Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Elfie

Elfie mellettem ült az utolsó padban emelt történelmen… Félévben kerültem át ebbe az iskolába, magam mögött hagyva a várost, a régi osztálytársakat... és talán az igaz szerelmet is. Nem én akartam így. De döntöttek. Elvették tőlem mindazt, ami a mindennapjaimat színessé tette. Sam poénjai, Martha néni szenvedése, hogy szóra bírjon minket francián…”Les enfants, être gentil!”
Most itt vagyok. Rögtön a második órán bontott csoportba kerültem, ahova csak egy új osztálytárs jár velem, Ray bevezetett a terembe, és félszegen az utolsó padra mutatott. Az apró teremben ott volt az egyetlen szabad hely. Most itt ülök. Mellette. Elfie mellett, ahova senki nem akart ülni. A rózsaszín lányok inkább beültek az örök riválisaik mellé, minthogy a Hátsó padba üljenek. Őt senki sem szerette. A tanárnő ügyet sem vetett rá, amikor Elfie unalmában a függönnyel játszott, vagy aludt. Érdekesnek találtam. Kinézetre sem volt egy átlagos fiú, barna haja mindig kócos volt, teste félig kidolgozott, a szeme… Volt benne valami, amit máig nem tudok megfogalmazni. Hűvös volt, nem szólt hozzám, megvolt a maga világa. Egy hónap után megtört a jég. Rám nézett és csak annyit kérdezett:
- Há’ te meg minek ülsz itt?
Próbáltam felvenni a stílusát és odavetettem, hogy csak itt volt szabad hely.
- Ja, gondolhattam volna. Ide senki sem ül szívesen.
Utána csak hallgatott. Másképp, mint ahogy eddig tette. Most a tekintete a távolba révedt, mintha valamin gondolkozna.
- Nahát! – gondoltam magamban. - Tud értelmes fejet is vágni?

Ritkán beszélgettünk. Pár hónap után már vártam az emelt töriket. Volt ebben a fiúban valami… Valami különleges, ami miatt taszított, de vonzott is egyben.
Kedden elmaradt a töri óra. Én ezt nem tudtam, és amikor a terembe mentem, csak őt találtam.
- Hát te? És hol vannak a többiek?
- Nincsenek. Megettem őket. Mind egy szálig. Vagy csontig. Mittomén…
- Most én következem? – próbáltam humorosan válaszolni neki, de csak lenézően nézett rám, és közölte, hogy ő most nem ér rá az ilyen hülyeségekre. Én nem hagytam szó nélkül. Most csak ketten voltunk, senki sem vethet meg érte, ha szóba elegyedem vele..
- Mesélj magadról. Te biztos hallottál rólam, én vagyok az új lány, tudod aki… - lendültem volna bele, de egy pillantással félbeszakított.
- Nem kérdeztem, na de halljuk –csapta be a könyvét – mit akarsz rólam hallani?
Ezután elbeszélgettünk. Talán még senkivel sem beszélt ennyire nyíltan a csoportból. Vagy az iskolából… Talán még senkivel sem beszélt őszintén. Elmondta, hogy ki ő és honnan jött. Egy csapásra megkedveltem. Pár nap után vele jártam dohányozni szünetekben az egyik használaton kívüli WC-be. Egy nap, miután két Lucky Strike-n túl voltunk, megkérdezte, hogy nincs-e kedvem tépni vele. Nem szerettem az ilyen dolgokat, de meg akartam felelni neki, ezért örömmel fogadtam az ajánlatát.

Hetedik óra után a termünk előtt várt. Az emberek megbámultak, hogy vele léptem ki az iskola kapuján. Ha ismernék, tudnák hogy ő milyen fiú. Egy elhagyott épületbe vezetett, nem messze a sulitól. Azt mondta, neki ez a második otthona. Meggyújtotta a cigit, szívott párat, és átnyújtotta.
- Hannah, te jössz.
Szívtuk a füvet egy poros kanapén. Ő nem beszélt. Én sem akartam megzavarni a csendet.
Ez a csend nem a feszült csend volt, amikor senki nem tud semmit mondani, ebben a csendben benne volt mindaz, amit el szerettünk volna mondani egymásnak, de nem tudtuk megfogalmazni.
Fél óra után magához húzott.. A szemembe nézett, és én úgy éreztem a lelkét látom viszont.
Nem szólt semmit, csak megcsókolt. Kimondhatatlan érzés volt, úgy éreztem, egyszerre repülök a mennyországba, és egyszerre ránt valami vissza a pokolba. Csak pár pillanatig tartott, utána hirtelen eltolt magától. Fájdalmat és sajnálatot láttam a szemeiben. Akkor még nem értettem..
Elindultunk haza. Egy darabig együtt mentünk, de egyikünk sem szólt semmit. Én nem tudtam, ő nem akart. Elérkeztünk a kereszteződéshez ahol ő balra ment, én meg jobbra. Csak álltunk egymással szemben, úgy éreztem eljött az idő, hogy színt valljak. Mielőtt elkezdtem, ő félbeszakított.
- Ne Hannah, ne mondd ki. Tudod mit? Inkább… Inkább… Hazakísérlek!
Némán bólintottam… Szorosan mellette lépkedtem, a kezeink egymáshoz értek minden lépésnél..
Pár perc után megfogtam a kezét. Ő csak szomorúan nézett rám, de nem húzta el.
A percek óráknak tűntek, amíg elértünk a házunkig.
- Hát izéé… Itt lakom.
- Aha, jó kéró…
- Matt! – úgy döntöttem a keresztnevén szólítom.- Miért csinálod ezt?!
Őt meglepte hogy ezt hallja, és magához ölelt.
- Tudod… Hannah. Te megláttad bennem azt, amit senki más. De ez így nem jó.
- Mi nem jó?
- Hát… Semmi… Te ezt nem érted..
- Hát… Te tudod. Talán egyszer felfogom, amit így akarsz a tudatomra adni, de addig is… - magamhoz rántottam, és megcsókoltam. Most nem lágy volt, hanem érzéki, szenvedélyes. Mindketten erre vártunk, talán az első perctől fogva. Magamhoz szorítottam, és csókoltam, faltam a száját..

Pár perc múlva már a szobámban voltunk. Az ajtót bezártam, és vadul vetkőztetni kezdtem.
Lehámoztam róla a zöld pulóvert, amit annyiszor néztem vágyakozva, ő is leszedte rólam a felsőmet. Ott álltam előtte, teljes valómban, remegve az izgalomtól, és a vágytól. A tekintetében most a szomorúság helyett valami mást láttam. Odalépett, megcsókolt, és óvatosan az ágyra fektetett, közben cirógatott, és szűnetlenül csókolt, de már nem csak a számat, hanem egyre lejjebb. Kicsit féltem, de én is elkalandoztam a kezeimmel. A hasánál megtaláltam azt, amit már annyiszor képzeltem el titokban, ugyanebben az ágyban. Isteni volt. Mindössze két órát tartott, de az utolsó pillanatban összeforrt a testünk, mindketten remegtünk, egyszerre rázott a hideg, és öntött el minket a forróság. Utána mellém feküdt, és én odabújtam hozzá. A szemébe néztem, de megint csak a szomorúságot láttam…
- Mi a baj?
- Semmi… Ezt te nem érted – a hangja megváltozott. Nyugodtabb volt, mint aki eldöntött valamit, amiről én nem tudok.

Ismét forróság öntötte el a testem, de most az iszonyatos harag miatt. Kiabáltam vele. Olyan dolgokat vágtam a fejéhez, amit nem érdemelt volna meg, de ő csak állt, a tekintetét makacsul a földre szegezve. Meglöktem, felemeltem a fejét.. Könnyeket láttam a szemében. Éreztem, hogy valamit nagyon elrontottam. Elfie sírt. Hangtalanul,szinte láthatatlanul, mint ahogy minden mást csinált az életében.
- Én... Nagyon szeretlek téged Hannah. Remélem, sosem felejted el a mai délutánt, és örökre itt maradsz nekem.
Elmosolyodtam, mire ő is. Mennie kellett…
Este nagyon boldog voltam. Úgy éreztem, megtaláltam mindent benne. A testvért, a legjobb barátot és az igaz szerelmet. A zöld pulóverjét nálam felejtette. Magamhoz szorítottam, úgy aludtam el.

Másnap siettem be a terembe, de üres volt az Utolsó pad. Egy levelet találtam csupán. Azonnal felismertem az írását. Csak 2 szó állt benne. „Örökké szeretlek.” Aznap nem láttam.
Másnap sem. Hiába hívtam, ki volt kapcsolva. Sírtam, és a levelet szorongattam.
Este elmentem feléjük. Pontosan nem tudtam melyik házban, lakik, semmi nem árulkodott róla, hogy hol lehet. Kétségbe voltam esve, ordítottam, hogy jöjjön ki, álljon elém ne pedig a rohadt leveleit küldje. Hazarohantam, már nem sírtam, csak dühös voltam.
Reggel szörnyű fejfájással ébredtem. Álmomban őt láttam… Előttem állt, mosolygott, de most nem láttam a szemében a szomorúságot. Annyit kért, hogy vigyem el holnap a pulóverét, mert fázik.
Az iskolába belépve furcsa csend fogadott. Akik rám néztek kétségbe voltak esve. Első óra töri volt, a hátsó pad megint üres. Sandy, Elfie egyik osztálytársa odalépett hozzám, fülembe súgta, hogy kövessem. Kimentünk a hátsó udvarba. Mosolyogtam, azt hittem Elfie valahol itt bujkál, hogy meglepetést szerezzen. Szorongattam a pulóvert, és vártam. Sandy szemében könnyeket fedeztem fel.
- Hannah, már vártunk téged. Reggel szólt az ofő nekünk, és bár mondta, hogy ne verjük nagy dobra, de az egész iskola hallott már róla, és nem szeretném, hogy utolsónak tudd meg…
- KINYÖGNÉD VÉGRE?! – éreztem, hogy valami baj van, Sandy remegett. Nem úgy, mint én azon a gyönyörű délutánon Elfievel.
- Hannah, én.. Nagyon sajnálom. Tegnap este történt. Későn érkezett a segítség. Ő maga tette…

A lányból csak dőltek a szavak, de én nem figyeltem rá. Meredtem magam elé, potyogtak a könnyeim, a pulóvert szorongattam.
Nem jártak a fejemben olyan kérdések, hogy miért, vagy mért pont ő. Elfie megtette, amit annyi ideje tervezett. Nem hibáztattam érte senkit. Se a társait, akik kirekesztették, se a szüleit, akik nem foglalkoztak vele, sem pedig őt. Iszonyú űrt hagyott maga után, amit semmi nem tölthet be többé.
A zöld pulóvert magamhoz szorítottam, benne még éreztem azt az illatot, amit többet nem fogok érezni.
Mert a fiú, aki mellettem ült az utolsó padban, örökre elment.
Hasonló történetek
18039
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
29462
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
lynny ·
Hümm...
Szép, keserédes... olyan kis elgondolkodtató... vannak dolgok, amiket nem veszünk észre, csak akkor, ha már elveszítettük őket.
Ami kritikát tudnék mondani az az, hogy, ha a srác annyira kirekesztett volt, és annyira nem szerették vagy nem foglalkoztak vele, akkor miért volt az osztály kétségbeesett, és szomorú a halála miatt? Ha engem nem érdekel valaki, akkor nem roppanok össze az őt ért veszteség vagy kár miatt...

El sem tudom képzelni, hogy ebben a felületes világban hány ilyen fiatal lehet, aki semmi szépet nem talál az életben, és végső lépésként ellöki magától a hasznavehetetlen életét ...

Két 8-ast adok, mert én több részletet is elviseltem volna, nekem kicsit kidolgozatlannak tűnik..

Freddie Lamb ·
Twilightos kezdés vámpírok nélkül.
Nem rossz ez, és el sem tudom képzelni, milyen lehet egy depressziós embernek, de szerintem az igaz szerelem (vagy akármilyen szerelem) felbukkanása vissza tudja fordítani még azokat is, akik már feladták.
Szóval nekem kevésbé reális, de a kivitelezés jó volt.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: