Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esti séta

Kéz a kézben sétáltak a parkban. Meg-megálltak néha csóklózni. Az augusztusi est melege borzongatta mindkettöjüket. Olyan helyet kerestek, ahol távol tudnának lenni a kíváncsi szemektöl.
- Nincs bugyi rajtam. – mondta a nö. Rövid kis szoknya libegett rajta
A férfinek, mint a parancsra megvastagodott a farka. A nő benyúlt a zsebébe, és érezte a vaskos hímvesszőt a nadrágon keresztül.
Egy fűzfa alatt találtak rá egy kerti padra. A fűzfa lombjai eltakarták a padot, nem lehetett látni a sétaútról. Leültek a padra, vad csókolózásba kezdtek.

A férfi keze nem volt tétlen, kedvese szoknyája alá nyúlt, és kezébe vette a nedvességtől csöpögő puncit. A nő szokatlan bőséges kéjnedvvel lepte meg a férfit. Az ujjával kicsit kinyitotta a duzzadó szeméremajkakat, és gyöngéden dörzsölgetni kezdte kedvese csiklójának tövét. A nő apró gyors lihegéssel adta tudtára, hogy közel van az élvezethez. A pirinyó csikló hegye már várt a direktizgatásra. A férfi benyúlt a csatakos hüvelybe és hozott egy kis kéjszaftot a csiklóra.

A nő hátravetett fejjel élvezte a görcsös kéjt, ahogy a férfi ujja masszírozta punciját. 2-3 percen keresztül vonaglott a gyönyörben.
- Most Te vagy a soron Kedvesem! – szólt a nő.
- Majd otthon, mert itt észrevehetnek – válaszolt a férfi.
- Most akarok neked gyönyört szerezni – mondta a nő, és kezével a férfi sliccén keresztül nyúlt be a nadrágba.
Markába vette a vaskos, síkos makkot, nyomkodta, gyötörte, de a férfi nem tudott élvezni.
- Várj egy kicsit – szólt a nő, kigombolta blúzát és kivette egyik mellét.
- Szopd a mellem, tudom, hogy szereted.

A férfi szája rátapadt a merev mellbimbóra, szopta, szívta. A farka a nő markában megkeményedett, és pillanatok alatt spriccelte ondóját a kedvese markába. Édes egy ragacs volt, ahogy bugyborékolt ki a nö kezébe. Teste vonaglott a gyönyörtöl.
A nőt nagyon felizgatta ez a titkos gyönyörszerzés. A puncijában érezte, hogy még egy gyönyör kell neki.
- Gyere be az erdöbe, a szádat akarom a pinámon érezni.

Egy kis tisztáson feküdt hanyatt a férfi. A nő felhúzta szoknyáját, és ráült az arcára. A csiklója pont a férfi szájába talált. Cuppogott a nedves puncija, ahogy a férfi szürcsölte nedveit. Hatalmas görcsös vonaglásba dörgölte magát a férfi szájába. Kedvese csak lefetyelte a böséges punciszaftot, megszopta a csiklót, szívta, elengedte, megint megszopta. A nő összegörnyedt, amikor az orgazmus első hulláma csapta meg. Vadul mozgatta csípőjét, és lihegve élvezett a férfi szájába. Megszűnt a világ számára, úszott a kéjben...

A nagy élvezetben a nő nem tudta visszatartani feszülő hólyagját, a pisi kibuggyant belőle, és erős sugárba öntözte meg kedvese arcát, száját.
Mikor magukhoz tértek, összeszedték magukat és elindultak hazafelé.
- Gyere fel hozzám – mondta a nő –, a gyereket elküldtem nagymamához. Le kell zuhanyoznod, csupa ragacs vagy biztos az alsóneműdben. Kimosom, megszárítom neked.
A férfi örömmel fogadta az ajánlatot, spermája beleszáradt már a gatyeszába.
Felmentek a nő lakására, után be a zuhany alá.
- Megmoslak kedvesem - kezébe vette a szivacsot, és gyöngéden lecsutakolta barátját.

Kezébe vette vaskos nemiszervét, hátrahúzta a bőrt rajta és beszappanozta. Húzogatta rajta a bőrt is, hogy alaposan letisztogassa, amire a farok életre kelt megint, nyújtozkodott, vastagodott.
- Töröld meg magad, aztán gyere a konyhába, főzök egy kávét…
Meztelenül fogadta szerelmét, leültette a székre és letérdelt elé. Kezébe vette a vastagodó hímtagot, becézgette, majd a makkját a szájába vette.
A férfi érezte, ahogy beindulnak a zsigerei, gyönyörködött a látványban, ahogy a nö kényeztette szájával. A nő közben megpumpálta a törzsét, is és szívogatta a csillogó makkot.
Már egy majdnem fájos iszonyú erekciója volt. Kemény volt és vastag, mint a kapanyél. A kéjcseppek már bugyogtak farkából.
- Bele akarok ülni – mondta a nő. Szétterpesztette combjait és együtt nézték, ahogy a vaskos makk becsúszik a hüvelyébe. Tövig bent volt a nőben, akinek a kitöltés érzése apró orgazmusokat adott. Beindultak hüvelyizmai, megnyalta az ujját és csiklóját izgatta magának, ahogy a férfi lüktetett benne. Dupla élvezet ez.
- Élvezz a pinámba, szopd meg a mellem közben. Összerándult a hüvelye, magába szívta az imádott farkat, és vadul hullámzott kedvesén. Érezte a visszavonhatatlan gyönyör kezdetét.

A férfiböl kitört az ondó, lihegve, nyöszörögve ürítette kantejét kedvesébe. A mellbimbó a szájában, a nője az ölében, egyszerre élveztek, eltorzult arccal egymásba bújva küzdötték át magukat a gyönyörön. Az egész konyha szerelmi koktéluktól párolgott. Lihegve húzták ki gyönyörüket, ameddig csak bírták...
Hasonló történetek
30254
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
15292
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
További hozzászólások »
hatareset ·
:flushed:

ÉvaLeköp ·
h á n y á s

BURGONYA ·
ILYENKOR ÉRZEK KEDVET, HOGY ÍRJAK IDE VALAMI NORMÁLIS SZEXSZTORIT, AMIT MINDENKI KÖRBESZOPKODHATNA, HOGY MILYEN NAGYSZERŰ.

CSAK HÁT ÉN NEM IGAZÁN TUDOK OLYAN SZEXTÖRTÉNETET ÍRNI, AMIBEN VALAMELYIK SZEREPLŐT (FŐLEG A NŐT) NE ALÁZZAM MEG.

BETEG AZ ELMÉM, ÉS IDŐVEL EGYRE BETEGEBB LESZ.

FÉLEK A PUNCITÓL.

DE NEM AZÉRT MERT LEPISIL.

BÁR - SZERETTEK VOLNA MÁR LEPISILNI. ÉN AKKOR A FALNAK FORDULTAM, SZÁMBA VETTEM A HÜVELYKUJJAM, ÉS CSENDESEN SÍRDOGÁLNI KEZDTEM.


AMÚGY SZERETEM A SZAR ÍRÁSOKAT. VISZONT KÉNYES VAGYOK A HEJESÍRÁSRA, ERGO AZ UTÓBBI CSODÁKAT NEM TUDOM DÍJAZNI. :rage: :angry:
bogumil ·
Honnan veszed,hogy a Burgonya nős, és hogy elnyomja az asszony? Szerintem egy független fiatalember, és egyetemre járt pár éve, és jár most is, ha már el nem végezte az egyetemet. :angry:
BURGONYA ·
NEM VAGYOK NŐS.

ÉS NEM NYOM EL SENKI.

ELNYOMOM ÉN SAJÁT MAGAM.
freya ·
Ejnye :yum:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: