Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Emily pajkossága

Türelmetlenül vártam, hogy végre kinyíljon a fürdőszoba ajtaja, és Emily kilépjen rajta.
Már vagy 20 perccel ezelőtt hallottam a zárat kattanni mögötte, de még mindig nem tűnt úgy, mintha ki akarna jönni egyhamar.
Karomat a fejem mögé rakva nyújtóztam végig az ágyon, pillantásommal az ajtót szuggerálva, telepatikus jelek tömkelegét sugározva a lány irányába, miközben a kíváncsiság lepelként burkolta be minden gondolatomat.
Egy örökkévalóságnak tűnő perc múlva kinyílt az ajtó. Emily fekete fűzőt viselve lépte át a küszöböt; hosszú, sötétbarna haja keblére omolva kötötte le minden figyelmemet. Ajkai most is vörösen pompáztak, felfedve a kihívó mosoly mögötti tökéletes fogsort. Szeme füstösen kifestve, mégis kicsit tanácstalanul csillogott, mint aki nem biztos magában, holott pontosan tudta, mit csinál. A fűző dekoltázsának szegélye vörössel volt végigvarrva, elején és hátulján pedig egymásba torkollva biztosítottak a fűzők róla, hogy a ruha a helyén marad. Már akkor tudtam, hogy ennek a megcáfolására törekszem majd.
A másodperc töredéke alatt felpattantam az ágyról, és karjaimat Emily derekára fonva, közelebb húztam magamhoz.
‘Tetszik az új külsőd’ mormogtam, képtelen lévén betelni a látvánnyal.
‘Más kedvéért nem is mennék bele ilyesmibe’ mondta, azzal megcsókolt.
Gyengéden az ágyra lökött, és rám feküdt. Percekig tartó csókcsatába kezdtünk, aztán lassan felültem, hogy megszabaduljak a pólómtól. Emily készségesen lehúzta rólam, majd kicsatolta a melltartómat is. Visszahúztam magamra, és ujjaimmal a fűzőjén játszadoztam, majd hirtelen lecsúsztattam kezem a lány fenekére.
Emily felhúzta fejem fölé mindkét csuklómat, és ott tartotta, amíg a párna alól elő nem halászott két bőrbilincset. Ezután az ágyhoz rögzítette mindkettő kezemet.
‘Aljas vagy’ nyögtem, mire elvigyorodott.
‘Várj egy kicsit’ suttogta, és felkelt az ágyról.
Értetlen arcot vágtam.
‘Be ne menj a fürdőbe’ mondtam kéjtől átitatott, fenyegetőnek szánt hangon.
Játékosan megrázta a fejét, és kinyitotta a szekrényt. Amikor előkerült az ismerős kartondoboz a ruhásszekrény aljából, megértettem, mire megy ki a játék.
Kiemelt belőle egy kék vibrátort, ostort és egy vörös viaszgyertyát. Beteges izgalom futott végig gerincem vonalán a játékszerek láttán. Megrántottam a kezem, próbálva kiszabadulni a bilincsből, de mind sikertelenül. Hirtelen mozdulataimtól a bőr végighorzsolta csuklómat, kis vágásokat hagyva maga után.
Emily felkuncogott, és az ablakhoz sétált, hogy félhomályba burkolja a szobát.
Már égtem belülről; azt akartam, hogy megérintsen, de továbbra is csak az előkészületeket végezte, én meg valahol az őrület és az épelméjűség határán úszkáltam.
‘Ha nem jössz ide most rögtön, kénytelen leszek széttörni az ágyat’ mondtam csendesen.
Meggyújtotta a gyertyát, lerakta mellém az éjjeliszekrényre, és rám ült. Még egyet feszítettem a bilincsen, felszisszenve a fájdalomtól.
Emily lehajolt hozzám, hogy megcsókoljon, miközben a mellemet és hasamat simogatta. Izmaimat megfeszítve, aztán újra és újra ellazítva nyögtem, ahogy végigcsókolta a nyakamat, és egyre haladt lefelé. A farmerom határánál megállt egy pillanatra, majd gondolt egyet, és azt is leszedte rólam.
Ezután felemelte a maga mellett pihenő ostort, és rávágott vele a hasamra. Csattanó hang törte meg a csendet; alsó ajkamat beharapva nyögtem fel. Emily látta rajtam, hogy tetszik, ahogy öntörvényű igazságosztó szerepében tetszeleg, úgyhogy tovább folytatta.
Az első ütések után a fájdalom kéjként szabadult fel bennem. Tetszett, hogy valaki dominál felettem, és mindkettőnknek kedvére tesz a kiszolgáltatottságom.
Az ostor piros csíkokat hagyott maga után a testemen. Zihálva figyeltem, ahogy Emily végigsimítja a nyomokat. Jelzésképpen megint rántottam egyet a bilincsen, holott nem akartam, hogy levegye rólam.
Számtalan ütés és csattanás után, amiket vágyakozó nyögésem követett, az ostor az ágy mellé hajítva végezte. Emily újra lehajolt hozzám, ajkát végighúzta egészen az államtól, a melleimig. Végigcsókolta, majd időnként gyengéden megharapta a mellbimbómat. Reflexszerűen akartam kiszabadítani a csuklómat megint, de a szabadság érzete helyett egy vékony, piros vércsík folyt végig a karomon.
‘Ne akarj ennyire szabadulni’ mondta Emily pajkosan, azzal egy zsebkendővel letörölte a kósza vércseppeket. ‘Még nem végeztem veled’
Utolsó mondatának hatására izgalom söpört végig rajtam, bizsergés alá vonva az egész testemet. Alig vártam a folytatást.
A lány egy hosszú, forró csók után a viaszgyertyáért nyúlt. Mosolyogva fújtam ki a levegőt, felkészülve az újabb megpróbáltatásra. Éreztem, hogy nagyon nedves vagyok, és a Emily szemében égő tűz csak sürgette a vágyaimat.
Fogta a gyertyát, és vízszintesen fordítva rám folyatta a viaszt.
A vörös, forró anyag pillanatok alatt megszilárdult a mellkasomon. Emily végigcsöpögtette a hasamon, egészen a köldököm alatti részig. A tangám határánál abbahagyta, majd könnyedén lehúzta rólam az átnedvesedett fehérneműt. A viaszcseppek szilárdan hűltek ki a testemen.
Gondolván, hogy ennél jobban nem kell játszanunk a tűzzel, Emily felkapta a vibrátort. A játékszer ismerős, rezgő hangot adott ki, ahogy a lány bekapcsolta. Remegtem a vágy és izgalom keverékétől; a szívem olyan gyorsan pumpálta a vért, hogy kis híján csillagokat láttam.
Emily bemászott a két combom közé, és elkezdett nyalni. Izmaimat megfeszítve nyögtem, tudat alatt igyekeztem kitépni csuklómat a bilincs szorításából, aminek eredménye még több vér lett. Azonban nem is éreztem a fájdalmat, csak a kéjvágy tudata vert láthatatlan szögeket elmém minden zugába, ahogy Emily nyelve fáradhatatlanul mozgott bennem.
Nagyon közel voltam hozzá, hogy elélvezzek; már remegtem, feszítettem az ágyat és a csípőmet mozgattam. Azonban mielőtt elmentem volna, a lány abbahagyta a nyelvével való játszadozást. Belém tolta a vibrátort, és ki-be húzogatta.
Hangosan nyögtem minden egyes lökésnél. Emily a nyakába rakta mindkét lábamat, hogy jobban belém tudja nyomni a vibrátort. Egymás szemébe néztünk, miközben sikítva elélveztem.
Miután kifújtuk magunkat, Emily végre levette rólam a bilincset. Felszisszentem, ahogy újra belehasított a fájdalom.
‘Mondtam, hogy ne próbálkozz annyira’ mondta buján vigyorogva.
‘Úgy lenne igazságos, ha most én is megbüntetnélek ezért’ mutattam fel a kezem.
Azzal letöröltem a csuklómat, és megint magamra húztam a lányt. Ujjaim épp a fűzőjét oldozták ki, miközben végiggondoltam, mit is fogok tenni vele büntetésképp.
Hozzászólások
Andreas6 ·
Eltévesztetted a kategóriát. Ez leszbi+s/m, és mint ilyen - főleg az s/m jellege miatt - engem hidegen hagy.

Petur ·
Igazságtalan, hogy 8 nem tetszett szavazatot kapott ez az írás. Véleményem szerint ezek inkább a témának szólnak, nem a szerző tehetségének. Kicsit valóban zavaró a kategória, de viszonylag hamar kiderül, kik a szereplők.
Nekem olyan benyomásom alakult ki, hogy ez valami fordítás lehet. Egy-két technikai megoldás erre utal.
Amúgy a nyelvezet kitűnő, érzékletes. (Egyedül azok a -ván, -vén képzők nem tetszettek benne.)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: