Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erika első házibulija

Erika világ életében szép lánynak számított és mindig zsongtak körülötte a fiúk. Okos lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt, akivel ő úgy gondolta élete végéig együtt marad. Természetesen az élet közbeszólt és Erikát elhagyták egy vadabb lányért, ami nagy törést okozott benne, barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen az a vonzó lány aki! Szolárium, ruha vásárlás, kihívó sminkek és minden ami kell, lassan el is készült az igazi kis álomnő. Erika 168 cm-es magasságával 50 kg-jával és szép kis műkörmeivel immáron olyan jelenséggé változott melyre a közelben lévő férfiak farka azonnal megmerevedik!

Az iskolában rögtön megnőtt az érdeklődés a már igen kihívó lány után, akinek ez nagyon megtetszett, és lassan már már a magamutogatásig fajultak a dolgai. Élvezte, ahogy mindenki az ő seggét nézi vagy éppen azt várja mikor hajol le valamelyik feszes kis mini szoknyájában. Eljött a gólyabál napja, Erika ekkor már otthonosan élte új világát és tudta nagy sikere lesz az egész iskola előtt. A disco elkezdődött és a rejtett italozások szépen lassan segítettek abban, hogy mindenki levetkőzze gátlásait, Erika csak táncolt és élvezte ahogy a pasik zsonganak körülötte. Érezte ahogy a kezek megfogják a seggét és az utolsó hülye gyerek is kéjesen mosolyog rá, erre ő csak egy szép mosollyal reagált és úgy érezte ő itt a legszexibb lány! Kicsípte magát a suli bulira, hiszen ennyire kihívóan talán sosem öltözött fel eddig, magas sarkú szandálját direkt erre az alkalomra vette és nagyon eltalálta mi ál jól a kecses lábfején, fehér mini szoknyája kiemelte gyönyörű szoláriumbarna bőrét és merészen kivágott fekete toppjában nagyon jól mutattak a formás mellei, kész is volt a szép fekete hajú szex istennő! Kis fekete tanga bugyija egyre több simítást engedett át ám ez őt az egyre több itallal valahogy nem zavarta.

Erika elemében volt mikor egy barátnője odalépett hozzá megfogta a kezét és azt mondta gyere Erika, megyünk egy házibuliba. Hideg volt, február a lányokon csak vékony kabát volt és már lassan 20 perce álltak az utcán mire befutott a szakadt opel mely értük jött. Nem túl bizalom gerjesztő srác ült az autóban, afféle szabad idő ruhás telepi suttyó, üljetek be lányok, Erika hátra ült barátnője Rita előre és csókkal köszönt a bizalom gerjesztő egyénnek. Ő Tomi, jött Ritától a bemutatás hozzá megyünk. Rita és Erika nem voltak a legjobb barátnők, inkább mondjuk úgy, hogy jóban voltak ám egy általános ki nem mondott ellentét azért volt közöttük, főleg Rita beszélt Erikáról a háta mögött. Hívd fel a Gabit, szólt a sofőr Ritának, aki tárcsázott " Na hello, gyere, kimegyünk érted. Igen hoztam neked csajt, meglátod tetszeni fog." Be voltam jelentve? Gondolta magában Erika, kicsit izgult de úgy gondolta mi rossz történhet. Pár perc autózás után megérkeztek egy házhoz, ahonnan kijött Gabi, mintha egy klón lett volna, sötét kék melegítő, egy svájci sapkával megtoldva. Gabi beült Erika mellé és elindultak. Kihajtanak a fő útra és Tomi mosolyogva néz a visszapillantóba, "Na hogy tetszik Gabi? - Nagyon tuti a kiscsaj te!" Válaszolt nevetve Gabi majd beszédbe elgyedett Erikával.

- Szia, Rita mondta, hogy nincsen pasid és szívesen jönnél bulizni palikkal.
- Ezt mondta? De ha már itt vagyok miért ne. (Hangzott a válasz.)
- Meglátod kiscsaj nagyon be fog jönni, csak ide akarsz jönni majd máskor.
Egy bő 10 perces beszélgetés után megérkeztek az újpesti kőházhoz ahol Tomi lakott.
- A lámpa kiégett a lépcsőházban. (Mondta Tomi)
- Nem baj mi úgyis a lifttel megyünk. És ezzel a lendülettel Gabi nyitotta is az ajtót. Bent a liftben Erika jobban végig szemlélhette a srácot és tudatosult benne egy igazi lakó telepi suttyóval akadt össze, akinek ráadásul a fogai sem a legjobb állapotban vannak. Mikor a lift elindult Gabi a falhoz nyomta Erikát és lesmárolta őt. A cselekedet lehőkölte Erikát, hiszen eddig csak egy pasival csinálta ezt, akinek nem sörszagú volt a szája. Ennek ellenére Erika hagyta magát és úgy gondolta lesz, ami lesz.

Gabi kezei markolászták Erika seggét és mikor felértek a fiú nevetve szált ki a liftből, "Nekem már kezd felállni a faszom." A lassú lift nem volt sokkal gyorsabb mint a másik pár ezért nem kellett túl sokat várni arra belépjenek a lakásba. Büdös van itt, ez volt az első gondolata Erikának mikor belépett a lakásba és a látványba sem kellett csalódnia hiszen valódi disznóól fogadta. Pizzás és sörös dobozok mindenhol valamint eldobált zoknik és alsónadrágok. Üljetek le lányok, mondta Tomi és elment a konyhába majd visszatért egy üveg vodkával.
- Remélem, te is szereted Era. - Mondta Tomi.
- Hát nem nagyon ittam még vodkát, de ma már annyi mindent ittam hogy ezt is kipróbálom. Nevetett fel Erika
Teltek a percek és egyre tüntek ez az italok mikor Gabi megjegyezte.
- Te Rita, ennek nagyon jó csöcsei vannak!
Erika nevetett és elpirult, kicsit váratlanul érte a megjegyzés. Megyek pisilek, mondta és kiment a WC-be. Mikor visszajött látta hogy már csak Gabi van a szobába és éppen oltja le a lámpát.
- Na, menjünk mi is.
- Jól van. Nevetett fel Erika becsípve.

Bementek a szobába és az állapot talán még kaotikusabb volt, mint ami kint fogadta. Iszonyatos rendetlenség, sex újság poszterek a falon, igazi csajozós szoba. Gabi ismét lesmárolta Erikát és segge valamint mellei fogdosásba kezdett. Erika csak ölelte ám Gabi egész egyszerűen a farkára húzta a lány kezét.
- Na, vetkőzzél le!
Erika szépen lassan kibújt a top-jából és a zavarral együtt egy érdekes forróság is elöntötte a testét.
- De jók a csöcseid te! Hangzott el a tapintatos dícséret.
Kibújt a szandálból majd letolta a szoknyáját és ott ált abban az enni való kis tanga bugyiban. Gabi ismét megfogdosta Erika szép testét majd melegítő nadrágját a bokájáig tolta és pólóját feljebb húzta. Erika előző barátja egy rendes srác volt aki igen igényes volt ám méretileg nem volt a toppon, ám 14cm-es csupaszra borotvált farka Erikának sex terén a mindent jelentette. Mikor Erika lenézett kicsit meghökkent, hisz most nem a megszokott aranyos kis csupasz kukit látta, hanem egy méretes vastag szőrös félkemény faszt!

Erika letérdelt és lassan megfogta ám nem nagyon tudta mit kéne csinálnia hiszen előző barátja nem várta el tőle hogy bekapja neki. Simogatta, huzogatta a bőrt, meg-meg nyalta, ismerkedett az új szerszámmal. Lassan 5 perce térdelt már mikor Gabi megfogta Erikát a tarkójánál és farkán felhúzva a bőrt a lány szájába tolta azt. Érdeke érzés volt ez, a nagy makk szinte teljesen kitöltötte a lány száját ezért elég ügyetlen volt. Gabi szépen lassan felkeményedett majd megjegyezte.

- Bazdmeg, te nem tudsz szopni. Tiszta égő vagy.
Erika elpirult és mosolyt eröltetett az arcára miközben mentegetőzött hogy ilyen naggyal nem volt még dolga. Gabi kibújt a ruháiból ám a zokniját magán hagyta és hanyatt feküdt az ágyban.
- Na gyere, gyakorolj még egy kicsit. Közben meg ujjazd magad, hogy nedves legyél ám.
Erika az ágyra térdelt, balkezével megfogta a hatalmasra duzzadt faszt jobb kezét pedig a puncijához tette és Gabi farka felé hajolt. Próbálta csinálni amit a pornó filmeken látott és közben az járt a fejében hogy hogy fog ez neki beférni.
- Kapd be a golyókat Era. Szólt oda Gabi.
Erika kivette a szájából a faszt és ránézett a két szőrös golyóra és megfogta őket.
- Na, szopkodd már.
Hát nem ez volt Erika álma, hogy szörös golyókkal játtszon és hamar vissza ér tért a farokhoz ám ekkor Gabi oda szólt neki.
- Forduljál, megbaszlak.
Erika életében először hallotta ezt így élesben, hiszen eddig ő és volt barátja csak a szeretkezés szót használták. Erika megfordult és négykézláb várta, hogy mi is fog történni, egy kéz végig simította a seggét, majd középső ujjával tövig benyúl Erika puncijába. Elég nedves, gondolta Gabi és elkezdte benyomni a nagy farkát. Szinte tapadt Erika puncija, hiszen egy még igen szűk kis puncival volt dolga Gabinak.
- Nem nagyon vagy bejáratva. Mondta Gabi miközben lassan tolta be Erikának aki két marokkal szorította a takarót. A tizennyolcadik centi felé Erika sziszegése egyre hangosodott melyre ennyi választ kapott.

- Most már ne játszd meg magad. És beért tövig a méretes fasz. Gabi elkezdi lökni a farkát és minden lökéssel Erika felnyög. A tempó egyre gyorsabb és minden egyes lökésnél mikor Erika seggét éri a szőrös ágyék egyre hangosabban nyög fel.
- Jaj, ez az te kis kurva. Gabi szavaiból kivehetjük, hogy mikor egy 28 éves építőipari munkás eljut oda megbaszhat egy 18 éves kis csoda nőt, akkor úgy érzi nagyon szét kell basznom, mert ilyen mégegy nem lesz. És él is az alkalommal Gabi, hiszen egyre hangosabban nyög a lány a méretes fasz túlvégén. Gabi lök egy nagyot, majd kihúzza és egy nagy felhördülés közepette hatalmasat spriccel.

Erikára sosem élveztek még rá hiszen csak óvszerben szeretkezett eddig, ezért furcsa volt neki az érzés amint érezte hogy a fenekén végig spriccelő sperma szépen végig halad a hátán és tarkójánál a holló fekete hajkoronán csapódik szét végleg. Az új érzésből akkor ébred fel mikor hajáról szépen lassan egy csepp sperma gördül az arcára. Feltérdel ám ekkor Gabi már az ágyon ál és tartja a gecis farkát. Erika már tudta mit kell csinálni, látott ő már pornó filmet, ám arra nem számított hogy mielőtt bekapná Gabi még az arcára keni a farkán csüngő spermát majd hozzáteszi.
- Most nem fogom meg a fejedet, mert csupa geci a hajad. Jól megbasztalak, remélem, évezted.
- Aha. Hangzott a "kielégült" válasz.
Erika felállt és a fürdő felé vette az irányt, kilép az elő szobába pucéran ahol Erika éppen TV-t néz majd Erikára nézve hangos nevetésbe kezd. Utána megy és nevetve mondja a mosakodó lánynak.
- Csupa geci vagy Eri, szépen rád lőttek.
- Ja. Mosolyog Erika nagylányosan
- Hajad is csupa geci, hallottam hogy jól megbaszott.
- Hát nem volt egyszerű, kurva nagy farka volt.
Miközben a lányok a fürdőben diskuráltak bentről hallani lehetett a fiúk párbeszédét is melyből Erikában egy mondat maradt meg.
- Nagyon szétbasztam ezt a kis kurvát, visítozott rendesen.
Erika annyira az arcával és a hajával volt elfoglalva, hogy a hátát és a fenekét meg se törölte és mivel indultak is vissza így vettel fel a ruháit mely a lépcsőházban lefelé tudatosult benne.

Gabi visszafelé nem tartott velük és a lányokat ki rakták metrónál ahonnan kétfelé mentek. Erika beült a metró kocsiba és átgondolta az estét, itt ülök, kijózanodva, geci szagom van, mert a toppom már át is ázott a hátamon. Erika telefonja megcsörren.
- Nemsokára anyu, már tartok haza.
Erika meglepődött anyja kérdésén, bulizni nem mész? És mikor telefonjára nézett meglepődve vette észre, hogy még este 11 óra sincs...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tgdriver ·
Elég felelőtlen lány ez az Erika, ha hagyja gumi nélkül megdugatni magát egy idegen csávóval...ráadásul egy ilyen bunkóval. Az ilyen lányt hívják k..vának?:O:)

Dionsyia ·
Hát igen, a tipikus tahó-paraszt, aki lát egy-két pornófilmet és azt hiszi, ez a stílus jön be a nőknek.
Ja, egy 18 évessel még talán meg lehet ezt csinálni, Mert akkor hagyja csak magát valaki egy ilyen tirpák áltan megdugni ha semmi önbizalma nincs... a fiatalabb csajok akik még kezdők a pasizásban - náluk el tudom képzelni. Egy idősebb és/vagy valamit is magára adó nő már úgy vágná ki az ablakon az ilyet, mint macskát szarni...
Az írással az a baj, hogy ez a bunkó stílus sajna eltereli az emberek figyelmét a valódi kritikaírásról és így nem is tudnak a lánnyal azonosulni...

Núb, nekem elhiszed hogy én tényleg nem feküdnék le egy ilyen alpári agrárcsemetével? :smile: :smile:
No0oB ·
Neked, - és csak Neked - el.
Mirrmurrka ·
Én egy hete ezen röhögök:
AGRÁRCSEMETE....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: