Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én és a szerelők

Évekkel ezelőtt, még fiatalasszony koromban, férjemmel elhatároztuk a fürdőszobánk átépítését. A szerelőkkel a férjem állapodott meg, de a munkák felügyeletét nekem kellett ellátni mivel amúgy is otthon voltam A szerelők hétfőn jöttek, hárman, a mester, az inasa és egy segédmunkás. A mester nagytestű, harmincas férfi, inasa Józsi egy fiatal cigány és egy, szeplősarcú, 16-17 év körüli fiú, Sanyi, a segédje Nagyon sok gondom, problémám volt velük, mert hangoskodtak, szemtelenek voltak velem és gyakran észrevettem hogy leskelődnek utánam. Bár bevallom ez egy kicsit legyezgette a hiúságom szexi kis feszülős sortban és tapadós pólóban járkáltam amelyek jól kiadták a fenekem és a melleim formáját Láttam hogy felizgatja őket különösen a fiatal fiú leskelődött utánam láttam amint engem nézve többször is összesúgnak,

Egyszer a fiatal fiú hátulról megfogta a mellemet majd egy percig mozdulni sem tudtam a meglepetéstől ezt ő biztatásnak vette egyik kezével benyúlt a combjaim közzé és éreztem hogy keményedő farkát a fenekemhez dörzsöli magamhoz térve a meglepetésből megfordultam és pofon ütöttem Pedig ha előre tudom hogy ebből mi következik inkább hagytam volna hogy egy kicsit megmarkolásszon Amikor a végre elkészültek a munkával, az inas bejött értem a szobába és kérte, hogy menjek a munkát megnézni és átvenni. A fürdőszobában rend volt és tisztaság, a munkát hibátlannak találtam. Mondtam a mesternek, hogy rendben van a dolog, és kértem a számlát. Ám ami ezután következett arra álmaimban sem gondoltam volna. A mester közölte velem, hogy a számlát majd később kapom meg, előbb a borravalót kéri, méghozzá természetben. Azt hittem nem jól hallok, és nem is fogtam fel mindjárt az értelmét, ezért megkérdeztem, mire gondol. gúnyos hangon, közölte

- A természetbeni fizetés azt jelenti, hogy, mind a hárman meg akarnak baszni engem, itt és most Az agyamat elöntötte a vér ekkora pimaszság hallatán, és kirobbant belőlem a düh. De még csak éppen elkezdtem volna, kikérni magamnak, hogy nekem ilyen ajánlatot tegyenek, a mester leintett és most már fenyegető hangon közölte, hogy nem fognak vitatkozni velem, jobban tenném, ha nem nehezíteném meg a helyzetemet és elkezdenék vetkőzni. Nekem is jobb, ha minél előbb túl esek azon, amit úgysem kerülhetek el Aztán hozzátette hogy ha kell, erőszakot fognak alkalmazni. Kiabálhatok segítségért, ha akarok, de tudhatom, hogy a házban rajtunk kívül nincs senki, aki meghallaná. közbevágtam, hogy feljelentem őket a rendőrségen , mire azt felelte, hogy azt megtehetem, de nem biztos, hogy majd bizonyítani tudom,

Elakadt a szavam. csend támadt. Néztem a három férfit, amint körbefognak és a testem bámulják A fürdőszoba ajtaját elállták,.. Arra gondoltam, hogy ha dulakodni kezdek velük hárman könnyen , letepernek .egy esetleges veréstől legalább annyira rettegtem, mint attól, hogy három férfi előtt levetkőzzem és hagyjam magam megerőszakolni. Miközben gondolkoztam a mester hozzám lépett hogy lefejtse rólam a pólót, kikapcsolja és levegye a melltartómat,elő bukkanó melleim izgalomba hozta őket ezután biztatására az inasa a sortom és a bugyimat rángatta le. Aztán a mester megfogta a vállamat, a mosógéphez terelt,és ráültetett két oldalról odaléptek és lefogtak majd rám parancsolt, hogy tegyem szét a lábamat. Amikor ezt nem tettem Két oldalról széthúzták
- Na Sanyi,te leszel az első gyere és dugd meg ,most a mellét is fogdoshatod lefogtuk nem tud pofon ütni.

A fiú nekem dőlt, hosszasan és ügyetlenül matatott a lábaim között, majd benyomta vékony kis péniszét a hüvelyembe. Száraz volt a hüvelyem, de a fiún óvszer lehetett, mert nem éreztem fájdalmat. a fiú ügyetlenül, kapkodva, többször kicsúszva belőlem, gyorsan mozgott,a két férfi aki mellettem állt eközben a fiú kezét félrelökve a melleimet markolászta és biztatta a fiút aki vékony hangján, lihegve, nyögdécselve elélvezett. Valószínűleg én voltam az első nő az életében. Aztán a mester következett. Erősen megmarkolta a csípőmet és kényelmes lassúsággal húzni kezdett maga felé, rá a hímvesszőjére. Ő is óvszert használt, éreztem. Hangosan felkiáltottam vagy inkább felsikoltottam. Iszonyúan vastag volt a hímvesszője, fájdalmasan feszített.
Úgy éreztem, hogy szétreped a hüvelyem. Le is estem volna a mosógépről ha két oldalról nem tartanak. Amikor már egészen bennem volt egy kis ideig nem mozdult, aztán lassan, de nagyon keményen mozogni kezdett. Rutinos mozdulatokkal dugott sikeresen megtalálta, hogy melyek a legérzékenyebb pontjaim.

Rémülten vettem észre, hogy a kezd a kéj felülkerekedni bennem . Minden erőmet összeszedve kétségbeesetten igyekeztem uralkodni magamon, hogy megakadályozzam az orgazmusomat. Ő persze észrevette mi zajlik bennem, megfogta a mellemet, ujjaival morzsolgatta a mellbimbóimat, a másik kezével a csiklómat dörzsölte. Aztán gyorsított a mozgásán, egyre hosszabb és keményebb lökésekkel baszott. Közben hangosan odaszól társainak:
- Figyeljétek meg, mindjárt elélvez a kicsike.

Még egy kis ideig tartani tudtam magam, de nem bírtam sokáig. Meggátolhatatlanul, elementáris erővel tört rám az orgazmus. Hiába próbáltam uralkodni magamon, a testem vitustáncot járt, a mosógépet majdnem felborítottam, a torkomból nyögéssel vegyes kiáltások törtek ki belőlem. Ekkora orgazmusom talán még soha sem volt. A mester megállt egy kis időre, durva kezével a fenekemet markolászta, simogatta, aztán újra kezdte a mozgását. Hamarosan újabb orgazmus következett majd megint egy kis szünet és újabb orgazmus. Már meg sem próbáltam uralkodni magamon, egyre szaporábban törtek ki belőlem a kéjes sikolyok, már nem gondoltam az előzményekre, az erőszakra, a környezetre, arra sem, hogy mások szememláttára történik, csak arra, hogy még soha nem éreztem ilyen őrületes kéjt.

Teljesen önkívületben voltam, amikor végre a mester is elélvezett. Kábultan és erőtlenül a padlóra rogytam. Egyszerűen nem tudtam megállni a lábaimon. szó nélkül tűrtem, hogy Józsi, a cigány, felkapjon a földről, és bevigyen a szobába. Letett a heverőre, majd egy óvszert adott a kezembe és rám parancsolt húzzam fel a farkára. Nem mertem ellenkezni, erőm sem volt hozzá, megtettem. Betérdelt a lábaim közé és én meg sem várva a felszólítását, széttártam lábaimat. Rám feküdt és durván belém hatolt úgy, hogy a fájdalomtól feljajdultam. Nagyon hosszú fasza volt. Nem is tudta teljes hosszában belém nyomni. Felnyomta a combjaimat, egészen a fejem mellé. Ezután elkezdett őrületes gyorsan mozogni bennem. A mester és az inas, pedig mellettünk állva markolták fogdosták a testem A cigány egy pillanatra sem lassítva mozgásán, a mellemet markolta és az inast biztatta. Nem kellett sok biztatás neki, lehajolt és mellbimbóimat szájába véve szívta, harapta őket.

Újra megpróbáltam másra gondolni,, de hiába erőlködtem,nem tudtam uralkodni magamon. Ismét elélveztem, hangosan és hosszan. Józsi megvárta, míg elcsendesedek, aztán folytatta. Kétszer, háromszor, újra meg újra, mindig orgazmus lett a vége. Azt hittem sohase sem fejezi be. Közben az inas a fejemnél verte a faszát, és amikor gyors mozdulatokkal kielégítette magát, lespriccelte a melleimet és szétkente az ondóját rajta. Végre megéreztem, hogy a cigány fasza pulzálni kezdett és nagy nyögésekkel, hatalmas lökésekkel elélvezett, miközben úgy belemarkolt a fenekembe, hogy hatalmas kék folt maradt utána. Kihúzta magát belőlem, az elhasznált óvszerét lehúzva tartalmát a melleimre kente, erőtlenül, a sorozatos orgazmusoktól mégis kielégülten feküdtem. A mester elmenetelük előtt felvette az asztalra kikészített munkadíjukat és letette mellém a számlát. Aztán, gondolom dicséretnek szánva megjegyezte, hogy bár még elég gyakorlatlan vagyok, azért végül is jót basztak és szívesen eljönnek máskor is, csak üzenjek értük. Aztán végre elmentek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Rodrigez ·
Ezt mintha már én is olvastam volna. Szánalmas vagy. Ennél még az is jobb ha önállóan írsz valami történetet és szar lesz. :rage:

kiralyfi79 ·
Sajnos ez már volt :angry: kár más történeteit újra feltenni :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: