Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Először nálunk

A  barátnőmmel nagyon messze lakunk egymástól és eljött az az idő, hogy ő jön el hozzánk. Olyan este 8 óra körül lehetett, amikor végre megérkezett. Ott állt az ajtóba hosszú barna haja ki volt engedve, gyönyörű világos barna szemei voltak, amiket kiemelt a fekete szemfesték. Hosszú cicanadrág volt rajta, pántos felső és egy bőr kabát, ami ráfeszült a tökéletes alakjára. Gyertyafényes vacsorával vártam. Nagyon örült neki, vacsora után elmentünk fürdeni. Lehúztam róla a felsőt, lángolt a teste, mégis rázta a hideg, amikor adtam egy finom csókot a nyakára. Utána szép lassan lehúztam róla a nadrágot, ahogy ott állt előttem fehérneműbe éreztem, hogy a nadrágomba már dudorodik valami. Ő kigombolta az ingem levette rólam majd kicsatolta az övem, kigombolta a nadrágom és lehúzta. A farkam már kemény volt de ahogy végig simította a kezét a boxeremen kőkemény lettem.
- Le kéne fürdeni - mondta.
- Hova sietsz? - kérdeztem.
- Hát csak nem szeretném az egész este a fürdőbe állni. Mivel mást is terveztem az estére.
- Na akkor fürödjünk.
Kikapcsoltam a melltartóját a kerek tenyérbe illő mellei csodálatosak voltak utána levettem a bugyiját a feszes kerek feneke már megőrjített és a sima puncija. Ő hamar lehúzta a boxerem természetesen a farkam ágaskodott. Olyan édesen lépett a kádba én bemásztam mellé és elkezdtem csókolni a száját közben simogattam a melleit. Utána elkezdte csókolni a nyakamat majd harapdálni aztán a számat is elkezdte harapdálni közben a farkamat markolta.
- Kicsim én már nagyon kívánlak.-mondtam- Szerintem itt az ideje, hogy kiszálljunk a kádból!
Hamar kiszálltunk, megtörölköztünk, és felöltöztünk.De nem értem minek. Amint beértünk a szobába egyből ledöntött az ágyra elkezdte csókolni a nyakamat karmolta a hasamat közben én pedig markoltam a fenekét. Néha beljebb csúszott a kezem a puncija fele és kezdtem érezni ahogy a bugyija átnedvesedik. Kicsatoltam neki a melltartóját, hátra döntöttem és elkezdtem nyalogatni a mellbimbóját, közben simogattam a hasát és haladtam egyre lejeb elértem a puncijához amit még takart a fekete csipkés francia bugyi. Miközben csókolgattam, nyalogattam a mellét alig hallhatóan nyögdécselt. Majd lehúztam róla a franciát és szép lassan végig simítottam a kezem a nedves punciján. Közelebb hajoltam és belenyaltam ő pedig felnyögött, lehetett a punciján érezni, hogy frissen borotvált hiszen annyira sima volt. Elkezdtem csókolgatni a csiklóját látszólag élvezte majd elkezdtem kicsit megszívni ekkor bele markolt a melleibe és felnyögött. Nyalogattam a csiklóját és éreztem, hogy már eléggé nedves így bedugtam egy ujjamat. Nyögdécselt folyamatosan miközben markolászta a melleit én meg nyaltam a punciját és ujjaztam a farkam pedig alig akart megmaradni az alsómba.
- Szopj le kérlek mert már nem bírom.-mondtam
- Akkor állj az ágy mellé.
Lemásztam és oda álltam az ágy mellé. Ő oda térdelt az ágy szélére. Lecibálta rólam az alsót és végig nyalta a farkamat,ahogy az édes ajkai hozzá értek, majd szét durrantam már annyira kívántam. Elkezdte húzogatni a bőrt közben bekapta és utána úgy szopott, mint még soha senki. Közben simizte a punciját én pedig hozzá fértem a popsijához ezért markolásztam. Keményen basztam a száját és néhány lökés után elélveztem bele a kis szájába, néhány csepp ami maradt a még mindig álló hosszú, vastag farkamon azt gondosan lenyalogatta róla. Majd megemeltem és felfektettem rendesen az ágyra, felhúztam az óvszert szét tártam a lábait fölé hajoltam adtam neki egy csókot, majd oda illesztettem a puncijához a farkam párszor végig simítottam rajta. Aztán benyomtam neki ő felsikított a gyönyörtől és végig karmolta a hátam én pedig lassan húzogattam ki-be, ki-be a szűk kis lyukába ami pár lökéstől pont arra a méretre tágult amilyen vastag voltam. Tövig felnyomtam neki ő pedig csak nyögte hogy gyorsabban, nem is ellenkeztem. Elkezdtem gyorsan és keményen dugni a punciját mind ketten hangosan nyögtünk. Amikor éreztem hogy nekem itt a vég. De tudtam, hogy neki is mivel egyre gyorsabban vette a levegőt és csak sikítozott. Egy utolsó nyögéssel a teste megfeszült én kivettem a farkam lerántottam a gumit végig simogattam a pocakját az izmai elernyedtek én pedig bele vertem a szájába utána szépen letisztogatta a farkam mint egy édes kis cica. Oda dőltem mellé és megcsókoltam.
- Szeretlek! - súgta a fülembe halkan.
- Én is!
Majd magunkra rántottam a takarót ő rá feküdt a mellkasomra én átkaroltam és lassan elaludtunk.


-Vége-
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Az első 3 sorban 4 hibát sikerült elpottyantani, de az kiderült, hogy egy gyengécske pornóról lenne szó... Ha végigolvasnám.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: