Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életsorok

A zene, mi összeköt; a ritmus, mely beindít, és a dallam mi szétszakít.
A dobhártyámon éreztem az ütők harsogását, amint a cintányérral találkoztak, és a vérem is belebizsergett a basszusgitár húrjainak erőteljes sikoltása hallatán. A hangfal előtt ülve a padló remegett alattam, és olyan volt, mintha a lelkem is beledübörgött volna a rezgésbe. Két szám között a zene mámorától kábultan lopva egy mosolyt dobtam a dobos felé, aki meglepően észrevette, s higgadtan elismerésként fogadta azt. Forrongott a levegő a terem minden kis szegletében, és lángolva kiabáltak bőröm parányi pórusai is. De lehet, hogy csak én jöttem lázba a végletekig termelődő adrenalintól.

Éreztem, hogy vér szökik arcomba, amint szemem rátévedt az énekesre, aki félve tartotta a mikrofont, mint egy újszülöttet az orvos. A forróság jelei rajta is megmutatkoztak, mert egy verejtékcsepp homlokai ráncain végiggördülve vándorolni indult. Lecsorgott orcája sima fedésén – egy könnycseppre hasonlított, majd férfias állát elkerülve nyakára vezetett az útja, melyen még ott díszelgett a halál véres csókjának egyike. Megpihen kulcscsontja gödrében, kimerítették a redők, amiket megajándékozott lénye egy darabjával. Sebesen rohant felé azonban testvére, nekiütközött, s egyesülve áttörték a magas gátat, folytatva barangolásukat a test festői táján. Hasa kockáin bukdácsoltak, és egyre csak fogytak, törpültek, addig, míg izzó bőrét szántva végül a forrongástól el nem párologtak.

Meghaltak, de nem ért véget a folyamat, hisz minden pillanat új életet teremt. Odaragadt tekintetem a kidolgozott izomszálakra, s akaratlanul is lejjebb merészkedett. A nadrág lógott rajta, mintha befejezve a diétát, kifogyott volna belőle. De épp ez teremtette meg a szexuális kisugárzását. Felkorbácsolta szívem ritmusát. Máson ízléstelennek tűnt volna ez a divatártalmi látvány, de belé képtelenség belekötni. De igaz, a snoopy-s bokszere szintén integetett alóla kilógva, de ez sem zavarta a meghittséget, amint megpillantottam szeme tengerkék tükrének csillogását, melyek rabul ejtenek, s megnyugtatnak még egy vadul dúló oroszlánt. Igéző mosolyával bárkit megbabonáz, aki csak él, s létezik a föld kerekén, mert az annyira illik ábrándjához, mint a kisbaba szájába a cumi. Mert ő tényleg egész valójában egy óriás bébi képébe bújt, aki a literes cumisüvegével, a rugdalózójában futkosva ordítja, hogy: ˝Oi, oi ˝!

De már riasztó képként tepert le a gondolat, hogy a pizsi csörgése véget vet e gyönyörű idilli álmomnak. Még egy számot eltárolhattam emlékembe – micsoda nagylelkűség… -, és utána elráncigáltak az Álmok földjéről. De kiélveztem azt az utolsó taktust is, mi még átjárhatta fülem összes hallócsontját. Az a hangszín… Egy szava, s engem a Örök Álmok Világába taszít… Bár tudtam, hogy tiltott percekért epedek, mert hiába árgus tekintettel, ő észre sem vett. Elment mellettem, csak egész egyszerűen… A verssorok teremtették a kapcsolatot, s azok dallama is döntötte romba a végén…

De az önsajnálatnak most nincs helye itt. Élni kell! Itt hever az élet puszta könyve előttem, csak arra vár, hogy teleírjam életsorokkal.
Hasonló történetek
15363
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
25075
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Attys75 ·
s megnyugtatnak még egy vadul dúló oroszlánt IS.
:)
Mirrmurrka ·
zseni vagy.
Hiányzik valahol még egy szó.
Azt IS megtalálod?
:D

Andreas ·
20 évvel később:
Ma is koncerten voltam. Szokásomhoz híven a lehető legközelebb ültem a zenészekhez, de hiába, valahogy nem az igazi. Úgy mozognak, mint régen, de alig hallani őket. Tessék? Mondtál valamit? Hogy én, süket? Az a jó moszkvai nagynénikéd!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: