Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én kedves barátom

Fiú-lány barátság? Vajon létezhet-e? Ez az élet egyik örök nagy rejtélye.
A történetem egy évvel ezelőtt esett meg velem. Egyébként én akkor 16 éves voltam. Kitti egy utcabeli lány volt, akinek a szülei az enyémekkel szoros barátságban voltak, így elkerülhetetlen volt, hogy mi is barátok legyünk. Rengeteget találkoztunk születésünktől fogva, egy óvodába jártunk, egy iskolába, egy osztályba. Mindent együtt csináltunk. Mikor már kezdtünk kamaszodni, sokan azt kezdték feltételezni, hogy járunk. Pedig nem így volt. Kitti bármennyire is egy nagyon gyönyörű lány volt (hosszú barna, enyhén hullámos haj, gyönyörű barna szemek, csinos alkat), soha nem gondoltam rá nőként. Ő mindig egy barát volt, akinek kisírhattam a vállán magam és ő is az enyémen.

Egy nap átmentem hozzá, mert szakítottam a barátnőmmel és szükségem volt valakire, akinek elmondhatom, mit érzek. Kitti természetesen örömmel fogadott, betessékelt a házukba. Egyedül volt otthon, mert a szülei elmentek bevásárolni egy közeli nagyvárosban lévő bevásárlóközpontba. Leültünk a nappaliban a kanapéra, és elsoroltam neki bánatom. Átölelte a nyakam, én is átkaroltam a testét. És akkor valami történt.
Ebben a pillanatban döbbentem rá, hogy semmilyen fájdalmat nem érzek frissen véget ért kapcsolatom miatt. Kitti hirtelen felpattant és a hifihez „szaladt”. Egy CD-t tett be, amin azok a számok voltak, melyeket mindketten nagyon szerettünk. A többsége nagyon jó ritmikus, táncolható zene. És ezt ő ki is használta. Elkezdte „rázni” magát. Kezdtem én is jobban érezni magam. Egy lassú számnál odajött hozzám és a fülembe súgta:
- Gyere! Táncolj velem!

Én nagy nyűggel ugyan, de belementem a dologba. Átöleltem, ő pedig karjait mellkasomra fektette. Így táncoltunk együtt. A szám véget ért de én nem engedtem el. És ő se nagyon tolt el magától. Felemelte fejét, én pedig megcsókoltam abban a pillanatban, hogy szemembe nézett. Szerelmes csók volt a javából. Talán igaza volt azoknak, akik azt feltételezték, hogy van köztünk valami. Csak lehet erre mi magunk se jöttünk rá. De ebben a pillanatban már tudtam: szeretem és kell nekem.

Lefektettem a kanapéra, és ott csókolóztunk tovább. Feltoltam a blúzt, ami rajta volt és megfogtam feszes melleit. Nem gondoltam volna soha, hogy valaha ezt fogom vele tenni. De akkor és ott nem tudtam ellenállni a vágynak. Levettem róla a kis felsőt, majd a melltartót is. Ő pedig rólam a pólót. Aztán lejjebb csúsztam. Nagyon szexi miniszoknya volt rajta, amit feltoltam a combján. Levettem róla a tangát, ami még rajta volt és nyalni kezdtem. Leírhatatlan érzés volt. Azt a személyt nyalni, aki eddig a legjobb barátod volt, hihetetlen öröm és mégis kétségeim támadtak. De nem hagytam abba. Nagyon élvezte. Nagyokat sóhajtott. Én pedig mélyen nyaltam a punciját. Felnéztem rá és láttam, hogy csukott szemmel hagyja és élvezi, amit vele teszek. Kicsivel később abbahagytam.

Felálltam és ő is felült. Lehúzta rólam a nadrágot és a boxerem és az akkor már merev péniszemmel kezdett játszani. Isteni érzés volt ez is, mint ahogy eddig minden. Nem akarta bekapni, nem is erőltettem. Lefektettem a földre és ráfeküdtem. Azonban mikor bele akartam hatolni hatalmas meglepetés ért: még szűz volt. Ez számomra hihetetlen volt, mert Kittinek voltak nálam sokkal úgymond mácsóbb barátai is, akikről azt hittem, hogy már régen elvették szüzességét. De tévedtem. Én akkor már egy éve nem voltam szűz, de szűz lánnyal még nem volt dolgom.

A szűk punciba alig fért be a farkam. De úgy gondoltam, innen már nincs vissza út, hát belehatoltam. Ebben a pillanatban Kitti halkan felsikoltott. Lassan elkezdtem benne mozogni. Óvatosan csináltam, mert nem akartam benne kárt okozni. Közben lassan megcsókoltuk egymást. Valódi szeretkezés volt. A szűk lyukban hamar elmentem, teleélveztem a lányt. Lefordultam róla és percekig így feküdtünk a földön egymás mellett. Ő szólalt meg először és azt az egy szót soha nem felejtem el, míg élek. Azt mondta:
- Köszönöm…

Ezek után felállt és elment zuhanyozni. Miután végzett kikísért. Én hazamentem és felmentem a szobámba egy szó nélkül és befeküdtem az ágyba. Életem legszebb napján lassan túl voltam. Úgy éreztem, megtaláltam akit kerestem: életem nagy szerelmét.
De milyen az élet, elvette tőlem. Az eset után 3 nappal Kitti és édesapja autóbalesetet szenvedtek, melyben a lány elhunyt.
Ezt a történetet az ő halálának egy éves alkalmából osztom meg önökkel és kívánom, hogy senki mással ne történjen ilyen hatalmas veszteség.

Bodrogi Kitti emlékére... Nyugodj békében szerelmem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kriptatündér ·
Feltámadnék halotti poraimból, ha rólam így emlékeznének meg, hogy örökké kísértsek. Ez állatira cikis. Sőt! Gusztustalan.

Manófül ·
Én nem értek egyet ...szerintem igenis nagyon szép amit írtál és tényleg szerettétrk egymást ...nekem nagyon tetszett

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: