Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erotikus vizsgálat

Kezdjük ott, hogy lány vagyok. Tizenhét évesen ábrándoztam először arról, hogy egy esetleges „orvosi vizsgálat”- ahol egy doktor nő vesz kezelésbe - szexbe torkollik. Mielőtt azt gondolnátok, hogy ez csak egy kitalált történet, eloszlatom a kételyeket, ugyanis ez velem valóban megtörtént. Amikor felköltöztem a fővárosba, tizenkilenc évesen bújtam a szex hirdetéseket, és szerencsére hamar ráakadtam egy kedvemre valót. Nos egy találkozót beszéltem meg, egy csinos vörös hajú óriási mellű lánnyal találkoztam. Katára a neten akadtam rá, és pont ugyanazt kereste, amit én és szerencsémre ő is biszex volt. A lakása kapualjában találkoztunk egy kis fehér toppban és hozzáillő szoknyában várt. Rajtam egy lenge nyári ruha volt, de mivel szeretem kihangsúlyozni a melleimet, egy elég nagy kivágásút választottam. Felinvitált a lakásába, és mivel elég forróság volt szerettem volna letusolni a játékunk előtt. A lakás két szobából állt, az egyik egy picit iroda hangulatú nappali a másikba azonban nem láttam be. Mire lezuhanyoztam, és becsavartam magam törölközőbe, Kata ott várt az ajtóban. Hófehér köpeny volt rajta, mellei majdnem kiestek belőle, nyakában fonendoszkóp lógott.

- Üdvözlöm hölgyem, kezdődjön a vizsgálat, kérem, fáradjon be a szobába. –mondta.
Átvezetett a nappalin és kinyitotta a titkos ajtót. Itt egy komplett kis rendelő várt, mindennel együtt.
- Kérem dobja le a törülközőt, mert csak így tudom elkezdeni a vizsgálatot, és üljön le az asztal mellett álló székre.
Az asztalon különféle orvosi műszerek voltak, minden, amit a háziorvosnál is megtalál az ember. Egyáltalán nem féltem sokkal inkább az izgatottság lett úrrá rajtam. Leültem a hófehér fa székre Kata dr. nő, pedig velem szembe.
- Nos. Első körben a rutin vizsgálatokon szeretnék túlesni, kedves beteg. Kérem, nyújtsa ki a karját, hagy mérjem meg a vérnyomását.
Az érintésétől is lázba jöttem. Attól még, hogy lány vannak engem is, izgatnak a lányok érintései. Ahogy pumpálta érzete, hogy egyre felizgulok és nyugalomra intett.
- Kicsit izgatottnak tűnik, kérem, álljon fel, hagy hallgassam meg a szívverését.
A hideg fém fonendoszkóp a mellemhez ért, „Sóhajtson nagyokat!”- szólított fel a Doktor nő.
- Itt minden rendben! Feküdjön fel a bőr, vizsgáló ágyra, tegye szabaddá mindenét, és tegye szét a lábait. Remélem le, van borotválta a puncija?
- Természetesen Doktor nő.- válaszoltam megszeppenve.

Az emlő vizsgálattal folytatta. Gumikesztyűt húzott és masszírozni kezdte a melleimet, majd a hasamat, míg végül elért a puncimhoz. „Lazítson!”- szólított fel újra. Két ujját bedugta a puncimba, és vizsgálni, masszírozni kezdte. Majd, még egyet és végül négy ujjával turkált a puncimba.
- Így sajnos nem tudok kellő képen vizsgálódni. És úgy látom maga is, kezd felizgulni, ki kell, hogy elégítsem a speciális módszeremmel.
A fülébe dugta a fonendoszkópot majd a másik végét, feldugta a puncimba és belülről akarta meghallgatni a szívdobogásomat. Nagyon izgatott lettem masszírozni kezdtem a csiklómat, és egyre több nedvesség távozott a hüvelyemből.
- Nagyon jó! Nos ki beteg a fém kacsa feldugása előtt, mi lenne, ha a vérnyomásmérőt fújnánk fel a puncijába?
Csak bólogatni volt erőm, már annyira közel jártam az orgazmushoz. Kata új tiszta gumikesztyűt húzott és a vérnyomérőt az óriási vaginába dugta, majd óvatosan pumpálni kezdte, közben pedig nyalta a csiklómat. Éreztem, ahogyan lüktetett a puncim, egyre csak feszített, fantasztikus érzés volt. Mielőtt elélveztem volna Kata doktor nő felállított.
- Gyerünk, ezzel végeztünk, álljon szemben a falnak. Kihúzta a vérnyomásmérőt és felcsatolt egy műpéniszt.
- Nem kenem be, azt akarom, hogy szorítsd össze a kitágult kis puncidat, és érezd a fájdalmat, amit az óriási műfasz okoz.
A nyakamat hátrahúzta a fonendoszkóppal, és belém hatolt. Közel két percig dugott mire azonnal elértem a g-pont orgazmust, óriásit élveztem, csurom nedvesség lett a combom a popsim. Azóta csak egyszer látogattam el Katához, mivel ő három éve külföldre költözött…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Grayraven ·
Úgy igazán, mit számít az, hogy egy történet megtörtént-e vagy sem? Álmodozni is lehet szépen, és egy megtörtént eseményt is lehet kifejezetten rosszul, ízléstelenül tálalva előadni.

Az író vajon kíváncsi arra, hogy engem nem izgat fel az orvos szex mindenféle kimondhatatlan nevű eszközzel és, hogy inkáb rosszul vagyok a sterilizáló és fertőtlenítő anyagok kipárolgásaitól, mintsem a gyönyör illatait érezném bennük? Kötve hiszem.

Az ellenkezője viszont érdekelheti, elvégtére, ki az, aki megmondja, mi perverz, és mi nem? Ha ők ott, akkor így egymásra találtak, és élvezték, attól nekünk még nem lett rossz. És én kívánom mindenkinek, hogy egyszer szembetaálkozzon az álmaival, és emellett ne váljon senki rémálmává.

A történet szakmai hiányosságaira pedig a többiek már rámutattak. :)

Mielőtt bíránál valakit, járj száz mérföldet a cipőjében. Azután meg kit érdekl? Nálad a cipője, és van száz kilóméter előnyöd.

Jószerencsét




Majtika ·
"Mielőtt bíránál valakit, járj száz mérföldet a cipőjében. Azután meg kit érdekl? Nálad a cipője, és van száz kilóméter előnyöd. "
Most akkor kilóméter, vagy mérföld? :blush:

Amúgy a történet, eleje egy jó leírással kezdődik addig amíg bementek a rendelőbe. De az is igaz, hogy a másik kinézete tipikus sexhirdetésre emlékeztet.

Kár hogy a végét úgy elkapkodtad, rövid volt az előjáték, utánna meg bumm bele.
Legközelebb jobban zárd le a történetet.

Lentebbi hozzászóloknak meg: kinek a pap kinek a papné :smile:

faithless ·
Sztem egyáltalán nem szar,a vége befejezetlen,meg zavaróak a helyesírási hibák meg a mondat értelmezhetetlenségek.
Inkább egy fiatal fiú írta sztem miközben verte rá a f..kát.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: