Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erdélyi fantázia

A következő történet a fantázia szüleménye, valójában egy olyan fantáziámat, vágyamat próbáltam megjeleníteni erotikus történet formájában, amely már nagyon rég foglalkoztat. A különböző partnerkereső oldalakon próbáltam barátokat, társakat találni az alábbiakhoz, de mindeddig nem jártam sikerrel.
Íme az elképzelt történet...
...következő oldal, jelent meg a felirat a lap alján, a 12. oldalnál tartottam már, de még egyetlen hirdetés sem tűnt úgy igazán vonzónak. Valójában nagyon kevés olyant találtam, ami legalább hasonlított volna ahhoz, amit én kerestem. A többség leginkább párt vagy hölgyet keresett, szóló pasi senkinek nem kellett. Igazából már kezdettől fogva sejtettem, hogy nem lesz könnyű olyan párt találnom, akik legalább valami hasonlót keresnek, netán ugyanazt, mint én. Még végignéztem néhány hirdetést majd azzal a meggyőződéssel léptem ki a partnerkereső oldalról, hogy nincs esélyem megtalálni a nekem való párt.

„33 éves férfi vagyok. Olyan 45 év fölötti házaspár ismeretségét keresem, ahol az úr enyhe bi beállítottságú, és akik elfogadnának intim barátjuknak. Kölcsönös szimpátia, ápoltság és műveltség elvárt. Kizárólag hosszú távú, diszkrét kapcsolat érdekel”.

Újra elolvastam az adatlapomat, azzal a gondolattal, hogy talán valamit változtatni kellene rajta. Már több mint 6 honapja jelent meg a hirdetésem, és csak két olyan válasz érkezett rá, amin érdemes volt elgondolkodni. Az egyikkel az volt a problémám, hogy nagyon fiataloknak tűntek, én pedig nem azt kerestem, a másik pár pedig egyrészt nagyon távol élt tőlem, másrészt pedig külön-külön mindketten házasok voltak. Így tehát lemondtam arról, hogy megismerkedjek velük. A többi 3-4 levélről, amit kaptam, az volt a véleményem, hogy nem olyan emberekkel akarok megismerkedni, valamiért nem tűntek megfelelőnek és elég diszkréteknek. Számomra pedig rendkívüli fontossággal bírt a diszkréció.

Egy kisebb Erdélyi városban élek, és nem hiányzott volna, ha ismerősök, barátok, esetleg a családom tudomást szerezzen arról, hogy mire keresek partnert. A legszimpatikusabb levelet egy 50 év körüli, biszex férfitól kaptam. Műveltnek és diszkrétnek tűnt, de én párt kerestem. Nem éreztem úgy, hogy ágyba tudnék bújni egy pasival, szükség volt a női nemre is. Valójában ez a hármas felállás, bi pasival, egy olyan fantázia volt, amit ugyan szerettem volna kipróbálni, de nem voltam teljesen biztos abban, hogy tényleg fog-e menni, tényleg úgy és azt fogom-e érezni amire vágytam, vagy amit elképzeltem. Egyszóval voltak kétségeim...

„1 új levele érkezett” – láttam az adatlapom fölötti feliratot. Megnyitottam a leveleimet, és mielőtt még elolvastam volna a szöveget, megnéztem a levél írójának az adatlapját.

”50 – es pár fiatalabb barátot keres. Csak komolyan...”

Nem sokat árult el ez a két mondat arról, hogy konkrétan mit, kit vagy mire keresnek partnert, de érdekesnek tűnt az adatlapjuk, pláne, hogy a személyi adataik szerint, alig 50 km-re laktak tőlem. Nem lakunk egy városban, tehát nagy valószínűség szerint nem ismerjük egymást, ahhoz a korosztályhoz tartoznak, amit én keresek, tehát érdekes... Ezek után elolvastam a levelet, amit küldtek. Sokkal többet nem tudtam meg a levélből sem, csak annyit, hogy szívesen megismernének, egyelőre virtuálisan. Tetszett, hogy nem kértek azonnal fényképet, vagy nem akartak másnap találkozni. Azt az érzést keltette bennem a levél, hogy elsősorban a személyiségem érdekli őket.

A több mint egy hónapig tartó levelezés, ami heti 3-4, levelet jelentett, valamint a több órai csevegés egy chat oldalon, meggyőzött arról, hogy legalábbis szellemileg, műveltség, kulturáltság szempontjából ők a megfelelő pár. Megtudtam, hogy a hölgy, Enikő 48 éves és egészségügyi asszisztensként dolgozik egy kórházban, a férje Péter 51 éves és egy kis magánvállakozást vezet. Elmondásuk szerint soha nem próbálták a „hármast”, de már elég rég fantáziálnak egy ilyen hármas kapcsolatról, és bár Péternek eddig még nem voltak biszexuális tapasztalatai, egy megfelelően diszkrét, szimpatikus és ápolt fiatalabb férfival kipróbálnák ezt is. Egyszóval nagyon nyitottnak és barátságosnak, valamint, amit én fontosnak ítéltem meg, műveltnek tűntek.

Pár másodpercig várnom kellett, amíg megjelent a kép, előbb egy homályos, elmosódott képet láttam, ami lassan kezdett formát ölteni. Egy billentyűzet és egy kéz jelent meg, amint a gombokat nyomdossa. Én is próbáltam olyan pozícióba állítani a webkamerámat, hogy láthatóvá válljon az arcom is. Megbeszéltük, hogy jó volna személyesen is megismerkedni, de az Enikő és Péter kérése az volt, hogy előbb ismerkedjünk meg kamerán keresztül. Nem volt kifogásom ez ellen, úgy gondoltam jobb így, könnyebben elkerülhető az utólagos kellemetlenség, abban az esetben, ha netán mégsem volnánk szimpatikusak egymás számára, bár mindhárman osztottuk azt a véleményt, hogy a fizikai megjelenés csak másodlagos.

A két mosolygós arc alig fért be a kamera látószögébe. Enikő barátságos, mosolygós, válik érő szőke hajjal keretezett arca bizalomgerjesztőnek és nagyon ápoltnak tűnt. Péter, rövid őszülő hajával és szemüveges, markáns arcával egy igazi értelmiségi benyomását keltette. Mindketten mosolyogva integettek.
A hosszú, éjszakába nyúló csevegés után, úgy éreztem a vonzalom, és a szimpátia kölcsönös. Miután telefonszámot cseréltünk, arra a hétvégére, szombat délutánra egyeztük meg a találkozást.

Szerencsém volt, egyből találtam parkolóhelyet, méghozzá közel ahhoz a kávézóhoz, ahol Enikőékkel kellett találkoznom. 5 perccel a megbeszélt időpont előtt értem oda, de ők már vártak, Péter az egyik sarokban megbúvó kis asztal mellől integetett. Annak ellenére, hogy egy forgalmas belvárosi kávézó volt a találkozó színhelye, az asztalunk diszkrét távolságra helyezkedett el a többi asztaltól, ami lehetőséget nyújtott arra, hogy nyugodtan beszélgethessünk. Igazából arról esett a legkevesebb szó, amiért találkoztunk, de ez nem lepett meg, sejtettem, hogy így fog történni. Mindhármunk számára fontos volt, hogy minél kevesebb kockázattal járjon ez a találkozás, nem hiányzott, hogy valaki még véletlenül is elkapjon egy-két szót a beszélgetésből.

Szűk két órai nagyon kellemes beszélgetés után, Enikő mosolyogva ajánlotta fel, hogy ha van kedvem hozzá, szívesen látnak vacsorára. Természetesen elfogadtam a meghívást, mindannyiunk számára nyilvánvaló volt, hogy szeretnénk, ha nyugodtabb környezetben folytathatnánk a beszélgetést.
Az Enikőék Golfja lekanyarodott a főútról, majd a kis utca közepe táján befordult egy nyitott kapun. Péter intette, hogy hajtsak be én is, majd becsukta utánam a kaput. Enikő a nappaliba invitált be. A rengeteg könyv láttán nem lepődtem meg, valamennyire ismerve már őket számítottam erre. A szoba két falát könyvespolc borította, a szemközti sarokban, a majdnem földig érő ablak mellett egy nagy bőrkanapé állt, előtte két hatalmas fotel és egy kerek dohányzó asztalka. A másik falon pedig egy nagy lapos képernyőjű tévé és nikkelezett üveg bárszekrény kapott helyett. Az egész lakás jó ízlésről és tisztaságról tanúskodott.

A nagyon finomra sikeredett vacsora után, Enikő kávét hozott, Péter pedig vörösbort töltött mindhármunknak. Az egyik nagy kényelmes fotelban helyezkedtem el és miközben a cigarettámat szívtam, a folytatáson tűnődtem, kíváncsi voltam hogyan tovább. Természetesnek tűnt, hogy a beszélgetés fő témáját a hármas szex jelentette. Felszabadultan, tabuk nélkül, de kulturáltan folyt a beszélgetés. A kellemes hangulat, a téma és talán a bor hatására, egyre forróbbá vált. Teljesen ellazultam, nem éreztem, hogy zavarban lennék, megszűnt az ilyen helyzetekre jellemző kezdeti bizonytalanság, az volt az érzésem, hogy több éves barátság kőt ehhez a két emberhez, annak ellenére, hogy gyakorlatilag csak pár órája ismertem meg őket személyesen.

Péter volt az, aki megnyomta a „start” gombot, azzal, hogy feldobta a játék ötletét. Elképzelhető, hogy ezt előzőleg megbeszélték, de az is lehet, hogy spontán ötlet volt. Elővett egy pakli kártyát és mindenkinek adott egy lapot. A játékszabály egyszerű volt és ugyanakkor praktikus, egyrészt illett a hangulathoz, másrészt pedig segített megtenni az első lépést az egymáshoz való fizikai közeledésben. Aki a legkisebb lapot kapta, levetett magáról egy ruhadarabot. Rápillantottam a kártyalapra, amit Péter adott, zöld ász volt. Tudtam, hogy nem én fogok vetkőzni, bár egyáltalán nem zavart volna a dolog. A Péter lapja volt a legkisebb, igy lekerült róla az ing. A következő osztás után Enikő vetkőzött, majd két egymás utáni alkalommal én. Kipirult arccal vártuk a következő lapot.

Enikőt néztem, amint épp rágyújt egy vékony szálú cigarettára. A fekete harisnya és combfix kivételével csak egy nagyon áttetsző tanga volt már rajta. Telt és nagy keblei megrezdültek minden mozdulatra. A nagy vöröslő udvarral körülvett, ágaskodó bimbók egyre növekvő izgalomról árulkodtak. Előrehajolt a kártyalapért, súlyos mellei követték a testének a mozdulatát. Izgató látványt nyújtott a majdnem teljesen meztelen, érett női test. Elvette a lapot, majd ismét hátra dőlt, szívott egyet a cigarettájából, telt ajkai közül vékony fűstcsík bújt elő. Dús, kissé megereszkedett, de azért még izgató keblei ismét összerezzenve omlottak néhány plusz kilóval is „felszerelt” testére. Gömbölyűen telt, asszonyos csípője és combjai búja látványban részesítettek.

Egy pillanatig azon tűnődtem, hogy annak ellenére, hogy már 48 éves és nem egy kimondott fotómodell alkat, rendkívül izgató. Igazából nem is fotómodell alkatú, fiatal női partnert kerestem, nagyon rég izgatta a fantáziámat az éretten búja női test kényeztetése, és külön örvendtem annak a ténynek, hogy nemcsak fizikailag vonz Enikő, hanem szellemileg is egy síkon mozgunk.
Péter egy hirtelen ötlettől vezérelve változtatott a szabályokon, azt mondta, hogy az a két ember akinek a legkisebbek a lapjaik, vetkőznek, akinek pedig a legnagyobb lap jut, lehet egy kívánsága, amit a másik kettő teljesíteni fog. Ezúttal Péter kapta a legnagyobb lapot, nekünk pedig vetkőznünk kellett. Enikő felállt a fotelből, cigarettáját a kerek hamuzóba tette, majd hátat fordítva nekünk, csábos mozdulatokkal kezdte lehúzni az áttetsző tangát, teltkarcsú testéről. Formásan telt gömbölyű popsija csábítóan fehérlett a diszkrét, de nem túl sötéten megvilágított szobában. Tangáját odadobta a férjének, majd összezárt combokkal, kezét a két mellére fektetve, amolyan szégyenlős kislány pózban fordult felénk. Rövidre nyírt, szőke szőrzete, izgató háromszöget formált a combjai kereszteződésében, a combig érő fekete harisnya és a combfix pedig még jobban kiemelte érett, búja formáit. A farkam már kezdett nem férni a boxeralsómban. A majdnem teljesen meztelen Péterre pillantva, láttam, hogy már ő is nehezen türtőzteti magát.

Rám került a sor, vetkőznöm kellett. A hatás kedvéért, egy – két másodpercig bizonytalankodó arcot vágtam, ami persze azonnal kiváltotta barátaim reakcióját. Nevetve biztattak, hogy vetkőzzek. A meztelen Enikő, ápoltan vöröslő körmei közé csippentette a hamuzóban füstölgő cigarettáját, majd félig széttárt combokkal, valamit alig megmutató, kéjesen erotikus pozícióban ült vissza a kényelmes bőrfotelban. Eleget téve a biztatásuknak, lehúztam a boxeralsómat, levetettem az utolsó megmaradt ruhadarabot is, közben pedig a nő combjai között meghúzódó, éppen csak kirajzolódó, de nagyon csábosan hívogató punciját néztem. Észrevette intimitását fürkésző tekintetemet és hajszálnyival tágabbra tárta ölét. A látvány megtette a kívánt hatást, farkam rugalmasan ugrott fel, amint megszabadult a boxeralsó – börtönéből. Az Enikő csillogó tekintetéből ítélve, tetszett neki a látvány, aminek örvendtem. Tudtam, már beszéltünk arról, hogy nem kedveli a kimondottan nagy méreteket, ami elégedettséggel töltött el, már csak azért is, mert én átlagos méretekkel rendelkeztem. Péter hol a feleségét, hol pedig engem nézett, miközben az enyémnél nem hosszabb, de valamivel vastagabb farkát szorongatta.

Eddig az Enikő bujasága kötött le, de most szemügyre vettem a Péter farkát is, végül is a vágyaim részét képezte az is, hogy orálisan elégítsek ki egy férfit. Péter egyetlen gyors mozdulattal szabadult meg az utolsó, már feleslegessé vált ruhadarabjától. Nem volt magasabb, mint én, inkább csak valamivel vállasabb, ezért a nem nagy, de meglévő pocakja ellenére is karcsúnak tűnt.
Következett a győztes óhaja, mi pedig izgatottan vártuk, hogy mit fog kitalálni. Előbb a nejéhez fordult – mutasd meg a puncidat nekünk- a halk, kissé rekedtes hang izgalomra utalt. Enikő még jobban elpirult, mosolyogva, vágyakozással a szemében bólintott, majd lennebb csúszott a nagy bőrfotelban és úgy tárta szét harisnyás combjait, hogy közben a jobb kezével eltakarta nőiességét, a bal kezét pedig a mellére fektetve, ujjaival a duzzadó mellbimbóját morzsolgatta. Ez a mozdulat inkább spontánnak tűnt, a felajzottság jele volt, semmint egy tudatos gesztus. Jobb kezének ujjai lassan kúsztak felfele, egyre jobban felfedve a simára borotvált szeméremajkakat. Vöröslő körmei közrefogták a már nedvességtől csillogó hasadékot, majd végigszántották a koronadíszként ékeskedő, keskeny sávra igazított, szőke szőrzetét.

- Simogasd magad - rázott fel Péter kéjsóvár hangja abból a maszturbáló gyönyörködésből, amivel Enikőt néztem, aki eleget téve a kérésnek, visszacsúsztatta vékony ujjait a vérbő szeméremajkakra, finoman széthúzva őket, elővillantva rózsaszínű kéjbarlangját. Egyik ujja duzzadó csiklóját izgatta, a másik kezét pedig becsúsztatta a dús cicik alá, megemelve és markolászva őket. Egy szőke hajtincs keresztezte a vöröslő arcát, amint hátrahajtott fejjel, félig nyitott ajkai közül, halk sóhaj buggyant elő. Péter mintha megfeledkezett volna kiosztani a büntetést a másik vesztesnek, a feleségét nézte, miközben merevedő hímtagját rángatta. Remegett a gyomrom a felfokozott izgalomtól, azt hittem mindjárt elsülök, ezért abbahagytam a magam kényeztetését, levettem a tekintetemet Enikőröl és a Péter farkát néztem, amint előbújik, majd újra eltűnik a fel – alá mozgó tenyérben.

- Gyere közelebb...- ezúttal Enikő szólt, nem tudom pontosan melyikünknek, lehet, valószínű, hogy mindkettőnknek. Én mozdultam elsőre, letérdeltem a lábai elé, kezeim végigsiklottak a telt combokon, csípőjén, hasán, fel egészen az izgató, méretes cicijeihez. Lágyan markoltam bele a két nem kemény, de nem is kimondottan lágy labdába. Hüvelyk és mutatóujjam közé csippentettem mindkét bimbóját és sodorva izgattam őket. Előbb halk, majd valamivel erősebb sóhajt hallatott, jelezve, hogy izgatja a játékom. Lábait még jobban széttárta, combjai a fotel két karfáján feküdtek, kéjes arccal kínálta fel a punciját, ami alig pár centire nedvezett az arcom előtt. Óvatosan kezdtem csókolgatni a vénuszdombját díszítő, szőke szőrcsík két, simára borotvált oldalát.

Péter szinte mozdulatlanul nézett minket, csak a keze kényeztette merev dákóját. Nyelvem végigszántotta az Enikő legintimebb testrészét, előbb a nagy, majd a kisajkakat. Ujjai segítették a munkámat, széthúzta a szinte már magától is táguló rést, egy mélyebb nyalakodásra kínálva fel punciját. Nem tétlenkedtem, ficánkoló, forró nyelvem végigkúszott az izgalomtól nedves puncin, megkeresve az egyre táguló bejáratot. Egyik kezemtől megvontam a cicik izgatása nyújtotta élményt, de csak azért, hogy fokozhassam a gyönyörét, azáltal, hogy előbb egy majd két ujjamat csúsztattam be a sikamlós punciba, közben pedig megállás nélkül izgattam nyelvemmel a vöröslő csiklóját.

Úgy tűnt Péter is megunta a passzív szemlélő szerepet, felállt, közelebb húzódott hozzánk, és előbb simogatni kezdte a neje érzékeny cicijeit, majd a szájába vette őket és cuppanós hangokat hallatva szívta az izgalomtól kőkemény bimbókat. Finom, elhárító mozdulatot éreztem az Enikő részéről, ezért abbahagytam az ügyködést a combjai között. Anélkül, hogy felállt volna a fotelből, lecsusszant a földre.
– Gyere, nyaljál még... - kérte elfúló hangon, miközben újra felkínálta nekem izgalomtól remegő punciját. Megmarkolta a férje ágaskodó farkát és előbb verni kezdte, majd az ajkai közé fogta, finoman nyalogatva. Reszkető izgalmamban ismét verni kezdtem a dákómat és kiszáradt szájjal néztem amint tövig csúsztatja a szájába a Péter falloszát. Nagyot dobbant a szívem, amikor Enikő maga fele húzott, kiengedve a nedvező farkat az ajkai közül, forrón csókolva engem.
- Gyere édes, szopjad te is.

A bizonytalanságom a másodperc töredékéig tartott, a kettőnk szája közé kúszott be a fölöttünk álló férfi kemény pénisze. Ajkaimmal óvatosan, szinte félve attól, hogy eléget, érintettem meg. Kinyújtott nyelvem végigsimította a feszes bőrt, majd a sima makkot. Velem szembe, az ágaskodó hímtag másik felén, Enikő izgatta ugyanígy a férje szerszámát. Kezem rákulcsolódott a farkára és a lassan a tetőfokára hágó izgalomtól remegve verni kezdtem. Tudtam, biztos voltam benne, hogy akarom a számba érezni. A Péter egyik keze az Enikő fején, a másik pedig az én fejemen nyugodott, óvatosan de határozottan tolta közelebb egymáshoz a kettőnk fejét, egészen addig, amíg az ajkaink között nedvező farkát körbeölelve csókolóztam a nejével. Sóhajaiból ítélve nagyon élvezte a helyzetet. Egy picit felém fordulva felkínálta nekem a farkát. Szinte gondolkodás nélkül faltam be, fojtottam nyögve cumiztam Péternek, izgatóan nyalva le a nedveket a farkáról, miközben Enikő az én remegő péniszemet kényeztette, előbb kézzel, majd szájjal.

Kis idő múlva, széttárt lábbakkal izgatta magát mellettünk, és valami olyasfélét suttogott, hogy nem hitte volna, hogy ennyire fogja izgatni ez a jelenet, mármint az, hogy a férjének cumizok. Sikongva csípőjét csavargatva süllyesztette ujjait a kitágult puncijába.
– Megőrülök, ha nem dugtok meg - hallottuk a hangját. Kiengedtem a számból a kemény szerszámot, és hanyatt feküdtem a puha szőnyegen. Enikő fölém térdelt, négykézláb ereszkedve, Péter pedig hátulról hatolt bele. Egyetlen mozdulattal tolta be a farkát a neje izzó nyílásába, farka ki-be kezdett csúszkálni a nedves lyukban, mialatt én félig önkívületi állapotban nyaltam felváltva az Enikő punciját és a Péter farkát. Éreztem, hogy Enikő óvatosan nyalogatja a farkamat, néha bekapja, szopja egy kicsit, majd újra kiengedi ajkai közül. Hirtelen kicsusszant a férfi farka a puncibol, kaptam az alkalmon, a számba vettem. Éreztem rajta a férfinedvvel összekeveredett punci izét. Az arcom előtt ott csüngött a nedvektől fénylő punci, a bejáratához igazítottam a számból kiszabadult farkat, amire a férfi csípője mozgásba lendült, keményen kezdte pumpálni a feleségét, aki kéjes sóhajokkal és hangos sikongással és lihegéssel díjazta a kifejtett munkát.

Kis idő múlva Péter abbahagyta az ügyködést, Enikő a hátára feküdt, és úgy kínálta fel magát nekem. Nem tudtam ellenállni, hogy ne csókoljak be a magasan felhúzott, behajlított és szélesre tárt lábak közé. Újra éreztem mindkettőjük vadító izét a számban. Farkamat a hívogatóan izgató punci bejáratához illesztettem és lassan hatoltam egyre bennebb az érett női testben. Ütemesen és egyre gyorsuló iramban mozogtam a kéjes gyönyörben vergődő nőben, mialatt ő felváltva, a férjének cumizott vagy csókolózott vele. Az Enikő kissé szétterülő mellei fel –alá himbálóztak a lökéseim hatására, telt combjait annyira emelte fel amennyire csak tudta, mélyebben akart magába érezni. Az egész teste rángatózott, hangos lihegése betöltötte a szobát. Ujjai a csiklóján táncoltak, farkam pedig annyira mélyen csusszant bele amennyire csak lehetséges volt. Hangos nyögdécseléssel jutott a csúcsra, talán már másodszor a mai estén. Kirántottam a farkamat a buja női testből, épp időben és hangos hörgéssel locsoltam magomat Enikőre, beterítve a melleit, nyakát arcát. Leroskadtam melléje, alig maradt erőm, megfeledkeztem Péterről is. Csókolózva fonódtunk össze Enikővel, amikor Péter fölénk térdelt. Tudtam, hogy mi következik, de nem zavart, vágytam rá. Hagytam, hogy a Péter spermája végigömöljön mindkettőnk arcán. A második sugarat az ajkaim közé kaptam, édes-sós íze egyáltalán nem tűnt kellemetlennek, épp ellenkezőleg, kifejezetten izgatónak tűnt.
- A közös zuhanyzás és a kávé, amit Enikő meztelenül szolgált fel, lehetőséget adva nekünk, hogy még egyszer megcsodáljuk telt, éretten nőies bájait, frissítően hatott, csak idő kérdése volt, hogy mikor forrósodik fel újra a levegő annyira, hogy vágyaink tombolni kezdjenek.
- Kár, hogy mindez csak fantázia...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sisyke ·
Érdekes volt . Lesz folytatása is?? ;-)

sztifler76 ·
Húú ez jó volt,én is beszálnék egy ilyen párhoz :-) nyami nyami!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: