Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erotikus Kalandjaim 1. Rész: Az első!

A hold halvány fénye világította meg a parkot akkor amikor Lídiával arrafelé sétáltunk. Már három hete együtt voltunk de gyakorlatilag még semmi nem történt közöttünk, de én elméletben már párszor lejátszottam hogy fog lezajlani köztünk az első szexuális élményünk. Talán nálunk az ágyon kutyapózban, misszionáriusban, esetleg kicsit orálisan is kényeztetjük egymást? Nekem ő volt akkor a legelső, minden értelemben. Viszont Lídia már tapasztalt volt, hiszen már három fiún túl volt, akik bevezették a szex rejtelmeibe, viszont én, hát, inkább ő fog engem bevezetni... Akkoriban még a gondolkodásmódom is más volt, amolyan kamaszos felfogással vágtam neki a napjaimnak ami nem szólt másról mint a buliról, csajokról, piáról...

- Kezd hideg lenni, nem? - Mondta félhangosan, kicsit dideregve Líd.
- Ja! - válaszoltam és körbenéztem, láttam egy padot a közelben, amit eltakar pár tuja. - Nézd csak, ott egy pad!
- Hol?
- Ott a tuják mögött, látod?
- Ja tényleg, nehéz észrevenni, hmm. - Felelte Líd kicsit elgondolkozva. Mikor oda értünk kicsit elcsodálkoztam, mert én még nem láttam ilyen nagy négy, vagy talán ötszemélyes padot, pedig sokszor jártam erre, a tuják tényleg jó munkát végeznek! Letakartuk a paplannal ami még a piknikről maradt Líd táskájában - egyébként engem mindig is csodált a női táska rejtélye, amibe minden van, ami éppen jól jön... - leterítettük a padra és ledőltünk én alulra, és rám Líd. A pad hossza körülbelül két méter lehetett mert fekve kényelmesen elfértem úgy hogy volt még harminc centi a lábamnál hézagnak. Líd-re tekintettem aki - mint mindig - gyönyörű volt, és mosolygott rám. Szerettem a barna hódító szemeibe nézni, amibe mindig volt egy kis rejtély meg egy kicsi kalandvágy.
- Már nem fázol? - kérdeztem tőle, még mindig a szemébe bámulva.
- Egy picit... - válaszolta, és teljesen hozzám simult. Észveszejtő élmény volt érezni álmaim nője súlyát, illatát, szívdobogását, halk lélegzetvételeit... Teljesen odáig voltam - és vissza - az érzéstől, aminek következménye az lett hogy féktelen vágyat érezve belül, megcsókoltam. Pár percig csókolóztunk mikor Líd felemelte a fejét, körbenézett, és kicsit huncutan, pimaszul szexin, félmosollyal a száján megszólalt, lágyan, finoman, olyan Lídiásan.

- Csinálhatnánk valami érdekeset - kis szünetet hagyott - benne vagy? - A fantáziám az érdekes határait feszegette, és nem hagyta számat cselekvésre késztetni.
- Hmm? - Kérdezte ismételve.
- Ja... Igen... Persze... - próbáltam kinyögni valamit de még mindig az érdekes szón kalandozott a fantáziám, vajon mire gondolhatott? Fantáziám szárnyalását Líd csókja szakította félbe, ami teljesen más volt mint eddig. Sokkal élvezetesebb, szenvedélyesebb volt mint eddig. Fantáziám, a csók közbe megint újra indult volna, de már nem kellett hiszen a fantáziám helyett a férfiasságom indult be.
- Szeretlek! - súgta a fülembe Líd, ezzel megszakítva a csókolózást.
- Én is szeretlek! - Ennél több nem kellett. Gyakorlatilag a Szeretlek szó, felmentett minden további gondolkodás alól, és éreztem, most az ész nem segít, az ösztönök uralják a továbbiakat!

Elkezdtem finoman csókolgatni a nyakát, aminek helyeslését Líd élvezettel töltött halk nyögései nyugtáztak. Líd kezével hátranyúlt, és elkezdte kigombolni a farmeromat. Érezve Líd kezét, félbeszakítottam a nyak kényeztetését, és a zsebemből előhalásztam az óvszert. Helyet cseréltünk, így én kerültem felülre, de még csak térdeltem a két lába között. Líd érdekesen figyelte az eseményeket. A farmerom már ki volt gombolva, le is csúszott, már csak az alsóm akadályozott. Kicsit izgulva, szépen lassan Líd nadrágjához nyúltam, és óvatosan elkezdtem lehúzni, a lábairól. Mikor Líd felismerte hogy mit akarok, megemelte a combját, így könnyítve a nadrág útját. Előttem volt életem első női nemiszerve, elbújva egy fehér bugyi mögött. A bátorságom elhagyott, amit Líd is észrevett, a kezem után nyúlt, és szépen magára húzott. Most már szó szerint felül voltam. Líd megcsókolt, de közbe az egyik kezével lefelé, nyújt és lehúzta magáról a bugyit, a másik kezével az alsómat. Most már semmi nem akadályozhatott minket az akcióban. A farkam akaratlanul csúszott a nagyon nedves lyukba, mintha utat találna magának. Az érzés leírhatatlan volt, és cseppet sem hasonlított eddigi önkielégítésimhez.
- Várj, a gumi rajtad van, ugye? - Kérdezte Líd, ezzel megint megszakítva a csókolózást.
- Ő, várj, mindjárt felhúzom. Hátra nyúltam és felhúztam az óvszert a farkamra. Újra csókolózásba kezdtünk, és a farkam megint utat talált magának. Egyre mélyebbre, és mélyebbre csúszott lefelé, a nedvességtől síkos talajon. Mikor már teljesen benne volt, finoman kihúztam, de csak a makkig, és utána, újra útjára engedtem. Líd félre húzta a fejét, és elkezdett érzékien nyögdécselni. Egyre gyorsítottam a tempón, mire a nyögések halk sikolyokba mentek át. Egyre jobban gyorsítottam a tempón, és már Líd is ütemesen néha-néha belemozdult. Éreztem ahogy a végéhez közeledem, és teljes erőből elkezdtem nyomni, aminek a következménye az lett hogy egyszerre elmentünk. Még pár percig ebbe a pózba maradtunk, utána egymásra mosolyogtunk, megcsókoltam, és lehúzva az óvszert eldobtam a tuja másik oldalára. Helyet cseréltünk, Líd rám feküdt, és a vállamra tette a fejét. A paplan másik végével betakartam magunkat, és így aludtunk el a parkban, a tuják mögött, egy padon, egy hatalmas - számomra első - kaland után!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Petur ·
Nem annyira rossz. Sajnos, ez a mondat azt jelenti, hogy nem valami jó ez az írás, de elsőnek elmegy.
A helyesírás viszonylag tűrhető, ám számos vesszőhibát és elütést láttam. A központozás sem hibátlan.
Ami valójában zavart engem, azok a felesleges szóvirágok. " A hold halvány fénye...", "Fantáziám szárnyalását..." vagy a "aminek helyeslését Lid élvezettel töltött halk...". Nos, az ilyeneket nyugodtan hagyd ki! Írj a saját szavaiddal. Nekem pont azok a részek tetszettek, ahol az egyszerűbb mondatokat használtad, nem a másoktól ellesett kifejezéseket.
Pár kisebb logikátlanság is volt az írásban. Például én nem hátranyúlva szoktam felhúzni az óvszert, mert az én farkam elől van, de legközelebb kipróbálom hátulról. :)
Nem nyomogatok olyan színes gombokat. Talán majd a következő résznél. Gyakorolj, olvass sokat, de figyelmesen, és írogass! Csak utána ne felejtsd el többször átolvasni!

nesi ·
Nem tetszett, ne haragudj.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: