Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első szerelmem

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

A nevem Noémi. 16 éves voltam, amikor beleszerettem egy srácba és elvesztettem a szüzességemet.
2010-ben történt. Emlékszem, akkor voltam másodikos a középiskolában. Nem nagyon volt szerencsém a fiúknál. Nem azért mert esetleg ronda voltam, hanem mert engem nehezen tudtak beetetni. A korombeli lányokhoz képest én jóval értelmesebb voltam, ezért én átláttam a srácokon.
Arról nem is beszélve, hogy a korombeli fiúk sosem tetszettek. Nekem az érettebb, férfiasabb srácok tetszettek mindig is. Rájuk bíztam volna a szüzességemet is. Persze a korom miatt egy idősebb srác sem akart tőlem semmi komolyat, ezért csak baráti viszonyban voltam velük. Viszont ez ugyan úgy beindított engem. A tiltott szex gondolata még jobban felizgatott.
Volt szerencsém megismerni egy fiút az iskolából. Végzős volt, de mivel lyelv előkészítőre járt, ezért egy évvel idősebb volt. Szóval majdnem 5 év volt köztünk. Árpádnak hívták. Kedves volt, nem az a tiszteletlen fajta. Korához képest jó magas, majdnem 190 cm és erre még rá is dolgozott. Szóval egy érett férfi volt már, aki ráadásul nagyon szeretett randizgatni. Nem igazán volt kapcsolata. Csak rövid távon maradtak vele a lányok. Azt mondta, hogy ki akarja magát élni még mielőtt hosszútávúba kezdene.
Mindig huginak hívott, én meg bátyónak mivel egyikünknek sem volt testvére. Kedveltük egymást nagyon. Köztünk jóval több volt mint barátság, de párnak nem mondhattuk egymást. Egy idő után viszont akaratlanul is elkezdtem érezni valamit iránta. Hiába, ha valaki ennyire törődik velünk, a másik nemből, abba egy idő után beleesünk. Ez velem is így volt. Nem mondom hogy halálosan, de nagyon belezúgtam. Olyannyira, hogy mindig vele akartam lenni. Egy idő után fel se tűnt, hogy egy csomót beszélek vele. Láthatóa. nem zavarta, de azért én féltem attól hogy zavarba ejtem.
Egyik nap nem bírtam, és odaálltam elé:


- Valamit szeretnék neked mondani...


- És mi lenne az hugi? - kérdezte,férfiasan mély, megnyugtató hangján.


- Tudom, hogy a mi kapcsolatunk nagyon mély. Te vagy az én "bátyám". De...-leblokkoltam.


- Bármi lesz, az én hugim maradsz. Megvédelek mindentől. Ha lenne egy ilyen hugom mint te, a széltől is óvnám. Az ilyen fiúktól mint én meg pláne. Nagyon szép lány vagy. - simogatta az arcom.


- Tényleg annak tartasz? - kérdeztem, miközben megragadtam kezét és végig simítottam - Te meg nagyon jó srác vagy!


Ettől, mintha valami változott volna benne. Hirtelen megtorpant. Érezte, hogy amit mondtam az már nem. testvéri szeretetből jött.


- Noémi! Tudod jól, hogy nem szabad.


- Szépnek tartasz, ugye?


- Igen, nagyon szépnek... - mondta zavarba ejtve.


- Én téged akarlak. - Léptem elöre és kezemet a mellhasára tettem. Feszült rajta a póló, ezért éreztem a mellizmázt, amit meg is markoltam.


- Jaj te lány. Miért akarsz egy olyan srácot, aki képtelen megmaradni egy lány mellett?


- Mert te vagy az egyetlen fiú, aki mindent tud rólam. Nálad jobban senki sem ismeri a testemet. Tudom, azt hiszed nem vettem észre, hogy amikor hülyéskedünk és letepersz a földre, akkor minden érzékenyebb pontomat megfogdosod. Tudom, hogy vágysz rám.


Ekkor már az ő keze is a hasamon volt, a pólóm alatt. Ezután szorosan odanyomott magához. Én csak néztem fel rá, mert kb a mellhasáig értem. A vállamat megragadta, és láttam rajta hogy habozik. Nem tudtam mit tegyek. Meg akartam csókolni, de beijedtem. Ekkor hirtelen a falnak nyomott, megragadta a combomat, és felemelt. Majd a lábamat átkulcsolta derekán, két kézzel megfogta a fejemet és megcsókolt. Én a falnak feszülve élveztem a csókja ízét, közben éreztem hogy a csípőjével mozog, amitől teljesen begerjedtem és vadul visszacsókoltam.


- Jaj hugica - mondta, remegő hangon -, úgy felizgat, hogy ilyen kis friss vagy!


- Kívánlak. Neked akarom adni magam!


- Ne félj, jó kezekben vagy. Olyan mámorban lesz részed, amit senki nem tud nyújtani. - ezzel elrántott a faltól és ölben bevitt a szobájába, amit be is zárt magunk után. Ledobott az ágyra, majd rám mászott és azt hittem szétmarcangol, olyan vadul csókolt és harapdált mindenhol. Ettől én hangosan nyödécseltem, ami neki tetszett mert csak jobban bevadult tőle.


-Izgat a szűz kis tested Hugica!


- Vedd el a szüzességem Bátyó!


- Elveszem, de készülj fel hogy nem akármilyen lesz. - azzal lehúzta a nadrágomat, a bugyimmal együtt és azonnal belenyalt a puncimba, amitől én megfeszültem és egy csepp ki is folyt belőlem.


- Ennyire felizgattalak kicsim? Akkor folytatom, hátha több is jön.


Az egész nyelvét hozzátapasztotta a puncimhoz és fel le húzta hosszan. Ezután bedugta a nyelvét és azzal dugott meg, amitől ismét hamar megfeszültem és egyenesen a nyelvére lőttem a nedvemet. Ízlelgette utána a nunimat, miközben én remegtem az élvezettől. Olyan jó érzés volt. Elengedett minden izmom, és hangosan nyögtem magamon kívül. Úgy ellazultam, hogy észre sem vettem, hogy már az ujjai játszanak bennem, ami egy idö után már fájt.


- Tudom hogy fáj, de ezen túl kell esned - mondta, és egyre gyorsabban ujjazott, míg fel nem üvöltöttem. A szemem bekönnyezett és azt hittem szétrepedt a puncim. Egy pillanatra meg is ijedtem, mikor megláttam hogy véres az ujja de hamar észbe kaptam hogy ez nem baj. Gondosan megtörölgette a nunimat, majd jó mélyen belecsókolt, amitől ismét ellazultam. A nyelve valami isteni volt. Olyan gyorsan mozgott bennem hogy azt hittem mégegyszer elélvezek. Mikor látta, hogy ismét közel vagyok, gyorsan elővett a mellette levő kis szekrényből egy óvszert, felhúzta az akkor már nagyon megkeményedett farkára és belém rakta. Síkos volt az óvszer, ráadásul én is sikamlós voltam. Amint belém tette, megint elöntött a forróság. Az arcom elvörösödött és mikor lassan benyomta egészen tövig a kb. 19 cm hosszú farkát a puncimba, azonnal eláztattam, de most még több jött belőlem, amitől üvöltöttem és rángatóztam. Ő ezt látván nem húzta ki. Mozgott bennem, miközben nekem folyamatos orgazmusom volt. Ez őt annyira felizgatta, hogy nem bírta tovább és ki vette hogy elélvezhessen. Amint kihúzta, a pinámból már spriccelt a nedvem aminek láttán Árpád sem bírta tovább és hatalmas nyögésekkel karöltve a hasamra locsolta ondóját, ami ellepett. Ezek után rám dőlt és nagyokat lélegeztünk, amíg el nem aludtunk.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
A főhős zavarában "mellizmázt" mond, és akadnak még bakik, de alapjában érdekes - annak ellenére, hogy nehéz újat mondani ebben a témában.

Pusheen ·
Érdekes, nem rossz próbálkozás! Viszont voltak bökkenők, nekem nem tetszettek a párbeszédek ,a bátyózás, hugicázás. Nem szavaztam.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: