Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esti szeretkezés

Már alig vártam, hogy hazaérjen. Éreztem, ahogy egész nap átjárja a testemet a vágy, hogy végre átöleljen, megérintsen. Már majdnem megőrültem a várakozástól, minden perc egy órának tűnt, de tudtam, hogy már nem kell sokáig várnom Rá.
A biztonság kedvéért, vettem egy üveg bort – hiszen, ahogy azt mindketten tudtuk – a bor mámorító hatásától mindig nagyon beindulok. Nem gondoltam, hogy szükségem lesz most erre az édes nedűre, hiszen egész testemmel akartam őt, érezni, ahogy belém hatol. És egyébként is, most gyors letámadásra készültem. Már rég nem láttuk egymást, előző nap érkeztem, de mindketten fáradtak voltunk, így csak összeölelkezve elaludtunk.

Hosszú volt ez a 10 nap. Már hozzászoktam a közelségéhez, sajnos így a hiánya még mardosóbb, mint eddig valaha. Persze nem csak a testi vágy az, ami eluralkodik ilyenkor rajtam, hanem a lelke, a jelleme iránt érzett vonzalmam is. Mindenét szeretem.

Már kora reggel óta ébren voltam, és már azóta tudtam, hogy mi fog ma történni. Lezuhanyoztam, végigsimogattam a testem minden zugát, és ahogy hozzáért a kezem a bőrömhöz éreztem, hogy melegség önt el. A mellbimbóim megkeményedtek és további simogatást kívántak. Nagyon ki voltam már éhezve, szóval gyengéden cirógatni kezdtem őket. A kezem lassan lejjebb csúszott és megpihent a frissen borotvált puncimon. Tudtam, hogy még várnom kell, de úgy gondoltam egy kis ízelítőt azért adhatok magamnak. Szépen lassan végigsimítottam a puncimon. Benedvesedtem, ahogy arra gondoltam, hogy mi fog ma még következni. Rá gondoltam. Elkezdtem finoman masszírozni a csiklómat, majd egyik ujjammal behatoltam a már izzó hüvelyembe. Nagyon élveztem a dolgot, de tudtam, hogy itt most meg kell állnom, hiszen az Ő érintésére vágyom, őáltala akarok kielégülni – a mai nap még többször is.

Miután megfürödtem, bekentem magam testápolóval. A puha érintésekre ismét felizgultam. Lefeküdtem az ágyra, felhúztam a combjaimat, és ismét elkezdtem kényeztetni magam a krémes kezeimmel. Végigsimítottam a melleimen, finoman elkezdtem őket gyúrni, majd nagyon óvatos érintésekkel lejjebb haladtam. Bevallom, kicsit elkalandoztak a gondolataim, mert most az álomképeimben egy lánnyal szeretkeztem. Hosszú barna haja volt, kerek mellek, szép volt. Csókolt és simogatott pont ott, ahol én értem magamhoz. Elképzeltem, ahogy hosszú hajával végigcirógatja a testemet, majd csókot lehel a szeméremdombomra. A puncim már izzott, de még mindig nem értem hozzá, a combomat simogattam, tovább fokoztam a vágyamat. Végül elképzeltem, hogy a lány belenyal a puncimba, felnyögtem a vágytól és egyre gyorsabban kezdtem el masszírozni a csiklómat, de ismét megálljt parancsoltam magamnak. Tudtam, hogy még nem jött el az ideje…

Ahogy telt az idő, egyre jobban felkorbácsolódott a vágyam. Már nem érdekelt a képzeletbeli lány sem, aki néha beköszön vágyálmaimba. Csak Őt akartam. Vele éltem át eddigi legjobb szexuális élményeimet, és most ezt a palettát akartam tovább bővíteni. Már csak másfél órám volt, hogy hazaérjen, így nekiálltam a készülődésnek. Felvettem azt a szexi rucit, amit karácsonyra kapott tőlem, már akkor nagyon tetszett neki, így gondoltam most is ezt veszem fel. Kiterveltem, hogy mi hogy lesz. Megérkezik, én a nappali ajtóban fogom várni őt a szexi öltözékemben, valami jó kis zenével, leültetem az ágyra, nyomok egy pohár bort a kezébe és táncolok neki. Eddig terveztem el az estét, gondoltam utána már úgyis menni fog a dolog.

Egyre jobban izgultam, és hogy egy kicsit feloldjam a maradék gátlásomat is kibontottam a bort és megittam rögtön belőle 2 pohárral. Egyből megéreztem, főleg, amikor beültem a kandalló mellé. Kipirosodott az arcom is, de legalább nem kellett a pirosító. Feldobtam egy vadító erős sminket, és vártam. Elvileg még volt kb. 5 perc, de hallottam, hogy nyílik a kapu, szóval gyorsan felugrottam, fújtam magamra egy kis parfümöt és beálltam az eltervezett helyemre. Belépett az ajtón, pont, ahogyan szokott. Nem számított semmire. Nem válaszoltam neki, megvártam, amíg felnéz rám. Levette a sapkáját, belépett, felnézett rám és láttam rajta, ahogy elképed, és felvonja a szemöldökeit. Egyáltalán nem így számított rám. Köszöntem neki egy Hellókát, és belefúrtam a szemébe a tekintetem. Miután felfogta, hogy mi a helyzet feltűnt az ismerős félmosoly az arcán. Az a kacér félmosoly, ami biztosította számomra, hogy tetszik neki, amit lát.
Odamentem, hogy lesegítem a kabátját, de hirtelen már ki is bújt belőle és magához rántott. Már attól, hogy átkarolta a derekamat és magához húzott ismét elöntött a vágy. Birtokolni akartam Őt, azt akartam, hogy szakadjunk ki az univerzumból és csak szeressük egymást örökké. Beletúrtam a hajába, ezt mindig szerette, és elkezdtünk vadul csókolózni. Öleltem, ahogyan csak tudtam, eggyé akartam válni vele. Nem kellett beszélnünk, elég volt egymás szemébe néznünk, hogy megértsük egymást és lássuk, ahogyan mindkettőnkben fellobban a vágy.

Teljesen felforrt a vérem, alig ért hozzám, de már teljesen benedvesedtem. Egész nap erre vártam. Kezével felfedezőútra indult, aminek következtében a testem össze-összerándult a vágytól. Végigsimította a hátamat, belecsókolt a nyakamba, és beleszuszogott a fülembe. Tudta, hogy ezzel akármikor a végletekig izgathat. Én is végigsimítottam a testén, és megmarkoltam a nadrágján át a meredező férfiasságát, már nagyon kemény volt és kikívánkozott. Szerettem őt a számmal kényeztetni, és ma nagyon boldoggá akartam tenni, szóval nekiláttam. Leguggoltam elé, és elővarázsoltam a nadrágjából a kemény farkát. Imádta, amikor ezt csináltam vele, és én tudtam ezt. Felnéztem, és kacéran rámosolyogtam, majd nyomtam egy puszit a makkjára.

Élveztem, hogy játszhatok vele. Végignyaltam a meredező férfiasságát a tövétől indulva, majd amikor a végéhez értem, szép finoman egy kicsit a számba vettem, felsóhajtott. Elkezdtem a nyelvemmel izgatni a makkját, majd finoman egyre beljebb engedtem őt a számba. Tombolt bennem a vágy, a puncimban akartam érezni az egészet, szóval nem bírtam visszafogni magam, elkezdtem szopni. Élvezte, egyre mélyebbeket lélegzett, de még nem akartam, hogy elmenjen, szóval egy utolsó puszit lehelve a farka végére felálltam és megcsókoltam Őt.
Láttam, hogy ő is teljesen lázban van, és ez rögtön be is bizonyosodott, amikor hirtelen felkapott és felrakott a konyhaasztalra. Lábaimat széttárva vártam, hogy most mi jön. Tudtam, hogy akármi is az, biztosan élvezni fogom. Arra gondoltam, hogy most hirtelen belém hatol és elkezd gyors ütembe dugni, de nem ez történt. Várt egy kicsit, lenyugodott, majd közelebb jött és érzékien megcsókolt. Ekkor már éreztem, hogy most nem dugni, hanem szeretkezni fogunk. Ettől a gondolattól még jobban felizgultam, hiszen sokkal jobban szerettem így vele lenni, mert így tényleg minden mozdulatát érezhettem.

Az asztalon feküdtem, és ő ismét elkezdett simogatni és puszilgatni, egyre lejjebb haladva, eközben én is finoman cirógattam, ahol csak értem. Végigpuszilgatta a combjaim belsőfelét, ekkor már tüzeltem a vágytól. A puncim már teljesen nedves volt, alig vártam, hogy végre hozzám érjen és ekkor megtörtént. Adott egy puszit a puncimra és lassan belenyalt. Éreztem, ahogy a forróság elönt, még akartam. Elkezdte finoman nyaldosni a csiklómat, majd egyre gyorsított a tempón, én pedig egyre hevesebben vettem a levegőt. Nem tartott sokáig és éreztem, ahogyan a testem megfeszül és átjárja a forróság.

Arra eszméltem, hogy felkap az asztalról, és már megint ölelkezve csókolózunk. Bevitt a hálószobába és gyengéden lefektetett. Éreztem, ahogy a kéj átjárja a testemet, érezni akartam őt, és azt akartam, hogy ő is érezzen engem. Csókolóztunk és finoman simogattuk egymást. Az oldalunkon feküdtünk egymással szemben, és én átkulcsoltam a lábammal a csípőjét. Ekkor lassan belém hatolt és mindketten felsóhajtottunk, én egyenesen felnyögtem. Minden porcikámmal érezni akartam őt, tövig nyomta. A forróság ismét elöntött, csak őt akartam, semmi mást. Elkezdtünk ütemesen mozogni, közben végig csókoltuk, szorítottuk egymást. Nagyon fel voltam izgulva, így az ügyes G-pont izgatásától percek alatt elélveztem. Ilyenkor mindig kicsit lassít, de sohasem áll le, így a vágy sem tűnik el, inkább felbukkan a mohóság. Még akarom őt, élvezni akarom.

Tovább folytattuk a szeretkezést még egy jó pár orgazmusig, majd miután felocsúdtam megkérdeztem, hogy szeretné-e, ha a popsimban folytatnánk – tudtam, hogy oda van érte, és alig várja, hogy megint úgy csináljuk. Persze igennel válaszolt.
A hasamra fordított, tudta, hogy így nagyon szeretem. Berakta egy kicsit a puncimba, hogy megint kellően felizguljak, majd nyomott egy adag síkosítót, amivel bekente a farkát, majd még egy adagot, amivel a popsim bejáratát. Kicsit még simogatott, majd nagyon lassan megpróbált behatolni a popsimba. Nagyon óvatos volt, soha nem akarta, hogy fájjon nekem. Hamarosan elkezdtem tágulni és egyre mélyebbre tudott hatolni. Én közben a puncimat simogattam, hogy a kezdeti kellemetlenségeket áthidaljam.

Lassan kezdtem élvezni a dolgot. A popsim már az egész szerszámát befogadta, így egyre jobban tudott bennem mozogni. Nagyon élvezte, és én is. Nagyon kellemes volt, ahogy masszírozott, és most is sikerült megtalálnia a G-pontomat, még a popsimban is, így a pici ingerlő mozdulatoktól ismét éreztem, hogy elönti a testemet a forróság, majd elakadt a lélegzetem és az élvezet ismét átjárta a testemet. Ezután elernyedtem, és vártam, hogy újra felizgasson. Megpuszilta a hátamat és lassan újra elkezdett mozogni bennem. Éreztem, hogy már ő sem bírja sokáig, egyre jobban zihált, ettől megint felizgultam. De ekkor lelassított, alig mozgott, majd hirtelen elkezdte gyorsan és mélyen dugni a popsimat. Teljesen beindultam tőle, éreztem, hogy lassan megint jó lesz és most már végre ő is elengedi magát.

Eddig nem engedtem, hogy a popsimba élvezzen, de most zihálva azt mondtam neki, hogy „Élvezhetsz belém!”, nem is kellett neki több, csak erre várt, nyögdécselve mindketten elélveztünk. Rám roskadt és mindketten ziháltunk, megpuszilta a nyakamat és a fülembe suttogta, hogy „Szeretlek!”. Ezután megcsókoltuk egymást és ölelkezve aludtunk el.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: