Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elképzelt szerelem

A csillagok már feljöttek, hűvös az esti levegő. A lágy szellő belekap hajamba, játszadozik az addig gondosan fésült tincseimmel. Csak nézem, nézem az eget. Mindig is elbűvölt a milliónyi kis fénypont, s most mintha ezernyi szempár nézne vissza rám. Minden gondolatom egyetlen személy körül forog. Nem tudom - nem is akarom - kiverni fejemből gyönyörű lényét. Kellemes bizsergés tölti el testemet, ha felidézem azokat a zöld szemeket, melyek szinte ragyognak szemüvegén keresztül, azt a tökéletes szájat, szőke haját, törékeny kis testét. Minden mozdulata maga a tökély.

Lassan lépkedek. Újra és újra a nevét suttogom. Hazaérkezem. Gyorsan ágyba bújok, s lehunyom szemem. Melegség uralkodik el rajtam, mert Rá gondolok. Elképzelem, hogy itt fekszik mellettem. Nem szól semmit, csak mosolyog, és lassan fölém hajol. Szorosan átölelem, bőre szinte perzsel. Érzem, ahogy ajkai nyakamat simogatják.
- Szeretlek... - nyögöm halkan.
- Tudom… - azzal nyelve bejárja szám minden egyes zugát.
Keze a pólóm alá siklik. Ujjacskái szinte alig érintenek, de mégis izgalommal töltenek el apró mozdulatai. Mélyen a szemébe nézek, és csak egyetlen szót tudok kiolvasni belőle: kívánlak. Megszabadítjuk egymást a mostanra már feleslegessé vált ruháktól.
- Gyönyörű vagy! Biztosan fájt, amikor lepottyantál az égből - elmosolyodik, miközben elnyújtózik az ágyon. Mellé fekszem, cirógatom az arcát, hosszan megcsókolom. Rám gördül, majd apró puszikkal borítja el testem minden porcikáját egyre lejjebb haladva. Egyszer csak valami kellemesen meleg és puha dolgot érzek mocorogni a lábam közt. Lenézek, s látom, hogy óvatosan kóstolgatja egyetlen kincsemet. Boldogan mosolyogva néz fel rám. Visszamosolygok és megszorítom a kezét.

Egyre bátrabban mozgatja nyelvét. Már érzem is, hogy végig fut rajtam a jól ismert borzongás. Szorosan átölelem, és hálától könnyes szemmel nézek rá. Amíg pihegek, csodálattal pásztázom végig gyönyörű testét. Én is szeretném érezni Őt. Megcsókolom, miközben combja belső oldalát simogatom. Lejjebb csúszok, s kényeztetni kezdem. Nagyon tetszhet neki, amit csinálok, szinte dorombol, mint egy kiscica. Egyre hangosabban sóhajtozik, érzem, nem sok kell már. Nem tévedtem. Felkúszom hozzá, s úgy csókolom, mintha az életem függne tőle. Átölelem, hallgatom szuszogását, és lassan álomba szenderülök.

Kinyitom szemem, s látom, hogy a Nap sugarai már bekúsztak a szobába. Visszaemlékezve az álmomra hiányérzet tör rám. Csörög a telefonom. Valaki SMS-t küldött. Szívem egyre hevesebben ver. Ő írt.
„Bocsánat, ha felébresztettem. Beszélnünk kell. Sürgős!”
Remegő kézzel beütöm a számát. Vajon miről akar velem beszélni?
- Halló? - szól bele kellemesen csengő hangon.
- Olvastam az üzenetét.... - próbálok minden érzelemtől mentes hangon beszélni.
- Értem. Találkozzunk ma valamikor.
- Ööö... rendben - az órára nézek. Dél van. -Két óra?
- Legyen inkább fél három, az állomáson a hatos vágánynál.
- Ott leszek.
- Viszhall.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

ayala ·
Elmegy egynek.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: