Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esti mese 3.

Ez a csaj megőrjít. Azt mondja, szexgép vagyok, de szerintem még nem látta a saját arcát szex közben… Legalább annyira bírja és kívánja, mint én magam. Ma meg az a miniszoknya. Azt hittem ott helyben megdugom, pláne miután táncoltunk. Mikor együtt jártunk, még hosszabb haja volt, majdnem a derekáig ért és az öltözködése is visszafogottabb volt. Mióta – elvileg – külön vagyunk, egyre kihívóbban öltözik. Igazi nővé érett. Az a fajta bögyös-faros, akin ugyan van mit fogni, de nagyon odafigyel a teste karbantartására. Amint ma megláttam, hogy végre kipróbálta a kopaszbarack fazont, legszívesebben azonnal szétnyaltam volna. De megígértem neki, hogy ma minden úgy lesz, ahogy ő akarja. Szegény srác meg, látszik, hogy most csinálja először így, de elég jól állja a sarat, meg látom, Iza is mennyit élvezkedik a szopása közben. Nem sok lányt láttam, aki tényleg őszintén élvezi ennyire a dolgot.

Ahogy felébredtem, éreztem az ágyékából áradó forróságot – úgy tűnt, még mindig nem volt elég neki. Keze a srác farkán mozgott fel-le, az pedig a mellbimbójával játszott. Nem akartam kimaradni én sem. Elvettem róla a kezem, jelezve, hogy ébren vagyok és, hogy szabad a pálya. Megfordultam és az éjjeli szekrénye felső fiókjába nyúltam. Na, itt aztán volt minden, kötél, mindenféle vibrátor, análizgató, síkosító, óvszerek, bilincs, ami csak egy igazán jó – és mocskos – dugáshoz kellett. A legújabb szerzeményéről még csak mesélt, de gondoltam, mért ne próbálnánk ki. Elővettem a síkosítót és egy kis csomagot, amiben ujjra húzható kicsi análizgatók voltak. Kibontottam és az egyiket felhúztam, majd a végére egy kevés síkosítót tettem.

Mire visszatértem, már javában smároltak, és a fiú két ujjal benne volt. Megkerestem a popsija legérzékenyebb pontját és lassú, körkörös mozdulatokkal izgatni kezdtem. Teste láthatóan azonnal megfeszült és mélyről jövő sóhaj szakadt fel tüdejéből. A srác kezét magával húzva kitolta a popsiját felém. Lassan beljebb mozdultam. Próbált ellazulni, kezével pedig a másik fiút kényeztette. Miután sikerült egy ujjal bejutnom, felhúztam még egy ilyen izgatót és besíkosítóztam. Eleinte nehezebben haladtam, de végül csak kitágult annyira, hogy beférjek. Hosszan játszottam vele és közben jeleztem a srácnak, hogy kezdje el a mellbimbóit szívni. Fél kézzel be kellett fognom a száját, nehogy megint felverjük a szomszédokat. Egyszer kikötöztem és épp fenekeltem, amit cseppet sem visszafogottan élvezett, mikor az egyik szomszéd bekopogott, hogy legyünk kedvesek visszafogni magunkat, mert nem tud aludni.

Kezemmel éreztem, ahogy a gátjának másik oldalán is két ujj mozog. Furcsa volt, még ilyen felállásban én sem csináltam. Fél kézzel visszanyúltam az éjjeliszekrény fiókjába és kihalásztam egy bordázott gumit és odadobtam nekik. Iza egyből kezébe vette és kibontotta, majd az előtte ágaskodó szerszámra húzta. Felültem és nekidőltem az ágytámlának. Odaadtam nekik a síkosítót, majd hagytam, hogy ketten megoldják. A kutyapózt választották. Iza segge – bár már többször jártam benne – még mindig jó szűk volt, mindketten élvezni fogják. Látom, a srácnak is volt már ilyen dolga. Nagyon lassan és finoman csinálta, nehogy túl sok legyen a lánynak. Iza elé pedig most szívesen tettem volna egy tükröt, hogy lássa a saját kéjvágyó arcát.

Ahogy egyre bentebb jutott a fiú, arcán az élvezet első hullámait lehetett felfedezni, majd egyszercsak megmarkolta az éledező farkam és keményre szopott. Közben a srác igen jól dolgozott rajta, mert egyre mélyebben sóhajtott és meg – megállt a szopással is. Egy kicsit felegyenesedett, én pedig letámadtam a csiklóját és a mellét szinte egyszerre. Meglepődtem. Puncija csak úgy csorgott és minden érintésre megremegett. Ugyanabban a pillanatban megszorítottam az egyik mellbimbóját és a csiklóját is. Ha eddig azt gondoltam volna, ettől nedvesebb már nem lehet, hát tévedtem volna. Most mintha egy láthatatlan gát szakadt volna át a lába között. Szájon csókoltam, miközben a fiú a nyakát harapdálta. Gondoltam megkínzom egy kicsit és a másik oldalról én is elkaptam a nyakát. Egy pillanattal később hatalmasat nyögött – én pedig kezemet gyorsan a szájára tettem. Tudta, hogy el kell halkulnia.

Bekapta két ujjamat, és szívni kezdte. Másik kezemmel felváltva izgattam a csiklóját és a melleit. Úgy tettem, mint aki nem tudja, mit akar. Ha az ujjamat így szívta, mindig azt jelezte, hogy valami – vagy a kezem vagy a farkam – hiányzik a lába közül. A füléhez hajoltam:
- Mit szeretnél kis ribancom? – miután nem felelt, folytattam és két ujjammal megközelítettem a teste bejáratát – Csak nem egy vastag farkat az éhes puncidba? – kettőt köröztem az említett helyen, mire nyüszített egyet. – Amíg ki nem mondod, nem kapod meg.
- Kérlek… - mondta elhaló hangon. A másik pasi farka már tövig benne mozgott.
- Mit szeretnél? Hogy kúrjam meg az éhes kis pinádat? – ha szex közben beszéltem vele így, mindig majd elélvezett. Igazi rosszkislányt fogtam ki – szerencsémre.
- Ige… igen – suttogta. A csávó gyorsított a tempón és látszott rajta, élvezi a szűk popsit.
- Akkor kérned kell – mondtam, és csak remélni tudtam, hogy ezért a kínzásért később nem vágja le a tököm.
- Kérlek…
- Mire? – ujjaimmal a melléről újra a csiklójára tévedtem. Mély levegőt vett.
- Dugj meg keményen! – mondta egy szuszra, én pedig nem késlekedtem.

Aláfeküdtem, majd miután a srác is hajlandó volt megállni egy pillanatra, tövig ült rám. Furcsa érzés volt, hogy más is van majdnem ott. Az arcára ülő gyönyör leírhatatlan volt. Előredőlt, én pedig jeleztem a fiúnak, hogy folytathatja. Éreztem a farkammal a mozgását és lassan én is mocorogni kezdtem Iza hihetetlenül nedves és forró pinájában. Fejét a nyakamba hajtotta. Már nem volt ereje harapdálni, teste a vágy rabja volt. Mélyről jövő nyögések hagyták el a sóhajtozástól kiszáradt érzékien vastag ajkait. Nyelvemmel megnedvesítettem, majd hosszan megcsókoltam. Én magam is közel jártam már a csúcshoz, mikor éreztem, hogy a szomszédos farok megrándul és a srác telepumpálta Iza seggét, amitől ő is élvezni kezdett. Beleharapott a fejem alatt lévő párnába közel a fülemhez. Puncija összeszorult a farkam körül, miközben gyors tempóban húzta magát rá, majd nyögések hagyták el a száját és valahogy engem is magával rántott. A lába közötti forróság csak úgy szívta magába a dákóm, ha létezik, még jobban, mint amikor a szájával kényeztet. Golyóim megfeszültek és kilövésre készen álltam. Miközben nyögött a számat a füléhez fordítottam és suttogtam neki:
- Gyönyörű vagy kis ribancom, ahogy két faroktól élvezel. Igazi ribanc lettél, akit két pasi kefélhetett szét – szavaim közben tovább mozgattam a lüktető farkam benne, amiknek hatására orgazmusa elnyúlt és az enyémmel együtt fejeződött be.

Miután szusszantunk egyet, felöltöztünk, és előbb a srác, majd én is elbúcsúztam Izától. A képet, ahogy egy rövid köntösben áll az ajtóban, miközben combján még ott csillog a belőle kifolyt spermánk, sosem feledem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Joel24 ·
Nekem sem lenne ellenemre, még haver is volna, aki bevállalná, de ahhoz látnunk kellene egymást és elérhetőséget cserélni :)
krinni ·
Akkor ezt most hogy oldjuk meg? Nem biztos, hogy itt nyíltan kellene elérhetőséget cserélni. Van valami jó ötleted?
Pavlov ·
Ha beleszólhatok: javaslom, hogy a fiatalember hozza nyilvánosságra itt az e-mail-címét. Hiszen (sajnos) elég kevés lány meri bevállalni így a szexet, valószínűleg csak krinni fog neki írni, illetve az esetleges levélbetyárokat könnyebb lesz kiszűrni.
Hallgatok és drukkolok (remélem, egy jó történet formájában megörökítitek itt!).
krinni ·
Köszönöm! Úgy legyen! :)

Pavlov ·
Egy, a témába vágó kis beszámoló:

http://pavlovurasag.blogspot.com/2010/11/egy-kis-szosszenet-az-augusztusi.html

Joel24 ·
Ám legyen :) Létrehoztam egy e-mailcímet, kíváncsi leszek, mennyi e-mail betyár fog lecsapni rá infantilis módon.

amlegyen@citromail.hu

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: