Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első élményem fiúkkal

Régóta csodáltam már a fiúk testét. 17 éves fiú vagyok, és egészen egy bizonyos esetig aktív szexuális élet nélkül.
Egy osztálykiránduláson történt. Este elkezdtünk piálni, s egy idő után átléptük azt a bizonyos határt. A tanárunk a szobánkba parancsolt minket. Két fiúval aludtam együtt: Marcival és Viktorral. A jobb bulizás érdekében összehúztuk az ágyunkat, és alváshoz már nem volt erőnk széttolni. Egymás mellett pihentünk. Elkezdtünk beszélgetni az osztály lánytagjairól, elmondtuk, hogy kinek ki tetszik. Valamelyikük, talán Viktor, megkérdezte, hogy ha melegek lennénk, akkor fiúk közül kit szopnánk le. Hosszú unszolás után mindhárman egymást jelöltük meg, s ezzel abba is maradt a társalgás. Úgy döntöttünk, hogy ideje aludni. Előtte levetkőztünk alsónadrágba, mindhárman így aludtunk.

Mikor megláttam a két fiú izmos, tetszetős felsőtestét, elég hamar megmerevedtem. Kicsit félve öltöztem át, nehogy meglássák. Balszerencsémre mikor vissza akartam mászni a középső helyemre, pont ráestem a szélén fekvő Marcira. Egymáshoz ért a félmeztelen testünk. Ahogy fel akartam állni, azt vettem észre, hogy Marci keze pont a férfiasságomon van, és gyengéden simogatni kezdi. Kérdőn tekintettem rá, mire ő felém hajolt és nyakon csókolt, majd folytatta a testemen. Ezt már Viktor is észrevette, és meglepődve kérdezte, hogy mit is csinálunk. Válaszra arrébb másztam és végigsimítottam a mellkasán. Ekkor már ők is felálltak, s mire észbe kaptam, már az alsónadrágot húztuk le egymásról. Ott feküdtünk egymás mellett meztelenül, mindhárman felálló hímvesszővel. Nem akartam elhinni.
De nem maradt idő tétovázásra, mert Marci felém gördült és elkezdett csókolgatni. Lassan végignyalta a testemet, és rákulcsolta a kezét a péniszemre. Gyengéden elkezdte húzogatni a bőrt, mire én sóhajokkal feleltem. Mikor bekapta a makkomat, azt hittem azonnal elélvezek. De még néhány percig bírtam magam tartani, és hihetetlen élvezetben volt részem. Sohasem hittem volna, hogy elkövetkezhet ez a pillanat. Egyre hangosabban nyögtem, mire Viktor csókkal hallgattatott el. Végül Marci szájába élveztem és hangos kiáltásomat csak Viktor nyelve nyomta el. Pár pillanatig még kiélvezem az orgazmus mennyei érzését, majd én is akcióba lendültem.

Felhúztam magamhoz Marcit, és elkezdtem csókolgatni. Közben Viktor mindkettőnket simogatott, de egyelőre nem volt túl aktív. Én viszont egyre jobban belelendültem. Élveztem, ahogy egy férfi test hozzám simul, és én nyelvemmel érinthetem. Lassan nyalogattam a mellkasát, majd a hasát. A köldöke körül köröztem, amikor hirtelen megragadtam a hímtagját. Bekaptam a számmal és a nyelvemmel kezdtem ingerelni. Viktor őt is csókkal csendesítette. Egyre mélyebbre mentem, erőteljes rántásokkal és aktív nyelvjátékkal ingereltem egyre jobban. Mikor láttam, hogy a csúcs közelében van, hagytam, hogy a saját testére élvezzen. Beterítette a hasa nagy részét, én pedig élvezettel nyalogattam le.
Ekkor Marcival ketten Viktort vettük kezelésbe. Miközben én simogattam, nyelvemmel puszilgattam, addig Marci a farkát ingerelte. Nem bírta sokáig a kettős kényeztetést, és ő is magára élvezett, amit ketten hamar felnyaltunk.

Mindhárman hátradőltünk és ekkora gondoltunk bele, hogy mi is történt. Talán a részegség hatására, de átéltük életünk első melegkalandját. Hallottam, ahogy Marci és Viktor álomba merül és elkezdenek mélyen szuszogni. Én még gondolkodtam az élményen, de hamar elaludtam én is. Reggel, mintha mi sem történt volna, úgy keltünk fel. Azóta sem beszéltünk róla, ők ketten talán próbálják elfelejteni, de én azóta is élvezettel gondolok rá. Talán még lesz alkalmam valami hasonlót átélni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ilike01 ·
Ne haragudj meg ezért: NEM!

holi111 ·
:flushed: :rage: :angry: :flushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: