Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első élményem

Egy szép napos délután. A szüleim egész nap dolgoztak és én a szomszédban voltam átküldve, mondván egy 17 éves gyerek nem maradhat otthon.

Hogy ne unatkozzak a falnak rúgtam a labdát. A szomszédban gyönyörű rózsák voltak amit Irma néni rendben is tartott.


Hosszú ideje már játszok amikor véletlenül a labda a rózsák közé pattan. Körbe néztem s gyorsan bele gázoltam a virágok közé. Épp hajoltam volna mikor látom hogy jön ki Irma néni a konyhából:


-Te meg mit csinálsz? Látszik még táncoltatták meg a fakanlat rajtad! - kiabált


-De én csak...


-Ne feleselj azonnal gyere a konyhában! -már fogta is meg a karomat és vitt is be.


-Állj a sarokban! Ki ne gyere míg nem szolok!


Szótlanul beálltam már egy kicsit szortyogtam is. Hallom nagy csörömpölés, de nem mertem hátranézni.


Kis idő múlva odahív magához. Ott ült az asztal mellet a széken, az asztalon egy fakanál és egy jó kórra vesző várta hogy használják.


-Nézd tudom nálatok nem megszokott a fenekelés de itt ezért büntetést érdemelsz és ez nem fog kimerülni a sarokba állással. Szeretném ha tudnád, hogy nem azért kapod mert én élvezem hanem amit teszel annak súlya van és meg kell tapasztalni.


Ezzel megfogta a bal csuklómat és ráhúzta az egész testemet a lábára:


-Kérem a kezeidet!


Hátranyújtottam, ő megfogta a két csuklómat és a hátam közepére nyomta. Fogta a fakanalat és még egyszer végigsimította a két félgömbön. Majd rácsapott a jobb oldalára, majd bal és ismét jobb. Olyan 25 után:


-Állj fel, húzd le a gatyát és a vesd le a pólódat. Majd feküdj vissza.


Én felálltam le toltam a kék tréningnadrágomat meg a ki bújtam fehér pólómból. Megigazítottam a kis fehér-kék csíkos bugyimat és visszafeküdtem az előbbi testhelyzetben. Könnyes volt a szemem de nem nagyon érdekelte.


Meglepetésemre a lábamhoz nyúlt és felhatotta előbb a bal majd a jobb lábamat le róla a zoknit majd egy tucatot kiosztott mindkét lábfejemre.


Miután visszatért a rózsaszín seggemre elkezdte kettes sorozatokban erősíteni mindkét félgömb tónusát. 25 csapás és néhány sírás után.


-Na már csak a vesző maradt hátra. Állj fel hajolj rá az asztalra.


Megettem. Éreztem a kezét a bugyi gumijánál majd lerántotta egészen bokámig. Így már látszott a két vörös kör a seggem két oldalán.


-A szabályok: hangosan számolsz minden elrontott számolás után újra kezdjük. Nem nyúlsz hatra, nem táncolsz ide oda mert újra kezdjük! Érteted?


-Igen.


A csíkozást a seggem tetejénél kezdte majd szép fokozatosan haladt lefelé míg el nem ért a legfájóbb részhez. Alig 12 csapás után befejezte.


-Felöltözhetsz, remélem megérte.

Hasonló történetek
3871
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
3084
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
Hozzászólások
Andreas69 ·
Egy erotikus oldalon elvárható lenne, hogy erotikus töltete legyen egy ilyen akciónak. Semmi ilyent nem találtam benne. Egy 17 éves gyerek különben sem lehet olyan tutyimutyi, hogy hagyja magát megverni - még csak nem is a szülőjétől, hanem a szomszédasszonytól. Harmatgyenge írás, sok nyelvtani hibával, elütéssel. Legközelebb megtisztelhetnéd az olvasókat azzal, hogy az ilyeneket átolvasás során kijavítod. Természetesen ment a piros.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: