Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Emlékek a jövőből

Már este 10 óra körül járhatott amikor haza értem. Mindig későn érek haza, csak a meló egész nap. Rengeteg ember vesz körül, de sohasem sikerült barátságokat kötni.
Rendeltem kaját és leültem a gép elé netezni, hátha találok valami érdekeset. Egyszercsak egy érdekes hirdetésre lettem figyelmes.
"Kétnemű kéjrobot bevezető áron!!!"
Nem egészen tudtam értelmezni a dolgot. Mi az, hogy "kétnemű" meg "kéjrobot" ?
Gondoltam utána nézek a dolognak, érdekelt. Beírtam a keresőbe, de először eléggé kiábrándító volt a találat, mind muzeális darab. Inkább hasonlítottak székekre meg ágyakra, mint robotra. Majd rátaláltam egy oldalra, ahol egy nagyon elégedett srác és lány képe volt fenn. Elkezdtem olvasgatni a leírást és leesett az állam. A képen nem élő emberek voltak, hanem maga a robot... Rákattintottam a rendelésre és egy elég horribilis összegért, egy kiváló, saját magam ízlése alapján programozható robotot ajánlottak. Érdekesnek találtam, hogy a magam szája-íze szerint állíthatom, sőt még azt is eldönthetem, hogy épp férfival vagy nővel szeretnék-e lenni.
Egy kaján mosoly ült ki az arcomra, és szinte azonnal megrendeltem. De ekkor kidobott még választható extrákat:
-Lány: cserélhető nyelvek
-Fiú: több pénisz használata egy időben

Egy kicsit elgondolkodtam, de ha lúd legyen jó kövér, hát azt is csatoltam a rendeléshez.
A kiszállítási idő egy hét, mondanom sem kell, hogy teljesen be voltam zsongva, egyik pillanatban alig vártam, hogy már megérkezzen a másikban meg teljesen zavarba jöttem, hogy voltaképp mit is csináltam.
Úgy alakítottam a péntek estémet, hogy délután szabad legyek, vártam a csomagomat. Majd kiugrott a szívem, amikor megcsörrent a kaputelefon. A szállító volt, a csomag már a teherliftben volt, már csak egy sms az átutalásról és küldik is fel. :-P
Mire végeztem, a mozgó járda már beszállította a csomagomat a nappaliba. Nem tudtam, hogy hogyan kezdjek neki. Leültem, rágyújtottam és csak a bámultam. Majd erőt vettem magamon és kibontottam. Mire végeztem egy meztelen adonisz állt előttem, a kezemben meg a távirányító és a használati utasítás.
Elkezdtem beállítani: hang, vérmérséklet, személyiség stb. Itt az idő, és megnyomtam a START gombot. Egy nagyon kellemes búgó férfi hang szólalt meg:
- Helló!-mondta a robot.
- Szia!- én.
- Úrnőm, én azért vagyok itt, hogy kielégítsem minden vágyad! Ha azt kívánod, lehet minden úgy ahogy te akarod, de ha szeretnéd lehetek spontán is, te döntesz!- mondta.
Gondoltam, amíg nem ismerem ki teljesen a lehetőségeket, mehet az automata program, lássuk mit tud...
Egy szempillantás múlva felkapott és odavitt a kanapéra. Kedvesen rám mosolygott, fölém hajolt és forrón megcsókolt. Szó szerint édes volt a csókja, mindenem bizsergett tőle és szinte azonnal nedves lettem, majd lassan elindult a nyakam és a füleim irányába. Lágyan csókolta végig mindenem. Éreztem, ahogy teljesen átjár ez a felülmúlhatatlan érzés.
Rég volt már olyan valakivel dolgom, aki nem akar azonnal berontani a barlangomba, hanem hagyott időt az előjátékra is. Amikor rácuppant a bimbóimra, amik addigra keményre duzzadtak, kiejtettem a távirányítót a kezemből és az ütődéstől Adoniszom átalakult egy nagyon érzéki, gyönyörű nővé. Egy pillanatra megállt bennem az ütő. Nem volt még tapasztalatom a saját nememmel. De ő mintha misem történt volna, ott folytatta a kényeztetést, ahol az előbb abba maradt. Annyira jó volt, hogy teljesen elfeledkeztem a zavaromról.
Lassan elindult lefelé, és elkezdte körbe csókolni a puncikámat. Először csak körözött, nem ért teljesen hozzám, de már annyira fel voltam izgulva, hogy elég lett volna csak egy lehelet és máris elmegyek. Alattam a kanapé szinte úszott a levemtől. Nem bírtam tovább, belekapaszkodtam a lány hajába és egy határozott mozdulattal oda nyomtam a fejét a puncimhoz. Eszembe jutott az extra, amit rendeltem. Megkerestem a nyelv ikon és kiválasztottam a hármas programot. Erre a nő kinyújtotta a kb. 15 centis nyelvét és azzal kezdett el orbitálisan lefetyelni. Dobáltam magam az élvezettől és amikor már érzékelte, hogy mindjárt elmegyek, a nyelve ketté vállt és a másik felével őrült ütemben kezdte dugni a lyukamat. Nekem sem kellet több, abban a pillanatban óriásit élveztem. Egy hirtelen mozdulattól megint átváltottam a robotomat férfi módba.
Istenem, gondoltam, őt is ki akarom próbálni! Gyorsan megnyomtam a pénisz ikonocskát és hősömnek két farka nőtt. Na ez igen!!! Rögtön beindult a fantáziám. Játékszerem ekkor elkezdtem markolászni a fenekem és egyre közelebb került a popsilukamhoz. Azt éreztem mintha az egyik ujjából valami síkos anyag jönne ki (mint később kiderült ez is egy alap felszereltség)Lassan de biztosan elkezdte ujjazni a popsimat és hála ennek a különleges kiegészítőnek, elég hamar kitágultam. Amikor érezte, hogy szabad az út, szét tárta a lábaimat és az "alsó" farkát elkezdte betolni a popsimba. Amikor már teljesen bent volt, elkezdett ütemesem mozogni bennem, de pár lökés után megállt, egy kicsit kijjebb csúszott, én  kérdően néztem rá, aztán odaigazította a "felső" farkát a vaginámhoz. Amikor mindkét farkával dugta mindkét lyukamat, azt hittem végem lesz. Mindenbe kapaszkodtam, amit csak elértem, alig kaptam levegőt, sikítoztam a kéjtől. Többször élveztem el egymás után. Kb. a 7.-dik után szóltam a robotomnak, hogy most már hagyjon, de ő még jobban beindult, pár perc múlva újra a csúcson voltam!!!
Lassan kicsusszant, hozott nekem egy frissítőt és elment letakarítani magát. Én még sokáig ott feküdtem, hogy egy kis erőt gyűjtsek. Majd beálltam a zuhany alá és csak arra tudtam gondolni, hogy milyen jó kis üzletet csináltam és még mennyi felfedezni való funkció vár rám!
Hozzászólások
Pavlov ·
Az ötlet jó de a kidolgozás sekélyes.

LadyMar ·
A kezdet mindig nehéz... :-D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: