Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erika tanárnő

Azt hiszem a munkahelyi szex olyan dolog, aminek gondolta előbb-utóbb mindenki agyában megfordul. Talán azért is, mert életünk egy jelentős részét ott töltjük, és ha már megvolt a fürdőkád és a konyhaasztal is otthon, ideje újabb érdekes helyszíneknek is utánanézni. Így volt ez nálam is, bár én nem a saját, hanem Erika munkahelyén történő szexszel fantáziáltam leginkább. Ami egy gimnázium volt.

A nemi érésem egyik érdekes és felejthetetlen momentuma volt a fiatalabb (és a már nem is annyira fiatal) tanárnőkkel való fantáziálás. A matematika például soha nem volt se a kedvencem, se az erősségem, de ha becsukom a szemem a mai napig magam előtt látom az apró termetű matektanárnőnket, amint nyújtózkodva próbálja elérni a tábla felső szélét, a feneke megfeszül a pipiskedéstől a szoknyája pedig kicsit fölhúzódik. No nem nagyon, csak a combja közepéig, de én ilyenkor a lelki szemeimmel mindig feljebb húztam azt a szoknyát és a lehető legdögösebb bugyikat képzeltem a tanárnő fenekére.

Az első iskolai szexre egy szalagavató bál után került sor. Erika, mint felügyelőtanár vett részt az eseményen és azzal a felkiáltással, hogy úgyis jön érted a férjed a tanártársak rábízták az épület zárását. Amikor odaértem ő a tanári asztal mögött ült és egy újságot böngészett. Már a lépcsőn felmértem a helyzetet, hogy bűn lenne elszalasztani az alkalmat hogy végre a tanári asztalon tehetem magamévá az én kis tanárnőmet. Talán az elfogyasztott martini is közrejátszott abban, hogy néhány csókkal és öleléssel sikerült rávennem Erikát is a dologra. Még mielőtt hozzáfogtam volna a blúza kigombolásához annyi időt kért, hogy lemenjen és bezárja az iskola kapuját. Mire visszaért én jó tanulóhoz méltón az első padban ültem. Megkértem Erikát, hogy álljon a pad másik oldalára és hajoljon előre.

- Mindig is imádtam, amikor a tanárnők így előrehajoltak és be lehetett látni a blúz alá - mondtam
- Belátsz? –kérdezte
Kigomboltam a blúz három felső gombját. A fehér selymes anyag alatt most sem viselt melltartót, a kis cicik hegyesen lógtak lefele.
- Most be- válaszoltam- de ilyet egyik tanárnőmnek sem csinálhattam.- mondtam és a kezemet a blúzba csúsztatva markolászni kezdtem a kemény, selymes melleit, miközben az asztal fölött csókolóztunk.
Aztán Erika megkerülte a padot és a nadrágon keresztül simogatni kezdte a már javában merev farkamat, kigombolt, lehúzta a cipzáromat és előhalászta a férfiasságomat.
- És ilyet csinált neked a tanárnőd?- kérdezte pajkosan rám kacsintva.

Aztán a szájába vette a farkam, szorosan tartotta az ajkaival miközben a nyelve a makkomon járt körbe-körbe. Nem, ilyet nem, de ez nagyon finom-hangzott a válaszom. Aztán én kértem meg, hogy had láthassam én is a tanárnő punciját. Erika felegyenesedett én pedig elétérdeltem. A térd fölé érő krémszínű szoknyáját lassan felfelé kezdte húzni abban az ütemben, ahogy én csókolgattam a kibukkanó combjait egyre feljebb egész a kis fehér selyembugyi szegélyéig. Amikor ide értünk Erika lenyúlt és félrehúzta a punciját takaró aprócska fehérneműt.
- Szép szőrös puncijának tetszik lenni a tanárnőnek- mondtam. Ezt nem bírta megállni nevetés nélkül.
- Olyan lökött vagy- mondta nevetve
- Meg tetszik engedni a tanárnőnek, hogy nyaljam a hüvelyétől egész a csiklójáig, amit kicsit szopogatnék is.
- Nyaljad….kisfiam – vette föl a szerepjáték fonalát, én pedig a már nedves résbe toltam a nyelvem és nyalni kezdtem lassan mélyen miközben a kezemmel a fenekét markolásztam.

Halottam, ahogy lihegni kezd, éreztem, ahogy a lába rogyadozik. Kihúztam egy széket, amire föltette az egyik lábát, a puncija így még jobban szétnyílt, én pedig alulról egyre gyorsabba nyaltam és az ujjammal a meleg és nedves hüvelyében matattam.
- Meg tetszik engedni a tanárnőnek, hogy jó alaposan megdugjam.- kérdeztem?
Válaszképp elhózódott, a tanári asztalhoz lépett, ráhajolt, szoknyáját felemelte a derekára a kis bugyit lecsúsztatta a földre és kilépett belőle.
- Dugd meg a tanárnőt, kisfiam-mondta hátrafelé nézve.
Nem kellett bíztasson, az izgalmas szituáció, a kerek fenék amin már látszott a tavaszi barnulás nyoma, a szép combok és közöttük a sötét szőrméből kikandikáló nedves rés látvány megtette a hatását. Mögéje léptem, egész szorosan hogy a selymes fenekét egészen a hasamon érezhessem, a farkam pedig szinte magától találta meg a hívogató hüvelyét. Szép lassan, kb. félig a puncijába mélyesztettem a farkam.
- Így jó, tanárnő? - kérdeztem
- Mélyebbre - nyögte.

Megragadtam a csípőjét és egy határozott lökéssel tövig toltam a farkam, éreztem, ahogy egész testében összerándul. Jó nyögte és nyögte újra, amikor ismét és ismét mélyre taszítottam bele a farkam. Csodás volt így dugni Erikát, de éreztem, hogy bármennyire is élvezi, ebben a pózban valószínűleg én jóval előbb elsülnék, mintsem őt az orgazmushoz juttatnám. Megfordítottam hát és felültettem az tanári asztalra, így azonban kicsit magasra került a puncija, kénytelen volta egy masszív szemetest eldönteni és arra ráállva ismét egy magasságba kerültek a nemi szerveink. Megfogtam a farkam és a makkommal a csiklóját dörzsölgettem.
- Élvezni tetszik a tanárnőnek is? –kérdeztem
- Dugd vissza a puncimba, hogy még jobban élvezzem-mondta miközben a kezével a hüvelyéhez igazította a farkam hegyét.

Finoman hanyatt döntöttem, és betoltam a puncijába a farkam. Hol a csiklóját, hol a blúzból kikandikáló kemény bimbójú melleit markolászva ütemesen dugni kezdtem.
- Ilyenről fantáziáltál a tanárnőiddel? – kérdezte.
- Igen – válszoltam - és szerintem a te diákjaid is ilyenről szoktak. Hogy ide fölfektetik a tanárnőt, aki nagyon szexi a kigombolt blúzában.
Erika megfogta térd alatt a lábait és jól felhúzta. Ismertem ezt a pózt, azt jelentette, hogy felkészült arra, hogy elélvezzen. Hüvelykujjammal a csiklóját kezdtem simogatni, a farkamat pedig egyre gyorsuló ütemben mozgattam a puncijában.
- Főleg akkor jár ilyesmi az eszükben, amikor a tanárnő nem vesz otthon melltartót, és a blúza alatt ki lehet venni a mellei formáját - folytattam. Vagy amikor a tanárnő az asztal szélére ülve magyaráz és a jószemű szerencsések belátnak a combja mellett egész föl egy picit még a bugyit is. És amikor otthon este el kezdik verni a farkukat arra gondolnak, hogy a tanárnőn nincs is bugyi ők pedig látják ezt a csodás puncit amibe tövig tolnák az ágaskodó farkukat és basznák a tanárnőt itt a tanári asztalon…

És itt elakadt a szavam, mert Erika aprót felsikoltott, összerándult a hasa és összerándult a puncija én pedig élvezni kezdtem belé. És ő is élvezett, elfehéredtek az ujjai végei, ahogy erősen húzta fölfelé a lábait, amiket csak akkor engedett le, amikor már a kis rángások is elcsitultak a hüvelyében és egy tökéletes orgazmus után elernyedve pihent az osztálynapló és a kréták között.
A tanárnős szerepjáték pedig annyira megtetszett, hogy ezután néha otthon is korrepetált a kedvenc nebulóját…
Hozzászólások
További hozzászólások »
dozer ·
egész zsír...
kár hogy nekem a matektanárnőm egy bányarém volt... a fizika szintén... :rage:

teatea ·
bocsi de én nem voltam elragadtatva...
5,5,5

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: