Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Élményteli kirándulás

Ez a történet tavaly nyáron esett meg velem. Osztálykirándulásra mentünk a Balaton partra. Amikor megérkeztünk, gyors ledobáltuk a szálláson a csomagokat, és indultunk a víz felé. Nem mindennapi látvány fogadott a vízben, a szürke iskolai napok után, az osztály szebbjeit bikiniben láthattam. Haverommal el is kezdtünk fantáziálgatni, hogy 1-2-őjükkel tudnánk mit kezdeni. A kellemes fürdés után mentünk vacsorázni, de végig a délutáni események jártak a fejemben. Vacsora után mindenki szétnézett a többiek szobájában, hogy az milyen, ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Én is megyek be az egyikbe, és olyasmi következett, amire nem számítottam. Kitti egy szál fürdőköntösben készülődött a tusoláshoz. Látszólag ő nem törődött ezzel, és nyugodtan beszélgettünk ugyanúgy, mint ezelőtt bármikor. Akkor változott meg minden, amikor a földön lévő fürdőruhát megpillantva benyögtem, hogy na megnézném a viselőjét. Erre ő ledobta magáról köntösét, és így szólt: "Tessék itt vagyok életnagyságba".
Meg kell mondjam, abban a pillanatba lefagytam. Gyönyörű volt a teste, szép sportos, mellei nagyok és formásak, a segge pedig maga volt az álom. Nem is bírtam magam tovább visszafogni, megcsókoltam.

Vadul csókolgattuk egymást, miközben vetkőztetett, mivel nekem már ebben "előnyöm" volt. Végig csókolgattam a testét, a bőre lágy volt, és az illata izgató. Lassan lefelé haladva kezelésbe vettem hamvas punciját, ujjazni kezdtem először gyengébben, majd egyre ütemesebben. Ő ezalatt a farkamat tartotta kezelés alatt. Majd ezután behatoltam a puncijába, és kezdtem el benne mozogni, amit ő halk nyögésekkel nyugtázott. Majd pózt váltottunk, és elkezdtem vadabban dugni, amit ő is és én is jobban élveztünk. Már éreztem, hogy nemsoká itt a vége, közöltem is vele, és ő arra kért, hogy a szájába élvezzek. Utána letusoltunk együtt, és már épp léptünk volna ki a fürdőből, amikor nyögéseket hallottunk a szobából. Az ajtó résén láttuk, hogy a haverom kényeztette Kitti szobatársát, Dórit. Mi pedig, hogy ne zavarjunk, és ne bukjunk le, magunkra zártuk a fürdőszoba ajtót, és smároltunk. Mivel rövid volt a kirándulás, minden további alkalmat megragadtunk, amíg vissza nem mentünk a suliba. Ahol a már említett szürke hétköznapokat folytattuk, de más szemmel nézve a másikra.
Hozzászólások
További hozzászólások »
cauka ·
Na,ebbe sem kellett túlzottan belemerülni! :sleeping: Talán ezt is lopva írtad meg? Tusolás előtt dugni? Az nem semmi "illatélmény " lehetett! Még jó ,hogy nem írtad,hogy kinyaltad! Jesszus! l :smile:
ambpro ·
Tusolás előtt dugni?
-Ez gondolom költői kérdés volt...sebaj:

Előtte, utána, közben! Csak semmi finnyáskodás!

Ez most lehet, hogy fárasztó lesz.... szóval azt mondják, éjfél előtt kell aludni, mert azok az órák duplán számítanak. De mindig éjfél előtt alszunk! Csak lehet, hogy 20 órával éjfél előtt....:smile: - egy szó mint száz, mindig tusolás előtt csináljuk! - még Te is :blush:

Ja igen, és ha nem 5perces szexről van szó :yum:, akkor lehet még ki is melegednek, atya ég (bár undorító, belegondolni is szörnyű!) megizzadnak! - utána azért jólesik a zuhany!

Nickyyy - ez az ajánlat felér egy merénylettel :smile:
cauka ·
Ajj má! Ez tényleg fárasztó magyarázat vót! Nem győztetek meg,nekem akkor is első a zuhany :smile:
Andreas ·
Ajánlatom: Előtte is, utána is zuhany! Az első esetében megfontolandó finom, de illatosítatlan szappan használata, így élvezhető lesz a tiszta, friss test saját illata.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: