Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első találkozás

Előszó: ez a 2. történetem, sajna még mindig tapasztalatlanul voltam kénytelen megírni. Lehet kissé rövid, de velős, előbb-utóbb ráérzek az ideális terjedelme



Becsöngetem a lakásra.
Most találkoztunk először. Pongyolában nyitottál ajtót. Nagyon szexi voltál benne. Ott álltam megszeppenve, egy mosoly és megragadsz és behúzol.
Nagyon szép vagy kb. 5cm-el, vagyok magasabb nálad. Szemed barna mélyégében folyton elveszek. Tested karcsú és sportos kerekded domborulataid bárki megirigyelné. Hajad hosszú fekete és egyenes, imádom.
Most ezen is szemügyre veszel, izmos kemény testeden futtatod szemed, nem tudsz betelni a látvánnyal, így inkább közelebb lépsz mélyen, belenézel fekete szemeimbe melyben, már lángol a vágy, és hosszan megcsókolsz.

Bent a lakásban lágy zene szól, és temérdek mécses égett. Beljebb megyek, körülnézek megkerülve elém, ugrasz, szólni akarok de, mutató ujjad szám elé teszed és sssss. Megfogtad kezem és a háló felé, vezetsz, lágy vörös színben pompázott a szoba, itt-ott egy gyertya. Leülsz az ágy szélénél magad elé, állítasz. Szemedbe nézve megláttam éhséged, s nem is teketóriázol, elkezdesz vetkőztetni, nem sokára ott álltam előtted teljesen meztelenül, te pedig csodálod kidolgozott felső testemen végig, simítod mohón két kézzel mellkasom, itt-ott megrándult 1-1 izom. Majd eléred és jól meg markolod farkam, és mohón rábuksz. Fejed gyorsan tekergőzött a kobrán, nyelved még annál is játékosabban szaladgált péniszem teljes felületén. Elkezdtem sóhajtozni, és nemsokára beléd élveztem, úgy hogy tövig nyomtam szádba a farkam, és a sperma zuhatag úgy zúdult le a torkodon úgy, hogy már kiköpni se tudtad volna, de te pont így szereted mindjárt vissza is, veszed ajkaid közé és letisztogatod.

Ideje van viszonoznom szívéjességed, melléd ülök, megsimogattam arcod, majd el kezdtem csókokkal beborítani a nyakad, majd haladtam lejjebb, gyakran visszalátogatva ajkaidhoz. Közben elkezdelek vetkőztetni, egyre gyorsabban tépkeded le magadról ruháid, hogy minél előbb átadhassad magad nekem. Hátradöntlek, és még egyszer végig járkálom tested, apró csókokkal elborítva. Combodnál megállok és elkezdem erősebb iramban izgatni combjaid belső felét, majd belecsókolok édes puncidba, végig nyalogatom, puszilgatom nagyajkad, majd beljebb furakodom, izgatom csiklód és a barlangod bejáratát. Egyre szaporábban lélegzel és tested ritmus táncod, jár combjaiddal erősen, fogod fejem, alig kapok levegőt, de én nem hagyom abba, míg el nem élvezel, ami azt illeti hírtelen sikollyal, jelzed, majd 2 mély sóhajjal, hogy a csúcsra értél.

De nem hagyom abba, nem pihenhetsz, még. Meg is lep, hogy folytatom kéjbarlangod nyalakodását, Mély búgással jeled nincs ellenedre a további kényeztetés, nem telik bele sok idő, néhány perc múlva ismét hatalmasat élvezel. Még folytatnám, azonban megáljt parancsolsz az újabb menetnek.

Felhúzol magad mellé, nedveidtől édes számmal hosszan meg csókollak, nyelved csakúgy kotorja, keresi nyúlós nedveid.
Meglepő mozdulattal hírtelen felém kerekedsz, lovagló pózba helyezkedsz rajtam, de nem ülsz bele merev farkara, hanem elfekteted és ráülsz, kicsit fáj de, izgató hogy nem engedsz magadban. Ütemesen mozogni kezdesz, ez már miden ketten élvezzük. Farkam mégis pinádra áhítoznék, de nem engeded, élvezkedsz szorult helyzetemen. Lassan elkezdesz ismét élvezni, nagyokat nyögsz és sóhajtozol, megint elmész ma már harmadszor. Rám borulsz a fáradtságtól, de én kicsúszok alólad, megelégeltem hogy nekem nem jut semmi.
Hasadra fordítalak és felhúzlak a derekadnál fogva, még kábult vagy az orgazmustól. Nem hagyom, hogy 3-1 legyen a végeredmény, ezért lehajolok, és a feneked nyalogatom, nyelvem köröz és furakodik befele hátsó nyílásodon. Erre, már kezdesz fel élinkülni, így határozattan, de finoman bele tolom a popódba méretes farkam, ezt egy hörgő kiáltással nyugtázod. Megfogom csípőd el nem eresztelek, elkezdek benned, mozogni. Hihetetlen szűk vagy, nagyon élvezem.

Kezded felvenni a ritmust, s már te is élvezed, de gyorsítok artikulálatlan hangok, szöknek ki torkodból. Közben lepillantok gyönyörű tomporodra és nézem, ahogy mozgok benned. Ez meg teszi hatását, hörögve élvezek és az összes spermám beléd, töltöm. Kirántom félig merev farkam, te meg cuppansz. Helyén tátongnak záróizmaid rózsái, és bekukkantva látom spermám fehér tengerét. Végül zárulsz, szorítsz egyet, és örökítő nedvem kifolyik egy kis patakban, nem tudok betelni a látvánnyal. Ujjammal mintát veszek, majd felajánlom, hogy leszopd.
Ajakaid közé veszed ujjam és eljátszadozol vele, mint ha a farkam lenne. Szemedbe nézek még egy utolsó csók, s már mennem kell. Ott hagylak az ágyon, elterülve, úgy festesz, mint akin végig ment egy focicsapat. Egyenként elfújom a gyertyákat és hagylak aludni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
endzsy ·
Hát én csak azt nem értem, hogy a lány miért nem élvezett ordítva amikor jól beledugtak egy hatttalmas farkat a kis fenekébe és még bele is eresztettek Dunányi spermát...? :yum:
geminigirl ·
Ez sem kizárt, de szerintem dramaturgialilag nem jött volna jól ki, mert akkor már 4-2 lett volna az eredmény a nőnek. Ez meg nem elég macsós, ugye...
Tehát a maca nem élvez, max nyögdécselhet egy kicsit, emberünk viszont jön-lát-győz és mivel annyira kemény és férfias volt, így ez a backside numera mindjárt dupla pontot ér neki, az állás máris 3-3.
Meg ugye a focicsapat. Maca meg ottmarad pihegve, lihegve az ágyon heverve, gyomrában egy vízesésnyi, fenekében meg csendes óceánnyi dns-sel.

:))))))))))))

Andreas ·
Pontosítok: szegény lány a fájdalomtól ájult el, nem az élvezettől!
geminigirl ·
:(((

No0oB ·
Mirmur, Gem (8), (9)...
be ne szóljatok többé, ha egy verébre atomcsapást indítok:D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: