Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Először egy maszti utána a barátnővel egy menet

Amit most le fogok nektek írni, két hete történt velem. Éppen egyedül voltam otthon, mert a szüleim elutaztak az egyik rokonunkhoz. Vártam a barátnőmet, akivel megbeszéltük, hogy délután át fog jönni körülbelül négy óra körül és majd elmegyünk valahova, vagy majd nálunk beszélgetünk.

Tizenegy óra után gondoltam elütöm az időt és felmentem a szobámba gépezni, már megnéztem azokat az oldalakat, amik érdekeltek és úgy voltam vele, hogy feljövök a mellesleg oldalára. Elolvastam egy-két sztárpletykát és utána rákattintottam a történetekre. Elkezdtem olvasni az erotikus történeteket és azon belül a masztit és a leszbit. Már jártam ezeken a részlegeken, de ilyet még egyetlen egy alkalommal sem éreztem. Az én drága kis puncikám úgy lüktetett és olyan forró volt, hogy azt hittem, hogy mindjárt szétdurran. Felfigyeltem az érzésre, de nem törődtem vele, ugyanis én egy 16 éves lány vagyok, fekete hajjal és barna szemekkel, a melleim eléggé formásak és 59 kg vagyok, ami szerintem egész jó. Sok fiúnak tetszek, de nekem csak Dani kell, a leendő barátom, aki most külföldön van. Danival fél hónapja vagyunk együtt és ő az első pasi az életemben. Még nem feküdtem le vele hiszen szerintem az még kicsit korai lenne. De ez most mindegy.

Térjünk vissza a lüktetésre. Még elolvastam egy történetet és utána gondoltam, hogy kikapcsolom a gépet és elfelejtem az egészet. Ahogy kikapcsolt a gép gondoltam egyet és mentem fürdeni, mert még csak két óra volt és a barátnőm (Brigi, akinek vörös haja van(festett),barna szeme és úgy kb. olyan súlycsoportban van mint én) csak 4 körül jön. Megfogtam egy törölközőt és elindultam a fürdőszoba felé. Kapcsoltam egy kis zenét és elkezdtem engedni a vizet, amibe tettem eper illatú tusfürdőt is. Ahogy folyt a víz úgy szabadultam meg a ruhadarabjaimtól is. Amikor a tangát vettem le meglepődve láttam, hogy tiszta nedves, szinte már lehetett volna csavarni belőle a vizet, amire rájöttem, hogy az nem lehet más csakis a pinanedvem.

Vagy egy percig álltam utána ezzel sem törődtem és beültem a sarokkádba. Szint már színig volt vízzel és tele volt tusfürdővel. Az egész fürdőt elárasztotta az eper illata. Teljesen ellazultam, becsuktam a szemem és akkor riadtam fel amikor a puncimnál úszkált valami. Kinyitottam a szemem és a lábam közé nyúltam és láttam, hogy csak a tusfürdő flakonja esett bele a vízbe és az én drága szeméremdombjaihoz úszott. Kivettem a vízből és éreztem, hogy ugyancsak megint lüktetek mint állat. Sokat olvastam már újságot és tudom, ha ilyen történik akkor fel vagyok izgulva, de jelen esetben nem értettem a dolgot. Nem lehetek felizgulva, hiszen mitől? Nincs itt semmi olyan dolog! – gondoltam magamban.

Elkezdtem magam minden egyes tájon megmosni. Kezdtem a nyakammal, utána haladtam lejjebb a melleimnél elidőztem. Utána mentem lejjebb. Amikor a punimhoz értem az egyik ujjamat egy kicsit beljebb nyomtam, hiszen én mindig alaposan megfürdök és éreztem, hogy nagyon sikamlós. Amikor kihúztam az ujjamat megszagoltam és olyan erős pinaszag csapott meg, hogy szinte el sem hittem. Ekkor már tudtam, sőt biztos voltam bennne, hogy nekem egy faszra van szükségem, mert teljesen felizgultam, de mivel fasszal nem tudtam magamnak szolgálni, így saját magamat adtam.

Elkezdtem simogatni a mellemet, majd a mellbimbómat a hüvelykujjammal körkörösen izgattam(ahogy már olvastam ezekben a történetekben). Utána ahogy csak bírtam a melleimet megfogtam és a számhoz tettem ahol nyalogatni kezdtem(közben a barátomra gondoltam). Utána fogtam magam és az egyik kezemmel a lábam közé nyúltam. Éreztem, hogy a pinám belül milyen nedves. Egyre gyorsabban simiztem magam, majd fogtam a mutatóujjamat és feldugtam, majd kihúztam (közben már szinte teljes hangerőre vettem a zenét, hogy azért ne hallatszódjon a kiabálásom)egyre gyorsabban húztam ki-be, majd egyre több ujjamat dugtam. Már csak azt vettem észre, hogy majdnem az egész öklömet húzom ki és be a pinámba. Már nagyon hangosan ordítottam és éreztem, hogy mindjárt elélvezek és megtudom, hogy milyen is a csúcson. Még vagy fél percig ujjaztam magam és egy nagy ordítással elélveztem. Még vagy 5percig ott feküdtem a kádban szótlanul és nagyon boldog voltam. Szinte el sem hittem, hogy kielégítettem magam. -Na jobb lesz kiszállni, mert mindjárt itt lesz Brigi. -Ahogy kiszálltam a kádból, már csengettek is. Magam köré tekertem a törölközőt és mentem, hogy beengedjem Brigit. Kicsit meglepődött, hogy törölközőben mentem ki elé.

- Szia, gyere be!
- Szia, most fürödtél?
- Igen, de nem fogod elhinni, hogy mit csináltam! - gondoltam elmondom neki.
- Ok, majd bent elmondod!
Feltessékeltem a szobámba, ahol kezdtem felöltözni. Minden testrészemet látta, mivel ott előtte öltöztem és nem volt rajtam se melltartó se tanga. Kicsit furán nézett, de nem érdekelt.
- Na, akartál mondani valamit!
- Igen! Huh képzeld masztiztam! Te, én olyat élveztem, nem is tudtam, hogy ilyen. Már szinte az egész öklöm bent volt.
- Nem mondod komolyan! Én is már egy csomószor próbáltam, de nem sikerült elmenjek, sőt még be se nedvesettem... Jaj, ezt majdnem elfelejtettem! Voltam a búcsúban és hoztam neked valamit. -és a táskájából egy fasz alakú nagy piros nyalókát húzott elő.
- Tessék, ezt neked hoztam.
- Hát, köszönöm! De olyan hülye vagy -fogtam a nyalókát és letettem az asztalra.
- Ez olyan izé, hogy neked sikerült de nekem még nem! Hogy csináltad? - elmeséltem neki mindent az elejétől a végéig. Ez tök jó! Nem tudom, de lehet, hogy orvoshoz kéne forduljak? Lehet, hogy valami bajom van?
- Nem hiszem, csak lehet, hogy nem csináltál valamit jól. Tudod, hogy én is milyen nehezen jöttem rá. Eddig eszembe sem jutott volna ilyesmi.
- Aha! De figyelj csak! Nem akarsz nekem segíteni?
- De! Ha szeretnéd!!!
- Akarom, hogy végre legyen orgazmusom! A csúcson akarok lenni! Akkor segítesz?
- Persze, segítek! Mikor szeretnéd?
- Nekem jó most azonnal! Sőt igen most akarom!
- Ok, akkor kezdjük! Vetkőzz le meztelenre! Utána kezd el magad simogatni, ahol csak éred magad! Amikor érzed, hogy nedvesedsz, akkor nyúlj be a pinádba és keresd meg a g-ponot és onnantól kezdve megvan!!!

Nem sokáig habozott. Levetkőzött és elkezdte magát simogatni, de nem nedvesedett. Hiába mondtam neki, hogy gondoljon egy fiúra akkor sem ment neki.
- Nem megy! Valami bajom van!!!
- Dehogy van bajod! - mit kéne most bevetni? Azt hiszi, hogy beteg!.. Hát legyen, most lelezbulok egy kicsit. - Megmutatom, hogy nincs semmi bajod! Majd én eljuttatlak a csúcsra!!!!
És már le is dobtam magamról az összes ruhát. Éreztem, hogy a punim már lüktet. Rávetettem magam Brigire és lesmároltam, ő pedig hagyta magát. Elkezdtem csókolni, ahol csak értem. A mellét sokáig simogattam, harapdáltam. Utána rátértem a pinájához. Szép borotvált volt és tűz forró. Belenyaltam egyet amire ő felnyögött, én pedig nem hagytam abba a csiklóját szívogattam, ő pedig csak nyögött és visongatott. Majd, hogy én is élvezzem a helyzetet ráfeküdtem Brigire, de úgy hogy a punink összeérjen és elkezdtem hosszá dörgölődni. Én már olyan nedves voltam, hogy végigfolyt a lábamon a pinanedv. Úgy éreztem, hogy mindjárt elélvezek, amikor a pinám a fejénél landolt, az övé meg az enyémnél. Ő nyalt, ahogy csak tudott én pedig ujjaztam. Már az egész öklöm benne volt. Egyre gyorsabban húzogattam, amikor egy óriási nyögés kíséretében mind a ketten elélveztünk.
Feküdtünk egymás mellett szótlanul, amíg én meg nem szólaltam.
- Na látod nincs neked semmi bajod!
- Hát nincs! Köszönök mindent!
- Ne köszönj semmit, ez neked is kijárt!

Majd felöltözött és hazament.
Azóta mind a ketten a saját otthonunkban masztizunk, igaz van, amikor közösen, de azért még nem vagyok leszbi!
Hozzászólások
További hozzászólások »
kakilkán ·
324) nyihaha válasz erre ma 20:37:50
Kívánom, hogy a Caligula lova tegyen a magáévá!

:angry: :angry:

tarackpalinka ·
Fáj-fáj-fáj, pedig az egészet végigröhögtem volna! :angry: :angry: :angry: :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: