Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Először, de vajon utoljára?

Rettenetesen meleg, június elejei nap volt. A tankönyv fölött görnyedtem a nyitott ablak mellett, a lehető legkevesebb ruhában, már- már meztelenül, reménykedve, hogy a késő délután szolgál egy kis szellővel. A szüleim és a testvéreim fürdőbe utaztak a hétvégére, de nekem a következő héten esedékes osztályozóvizsga miatt a kétóránkénti hideg vizes zuhany és a magolás maradt.

- De Anya, kérlek szépen, ígérem, tanulni fogok ott is... - könyörögtem az indulás napján.
- Nem. Nagyon sajnálom Kicsim, de edd meg, amit megfőztél. 17 éves vagy, bízom benned és abban, hogy ebben a helyzetben tanulni fogsz, nem úgy, mint egész évben. Nem sózom rád nagyanyádat ellenőrzés céljából, ezért merem remélni, hogy nem valagvakarászással fogod tölteni az időt. - kimondhatatlanul hálás voltam. A nagymamám nem egy egyszerű eset. De nem akartam belenyugodni, hogy itthon kell poshadnom!
- De Anya, nagyon kérlek...!
- Dorottya! Megmondtam, hogy nem! - láttam, hogy nincs esélyem. Duzzogva, de öleléssel és jó szórakozást kívánva köszöntem el tőlük.

Szenvedtem. Melegem volt, fáradt és nyúzott voltam, az utóbbi 8 órában csak tanultam, de nem értettem az összefüggéseket, a sírógörcs szélén álltam.
Eszembe jutott az egyik osztálytársam, aki mindig is kitűnő volt töriből. A kapcsolatunk mostanában elég baráti lett, sokszor beszélgettünk szünetekben, néhányszor elmentünk a hétvégén együtt bulizni, amikor pedig kiderült, hogy osztályozó vizsgáznom kell bukás ellenében, felajánlotta, hogy bármikor szívesen segít, ha szükségem van rá.
- Igen, igen, most erre van szükségem, segítségre...- motyogtam magamban és kétségbeesetten kutatni kezdtem a mobilom után.
- Megvagy!- akadtam rá az egyik ruhakupac alján. - Laura...Laura...- kerestem a nevét, végül megtaláltam és megnyomtam a hívás gombot. A telefon kicsöngött, könyörögtem, hogy vegye fel.
- Szia Dorka! - köszönt vidáman. - Mi újság?
- Szia! Ne haragudj, ha zavarlak, van valami programod estére?
- Nem, nincsen. Azt hiszem, hideg vizes kádban próbálom átvészelni az éjszakát - nevetett.
- Értem... Nem akarlak terhelni ezzel, és nagyon kellemetlenül érzem magam, de nincs kedved átugrani, segíteni nekem töriből? Akárhogy igyekszem, fel nem fogom...
- Dehogynem, nagyon szívesen!
- De csak ha tényleg nem probléma, nem akarom, hogy...
- Ne is ellenkezz, kisasszony - nevetett újra. - Találkozzunk 20 perc múlva a 15- ös busz megállójában, rendben? Ki tudsz elém jönni a Térre? Nem nagyon tudom az utat felétek, csak egyszer voltam azon a környéken.
- Hát persze, természetes. Akkor 20 perc múlva. Szia! – mondtam.
- Szia! - köszönt el ő is.

Magamra kaptam egy sortot, egy tangapapucsot és egy szegycsontig kivágott, fehér, spagettipántos felsőt, ami alá a bikinim melltartóját vettem fel. Fényes nappal biztos nem vettem volna fel a felsőt, nem tartom magam annyira jó nőnek hogy ilyen kirívó ruhában mászkáljak a városban, főleg, hogy a télen felszedett plusz kilókat még mindig nem sikerült leadnom. De már kezdett esteledni és még mindig olyan meleg volt, hogy alig egy- egy ember merészkedett ki az utcára, ezért gondoltam, üsse kő.
Alapozóval nem vacakoltam, tudtam, hogy úgyis lefolyna a hőségben, de azért - az elég ramaty állapotomra való tekintettel- kihúztam alul a szemem szemceruzával és egy kis spirállal hosszabbítottam a pilláimat. Szőkésbarna, hullámos, hátközépig érő hajamat lazán copfba fogtam hogy ne melegítsen még az is. Magamra csatoltam az övtáskámat - pénztárca, bérlet, igazolvány, lakáskulcs, mp3 lejátszó, telefon, minden megvan, lakás bezárva, mehetünk.
Pontosan 20 perc múlva ott álldogáltam a buszmegállóban. Laura 5 perccel később érkezett, szintén sortban, pánt nélküli, világoskék felsőben és sportcipőben. Látszott rajta hogy őt is megviselte a meleg, de csinos volt. Barna, vállig érő haja lobogott, ahogy integetve futott felém.
- Ne haragudj a késésért, borzasztó a tömegközlekedés ott, ahol lakom - zihálta. - Vagy jön a busz vagy nem, olyan, mint a lottó.
- Ugyan már, csak 5 perce vagyok itt, semmi gond. Indulhatunk?
- Nagyon bunkó kérés lenne tőlem, ha beugranánk még itt egy boltba? - kérdezte zavartan. - Rettenetesen szomjas vagyok.
- Dehogyis. Akkor már én is veszek egy ásványvizet.
A sarki kisboltban kellemesen hűvös volt. Ahogy sétáltunk a polcok között, egy vodkás üvegre esett a tekintetünk. Mindkettőnknek a múlt heti féktelen buli jutott eszünkbe.
- Na? Mi lenne, ha a töri után lazulnánk egy kicsit? - kérdezte csintalan mosollyal.
Persze engem sem kellett sokáig húzni.
- Rendben. De vegyünk hozzá Fantát, úgy az igazi. Aztán lemehetnénk oda bulizni, ahol a múltkor voltunk - nevettem vissza.

Mivel nekem június végén, neki pedig július elején van a születésnapja, még Laura sem volt 18 éves, de egy szexis mosollyal a pénztárnál a probléma megoldottnak tűnt.
Hazaérve a vodkát és a Fantát betettük a hűtőbe és nekiültünk a törinek. Nagyjából 2 órát sikerült rászánnunk az évszámok, helyszínek, csaták és uralkodók megtárgyalására. Csodák- csodájára, 2 óra alatt végigmentünk fél évnyi tananyagon, mégis sokkal tisztább volt a dolog, mint addig.
- Te aztán tényleg érted, miről van szó... - sóhajtottam. - Nincs kedved megkóstolni, elég hideg e már az a vodka? - kacsintottam rá.
- Dehogynem! - válaszolta lelkesen.
Kimentünk a konyhába, ő kivette az italokat, én poharat kerestem.
- 2:1- es arány a vodka javára, úgy az igazi - szólt Laura, és már öntötte is a poharakba a vodkát, majd rá a Fantát. - Igyunk arra, hogy nem fogsz megbukni és ma este bulizunk! - emelte fel poharát ünnepélyesen.
- Úgy legyen - mosolyogtam, majd koccintottunk. Belekortyoltam az italba: Laura tényleg tudta a dolgát, nem volt se túl erős, se túl gyenge, a 2 órányi hűtés után pedig felüdítő volt a hőmérséklete.

Betettem egy CD- t a nappaliban a Hi- Fi- be, majd kiültünk a terasza a napozószékekbe. Az ajtót nyitva hagytuk, a zene kellemesen hallatszódott ki. Ahogy fogyott a vodka, úgy oldódott a hangulatunk. Nevetgéltünk, hülyéskedtünk, beszélgettünk mindenről: nyarakról, bulikról, családokról, érzelmekről, életfelfogásról, na és persze fiúkról. Egyikünk sem volt már szűz, mindketten 17 évesen veszítettük el, szerelemből. Bár se az ő, se az én kapcsolatom már nem tartott és jelenleg mindketten egyedül voltunk, nem bántuk meg a dolgot, szép emlékként tekintettünk rá vissza. Azóta ő is, én is több fiúval feküdtünk már le, több- kevesebb pozitív élménnyel. A CD már rég lejárt a lejátszóban, mi még mindig a szexről beszélgettünk. Idő közben a nagy meleg miatt levettünk a felsőnket, mindketten bikini- felsőben ültünk a teraszunkon, a kényelmes napozóágyakban. Külvárosban, a 3. emeleten lakom, egy domb alsó részén. Senki nem láthatott minket, mert a fák eltakartak, ellenben a kilátás gyönyörű volt a szomszéd dombra.

- Csókolóztál már lánnyal? - kérdezte hirtelen Laura.
Kissé zavarba jöttem.
- Öhm... hát... - habogtam.
- Naaa...? - kérdezte kacér mosollyal az arcán. - Ugyan már, ezt nem kell szégyellni.
- Na jó, egyszer egy buliban, fogadásból a barátnőmmel.
- És milyen volt? – faggatott.
- Nem tudom. Nem csókolt valami jól. Túl heves volt, zavarba ejtően élvezte a helyzetet... - majd kitört belőlem a nevetés, Laura pedig velem kacagott.
- Én még nem csókoltam meg lányt, de szeretném kipróbálni... - megdöbbenve láttam, hogy elpirult.
- Csak nem zavarba jöttél? - nevettem. - Pont te? Hát ezt nem gondoltam volna! - Laura nagyon vagány lány volt, ami a szívén, a száján.
- Csak tudod... Áh, inkább hagyjuk - hallgatott el.
- Ugyan, mondd csak! Ketten vagyunk, és én nem fogok fecsegni - bíztattam. Nagyon érdekelt, mi lehet az, ami ennyire zavarba hozta.
- Én csak... Az előbb egy pillanatra elgondolkodtam, hogyan csókolhatsz. Tudod, nagyon csinos voltál abban a fehér felsőben... - láttam, hogy tekintete a mellemre siklik.
Alaposan végigmértem. Nem volt kimondottan vékony, volt rajta egy kis felesleg - a fiúk ezt úgy mondanák, van mit rajta fogni. Teste arányos, dereka vékony, csípője nőiesen kerek. Bőre sima, kifogástalan. Mellei közepes nagyságúak, feszesek. Láttam, hogy a bikini felső alatt megkeményedtek a mellbimbói.

Ránéztem. Szeme csillogott, arca kipirosodott, gyorsan vette a levegőt. Éreztem, hogy felforrósodik a testem, de nem tudtam, hogy az alkoholtól, vagy Laura váltja ki belőlem az érzést. Még soha nem gondoltam rá, hogy bármi is történjen egy lánnyal. Az a csók a barátnőmmel tényleg egy rövid kis smaci volt, sok sör és még több kérlelés után (a társaság részéről persze). Akkor is, most is nevettünk rajta, ha szóba jött.
De most... hirtelen kiszáradt a szám. Kívántam ezt a lányt.
- Hát... ha akarod, megmutathatom, milyen lánnyal csókolózni... - felé húztam a napozószéket, de még végig se mondtam a mondatot, már éreztem, hogy ajkai az enyémre tapadnak. Először csak az ajkaival játszadozott az enyéimen, majd néhány másodperc múlva éreztem, hogy nyelve utat tör a számba. Vadul visszacsókoltam. Nagyjából egy percig csókoltuk, nyaltuk, harapdáltuk egymás száját és ajkát, majd levegőért kapkodva megtörtük.
- Ez... - ziláltam.
- Fantasztikus volt. - motyogta Laura. Tényleg az volt. Éreztem, hogy átnedvesedtem. Ezt eddig nagyon kevés fiú tudta elérni nálam egy csókkal.
Laurára néztem. Láttam, hogy éhes tekintettel mered a melleimre, az ajkába harapott.
- Szép feszesek a melleid. Esetleg... nem bánnád, ha... megfognám?
- Öhm... persze. - válaszoltam kissé zavartan, de nem tudtam nemet mondani, előrébb hajoltam.
Ahogy keze a mellembe markolt, önkéntelenül felnyögtem.
- Nagyon kellemes a fogása... - szólalt meg ártatlan hangon, de mikor ránéztem, egyáltalán nem egy ártatlan kislány nézett vissza rám. Vadul csillogó tekintettel fúrta szemembe a tekintetét, arcán elégedett mosollyal.
Kikötötte a a bikinimet, úgy csodálta most már meztelen mellem.
- Szép... nagyon szép... - suttogta, és kezébe vette őket. Simogatta, dörzsölgette a bimbóimat, majd egyszer csak rám bukott és vadul csókolni, szívni, szopni kezdte őket. Éreztem, hogy a vérem kétszeres sebességgel kezd száguldozni, a testem felforrósodott, a puncim lüktetni kezdett. Újból felnyögtem és hátradőltem a székben, miközben elkezdtem lehámozni Lauráról a melltartót.
- Mutasd magad...- nyögtem rekedten és finoman hátra toltam a székben, hogy alaposan megnézhessem magamnak. Gyönyörű volt. Kezembe vettem feszes melleit, pont belefértek a tenyerembe. Dörzsölni, simogatni kezdtem a halmokat, s mikor láttam, hogy Laura hátravetett fejjel, csukott szemmel élvezi ténykedésemet, előre hajoltam és számba vettem egyik bimbóját. Miközben szopogattam, nyalogattam és csókolgattam az egyik mellbimbót, a másikat az ujjammal dörzsöltem.

Éreztem, hogy ez nem elég, nekem több kell! Testén elindultam lefelé, miközben a hasát csókolgattam, még mindig mellein köröztek az ujjaim. Mikor puncijához értem, megálltam egy pillanatra. Nem voltam benne biztos, hogy ő is akarja. Ránéztem.
- Kérlek... ne hagyd abba...- suttogta a remegéstől elcsukló hangon.
Még mindig sort volt rajta. Kigomboltam és lefejtettem róla a nadrágot. Apró, fehér tangát viselt, ami már szinte teljesen átázott nedveitől. Végigsimítottam egyszer- kétszer a punciján bugyin keresztül, s mikor láttam hogy megremeg az élvezettől, lefejtettem róla a tangát is.
Gyönyörű punci volt, simára borotvált, középen sötétbarna, rövidre nyírt csíkkal. Lábait felhúzta, feltámasztotta a szék karfájára, úgy várta, mit teszek vele. Megkerestem már duzzadt csiklóját és középső ujjammal körözni kezdtem rajta. A másik kezemmel megkerestem a hüvelyét és bedugtam az egyik ujjam. Laura hangosan nyögdécselt a széken, hátravetett fejjel élvezte, ahogy a nuniját kényeztetem. Nedvei csillogtak a sima bőrön, annyira kívánatos volt, hogy amíg még egy ujjamat bedugtam hüvelyébe, megnyaltam csiklóját.
Már az eddiginél is hangosabban kapkodta a levegőt, így vad nyelvcsapásokkal ostromoltam gyöngyét, miközben ujjamat ki- be húzogattam már lucskos lyukában. Láttam rajta, hogy nem sok van hátra az orgazmusig, kitartóan folytattam, amit elkezdtem, mikor egyszer feljebb ült, elhúzódva számtól és ujjaimtól.
Kétségbe estem, azt hittem, abba akarja hagyni, pedig már annyira fel voltam izgulva, hogy sikítani tudtam volna.
- Én jövök - szólt, és sóvár tekintettel nézett rám. Felállt, felhúzott a földről és leültetett a székre. - Csak dőlj hátra és élvezz. - utasított és már éreztem is csókjait melleimen. Nem időzött sokáig, ajkaival egyre lejjebb haladt testemen, közben kezével simogatott. Mikor elérte a nadrágomat, gyors mozdulattal kigombolta és lehúzta rólam. Ránéztem, csillogó szemmel simogatta nedves puncimat a piros tangám fölött. Rám nézett, tekintetemből kiolvashatta a sóvárgást, mert egy hirtelen mozdulattal szinte letépte rólam a bugyit és feltolta a karfára a lábamat.

Ahogy végigsimított csillogó dombomon, remegés járta át a testem. Száját azonnal a csiklómra tapasztotta, két ujját vadul bedugta lyukamba és már egyszerre ingerelte a csiklómat és a hüvelyemet. Az élvezettől nyöszörögve vonaglottam a széken, markolásztam a melleimet és arra gondoltam, ilyet még soha nem éreztem. Már majdnem eljutottam az orgazmusig, mikor Laura egyszer csak abbahagyta a kényeztetést. Már tudtam, hogy nem táncol vissza, ő is legalább annyira fel volt izgulva mint én. Felállt, hasa és puncija csillogott a nedvektől.
- Gyere! – szólt, és felhúzott a székről. Egyenesen a hálószobámba vezetett, lelökött az ágyra és lovaglóülésben elhelyezkedett a csípőmön. Széttártuk a lábunkat, úgy dörzsöltük egymáséihoz csúszós puncinkat. Mindketten nyögdécseltünk az élvezettől, én újból számba vettem mellbimbóit és egyre vadabbul szívogattam. Hajunk kibomlott, a heves mozdulatoktól mindkettőnket verni kezdett a víz.
Egyszerre tudtam, hogy itt és most bármit szabad. Gyengéden csókolva letoltam magamról Laurát, aki kicsit csalódottnak, de inkább izgatottnak tűnt, melleit simogatva várta, mire készülök.
- Van kedved egy kis játékhoz? - kérdeztem sunyi mosollyal az arcomon.
- Mire gondolsz? - nézett rám gyanúsan.
- Várj egy pillanatot - szóltam és a ruhásszekrényhez mentem. Elővettem egy hosszú, fekete selyemsálat, amit még tavaly ősszel vettem. Mindig is izgatott a kikötözés gondolata, mindkét oldalról, bár még egy barátomnak sem mertem elmondani perverz kis titkomat. De a helyzet, amiben voltunk, már amúgy sem volt \"normális\"- nak nevezhető, a piát pedig még mindig éreztem, így fel mertem tenni a kérdést. Felmutattam a sálat:
- Mit szólsz az ötlethez? Ha félsz, nem kötözlek meg, de bízhatsz bennem. Nem fogok fájdalmat okozni.
Laura szeme egyszerre felcsillant.
- Én is rengetegszer gondoltam már rá. Felőlem, mehet - próbált közömbösnek tűnni, de láttam, hogy a teste szinte sikoltozott a vágytól.
Feltérdeltem az ágyra és hanyatt döntöttem Laurát.
- Nyújtsd ki a kezed! - utasítottam, mire engedelmesen a feje fölé emelte. Néhányszor áttekertem a sálat csuklói között, majd - mivel nem tiltakozott - erősen az ágy támlájához rögzítettem kezeit. Annyira felizgatott a látvány, hogy azt hittem, menten elélvezek.

Bár rettenetesen kívántam puncija ízét, a melleivel kezdtem. Nagyon lassan haladtam lefelé, csókoltam, nyalogattam, szívogattam a testét és mikor elértem nuniját, először csak a kezemmel izgattam. Laura remegett a vágytól. Simogattam a finom, nedves bőrt, majd megnyalogattam csiklóját, végül lassan bedugtam hüvelyébe két ujjamat. Miközben ujjaztam, nyelvemmel csapkodtam hatalmasra duzzadt gyöngyét, de mikor éreztem, hogy mindjárt eljut az orgazmusig, azonnal leálltam. Fölé térdeltem, úgy utasítottam, hogy nyaljon ki. Szó nélkül kezdte ostromolni puncimat, s miközben rá feküdtem, újból simogatni kezdtem puniját, végül a nyelvemmel folytattam. Mindketten hangosan nyögtünk, dobáltuk magunkat.
Nem vettem észre, de Laura valahogy kiszabadította kezét a sál szorításából, kimászott alólam és csinos arcán már- már vicsorgással utasított:
- Fordulj meg, feküdj le és emeld fel a kezed!
Engedelmeskedtem, s miközben barátnőm erősen kikötözött, az arcom fölött táncoló mellbimbóit szívogattam.

Tudtam, hogy most visszakapom a \"kínzást\". Annyira lassan jutott el nyakamtól a csípőmig, hogy azt hittem, beleőrülök. Minden érintésére megremegett a testem, s mikor végre belenyalt már úja lucskos puncimba, felsikoltottam a kéjtől. Újból ujjazni kezdett, most hihetetlenül durván, de annyira élveztem, hogy csak vonaglottam és nyöszörögtem az ágyon, a magatehetetlenség és a kiszolgáltatottság tudata pedig csak még jobban felizgatott. Laura látta rajtam, hogy nem sokáig bírom, de nem akarta még befejezni a játékot. Ugyanúgy térdelt fölém ahogy én nem rég őfölé.
- Nyalj ki! - szólt rám, s én mohón fúrtam arcomat puncijába.Nyalogattam, szívogattam, harapdáltam a csiklóját, nyelvemet bedugtam a hüvelyébe. Idő közben sikerült nekem is kiszabadulnom. Már szabad kezeimmel még jobban szétfeszítettem ajkait és olyan vadul nyaltam, mint soha.

Kimásztam alóla, de már annyira fel volt izgulva, hogy nem tiltakozott. Kihúztam az ágy szélére, elé térdeltem a földre. Laura hátra dőlve, a könyökén támaszkodott, lábait szétfeszítettem és feltoltam, hogy minél jobban hozzáférhessek édes puncijához. Elhatároztam, hogy most orgazmusig izgatom.
Faltam már tocsogó pináját, három ujjal tömködtem vadul. Annyira élvezte, annyira dobálta magát, hogy le kellett fognom, vadul markolászta melleit. Egyszerre megfeszült az egész teste, hatalmasat sikítva élvezett el. Teste még percekig remegett, én kitartóan nyalogattam csiklóját, bár már annyira fel voltam izgulva hogy féltem, magamhoz nyúlok.

Mikor kicsit összeszedte magát, felállt, felhúzott a földről és az ágyra döntött. A karomon támaszkodtam, ő nem szólt semmit, csak feltolta a lábamat és úgy kezdett el ügyes kis nyelvével körözni a csiklómon, hogy úgy éreztem, áramot vezetnek a testembe. Már nem bírtam tartani magam, lefeküdtem, behunytam a szemem, ujjaimmal köröztem bimbóimon és élveztem amit barátnőm csinál a lábaim között. Nyelvét a hüvelyemben húzogatta, majd hirtelen magamban éreztem két ujját, ki- be- ki- be, majd három ujját, annyira gyorsan, annyira izgatóan, hogy már én sem bírtam magammal. Mikor megéreztem ajkai szívását a csiklómon, dobálni kezdtem magam, sikoltoztam. Aztán egyszerre jött a mámorító, agyat ködbe borító érzés, tudtam, hogy ez az orgazmus de még soha nem volt ennyire hosszú és intenzív. Elélveztem, vagy egy percig rángatózott a testem. Laura a csiklómat csókolgatva, melleimet markolászva várta meg amíg kicsit magamhoz térek.
Felhúztam magam mellé az ágyra, szinte azonnal elaludtunk.

Másnap reggel kicsit fájós fejjel, zavartan ébredtünk. Eszembe jutott a tegnap este. Laurára néztem. Mosolygott.
- Fantasztikus volt. Soha nem volt még ilyen orgazmusom.
- Nekem sem. De ez maradjon köztünk, rendben?
- Hát persze, csak természetes - szólt, azzal összeszedte a holmijait és kisétált az ajtón.

Következő héten a suliban úgy tettünk, mintha semmi nem történt volna, de már nem voltunk annyira jóban. Hiába volt fantasztikus az este, annyira zavarban voltunk mind ketten a másik előtt, hogy már nem tudtunk ugyan úgy beszélni.
Az osztályozó vizsgán átmentem, hármas lett.
Azóta más okok miatt átiratkoztam egy másik iskolába. Van barátom, szeretem és a szex is nagyon jó vele, szinte már soha nem jut eszembe Laura. Nem tudom mi van vele, azokkal az osztálytársakkal akikkel én tartom a kapcsolatot, nincs jóban. Soha, senkinek nem mondtam el ezt.
Néha megfordul a fejemben, milyen lehetne egy másik lánnyal. Vagy milyen lehetne megint Laurával.
Ki tudja, nem sokára itt az érettségi, és elkelne egy kis segítség...
Hozzászólások
További hozzászólások »
rabatimi ·
Egész izgató. :heart:

triklovic ·
Jól sikerült történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: