Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én így éltem meg-Az a bizonyos péntek (5.rész)

A hajam össze vissza állt , kivánszorogtam a fürdőszobámba. Az emelet úgy nézett ki , hogy volt az én szobám, benne apró virágos tapéta és egy hatalmas kovácsolt vas franciaágy aminek a kerete jól szolgált embereket kikötni… A fürdőszoba egybenyílt a szobámmal és Jane szobájával, így átjárásunk volt egymáshoz, viszont, az emelet másik felében volt még egy fürdő, ezt használta Jane . Belenéztem a tükörbe és egy fáradt zöldszemű szépséggel találtam szembe magam. Fogat mostam , megfésülködtem, és felöltöztem, a mai öltözékem nyertes ruhadarabjai pedig:szürke hosszú nadrág a legszexibb fekete csipke tangámmal és a hozzáillő melltartóval fehér mély kivágású csipke trikó és egy sárga pulóver. A hajamat kivasaltam és kiengedtem. Halvány smink és elindultam lefelé.

- Áhh hát te itt laksz? - köszöntem Jannek.


- Jó a szerkód, majd lenyúlom valamelyik randimra, szakad az eső, egész éjjel villámlott, te , hogy tudtál aludni?- feltűnően kerülte a témát , nekem a plafonig fölszaladt a szemöldököm, észre sem vettem úgy aludtam, mint a bunda, már megint Robertről és hatalmas farkáról álmodtam…hagyjuk.


- Nos én nem a pasimmal hetyegtem egész este - vágtam vissza. Csöngettek, na megjött a megmentőm. Kimentem, Jonnak rá kellett tennie a cabrio tetejét, mert szó szerint szakadt. Beértünk és teljes bolondok háza volt. Elment az áram és mindenki jobbra balra rohangált. Aaron közölte, hogy ma nem tudunk vacsizni, erre elszomorodtam…nagyon. Jon sem tudott hazavinni délután, mert össze vissza rohangált. Kisétáltam az épület parkolójához és onnan elkezdtem rohanni az oszlop csarnok felé, megálltam és ekkor vettem észre, hogy megállt mellettem egy hatalmas, fekete, egyterű, Audi. Elkezdtem rettegni, hátha Paul az és majd itt kezd el nekem picsogni, hogy ő mennyire sajnálja. Leereszkedett a felém lévő ablak.


- Hát magát ki viszi haza?- kérdezte legnagyobb meglepetésemre, Robert. Ráadásul mosolyogva.


- Maga?- kérdeztem óvatosan. Erre elnevette magát.


- Na jöjjön! - kiabálta. Odaszaladtam és beültem mellé , ekkor megcsapott egy igen kellemes, bizsergető férfi illat.


- Szép autó- mosolyogtam és egyenesen a hatalmas barna szemeibe bámultam, a szemében érdekes fény csillogott. Nem tudtam a mosolyán sem túltenni magam, mennyivel másabb, mint akit egy hónappal ezelőtt megismertem. Körülbelül tíz percig bámultunk egymás szemébe, mint az undorító csöpögős romantikus filmekben. Lekaptam róla a tekintetem.


- Hová lesz a fuvar?- kérdezte, de még mindig engem bámult, gyorsan bemondtam a címet és indított is.


- Hogyhogy nincs autója? Azt hittem manapság minden fiatal nőnek van valami menő autója valamelyik milliárdos csávójától - kérdezte ártatlanul.


- Kezdjük ott, hogy nincs milliárdos csávóm , autó helyett meg van Jon… ez így benzin takarékos. - Amikor piros lámpát kaptunk mindig engem nézett, kissé fura volt , mintha akart volna kérdezni tőlem valamit. Hirtelen előkaptam a mobilom és felhívtam Janet.


- Remélem nem taxit hív , azért mégsem vezetek annyira rosszul - nevetett, kissé lassan, de biztonságot adóan vezetett. Én visszavigyorodtam rá.


Jane fölvette és elkezdtem vele magyarul társalogni megkérdeztem , hogy otthon van- e és mondtam, hogy ne nagyon igyekezzen, de megnyugtatott, hogy a titokzatos Jaguárossal találkozik.


- Csak nem kibeszéltek?- kérdezte- Az előbb milyen nyelven beszélt, csak nem görögül?-


- Nem, magyarul értekeztem a lakótársnőmmel…


- Jannel- válaszolta helyettem- tudom- nézett rám, kissé félve a reakciómtól, de nem most nem vonom kérdőre.


- Pontosan, megkérdeztem, hol van mert nap közben nem értem el. - folytattam. Ekkor elfordítottam a fejem mert pont Maria Hill mellett állt a kocsi, mert pirosat kapott.


- Csak nem Maria Hillt nézi?Gyönyörű, igaz?Képzelje volt egy idős faszi …elnézést kissé mocskos a szám, szóval volt egy fószer aki megvette a házat és elnevezte Mariának, a felesége miatt, de eközben tartott egy csomó szeretőt és egy rakás gyereke lett, mikor a felesége megtudta mit művel a háta mögött belehalt a bánatba , a férfi nem törődött vele, összeházasodott egy nála harminc évvel fiatalabb csinibabával Eleanor Hilllel de, mindenki csak a vezeték nevén szólította egy nap átment az anyósához ebédelni, és akkor jött a felismerés , hogy az a nő a szeretője volt, pont akkor mikor Hill született. Hazaértek és szinte azonnal öngyilkos lett, de senki sem tudja hogyan, azóta homály fedi a dolgot. Innen a neve, a múlt félévben adták el, én már vittem volna a foglalót , amikor hívtak, hogy egy bőkezű hölgy, megvette. - mesélte, ekkor csapott belém a felismerés, Robert volt az a férfi aki elől megvettem a házat.


- Phil Duchanan- hördültem fel- és elvágta a torkát, a rendőrségi jelentés szerint, az asszony találta meg reggel.


- Áh szóval maga ismeri.


- Ismernem kell, hisz én vagyok a tulajdonosa. - néztem rá. Ekkor egy hatalmasat fékezett, majdnem bevertem a fejem és csodálattal nézett rám.


- Maga csupa meglepetés Fanni. - a lábát újra a gázra nyomta. Az út hátralevő részében a volt feleségeiről beszélgettünk. Kiderült , hogy van egy nagy fia Indio az első feleségétől, Deborahtól, de ő sajnos autó balesetben életét vesztette. A második felesége Susan, akivel van egy közös, 9 éves kislányuk Kelly de, össze vissza csalta Robertet és megígérte számtalanszor, hogy megjavul, de aztán meglátta őt a legjobb barátjával, Mei Gibsonnal hemperegni, és véget ért a kapcsolat, már elváltak, de a gyerek kérdését nem tudták megvitatni. Én meg elmeséltem, hogy ha hazaérünk szívesen behívnám fondüzni, most kaptam egy ilyen masinát Petrától , csak sajnos sajt nincs hozzá. Ekkor haza is értünk.


- Nos köszönöm a fuvart , mit csinál a hétvégén?- kérdeztem


- Én köszönöm a kellemes társaságot, semmit. Hát maga?Vagy ráveti magát az első milliárdosra , hogy vegyen magának egy kocsit?- ekkor tört el bennem valami. Bunkó volt és ezt ő is észrevette , az összes vér kiszökött az arcából a felismerésre, mit is mondott.


- Viszlát- köszöntem szárazon. Kiszálltam és elindultam a zuhogó esőben az ajtó felé. Lopva visszanéztem, hogy elment- e már és ekkor láttam, hogy a fejét veri a kormány kerékbe. Felszaladtam és átöltöztem egy szürke melegítő alsóba és egy fehér topba egyszer csak csöngettek.


- Sajnálom, ezt eltoltam, nem úgy gondoltam, kérem, ne haragudjon egy balfasz vagyok- rázta a fejét, elázott, tiszta víz volt a haja az arcába ragadt és a fehér pólóján kirajzolódtak az izmai. Fincsi. A kezében pedig egy szintén elázott papír zacskót tartott . - Bemehetek, hoztam sajtot és a legdrágább bort amit gyakorlatilag, szerintem az egész világon…- hebegte.


- Gyere- tártam ki az ajtót . Félbeszakítva bénázását.


- Köszönöm , remélem ezek után is tegeződünk, kissé kezdett kínos lenni a magázódásunk. - hadarta, alig hallhatóan.


- Ne haragudj, tényleg, tapló voltam, nem úgy értettem, egy viccet próbáltam elsütni, de nem sikerült. - komolyodott el a befeszült arcomat látva, aranyos amikor ilyen kétségbe esett.


- Kérsz sört?- kérdeztem.


- Milyen van?- kérdezte. Az az igazság, hogy van egy teóriám, aki búza sört iszik az sznob, aki citromost, az utálja az alkohol keserű izét és aki egyáltalán sört iszik, az ma este nálam alszik. Erre a gondolatra hatalmasat nyeltem.


- Mit szólnál a borhoz, Egri bikavér, azt a vackot meg hagyd. - néztem fel rá és egy aprócska mosoly jelent meg az arcomon.


- Remekül hangzik , kinyitom. - vette ki a kezemből a palackot, először töltött nekem, aztán magának.


- Gyere- kortyolt bele borába- nézzük meg azt a fondügépet, hmm ez tényleg a világ legfinomabb bora. - nézett egyfolytában a szemembe. Megfogta a kezem és maga után húzott a papír zacskó felé. Az érintésébe beleremegtem. - Hol is az a fondügép? - mosolygott.


- Itt . - hajoltam le és éreztem, hogy a fenekemet nézi , hangosan belekortyolt a borába. Mikor felálltam és megfordultam , olyan közel állt hozzám, hogy az orra súrolta az enyémet.


- Te is a csókunkra gondolsz, igaz?Még mindig belebizsergek , ha rágondolok, a világ legfinomabbja- mondta hirtelen és szeme a szám és a szemem között ugrált.


- Én is pont ugyanerre gondolok, nem akartalak megütni, csak nem számítottam, hogy ennyire jó lesz és…- hebegtem , hirtelen megcsókolt, tagadhatatlanul, visszavonhatatlanul, megállíthatatlanul. Magához húzott és szorosan átölet , imádtam , védelmező volt és melegség járta át a testem. A hátát simogattam és éreztem a combomon merevedését.


- Kívánlak. - suttogtam a csókunkba.


- Én is. - válaszolta elfulló hangon .


- Érzem . - ekkor kezem a farkára kalandozott. Robert a nyakamat kezdte el csókolgatni. - Gyere , vegyük le a pólódat mielőtt még megfázol. - Levettem a pólóját ő meg az enyémet , ismét vad csókcsatába kezdtünk, felkapott , mint a szél egy tollpihét , én pedig a lábamat a dereka köré kulcsoltam. Ösztönösen indult meg fölfelé, lassan véve a lépcsőfokokat és markolászni kezdte a fenekemet. Felvitt a szobámhoz.


- Ide be?- kérdezte miközben a mellkasát csókolgattam.


- Ühüm- hümmögtem.


Ledobott az ágyra és fölém mászott . A kezem elkalandozott az ágyékához, és elkezdtem kibontani a nadrágját. Ő is ugyan ezt tette. Mikor meglátta a bugyimat felmordult és apró csókokat lehelt a szegélyére. Fölhúztam magamhoz és hosszasan megcsókoltam. Ő eközben kibontotta a melltartómat és elkezdte a mellbimbómat csókolgatni, masszírozni én meg csak nyögtem az élvezettől.


- Robert kérlek ne kínozz. - ziháltam. És lehúztam róla a boxert, pont olyan volt a farka , mint amilyennek elképzeltem. Se túl nagy se túl kicsi, tökéletes. Lejebb csúsztam és csókokat leheltem az ágaskodó szerszámra. Ezt ő hörgéssel díjazta. Bekaptam az egészet és szopni kezdtem, amikor el akart menni a belső combjait csókolgattam, kínzó lassúsággal.


- Megőrjítesz!- lihegte. Fölhúzott magához és egy váratlan pillanatba belém vágta a farkát, olyan érzés volt, mintha megérkeztem volna, mintha csak most jöttem volna rá, hogy eddig hiányzott egy felem, amit most ebben a pillanatban találtam meg. Először csak lassan lökött, aztán egyre vadabbul , pár perc múlva egyszerre értünk a csúcsra, és ezt még megismételtük aznap este hatszor…

Előző részek
2961
Két hét telt el a Roberttel való incidensem óta.
2399
Na igen a színészek… Középen Robert Downey Jr. aki feltehetőleg nagyon vicces kedvében volt mert ő nem röhögött a többieknek viszont folyt a könnye Scarlett Johansson a jobbján Gwyneth Paltrow pedig a balján haladt, utánnuk Don Cheadle-t és legnygyobb megdöbbenésemre Paul Brettany ment utánnuk. Teljesen ledöbbentem, az a férfi akivel fél évig voltunk együtt. Nálam ez nagy rekord volt.
2546
A fenébe már megint az a fránya óra, a kutyafáját!
3450
Én így éltem meg...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: