kiejtett prospektust kiejti a kezéből. A nyakadba borul, átölel, majd visszacsókol.
Aztán a szemedbe néz és így szól: - A számban akarlak érezni!

- Felállsz, és a szájába adod kemény farkad. [D2]
- Inkább mögémész, és berakod a lucskos puncijába. [D1]

[C5]
- Nézze, ön gyönyörű, és nagyon szívesen magamévá tenném, de… - mondod.
- De, akkor mi az akadálya?- és még feljebb húzza a szoknyáját láthatóvá téve formás fenekét.
Szinte letaglóz a látvány.

- Nem bírod tovább, szeretkezni akarsz azonnal, itt és most! [C4]
- Nem akarod megcsalni a feleséged. [D5]

[D1]
Feljebb húzza szoknyáját, hogy könnyebben hozzáférj nedves puncijához, így elővillan kerekded popsija. Megpuszilod fenekét, megmarkolod szerszámod, és mélyen belemártod lucskos kéjbarlangjába. Megmarkolod formás fenekét, és tövig betolod neki, és ütemesen elkezded kúrni. A lány lihegve beletúr gyönyörű fekete hajába, majd rádnéz, bele szemeidbe.
Erősebben, bassz meg keményen!- szinte üvölti az élvezettől.
Engedelmeskedsz, méggyorsabb tempóra váltasz, mindketten lihegtek a tempótól, izzadság cseppek hullnak homlokodról a lány fenekére. Érzed, ahogy a lány elélvez, úgy rászorít farkadra, hogy majdnem te is elmész. De nem akarsz benne elmenni. Kihúzod farkad. Szembe állsz vele.

- Nem bírod már tovább és elélvezel.[E1]
- Mielőtt elmész, még jól leszopatod! [E2]


[D2]
Szembe állsz a démonnal, kócolt fekete hajába túr, hátra simítja, mélyen a szemedbe néz, és kitátja száját. Beleteszed kemény péniszed a lány szájába, aki megmarkolja a tövénél, majd befonja makkodat ajkaival. Gyakorlott mozdulatokkal szopja farkad, látszik, hogy nem először csinálja. Közben a szabad kezével combodat simogatja. Nagyon élvezed a dolgot, szinte akaratlanul is elkezded hátra előre mozgatni csípőd. A lány kicsit nagyobbra tátja száját, láthatóan nem zavarja a dolog. Lassan érzed hogy közel az orgazmus, egyre hevesebbe szeretkezel a szájával. Mikor már majdnem elmész, kiveszed a szájából.

- Hagyod, hogy elvégezze a munkát, és a kezével élveztessen el.[E1]

- Erőt veszel magadon, mögé állsz és még jól megkúrod. [E3]

[D3]
Felmész a lépcsőn, befordulsz jobbra, bemész a szobába, ahol egy szép nagy ágyat látsz, leülsz és vársz. Közben eszedbe jut, a feleséged, és hogy más dolgod lenne. Arra gondolsz, most meg fogod csalni, de olyan kanos vagy, és őzike annyira szexi.

- Inkább elnézést kérsz a zavarásért, és elindulsz elintézni az utat.[B5]
- Nem tudsz ellenállni, hisz férfiből vagy és lefekszel vele. [E4]

[D4]
- Jogos a kérdés. Honnan telik egy kurvának ilyen házra. Ha pedig van rá pénze, miért árulja a testét? Azért szivi, mert egy nimfomániás ribanc vagyok, aki faszra vágyik éjjel-nappal!
Ezért te most meg fogsz baszni, kövess!

- Elindulsz utána, felmentek az emeletre, jobbra az első szobába,ott leültet az ágyra és kimegy a fürdőbe.[E4]
- Inkább lelépsz, és mész elvégezni a dolgod.[B5]

[D5]
- Sajnálom, szeretem a feleségem, nem akarom megcsalni.
- Ugyan szivi, nem csalod meg, csak könnyítünk magunkon és késsz!

- Rendben, egy kis lazítás nem árthat.[C4]
- Nem, sajnálom! [E5]

[E1]
Megmarkolja farkad és elkezdi verni, elég gyorsan, és ügyes mozdulatokkal, ezért nem bírod tovább, elönt a kéj. Arcára spriccen forró spermád, elégedetten nyalogatja körbe farkad, mint egy mosakvó kiscica.
Órádra pillantasz, Anna már biztos aggódik. Mégegyszer megcsókolod a démont, majd hazarohansz.
Anna megkérdi: - Drágám, hová megyünk holnap?
- Sajnálom édesem, megint közbejött egy munka – mondod hirtelen rögtönözve – majd jövő hétvégén elviszlek.

- Próbáld meg jövőhéten.[0]

[E2]
Szembe állsz a démonnal, kócolt fekete hajába túr, hátra simítja, mélyen a szemedbe néz, és kitátja száját. Beleteszed kemény péniszed a lány szájába, aki megmarkolja a tövénél, majd befonja makkodat ajkaival. Gyakorlott mozdulatokkal szopja farkad, látszik, hogy nem először csinálja. Közben a szabad kezével combodat simogatja. Nagyon élvezed a dolgot, szinte akaratlanul is elkezded hátra előre mozgatni csípőd. A lány kicsit nagyobbra tátja száját, láthatóan nem zavarja a dolog. Lassan érzed hogy közel az orgazmus, egyre hevesebbe szeretkezel a szájával.

- Mikor már majdnem elmész, kiveszed a szájából.[E1]

[E3]
Feljebb húzza szoknyáját, hogy könnyebben hozzáférj nedves puncijához, így elővillan kerekded popsija. Megpuszilod fenekét, megmarkolod szerszámod, és mélyen belemártod lucskos kéjbarlangjába. Megmarkolod formás fenekét, és tövig betolod neki, és ütemesen elkezded kúrni. A lány lihegve beletúr gyönyörű fekete hajába, majd rádnéz, bele szemeidbe.
Erősebben, bassz meg keményen!- szinte üvölti az élvezettől.
Engedelmeskedsz, méggyorsabb tempóra váltasz, mindketten lihegtek a tempótól, izzadság cseppek hullnak homlokodról a lány fenekére. Érzed, ahogy a lány elélvez, úgy rászorít farkadra, hogy majdnem te is elmész. De nem akarsz benne elmenni.

- Kihúzod farkad. Szembe állsz vele.[E1]

[E4]
Őzike, kisvártatva megérkezik, egyszál tangában állít be. A látványtól szóhoz sem jutsz, ő pedig szinte azonnal rádveti magát, szinte letépi a nadrágod, és tövig bekapja a farkad, majd olyan vadul szopni kezdi, hogy a fogai néha megkarcolják péniszed. Majd széttépi inged, és végigkarmolja melleid, és szopogatni kezdi bimbóid, kicsit meg is harapdálja őket.
Aztán ráül ágaskodó farkadra, és olyan vadul elkezd rajtad lovagolni, hogy teljesen elnyeli farkad lucskos puncija. Majd ráddől, betömi szádat melleivel, és úgy folytatja a lovaglást.
Őzike közben már sikongat az élvezettől. Nem gondoltad volna, hogy egy kis szelídnek tűnő lány tud ilyen vad lenni. Érzed, ahogy egyszerre elélveztek.

Elindulsz haza, hisz nagyon elment az idő [F1]

[E5]
- Jól van, ahogy gondolja. – szól kissé csalódottan a lány.
Haza indulsz, büszkén magadra, hogy sikerült ellenállnod egy démon csábításának.
Elviszed Annát hétvégén szüleid régi nyaralójába, ott elmeséled neki a történteket, nagyon büszke lesz rád, és eltöltitek együtt életetek legszebb hétvégéjét.

Nyertél


[F1]
Szakadt ingben, nadrágban és összekarmolva érkezel haza, Anna megrémül. Azt hazudod, hogy megtámadott valami barom és jól elláttad a baját. Anna beveszi a mesét, és megbeszélitek, hogy átteszitek az utat jövő hétre.

- Próbáld meg jövő héten! [0]
Hozzászólások
További hozzászólások »
Jamilah ·
Nekem is bejön a sztori! :smile:
Én is kismilliószor elgondolkodom néha azon, hogy ez vagy az a történet máshogy is folytatódhatott volna egy ponton... És így jó olvasni, h hogy is van az a másképp... :grinning:

Rainbird ·
nekem is nagyon tetszett,szeretem ezeket a szerepjátékokat:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: