Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elisa

Elisa felébredt. Érezte, hogy a végtagjai meg vannak kötözve. A szájából szivárgó vér ízétől enyhe émelygés fogta el.
Elfogták. Vége. Innentől nem tehet semmit. Hetek óta menekült a katonák elől, két iskolatársával, akik valószínűleg ott fekszenek a halott testek között. Egyedül maradt tehát. A katonák végigégettek mindent. Az a hír járta, hogy egyedül a csinos lányokat hagyják életben és viszik magukkal. Ez nem töltötte el túl sok reménnyel. Épp elégszer hallotta az idősebb nőrokonoktól, hogy mit kell kiállnia egy nőnek, ha akarata ellenére kényszerítik a közösülésre. Ő maga ugyan még soha nem tapasztalta, 17 éves létére az apja még nem adta férjhez. Rendkívül szép arca, karcsú, formás alakja, kellemesen telt melle volt. Jól tudta az apja, hogy egy egész vagyont is megér majd, csak ki kell várni a megfelelő kérőt.
Hát most már hiába.

Ahogy egyre jobban érzékelni kezdte a külvilágot, lépések zaját hallotta maga körül. Résnyire kinyitotta a szemét. Látta, hogy egy sátorban van. Egy katona fel alá sétál a sátorban, a másik az asztalnál ül és könyvet olvas. Mindkettő kényelmes viseletben volt, trikóban, ami alatt Elisa a félelem ellenére is konstatálta izmos, erős testüket. Erről eszébe jutott, hogy vajon ő miben lehet. Óvatosan elfordította a fejét. Még mindig a pizsamája volt rajta, az amiben épp aludt mikor felébresztették. Sötétkék pamut short, fehér trikó. Most már bánta, hogy nem vett melltartót a trikó alá, a fehér anyag könnyen látni engedte a mellét.

Az asztalnál ülő katona rápillantott, elmosolyodott és letette a könyvet.
- Felébredt - mondja a társának.
- Pompás! - válaszolt a másik. Abbahagyta a járkálást, és odament Elisához. - Mielőtt kiveszem a szádból a rongyot, jobb ha tudod, hogy bármilyen sikítás, segélykérés eredménytelen lesz, ugyanis 50km-es körzetben egy lélek sincs rajtunk kívül. Illetve, ha megpróbálsz megszökni, kénytelenek leszünk véget vetni az életednek, amit nem szívesen tennék. Ha együtt működsz, semmi olyat nem teszünk veled, amit ne élveznél. Az ott Mike. Az én nevem Rob. Ha kivettem a szádból, mutatkozz be nekünk illedelmes kislány módjára.
Elisa mély levegőt vett, ahogy szabaddá vált a szája.
- Elisa a nevem.
- Hány éves vagy Elisa? -kérdezte Rob.
- 17.
- Szűz vagy még?
- Igen.
- Pompás! Akkor kezdhetjük is a mókát.-mondta Mike és rávigyorgott Robra.

Mike eloldozta a köteleket, így Elisa élvezettel kinyújtotta a lábait. Fel is állt. Nem próbált meg elmenekülni, belátta, hogy esélytelen. És ha igaz amit az előbb a Mike nevű katona mondott, akkor még talán élvezni is fogja. A félelem helyét lassan átvette a kíváncsiság. Végül is mindkettőnek kedves arca van, meglehet, hogy nem fogják bántani. Eközben Rob leterített a padlóra egy pokrócot.
- Állj ide! - hangzott az utasítás.
Elisa engedelmeskedett. Rob mögé lépett, Mike pedig elé. Mike megfogta a tarkóját és ellentmondást nem tűrve lesmárolta. Rob közben hátulról a melleit kezdte simogatni, először a trikón keresztül, majd egyik kezét a trikó alá csúsztatva a hasát. Egyre feljebb haladt ezzel a kezével még nem elérte a mellét. Ahogy a keze a sima hamvas bőrön játszott, máris megkeményedett a farka. Ezt a lány tudtára is akarta hozni, így a másik kezével a kiszabadította a nadrágból és odanyomta a feszes popsihoz. Mike már levetkőzött, épp a trikót tépte le Elisáról, míg Rob saját magán segített.

Ahogy Mike szeme elé tárult a meztelen mellek látványa, az ő farka is merevedni kezdett. Már senkin nem volt semmi ruha, kivéve a sötétkék shortot Elisán. Amíg Mike a mellekkel foglalkozott, Rob szép lassan, hátulról becsúsztatta a kezét a short alá. Elkezdte markolni, simogatni a Elisa tökéletes fenekét, örömmel konstatálta, hogy a lány nem vett alá bugyit. Lehúzta a z utolsó ruhát is, így a keze szabad utat nyert. Elindult lefelé a nyílásban, szép lassan, simogatva azt. Ahogy megtapintotta a lány lyukacskáit, egyből késztetést érzett, hogy belevágja a farkát az egyikbe. Viszont mivel nem akart neki fájdalmat okozni, hisz olyan kis törékeny még, ezért beérte azzal, hogy Elisa egyik kezét a farkára húzta és ráhagyta a kényeztetést. Ő folytatta a lány nyílásainak vizsgálatát. Érezte, ahogy egyre nedvesebb ott neki.
Elisa másik keze közben már Mike farkán dolgozott, aki nem hagyta abba a mellek masszírozását.

Egyszer csak lenyomták térdre a lányt. Egymás mellett odaálltak elé. Rob megfogta a tarkóját, és határozottan a kemény farkára húzta a lány fejét.
- Szopjál kislány! - hangzott az utasítás.
Elisa a szájába vette a méretes farkat, miközben a kezével a másikat verte. Jó érzés volt, ahogy kitölti a száját, és ahogy hallja az elégedett nyögéseket. Örömet akart okozni vele, így hát még jobban szívta, szopta a lüktető faszt. Mike már nem bírt magával, a haját markolva húzta a saját farkára a lány száját. Elisa gyorsan bekapta azt is, igyekezte minél mélyebbre engedni. Nem akarta, hogy Robot csalódás érje, így gyorsan verni kezdte a farkát. Amikor már mindkettőnek közel volt a vége, abbahagyatták vele, és hanyatt fektették a pokrócon. Széthúzták a lábait, amennyire csak a rugalmas fiatal test engedte. Szemük elé tárult az érintetlen nedvesedő punci látványa. Örömmel látták, hogy teljesen szőrtelen, annak ellenére, hogy szűz még ad magára. Mivel Rob még tovább akarta szopatni, megegyeztek, hogy Miké lehet az elsőbbség. Így Rob Elisa feje fölé ereszkedett, és szép lassan betolta a farkát a forró szájba.

Elkezdett benne ütemesen mozogni, de azért figyelt, hogy csak finoman bassza szájba a még tapasztalatlan lányt. Furcsa volt Elisának, hogy valójában élvezi a kiszolgáltatottságot. Érezte, ahogy Mike az ujjaival simogatja a punciját. Először csak a szeméremdombot, majd finoman haladt lefelé. Amikor a csiklójához ért, beleremegett az egész teste. Ezt Mike is észlelte, ezért elkezdte a nyelvével izgatni azt. Néha bele is harapott egy picit, tudta, hogy a fájdalom és a gyönyör között olykor vékony határ húzódik. Közben az ujjával egyre lejjebb haladt, ahogy elérte a szűk lyukakat, elkezdte izgatni a gátat. A mutató ujját bedugta a kislány hüvelyébe, finoman mozgatta ki be. Nem akart még igazi fájdalmat okozni. Nyalta, szívta, harapta tovább a puncit, míg végül már nem bírt tovább várni. A kőkemény farkát odahelyezte a hüvelybemenethez, és egy határozott lökéssel tövig nyomta. Elisa egész teste megrándult, iszonyatos fájdalmat érzett. Alig tudott tovább rendesen koncentrálni a szopásra.

Mike egyre ütemesebben mozgatta benne a farkát, minden egyes lökésnél tövig betolva azt. Közben Rob sem tétlenkedett, egyre gyorsabban baszta szájba öröme okozóját. Mikor már érezte, hogy közel a csúcshoz, még jobban gyorsított a tempón. Fantasztikus érzés volt teletölteni forró gecivel a szűz lányka száját, aki nem volt rest, le is nyelte az egészet egyből. Mike is nagyon közel volt már, így ő is telenyomta gecivel a szűk járatot.

Ledőltek mindketten Elisa mellé, aki csak pihegni tudott. Mike megnyugtatásként finoman simogatta a melleit, hasát, nyakát, Rob pedig megcsókolta. Elisa teljesen meg is nyugodott a két izmos test közelségétől, majd el is aludt.
Fel sem ébredt reggelig...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Murmucz ·
Tizenhét éves lány. Szűz. Ühümm...Ja. Elrabolták, megölték a barátait, ájultan fekszik. Érthető, hogy ébredése után néhány másodperccel a világ legtermészetesebb módján kényezteti profi prostiként az elrablóit. Értem én, hogy alkotói szabadság, de ezek nekem kicsit beárnyékolják az erotikát. Biztos velem van a baj.

Marokfegyver ·
Ebben a formában a lány-szereplő kissé fogyinak (fogyatékosnak) tűnik, s éppen az előző kommentben elhangzottak szerint. Ha nem "szereted" a novellád hősét, akkor nem tudsz szimpátiát-empátiát kiváltani az olvasókból sem.
Az írás maga nem lenne rossz, kellemesen egyszerű, hibátlan, csak mintha téves oldalán nyúltál volna hozzá.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: