Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Emlékek, és a valóság..

Napok óta kerülget a sírás! Útálom az ünnepeket, mert már semmi sem az igazi itthon. Habár igyekeztem mindenhez úgy hozzáállni, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Alig vártam, hogy vége legyen az ünnepeknek, és mehessek dolgozni. Minden nap bent voltam a cégnél. Ültem a gép előtt, és vártam, hogy írj, hogy hívj, hogy halljam a hangodat! Ma szinte egész nap egyedül voltam... Gondolataim a kiskastély körül jártak.... gyönyörű lehet most... hófedte fehér táj, zúzmarás fákkal, és szikrázó napsütés.... csend, és te meg én kézenfogva tapossuk a friss havat... Aztán bemegyünk a melegbe, pezsgőt bontasz, és magadhoz húzol... megölelsz, megcsókolsz és én beleremegek, szinte alig állok a lábamon....kívánlak....

Mire idáig jutottam a gondolataimmal, már itthon is voltam. Gyorsan beálltam a garázsba, kipakoltam az autóból, és kulcsot keresve siettem befelé. Szokás szerint üres a ház... senki nincs itthon... gondolataim még mindig körülötted forognak... emlékek... kiskastély... gyors mozdulatokkal kihámozol a ruháimból…és élvezed meztelen melleim látványát. Végigsimogatsz... mellbimbóim engedelmesen ágaskodnak szád érintésére . Kezed lassan halad lefelé a hasamon, ujjaid finom játéka lassan tűzbe hoz. Még mielőtt kicsókolnál bugyimból, puncim máris nedvesedni kezd... nagyon jó érzés… itthon vagyok... egyedül... lassan vetkőzöm. Minden porcikám téged kíván... gondolkodás nélkül indulok a hálószoba felé.

Éjjeliszekrényemben a síkosító, és a vibrátor. Hanyatt fekszem. Ujjaim lassan, kéjes mozdulatokkal egyre beljebb hatolnak nedves puncimba. Szaporám veszem a levegőt …szinte érzem ajkamon forró csókodat. Aztán hirtelen mozdulattal lejjebb csúszol,, és nyelveddel megérinted puncimat... nem bírok magammal... tudod, mennyire imádom, mikor nyelveddel elkényeztetsz, és tudod, hogy percek alatt a mennyekbe röpítesz... tudod, érzed, hogy erre vágyom, és megteszed. Mert imádod, ha nekem örömet szerezhetsz...

Ujjaim egyre gyorsabban mozognak... a jól ismert, kéjes remegés lassan hatalmába kerít... duzzadó nedves puncim hálásan fogadja magába a vibrátort... a legerősebb fokozatra állítom... a végletekig elhúzom a pillanatot érzem nincs tovább… rád gondolok... és elemi erővel söpör végig rajtam a remegés, kéjesen, hosszan átengedem magam a gyönyörnek... amit veled oly sokszor átéltem... Zilálva lélegzem... kereslek, kívánlak... akarlak. Te is ezt szeretnéd. Hiányzol. Magamra húzom a takarót, kicsit elmélázok. Lassan sötétedik. Jó volna most megint veled lenni.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Mortísa ·
Boccs, de ez nem nagy cucc!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: