Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én így éltem meg-titkok és találkák (9. rész)

Kerestünk helyet,mert alig volt Robert kinyitotta nekem az ajtómat és karját nyújtotta, én meg belé karoltam,így andalogtunk befelé,a kapuban egy helyes pincér srác állt,de az én pasim sokkal jobban nézett ki mint ő. Robert bemondta a nevét és már kísért is minket az asztalunkhoz, leültünk és elkezdtük lapozgatni az étlapot. A pasim egyfolytában engem bámult bele, sem nézett az asztalon lévő papír lapocskába.
- Mit kérsz? - kérdezte.
- Eszünk tapast? - erre a kérdésemre felcsillant a szeme.
- Igen! Rákot, guacamolet  és krumplit!-lelkesedett.
- Helyes! - válaszoltam ő meg már rendelte is.Amíg kihozták ,beszélgettünk és hatalmasakat nevettünk.
- Te már mindent tudsz rólam én pedig semmit sem rólad.-kezdte Robert.
- Mit szeretnél tudni? - kérdeztem.
- Mesélj a pasijaidról, szeretném tudni kik voltak az ellenfeleim.-mosolyogta.Elmondtam neki a Patrikos sztorit,de a nevét átváltoztattam és azt mondtam helyette,hogy a végzetem.
- Nagyon sajnálom,ez olyan ,mint Susan és Mel,apropó jó barátok,be akarlak mutatni a legjobb barátomnak,hozd Janet is ,imádja a facér nőket.-nézett rám kérlelően.
- Remek.-a pincér már hozta is a kajánkat és hozzáláttunk.Hamarosan be is fejeztünk és elkezdtem neki mesélni,hogy mit tennék vele,ha hirtelen kettesben maradnánk, Robert hatalmasat sóhajtott ,én meg felpattantam és húztam magammal ,hogy táncoljunk.
- Ne ne csináld,a gatyám sátor formájú és ha felállnék félek ez lenne a meglepetés,nem a Kinder tojás.-kacagott én meg beleültem az ölébe.
- Hmmm, jó ki sátrad van.-kacsintottam, ő meg felnevetett.
- Gyere menjünk,mert hamarosan elkezd füstölni a sátram.-suttogta a fülembe,én felálltam és elnevettem magam pasim zavarán,próbálta takargatni álló szerszámát.Kifelé indultunk és ekkor csapott belém a felismerés ,hogy nagy csoportokba verődve állnak a fotósok pletykára éhes serege,minket várnak.
- Meneküljünk a hátsó ajtón.-vonszolt magával Robert.
- Mi lesz az Audiddal?-kérdeztem.
- Semmi,majd holnap visszajövünk érte.-karolt belém,sikeresen elkerültük a fotósokat és ölelkezve elindultunk hazafelé.Beszélgettünk.
- Tényleg minden pasi  állandóan a szexre gondol? - kérdeztem.
- Nem minden gondolatunk az,csak minden harmadik.-vigyorodott el kajánul.-Nem tudom ,eddig az összes kapcsolatomban elsőbb rendű volt az érzelem de, most fogalmam sincs,egyfolytában szeretkeznék veled,Susannal sosem volt annyira fontos ez a dolog,persze kívántam de, nem egyfolytában.-elmélkedett.-Téged viszont  érzelmi és szexuális alapon is imádlak.-folytatta.Közben megérkeztünk a házhoz ,meglepően ott állt a Jaguár a ház előtt.
- Szép darab,Jané?Képzeld a legjobb barátom is imádja a Jaguárokat,pont egy ilyenje van neki is.-mesélte.
- Honnan ismered?-kérdeztem.
- A fiam,Indio fociedzője volt és együtt jártunk sörözni,meg sztriptízbárokba.Szegény, volt egy nagy szerelmi csalódása a nőjét rajtakapta a legjobb barátjával,azóta is őt szereti.-kezdte és én belefúrtam a fejem a mellkasába.Előhalásztam a kulcsomat és benyitottunk.Össze vissza voltak hányva a ruhadarabok,az emeletről pedig tisztán kivehető nyögéseket hallottam,Robertre nézem és elkezdtünk kuncogni.Felrohantunk és letéptem róla a ruhát ,felizgatott a tény,hogy a másik szobában ugyan azt csinálták,mint mi.A pasim végigcsókolta az egész testem én meg mocskos dolgokat suttogtam a fülébe.Robert hangosan sóhajtozott.Leráncigálta rólam a pólót és a nadrággal bíbelődött én végigfuttattam ujjaimat az Indiós tetoválásán,végigcsókoltam.Mikor végeztünk rádöntöttem az ágyamra és ráugrottam.
- Ahhh.-hörgött.Lemásztam alulra és lehúztam a boxerét amiben már kényelmetlenül álldogált az én kis pajtim,csókokat leheltem rá ,amit nagyon élvezett.Hirtelen bekaptam és szopni kezdtem eszeveszett gyorsasággal,mikor éreztem,hogy közel a vége a belső combját csókolgattam.Domborítottam,mint egy macska és váratlanul ráültem Robert farkára,amit már nem bírt és fordított a helyzetünkön,most ő volt fölül.Esze veszett gyorsaságban lökött és közben harapdálta a nyakam,mikor csúcsra értem hatalmasat sikítottam és éreztem ahogyan elönti puncimat a forró sperma,hihetetlen érzés volt.Bágyadtan feküdt rám azután mellém dőlt én pedig a mellkasára feküdtem ,hallgattam a szívverését,ami nagyon megnyugtatott ,eddig az összes pasimmal csináltam ezt,de inkább undorodtam ettől ,mintsem nyugtatónak találtam,mint akit fejbe vágtak úgy aludtam el az imádott hímem mellkasán.Reggel arra ébredtem,hogy valami kemény nyomja a combom.Feléledt a játszótársam,persze Downey még mélyen aludt,folyt a nyála,de, még így is nagyon aranyosnak találtam,gondoltam meglepem ,rászorítottam a farkára,hogy biztosan feléledjen.Hétfő volt és július 4.-e Beleülltem Robert ágaskodó szerszámára és hirtelen mosoly ült ki az arcára,felébredt.Közel hajoltam az arcához és a melleimet hozzányomtam a mellkasához,a mellbimbóim majdnem átszúrták a bőrét a sok izgalomtól.
- A világ legjobb reggele.-hunyorgott. Majd felült és átölelt, a melleimet csókolgatta én pedig a hátát karmolásztam és úgy lovagoltam rajta,tíz perc sem telt el és elélveztünk.
- Mindig ilyen ébresztőt akarok!-adott egy puszit a homlokomra.
- Meg vagy elégedve..úgy értem,nem hiányolsz semmit,például,több orális játékot vagy szeretnéd,hogy ma este kikösselek?-kérdeztem,próbáltam rájönni,mit is gondol.
- Mi ez, valami közvélemény kutatás?-nevetett ,majd magához húzott és elkezdett simogatni-Mindennel meg vagyok elégedve te kis vadmacska…az én vadmacskám,nyomot hagytam a testedben szóval már hozzám tartozol,nincs mit tenned,amúgy ez a kikötözős dolog jól hangzik.-vihogott.Felpattantam és kisiettem lezuhanyozni,Robert utánam sietett és megismételtük ugyanezt. Lecsászkáltunk a lépcsőn egymásba gabalyodva és lent állt Jane,láthatólag rosszul volt.
- Jó reggelt szerelmesek!-köszönt, mikor meglátott minket.
- Neked is,jó a pasid ízlése ,teszik a kocsija,a legjobb haveromnak is ilyenje van,ohh apropó,ma vele vacsorázunk tarthatnál velünk!-bomlott Robert.-Persze csak akkor ,ha a pasid nem bánja.
- Semmi akadálya ,amúgy is szakítottunk - mondta lehangoltam.
- Mi történt?-siettem oda hozzá és átkaroltam.
- Semmi,kretén és nem működik, ennyi - válaszolta lehajtott fejjel.Felöltöztünk Roberttel és jól álcázva magunkat(kapucni a fejre,napszemüveg a szemre,baseball sapka a kobakunkra,tudjátok a szokásos) elindultunk egy supermarketbe,hogy bevásároljunk.Vettem egy csomó mindent az én félistenemnek,kapott egy köntöst,fogkefét amíg én vásároltam ő eltűnt ,aztán megtaláltam,bilincseket nézegetett ,a kezében már volt egy doboz óvszer,hátulról átkaroltam.
- Nézd mit találtam!-a kezében tartott még egy Alkonyat dvd-t .Gondoltam megnézhetnénk együtt és röhöghetnénk.-vigyorgott-Életem legszarabb filmje és ami a leggázabb,vagy milliószor láttam,mert Susannak ez volt a kedvence.
- Őszintén sajnálom,-nyomtam egy puszit a szájára.-De én gyűlölöm ezt a filmet.-Kifizettük és hazaértünk ,Jane addigra már eltűnt,beraktuk a filmet és azzal szórakoztuk,hogy azt narráljuk ,ő volt Bella én meg Edward szinkronhangja.Hatalmasakat nevettünk,jó páros voltunk és a hangulat is a tetőfokára hágott a Rosétól,amit otthonról hoztam.Öt órakor készülődni kezdett,még haza kellett mennie,hogy átöltözzön,Jane is hazaérkezett és elkezdünk készülődni,ruhaválasztás közben az elmúlt három napon töprengtem és azon Robert mennyire belopta magát a szívembe,egyszerűen megőrülök érte.Soha nem történt  még ilyen velem ,pláne három nap alatt.Elkészültünk,Jane egy vadító fekete pánt nélküli ruhát vett fel aminek a mellrészén kristályok ragyogtak,barna haja kibontva lógott háta közepééig.Én garbós elejű a hátamat szabadon hagyó vörös comb középig érő estélyit választottam,vörös rúzzsal és a loboncomat kontyba fogtam,hívtunk egy taxit és kifurikáztunk az étteremig,mit ne mondja,igen puccos hely volt.A parkolóban megpillantottam,egy kiköpött olyan Jaguárt,mint amilyen Jane pasijáé volt,de nem törődtem vele,gondoltam,véletlen egybeesés.Beléptünk és körbepillantottam,és megláttam őket ,háttal álltak nekem a bárpultnak támaszkodva.Szmokingban álltak,a másik pasi sokkal magasabb volt Robertnél, a haja középre volt fésülve,mint valami taréj,a karján bvlgari óra villogott,sportosnak és magabiztosnak látszott,megérintette Robert karjánk,aki mellesleg szívdöglesztően nézett ki  öltönyben.A másik csávó kiment a mosdóba odasétáltunk a pasimhoz és végigsimítottam a hátát,megfordult és eltátotta a száját.
- Istenem ,de szexi vagy..úgy értem vagytok.-nézett Janere.
- Én is szeretlek Robert.kacagott Jane.-Na és hol van az a titokzatos jó barátod?-kérdezte,de Robert szemei a távolba révedtek,valakivel kommunikált,látszott rajta,hirtelen elém lépett valaki,illata megcsapta az orrom és azonnal felismertem az öblítője illatát.Megdöbbentem,az arcom fehérré változott a férfi láttán,ő volt…
- Patrik! - ordítottam,ugyan olyan képet vágott mint én.
- Fanni! Jane! - kiabálta hátrahőkölten.
- Te utolsó szemét disznó!-vágta a fejéhez Jane.Én pedig abban a minutumban lekevertem neki egy jókora sallert amitől a bárszékre esett.
- Gyűlöllek,hogy tehetted ezt velem,mégis mivel érdemeltem ezt ki?!?!-dühöngtem,egyszerre akartam levezetni az elmúlt évek feszültségeit-Megcsaltál a legjobb barátnőmmel és még csak annyit sem mondasz ,hogy fa papucs ,te gyáva féreg!-szemeim kidülledtek és arcom kipirosodott,Patrik az arcát fogta a kezem nyomán,Robert jobbra balra kapkodta a fejét ,és akkor leeset.
- Te voltál a Jaguáros csávó!-kapkodtam a fejem Jane és Patrik között-Mégis ,hogy volt képetek ?!?! Legalább tekintettel lehetettek volna rám,utolsó szemétládák!A másik szobában kufircoltatok ,míg én aludtam!-vertem Patrik mellkasát.

- Hallgass meg,kérlek,te is megtaláltad a boldogságot,Robert szerelmes beléd!-mondta Patrik.Elkezdtek potyogni a könnyeim.Kicsaptam az ajtót és kirohantam az étteremből.
Előző részek
Hozzászólások
cactusladybird ·
Szuper. Ezt olvastam el először, de el is kezdem az elejéről. :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: