Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érettségi előtt

Sziasztok Viola vagyok! Történetem tavaly érettségi ellőtt játszódik. Minden amit itt olvastok valóban megtörtént velem. Szóval az osztálytársaimmal már nagyon izgultunk a vizsga előtti napokban, az agya már mindenkinek tompa volt a sok tanulástól. Egy pénteki napon Fecó az osztály bohóca óriási ötlettel állt elő. Szombat estére meghívta budai házukba az egész brancsot, de kikötötte hogy belépés csak 1 üveg pezsgővel lehetséges. A szülőktől "mentes" házba három osztálytárs-barátnőmmel (Ani, Ildi, Cinty) érkeztem. Általában mindig együtt jártunk bulizni. Már majdnem mindenki ott volt és a pezsgő hatására a hangulat is kezdett alakulni. Mivel "lemaradásban" voltunk muszáj volt lehúzni egy-két pohárral nekünk is. Csak egy laza top és farmer volt rajtam de ennek ellenére hamar melegem lett.

A vizsgadrukk ellenére nagyon jó kis felszabadult party volt. Rengeteget táncoltunk és persze az elmaradhatatlan társasjátékok sem hiányoztak. Egy ilyen játék alkalmával Ildi és én kerültünk a társaság középpontjába. Ildi nagyon csinos, fekete hajú szép formás idomokkal megáldott csaj, aki mindig is a fiúk álma volt. Akkor is volt egy komoly barátja, én pedig a két éves kapcsolatomat próbáltam elfelejteni. Szóval visszatérve a játékra, a lényege az volt, hogy a fiúk kérdeztek tőlünk valamit, és a választ egy papírra kellett írnunk, amit a végén felolvastunk egyszerre. A kérdések zöme persze a szex témáról szólt. Az egyik, amelyikre a leggyorsabban írtam a NEM választ, így szólt: „ Szeretkeznél-e egy lánnyal?” A nagy felhördülés csak akkor volt, amikor Ildi felolvasta a válaszát: IGEN!
Bevallom talán én lepődtem meg a legjobban a barátnőmön, de egy kis viháncolás után folytattuk a buli+pia akciónkat.

Éjféltájban a nem kevés mennyiségű ital miatt úgy gondoltam, hogy lepihizek az emeleti szobában. Beléptem de láttam, hogy már elkéstem, mert a franciaágyon ott feküdt Ildi, egy szál melltartóban és tangában. Most láttam csak milyen tökéletes a bőre, feszes a feneke, de legtovább a mellét bámultam, mert kisebbnek gondoltam. Ahogy ott álltam, egyszer csak búgó hangon megkért, hogy feküdjek mellé, mert egyedül sosem tud elaludni. Mivel lánnyal még soha nem aludtam együtt, kicsit ódzkodtam, de újra hívott és gondoltam, hogy miért ne.

Ruhában bújtam mellé, erre biztosított, hogy nem fog megerőszakolni, ha leöltözök. Ezen persze jót nevettünk, én pedig lassan elkezdtem leöltözni.
- Azt ugye tudod, hogy nagyon érzéki vagy - mondta, miközben selymes kezét végighúzta a nyakamon.
- Persze, Laci (a volt barátom) is azért hagyott el - feleltem, mialatt fejünk búbjáig betakaróztunk.

Ildi tovább dicsérgetett - ami egyáltalán nem esett rosszul - majd hirtelen szájon csókolt. Te jó ég, olyan remegés indult el a testemen, amilyen még soha életemben. Habozás nélkül visszacsókoltam, és percekig abba sem hagytuk. Barátnőm közben simogatta a vállam, a hátam, a fenekem és ettől teljesen beindulva én is viszonoztam neki. Hamar lekerült rólunk a fehérnemű, és máris a hasamon éreztem forró leheletét. A köldökömnél elidőzött egy kicsit, majd még lejjebb csúszott, és drága szájával az ajkaimat és a csiklómat csókolta. Ekkor gyorsan pozíciót váltott, így pinusa a számhoz ért, és én kéjesen nyaltam és nyaltam. Nem tudom mennyi idő telt el (megszűnt a tér és időérzékem), de óriási remegésekkel elélveztem, majd kéjes sikolyokkal ő is követett.
Kielégülve feküdt rajtam mialatt simogattuk egymást, és megegyeztünk abban, hogy ezután csak egymásé leszünk. Azóta már együtt élünk és nagyon boldogok vagyunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Robby ·
Tündérmese leszbiknek... :laughing:

gabesz ·
Hát Violácska tud valamit!Olvastátok a másik művét is?Nem átlagos az biztos!Kevés ilyen izgató (és nem perverz vagy obszcén)történet van a leszbi kategóriában!Így tovább! :heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: