Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

És jött Ő...

Felnéztem... az ég kék volt, és én egyedül ültem a mezőn. Hátrapillantottam a házikóm felé, és jólesően töltött el a tudat, hogy nincs körülöttem senki. Már 6 éve, hogy kikerültem az emberi húsdarálóból, és kivonva magam a társadalomból a semmi közepén élek egymagamban a természettel. Visszaindultam a házhoz, gyomrom korgásából éreztem, hogy kezdek éhes lenni. Miután az erdő élőlényeiből készült ételt megettem, gondoltam, hogy napnyugta előtt kiülök kicsit a verandára, ami kedves szokásom volt nyári estéken. Már jócskán besötétedett, és olyan tiszta volt az ég, hogy meg lehetett volna számolni a krátereket a Holdon. És ekkor hirtelen egy fényesebb pontra lettem figyelmes. A pont egyre nagyobb és világítóbb lett, teljesen megvakított, és azt hiszem, elájultam.

Mikor felébredtem, a világ leghelyesebb pasija ült mellettem, és gyengéden megcirógatta az államat. Megijedtem, hisz rég láttam embert, nem hogy érintettem. Pajkos félmosollyal nézett rám, és én csak ennyit tudtam kinyögni:
- Kérsz egy kis kávét?- erre az idegen még jobban mosolyogni kezdett, gyengéden bólintott egyet, és ha nem lett volna az ágy, rögtön szétfolyok. Gyorsan kimentem, és csak ekkor jutott eszembe, hogy nincs is kávém. Vissza akartam fordulni, de addigra már a hátam mögött termett, és szorosan közel állt hozzám. Egy hang ordítani kezdett a fejemben, hogy „Úristen!”, és mindenem libabőrös lett.

Aztán hirtelen a karját a derekamra fonta, az arcomhoz közelített, szinte éreztem leheletét és lassan neki döntött a falnak. Ekkor már az sem érdekelt, hogy esetleg szálka mehet a hátamba, annyira megfeszült minden idegszálam. Aztán lassan a számhoz hajolt, és kéjesen, hosszan, nyelvesen, egészen a torkomig megcsókolt. Behunytam a szemem és élveztem, hagytam, hogy minden ruhámat leszedje, az ingemet, és a farmeromat. Aztán, hogy minden egyes porcikánkat végignyaltuk, hirtelen magával rántott az asztalhoz, megfordított, és rádöntött, majd lassan belémhatolt. Hirtelen nem is tudtam, hogy a fájdalomtól vagy a gyönyörtől üvöltöttem akkorát. Erőteljes volt, mégis gyengéd, és én hagytam, hogy ő irányítson. Aztán egyszerre éreztem, hogy itt van, ő begyorsított és egyszerre értük el a csúcspontot. Sosem lihegtem még ennyit semmitől.

Kinéztem az ablakon és láttam, hogy sötétedik. Idegenem lassan felöltözött, megcirógatta az államat újra, és az ajtó felé indult. A bejáratnál még hátra fordult, és ennyit mondott.
- Tudod, Tom, az élet túl rövid.
Én csak ott álltam, és hebegtem, hogy honnan tudja a nevemet, de addigra már kisétált. Utána rohantam, de ismét jött a fényvillanás, és én elterültem a földön. Mikor magamhoz tértem, észrevettem, hogy egy szál boxerben jöttem ki, ezért gyorsan visszamentem a házba, és végiggondoltam az életemet. Másnap már visszafele tartottam a metropoliszba.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Szegény szerző látod 1-2 szót megváltoztatsz (Tom helyett Mary, boxer helyett tanga) és máris ég és föld az értékelés.

Egyébként az is furcsa, hogy ez az elítélendő, undorító, elferdült, természetellenes stb. valahogy amióta a civilizáció jelen van él, kultúrától függ csak, hogy erősebben vagy gyengébben. Ki tudja, ha gyerekként belénknevelik hogy az a jó, az itteniek többségének is "homok lenne a fehérneműjében". Kivéve Burgonyát akinek akkor is csakazértse.

:flushed:
No0oB ·
LoL

Ha heterónak írja meg a történetet, akkor csak szimplán szar lenne. Ez a "buziság mindig volt..." kezdetű mantra egy lófos tévedés. A szexuális hajlam, a szexuális aktus volt jelen, nem pedig ennek a betegségnek a társadalmi szintű, erőszakos propagandája.

Egyébként meg a lepra is jelen van, mióta az első civilizáció... ugyebár.

Aztán a vérmérgezésre is feltalálták a penicilint.
BURGONYA ·
ÍRJ ERRŐL EGY OLVASÓ CIKKET A KURUC.INFO-NAK, OTT ZABÁLJÁK AZ ILYEN ESZMEFUTTATÁSOKAT!
No0oB ·
kurucinfo
:smile: :smile: :smile:

ayala ·
Kár volt a Tomért a végén.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: