Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Előjátékaink, szeretkezésünk…

Csókjaidtól zsibbadó számmal nyakad ínjain játszom egy ősi dallamot, vállad szabályos ívét harapásnyomaimmal díszítem, szerelmem bélyegeivel. Mellkasod csodás rónaságát járja be nyelvem, majd melleid kúpos dombjait kerülgeti, eljátszik súlyukkal, élvezi lágyságukat. Izgalmad őszinte bizonyítékaként kemény tüskévé hegyesednek bimbóid, szinte karcolják arcomat, és felüdülve fogadják a látványuktól számban összefutó nyál hűsítését. Gerinced íjként feszül meg, félő, hogy elpattan, miközben hasad oldalsó ívét járja be fürge nyelvem, majd köldököddel játszom, s néhány megtévesztő manőver után megtalálom célomat, és megízlelem ágyékod édes-nedves középpontját. Csiklódnak kedveskedek először, majd eljátszom kisajkaid mókás fodraival, végül betévedek vaginád titkos-forró mélységeibe. Legszívesebben örökre édes nedveidben tobzódnék, de tekintetünk találkozik ekkor tested viharzó hullámai fölött, és én örökre elveszem a szembogaradban nyíló végtelen mélységben.

***

Arra ébredek, hogy mellbimbómmal játszik a nyelved, drága kis melleid hozzám simulnak, ujjaid lepke-érintéssel rebbennek bőrömön, majd csókjaid ágyékom felé veszik az irányt. Pattanásig feszült izgalommal várja ajkad érintését férfiasságom, és ujjongva reszket a bőröm, hol ajkad elhalad. Végre megérzem nyelved forróságát, majd fogaid édes-éles ölelését, ahogy le-fel szánkáznak péniszem szárán, és ahogy megakadnak makkom gallérján, majd gyengéden bele is harapnak. Lassú mozdulatokkal szeretkezem a száddal, kezeid a fenekem simogatják, nagyajkaidat és csiklódat a sípcsontomhoz nyomva játszol magaddal, makkom egyre mélyebben jár szád fülledt barlangjában. Végül felnyögök, s te szerelmed túszaként szorítasz magadhoz, farkam nyelved ölelésébe feszül, ondóm a torkod felé lövell, és te kitartásod jutalmaként lassú kortyokban nyeled, míg péniszem lüktetése meg nem szűnik. Aztán ölelkezve, csókolózva fekszünk, mígnem én indulok el nyelvemmel felfedezni tested titkait.

***

Egymáshoz simulva fekszünk az ágyban. Csípőd, feneked markolja kezem, kőkeményen ágaskodó farkam makkján az izgalom nedve cseppen. Lassan közelítem követelőzve nyíló vaginádhoz, pucér nagyajkaid gyengéden ölelik át, kisajkaid nedves csókot adnak neki, majd lágyan beengedik érzékeny hüvelyedbe, forró és merev férfiasságomat odaadóan borítják be szerelmük mézével. G-pontodat makkom pereme masszírozza, gyönyörtől sóhajtó szádat ajkaim bilincselik, melleid a markaim foglyai, nedveinktől ázó popsidon a heréim csattognak, hasunk izzadtan tapad egymáshoz, gyomrunkban izgalom árad szét, szívünk majd szétrobban, összefonódó nemi szerveinket a közelgő gyönyör édessége feszíti. Végül felkiáltunk, majd mindent elsöpör orgazmusunk atomrobbanása. Rád zuhanok, és aléltan fekszünk, miközben a farkam és a puncid élvezésünk utórezgéseitől lüktetnek felváltva, szívünk dobbanásaival összhangban.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Paul1981 ·
Hjujj, érdekes kérdés.

Hát megmondom őszintén, hogy nekem már akkor is durván hányingerem van, ha valami többnapos ételmaradékot kell kiönteni.
Viszont egy csók az teljesen más. Egyrészt ha a barátnőm megtisztel azzal, hogy orálisan kielégít, ráadásul végig, akkor én is megtisztelem azzal, hogy megcsókolom, az előzményektől függetlenül, másrészt a szájától nincs hányingerem, még ilyenkor sem... kb ennyi.

Paul1981 ·
Hihi :)
Hát kedves NoOob, hidd el, tanított már az élet, és fog is még. Viszont neked is érdemes azon elgondolkodni, ha látsz magad előtt valamit, ami esetleg másnak fontos és neked nem tetszik, akkor ne az legyen az első szavad, hogy ez egy szar. Persze nyilván ez is egy pont, ahonnan el lehet indulni valamerre. Köszi az edzést
No0oB ·
Jóhogy nem. Kurvanagy király vagyok!
Anita ·
szerintem is :heart_eyes:
No0oB ·
:heart_eyes:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: