Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első

Mindig is azt hittem magamról, hogy teljesen hetero vagyok, a lányokat szeretem. Lányokkal jártam, lányokkal szeretkeztem. Egészen tizenkilenc éves koromig.
Felvettek egy középkategóriás egyetemre, sajnos a kollégiumigénylésemet elutasították, így a félév végéig muszáj voltam albérletben lakni. Egyedül viszont nem tudtam fizetni az albérletet - lakótársat kellett találnom. Szerencsére hemzsegett az internet az ilyen hirdetésektől.
Végül Adam-et választottam, s hogy ezt jól, vagy rosszul tettem-e, még ma sem tudom.

Adam már huszonegy éves volt, de ugyanarra az egyetemre járt, amelyikre én. Bár nem vagyok alacsony, még nálam is magasabb, sportos alkatú srác volt félhosszú, fekete hajjal. Azt gondoltam, ő is egy a tipikusan-buknak-rá-a-nők fajtából. Érthető, hogy mennyire meglepődtem, amikor beköltözés után mindenféle kertelés nélkül bevallotta: meleg. Ez meglepett, de nem zavart, mindig is liberális voltam. Gondoltam, úgysem fog rámhajtani, tudja, hogy hetero vagyok.

Teltek a hónapok, lassan a vége felé közeledett a félév, és egyre inkább meglepődtem magamon. Egyre kevésbé érdekeltek a lányok, nem fogadtam a közeledésüket. Viszont egyre inkább a fiúk kezdtek el foglalkoztatni. Egyre szívesebben nézegettem hosszan Adam-et (amikor nem figyelt). Erre egyébként sok lehetőségem volt, mert otthon gyakran voltunk egy szál boxerben, sőt abból sem csináltunk ügyet, ha meztelenek voltunk egymás előtt, bár ilyenkor néha előfordult, hogy észrevettem: Alan mustrálva néz végig. Ahogy haladt az idő, ez egyre kevésbé zavart. De azt, hogy meleg lettem, még mindig nem akartam bevallani magamnak.
De rá kellett jönnöm nincs mese: amikor egyik este felmerészkedtem egy meleg-pornó oldalra, olyan merevedésem lett rögtön az első filmtől, amilyet még csak ritkán tapasztaltam. Izgatottan vertem a farkam és a film vége felé átéltem az egyik legvadabb orgazmusomat. Magasra lőttem a spermám, az arcomról és a mellkasomról is csorgott. Lassan, alig léve tudatában annak, hogy mit is csinálok, rákentem az ujjamra a gecimet és lenyaltam. Édeskés volt, enyhe keserű utóízzel.
Hátradőltem az ágyamon, és tudtam: homokos vagyok. És érdekes módon a tudat egyáltalán nem zavart.
Egyre jobban tetszett Adam teste is. Egy nap, amikor hazaértem, éppen egy szál boxerben gyúrt a nappaliban. Néztem gyönyörű, izmos testét és szinte azonnal felállt a farkam. Be kellett látnom: vonzódom Adam-hez.
Elhatároztam, hogy bevallom neki, lesz, ami lesz.

Egyik este a nappaliban ültünk és a tévét néztük. Hogy mit, arra már nem emlékszem, az este teljesen kiverte a fejemből. Kivételesen mindketten fel voltunk öltözve: Adam-en egy rövidnadrág volt és egy atléta, rajtam farmer és ujjatlan póló. Bár még csak február volt, de istentelenül fűtötték az albérletet, nagyon meleg volt.
Végül nem bírtam tovább: úgy gondoltam, elég a titkolózásból. Felé fordultam és bevallottam, hogy tetszik nekem. Az első pillanatban nem láttam az arcán semmilyen érzelmet. Egy kicsit megijedtem, azt hittem, azt fogja mondani, hogy van valakije, én nem tetszem neki, etc... Végre megszólalt:
- Mióta van ez? kérdezte, a szemembe nézve, teljesen nyugodtan.
- Hát... - gondolkoztam el pár hete.
- Oké hagyta rá. Nos... én is tartozok egy vallomással. Mióta beköltöztünk ide, tetszel nekem... nagyon.
Lassan közelebb húzódott hozzám. Kezével végigsimított hosszú, barna hajamon. Megremegtem az érintésétől, amikor a keze hozzáért a nyakamhoz. Sokkolóként hatott rám.
- Akkor kérdezem halkan. ez neked nem baj?
Elmosolyodott. Arca már csak öt-tíz centire lehetett az enyémtől.
- Dehogy baj suttogta és megcsókolt. Azt hittem, összeesek. Két tenyere közé zárta az arcomat és lágyan simogatta az ajkaimat. Lánytól még sosem kaptam ilyen csókot. Benne volt minden érzelem.
Végre felbátorodtam, közelebb húzódtam hozzá és visszacsókoltam. Behunyt szemekkel élvezte. Ujjai a hajamba túrtak, én pedig átöleltem a hátát és a derekát.
Fel sem tűnt, hogy csúszok lefelé a párnán. Hirtelen arra eszméltem, hogy vízszintesben fekszem, Adam rajtam. Bár én sem vagyok éppen egy nyápic alak, most éreztem igazán, hogy milyen nagy, erős teste van.
Abba kellett hagynunk a csókot, így is kis híján megfulladtunk. Mosolyogva-lihegve néztünk egymásra. Adam újra megcsókolt és a derekamra helyezte a kezét. Lassan simogatott, majd elkezdte felfelé húzni a pólómat.
- Mit csinálsz? kérdeztem értetlenül. Mosolygott.
- Nyugi felelte. Csak hagyd.

Hagytam. Neki? Bármit, csak abba ne hagyja. Lehúzta a pólómat és simogatni kezdte meztelen mellkasomat. Meglepődtem, milyen jól esett. Ajkai elhagyták a számat, a nyakamat csókolgatták, halkan sóhajtoztam az élvezettől. Még lentebb kúsztak az ajkai, a mellkasomat csókolta, majd hirtelen mozdulattal ajkai közé szívta az egyik mellbimbómat. Felnyögtem, kezeim a hajába túrtak. Nagyon jó érzés volt, főleg, miután megcsinálta a másikkal is.
Tovább haladt lefelé, nyelve lassan barangolt az izmok barázdájában. Végül elérte a nadrágom derekát. Rám nézett szép, fekete szemeivel, majd csókot nyomott a hasam aljára, egy elég érzékeny pontra. Felsóhajtottam. Kicsatolta az övemet és kigombolta a nadrágomat. Vegyes érzések kavarogtak bennem, nem voltam biztos benne, hogy hagyni kéne neki. De hagytam, nem bírtam ellenkezni, olyan jól csinálta.
Lehúzta a nadrágomat és ledobta a kanapéról. Végigcsókolta a lábam. Lassan simogatta a boxeralsóm elejét. Azonnal erekcióm lett, észre is vette és elmosolyodott. Aztán lassan, de megállíthatatlanul lehúzta rólam a gatyát. Megkönnyebbülten felnyögtem, amikor kemény farkam kiszabadult a szűk fogságból. Bár nem volt túl hosszú (15-16 cm), de vastagsága mindenért kárpótolt, egyszer mértem, akkor kb. 6 cm volt.
Adam is mosolyogva simította a kezébe, lassan hátrahúzta a bőrt a makkomról és megcsókolta. Nyögés csúszott ki a számon, hihetetlen érzés volt, hogy egy férfi fogja és csókolgatja a faszomat. Rám nézett, majd hirtelen, egy mozdulattal bevette a szájába legalább a kétharmadát. Hihetetlen volt, azt hittem, azonnal elmegyek. Ütemesen szopni kezdet, miközben hol finoman, hol kissé durván simogatta a heréimet. Behunyt szemmel élveztem a kényeztetést. Csodálatos volt.
Megfogta a farkam tövét, majd lassan betolta a szájába a maradék pár centit is. Teljesen leeresztette a torkára, csodálkoztam, hogy kap levegőt, annyira kifeszítette a száját a vastag fasz. Éreztem, hogy maximum egy percem lehet hátra, tudtam, hogy hamarosan elmegyek. Ő még mindig szopott, arcát a szőrzetembe fúrta, teljesen elnyelte hímtagomat.
Odanyúltam, szelíd erőszakkal kihúztam a szájából. Mélyet lélegzett, miután kiengedte.
Verni kezdtem a nyálas faszt, egyre hangosabban nyögtem, torkomból furcsa hangok törtek elő. Nem bírtam tovább. Zihálva felordítottam és elélveztem. Csaknem elájultam, olyan jó volt, de kényszerítettem magam, hogy végig nézzem saját orgazmusomat. A farkamból vastag sugárban spriccelt az ondó, teljesen beterítve Adam arcát, még a hajában is csillogott egy vékony löket. Ekkor magam felé fordítottam a faszomat: élveztem, ahogy gecim a hasamra, mellkasomra lüktet.

Végül, mint mindennek, ennek is vége lett. Adam lenyalogatta arcáról a spermát, mosolyogva nézett rám.
- Köszönöm suttogtam. Enyhén zavarban voltam, nem tudtam mit kéne mondanom. Ő csak mosolygott. Lassan felkeltem a kanapéról. A geci végigfolyt a felsőtestemen, vékony csíkokat rajzolva rá. Megyek, lezuhanyozom mondtam, aztán hátat fordítva neki, bementem a fürdőszobába.
Hosszan fürödtem, próbáltam eldönteni magamban, helyes volt-e ez. Nem jutottam dűlőre. Elzártam a csapot, kiléptem a zuhanyfülkéből. A derekam köre kötöttem a törölközőmet, és kiléptem a párás fürdő után kissé hidegnek érzett nappaliba.
Adam ott állt, a kanapé hátának támaszkodva, komoly arccal. Odajött hozzám és átkarolt.
- Tudom, mire gondolsz most suttogta a fülembe. Azt hiszed, hogy ez rossz döntés volt. De nem volt az. A testednek nem hazudhatsz.
Teljesen igaza volt.
- Ne szégyenkezz emiatt mondta. Lassan szétnyitotta rajtam a törölközőt és leengedte a földre. Nem zavart.
Hálásan megcsókoltam, és mikor ajkai az enyémhez értek, eldöntöttem: visszaadom neki ezt a gyönyört.
- Én is... szeretnélek... leszopni mondtam a csókok között. Mosolygott, és tovább csókolt. Hirtelen türelmetlen lettem már nagyon érezni akartam. Puszta kézzel kettészakítottam az atlétáját és vadul csókolgattam az enyhén, pihésen szőrös mellkasát. Halk sóhajokkal bíztatott. Nyelvem körülrajzolta kőkemény, hegyes mellbimbóit, elkalandozott a köldökében. Végül én is lehúztam róla a rövidnadrágot. Kilépett belőle, én pedig a térdem alá rajtam, mert nem volt túl kényelmes a kemény padlón térdelni.
Nem sokat teketóriáztam, lehúztam a róla a boxert. Kipattant félkemény, kissé felfelé görbülő farka. Azonnal a számba vettem, már nagyon kívántam. Szokatlan íze volt, de nem kellemetlen. A tőle és a filmekből látott módon, gyorsan szopni kezdtem. Hangosan nyögött, eléggé élvezhette. Kis idő elteltével már nem tudtam tövig bevenni a számba: legalább húsz centi lehetett, ha nem is volt olyan vastag, mint az enyém.
Megfogta a vállam, felhúzott magához és lágyan megcsókolt. Kőkemény dárdája az enyémnek nyomódott, az én testem se késett a reakcióval.

- Gyere mondta. Megfogta a kezem és a hálószobájába vezetett. Hasra feküdtem az ágyon, tudtam, mi következik. Széthúzta a combjaimat, majd lassan belevezette mutatóujját az ánuszomba. Felnyögtem a hirtelen támadástól. Ekkor becsúsztatta a középső ujját is. Ez már kissé kellemetlen érzés volt. Kisvártatva a harmadik ujját is betette. Felnyögtem.
- Ez fáj sóhajtottam. Nem válaszolt. Kihúzta az ujjait. Lemászott az ágyról, odament a szekrényhez és kihúzott egy fiókot. Egy csomag óvszerrel tért vissza. Megnyugodtam, örültem, hogy figyel ilyesmire is. Kibontotta a csomagot, majd felhengergette mereven álló dákójára. A gumi nem is ért végig teljesen rajta.
A fenekemhez nyomta a farkát és lassan elkezdte tolni előre. Összeszorítottam az ajkaimat. A hatalmas makk csak lassan hatolt át a zárógyűrűn, nagyon fájdalmas volt. Hozzám simult, félrehúzta a hajamat és a nyakamat csókolgatta.
- Tudom, hogy fáj mondta halkan. Mindjárt elmúlik.
Nem úgy festett a helyzet. Sőt, ahogy egyre bentebb hatolt, én is egyre nagyobb fájdalmat éreztem. Nem tudtam tovább visszatartani: fájdalmas nyögés hagyta el a számat, egy könnycsepp csordult le az arcomon. Hátra fordultam és rémülten tapasztaltam, hogy még a faszának a fele kint van.
Újra hozzám hajolt.
- Ez most fájni fog mondta de így jobb lesz, mint ha lassan csinálnám.

Nem tudtam mit akar, hátranéztem. Csípőjén megfeszültek az izmok, majd egy hatalmas lökéssel teljesen eltűnt bennem.
Azt hittem, belehalok. Óriási fájdalom hullámzott végig rajtam, nem szégyelltem, amikor felzokogtam, volt okom rá, bőven.
A párnába fúrtam a fejem, vártam, mikor lesz vége. Hátra néztem. Neki is fájdalomtól torzult el az arca, akkor jöttem rá, hogy szűk fenekem neki sem túl kellemes.
Én lepődtem meg rajta a legjobban, amikor elmúlt a fájdalom. Az izmaim elernyedtek, kellemesen bizsergett a testem.
Távozott belőlem, majd a hátamra fordított és újra belém hatolt. Furcsa volt látni a hatalmas farkát az enyém mellett, ami puhán lógott oldalra. Nem késlekedtem: verni kezdtem.
Gyorsulva mozgott bennem, tövig benyomta a farkát és utána szinte teljesen kihúzta, egészen a makk gallérjáig.
Hangosan felnyögtem minden mozdulatára. Teste az enyémre simult, csípője gyorsan, mégis lágyan mozgott. Újra a mellbimbóimat kezdte szopogatni, őrületes érzés volt. Nyöszörögve húzogattam kemény farkamat.
Hirtelen mozdulattal távozott belőlem, lehajolt és bekapta a dákómat. A gyönyör hullámai elöntötték a testemet, azonnal elmentem, krémes gecivel lőve tele a száját. Mindet lenyelte, csak egy kevés csordult ki a szája oldalán.
Lehúzta a gumit a farkáról és az arcomhoz hajolt vele. Gyors tempóban húzogatta, különösen izgató volt látni, ahogy maszturbál. Hangosan felnyögött, és én felkészültem a lövésre.
Elemi volt. Hatalmas heréi elképesztő mennyiségű ondót spricceltek ki, még pornófilmekben sem láttam ilyet. Mindenhova jutott, az arcomra, a mellkasomra, még a hajamba is. Egyáltalán nem bántam.

Vége lett. Lenyaltam a szám széléről a gecit, de elég keserű volt. Zsebkendőt hozott, mindenhol letörölgetett. Mosolyogva feküdt mellém és ölelt át. Mellkasára hajtottam a fejem. Nem szóltunk egy szót se: a gondolataink beszéltek. Tudtam, hogy többé nem leszek egyedül, ő itt lesz nekem. Megnyugodva aludtam el.
Hozzászólások
További hozzászólások »
glumbo ·
Nem értem, miért piszkáljátok a szerzőt és egymást.
Én élvezem a szexy történeteket.
JamesBond0007 ·
A meleg tüntetésen megdobták a fejedet tojással? :flushed: :flushed:

Julieleroy ·
Igazi buzi írás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: