Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Emlék

Arcod a mai napig előttem lebeg, ha már nem is vagyok veled. Örök remény ég bennem, hogy visszatérsz egyszer, s újra boldog lehetek. Az egész csak egy álom, de a magány nyelt el ezzel az álommal. S jött a boldogság.

Az egész egy réten kezdődött, ahol csak egy fa álldogált árván, s én ebben a fában pihentem. Csak a zöld rét, a fa meg én voltunk, körülöttem a béke, a boldogság. Egy sziklafal állt mellettem, mely illúzióromboló volt, s ezért szemem csukva tartottam. Csak akkor nyitottam ki, mikor víz csobogását hallottam, s nem tudtam, honnan jöhet a nyugalom egy újabb hangja. A sziklafalhoz a víz hozzásimult, s csodálatos vízesés zúdult alá, alul kisebb tavat alkotva. A látvány csodálatos, s leírhatatlan volt. A harmónia teljessége vett körül, s belőlem a szeretet áradt. Szerettem a tájat, a szépségét, a mámorát, a harmóniáját. Ott, és akkor nem volt másra szükségem, csak erre. Nyugtalan életembe a nyugalom tört be. Életemben először akartam azt, ami volt, és akartam az életet magamnak, többet, örökkévalóságot, ott, én, egyedül, a nyugalommal, a szépséggel. Szépnek éreztem mindent, ami körülöttem volt, szépnek éreztem magam.

A táj magához szorított, s átölelt. A szemem újból lehunytam. Boldog voltam. Azt kaptam, mire vágytam, amit akartam. Hirtelen nehéz lett a levegő, s szertefoszlott a béke hangja. Szemem kinyitottam, s amit láttam, nem a béke és a nyugalom volt már, hanem valami egészen más. Féltem a látványtól, lehunytam volna újra a szemem, de nem tudtam. A táj sötétbe borult, a fű megfeketedett, s a víz helyett vér, majd sötét „átok” zúdult alá. Ijesztő volt, nagyon, s kicsit talán féltem is. Majd oldalra néztem, a fához, hol ezelőtt pihentem. Akkor burkolózott a sötétségbe. A feketeség teljesen elragadta, magába zárta. Majd azt vettem észre, hogy testem is kezd sötétbe burkolózni, én is egyszínűvé válok a tájjal. Zokogtam, sírtam. A zuhatag elé omlottam, s könnyeim hullottak. Egyszer csak csodálatos dallamot hallottam, s szemem kinyitottam, de nem láttam semmit. Vagyis… de, de igen. Ott volt. Ott, a fekete zuhatag mögött. Egy fény… akkor még nem tudtam, mi is az. Csak láttam, hogy vakít, hogy fényes, hogy különb, mint a sivár táj körülöttem. Úgy éreztem, hogy minden összeomlott, s a lelkem kíván tán eltávozni immár sötét életemből. Tévedtem. Egy fényalak jelent meg a vízesés előtt. Ő volt az, kit a feketeség mögött felfedezni véltem. Tőle kicsit talán… féltem. De hamar eloszlatta kezdeti félelmem, mikor megszólalt. Hangja csengő volt, hozzám halkan, gyengéden szólt. Egyik pillanatról a másikra átváltotta alakját, s egy csodálatos hattyú lett belőle.

Szemem lehunytam, csak pár pillanatra, s mikor kinyitottam, tömérdeknyi hattyú táncolt a vízen. Ekkor a hattyú újra fényalakká változott, s kézen fogott. Ekkor minden újra fényes lett, a szürkeség és a feketeség eltűnt. Újra béke honolt a tájon. Átléptem a vízesésen, s beléptem egy… egy meseországba. Amit láttam… leírhatatlan. Csodás volt, egy… egy álom. De csak pár pillanat volt az egész. A fényalak eltűnt, s mesevilágom összeomolni látszott. A vár fekete lett, újra elsötétedett minden, s összeomlott újra az álmom. Árnyak közeledtek felém, s három lépésre tőlem megálltak. Lábam földbegyökerezett, mozdulni féltem. Ekkor újra hallottam a zenét, mely a nyugalmat sugározta, s a vár ajtaja nyílni látszott. Ki is nyílt, s a sötét terembe fény áradt be. A fény alak ott állt az ajtóban, és csodálatosabb volt, mint előtte. A tájat újra kirajzolódni véltem, a víz a várfalakról zúdult alá, s a vízesés újra zubogott, s a fa körvonalai újra látszottak. Amit láttam, újra csodálatos volt. A napot is látni lehetett az égen, s lemenőben volt, de nem vörös fénye volt…

Nem, nem. Csodálatos kékség öntötte el a fényt, s behatárolt mindent, ami körülöttem volt. Virágok tömkelege nyílt körülöttem, s a nyugalom áradt létemből. Ami volt, nincs, s ami lesz, az már csak az, ami most van, jól tudom. A zene halk volt, s én hallottam csupán. Nem volt senki ott mellettem, talán csak egy kis madár repült el felettem. És lám… a madár dalolni kezdett. És… és nyugalom áradt minden hangból, amit ő énekelt. Egy… egy csoda volt. A nap kezdett eltűnni a vízesés mögött, s feljött a Hold. Ó, hogy a Hold azon az éjjelen mit adott nekem… Egy… egy… álom volt minden. A Hold a tóban visszatükröződött, s a nyugalmat árasztotta. Csodás volt. A zuhatag csak zubogott, s tavirózsák jelentek meg alatta, a tóban. Egyszerű harmónia volt, amit éreztem. Akkor hallottam újra a nyugalom dallamát. Tudtam, hogy nem vagyok egyedül. De ki lehet ott? A fényalak eltűnt, madár képében elrepült. Valami arra késztetett, hogy szemem lehunnyam. S hirtelen… a régi emlékek… az elveszettnek hitt arcok… minden, ami számított… mindenki, aki volt, van, s talán lesz… az élet… az érték… a szépség… a nyugalom… a béke… OTT VOLT! Sorra jelentek meg a képek, melyeket már régen elveszettnek hittem. Ott voltak, ott volt minden. Mindenki megjelent, aki számított valamit is.

Az emlékek, a régi barátok, a nagy szerelmek, az álmok, a nevetések, semmi ború, semmi könny. Csak Én és az emlékek. És… a képek elhalványultak, nyugodni látszott a lelkem. S hirtelen… a zuhatagból fény tört elő, s bevilágította egész valóm, szívemet s lelkemet elöntötte a nyugalom, a béke, a boldogság. Minden ott volt, ami szép. Szép voltam én is, akkor, és ott. Belülről voltam szép, s a külső érték ott nem számított. De a fény múlt, ahogy az idő, s az emlékeim újra feltörtek a szívem legmélyéről. S csak Én voltam, és ők. Mindenki, aki valaha számított, vagy számít, vagy esetleg számítani fog. S együtt voltunk… a nyugalom betört az életünkbe, a boldogság ez idáig váratott, de most… most előtört, angyal képében, eljött, elhozta, itt van, nincs bú, nincs baj. Ez kellett nekünk. A szívem újra nyugodni látszik. Az emlékek sorra fogynak, lassabb lesz minden, talán a szívem is nyugodni, lassulni tűnik. De nem… még mindig hevesen ver. Lüktet, s már nem a ritmust követi. Csak önmagát, csak a saját ritmusát. Semmi és semmi mást.

S újra betört a fény. Ragyogott, mint még sosem, ragyogott át a voltomon, csodás volt, az életem fénnyel töltötte be. De ez is elmúlni látszott. S újra az emlékek törtek fel elképesztő sebességben. És ragyogtak, minden ragyogott. Egyszer csak a fény váltotta fel a vizet, és… és fényárban úszott az egész táj, mint egy álom. Felvirágoztam, a sziklafal immár nem kopár volt, nem sötét, nem víz zúdult alá, s nem a feketeség vonta magába. Megérte eljönni idáig, a sötéten keresztül, mindenen keresztül, megérte a sötétben lenni, hogy egy fényárban törhessen ki minden a végén. A szikla immáron fényben úszott, és… csodával határos volt a látvány. Egy varázslat. A képzelet felülmúlhatatlan szépségét tükrözte a világom. Csodás volt, szép, varázslatos, gyönyörű. Megérte, megérte. És ott voltál Te. Te, aki bearanyoztad az életem. Te, aki elhoztál ide. Te, te vagy a fényalak, az angyal, a madár, te vagy minden ebben az álomban. Ez RÓLAD szól. A benned élő szépségről, amit nekem átnyújtottál. Kitörtünk, együtt a sötétből, s a fény határozza immár meg az életünk. Mindenki itt van, aki számít, de Te vagy az, aki most a kezem fogja. Még ha mindenki itt is van. Te karolsz át, de ölelsz, te nézed a két szemem most is, te szeretsz úgy, mint régen. S én is szeretlek téged. Fogd hát a kezem… örökké!
Hasonló történetek
4163
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
3715
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Hmmm… A pozitív hozzászólások ellenére semmi pont… Hát akkor kezdjük el a maximummal, úgyis lesz, aki lepontoz.

Racy Cycus ·
Köszönöm:) Tényleg, az elsőt még nagyon féltem beküldeni, semmi önbizalommal. Arra egy elég építő kritikát kaptam, így vettem a bátorságot, hogy elkezdjem beküldözgetni őket. A 2. nem tetszett(nekem sem), és köszönöm, hogy írtatok, ha tényleg tetszett:)

Puszi: Cica

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: