Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életem

Jó napot mindenkinek!


Bár ez a köszönés forma is csak egy rossz színészi stílus forma, sose szeretem a színészetet, igazan a színészeket sem, mivel egy színész megjátsza azt, ami nem is valójában.
Magamról annyit, elértem a 32 éves életkort egy külvárosi negyedben, ahol az élet annyit sem ér, mint egy elhasznált óvszer.
Azért írom ezt a történetet, lehet, hogy ha elolvassák, talán tanulnak valamit belőle…
Egész életemben gyűlöltem mindent és mindenkit, azért, mert láttam milyen aljasak, kétszínűek valójában az emberek, a színészi maszkok mögött.
Már kiskoromban kiközösítettek amiatt, mert a külvárosi negyedből származtam, családi hátterem miatt. Hamar megtanultam verekedni, amiben elég jó voltam, hírnévre tettem szert azáltal, hogy tudtak, ha velem kezdenek, a földön végzik, vérben. De az idő elteltével megtanultam, hogy kezeljem a helyzeteket civilizáltan, és mire elértem ezt az életkort, elég kiegyensúlyozottá váltam.
Fiatalon elkezdtem melózni, es láttam az értelmetlenséget a minimál béres melómnak, és azt, hogy a szegénységből nem lehet kitörni, mindent megtettem, hogy elérjek valamit az életben.
Megismerkedtem egy igazan gyönyörű szép nővel, akit tiszta szívből szeretek, és ez sokat változtatott az életemen, mostmár a külvárosi negyedtől válok, mivel itt az a szabály nincsenek érzelmek, csak érdekek, pénz es hatalom.
A lényeg az, hogy én szerintem az embernek meg kell békélnie magával, a helyzetével és az előtte álló perspektívákkal, akármennyire is negatívak legyenek azok, és törekedni kell, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, ami a jelenlegi gazdasági helyzetben valósággal lehetetlen.
A szüleim más korszakban éltek, más a szemlélettel, az ő idejükben a munkahely biztos volt, és voltak támpontok, most ezzel a demokráciával, kapitalizmussal megszűnt, és ami igazán ironikus a demokráciában a szegények szegényebbek, a gazdagok meg piszkosul gazdagok lesznek.
Mivel tudom, hogy senkit se érdekel, amit írok, az egész életem leírása nagyon terjedelmes lenne, és kiadót sem találtam, aki ezt meg tudna kreálni nyomtatot formában, hisz nem vagyok se sztár, se valami híres színész, aki elüt valakit és bevonul egy luxus cellába, aztán csak ő folyik a hírekben.
A lényeg az, hogy talán ebből a kevésből is, egyesek, akik nehéz helyzetben vannak, reményre lelnek, vagy egy támpontra, es nem süllyednek el a szegénységbe, kilátástalanságba, felemelkednek, családot alapítanak, és az életet emberhez méltóan élik le.

Folytatások
2027
Mikor valakinek szüksége van tőled valamire, egyből csörög a mobilod, de ha te hívod, nem veszi fel. Ez is egy jelenlegi trend volt egy kollégám, egy biztonsági cégnél, aki senkinek se vette fel, meg is kérdeztem tőle, mi van, ha egy zsíros állásajánlatért hívnak. A válasza pedig az volt, hogy egy gonddal kevesebb...
2023
Beleolvastam az életem leírásáról szóló történet hozzászólásaiba, van, akinek meg nem esett le a tantusz, én nem valami díjért írom le, amit írok, hanem azért, hogy talán, esetleg valakinek szolgálhat valamilyen szempontból. Nem kidolgozott, jól összecsaptad, meg hasonlók, meg primitív, röhögnöm kell ezeken az amatőr hozzászólásokon, mivel itt most a munkahely keresése sok időmet lefoglalja, és nemrég találtam egyet, ahol rakodni kellett motor alkatrészeket, motorokat és más 200 kg árukat,...
Hasonló történetek
3915
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
3715
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
A születés döntően meghatározza az egész életet. ezzel a megállapításoddal egyetértve, hiányoltam, hogy ez vissza is tükröződjék az írásodból. Nem elég kijelenteni, hanem az olvasóvak történeteken, epizódokon keresztül át is kell éreztetni.
A Stohl párhuzam számomra érthetetlen is, felesleges is.
Nem tartom celebnek - hiszen a celebek egyike sem lenne képes párhuzamosan 5 szerepet megtanulni és eljátszani, még egyet sem -, inkább színésznek, és egy megérdemelt büntetésnek előbb-utóbb le kell telnie, hiszen bár megérdemelte, nem kell, hogy véget vessen a karrierének. Más a helyzet egy gyilkosnál, aki sosem tudja levezekelni a bűnét, bármennyit is ücsörög a cellájában... de ez nem tartozik ide, az írásodnak - szerintem - nem erről kellene szólnia, még említés szintjén sem.
Azt javaslom: amikor írsz, személyes, mély dolgokat ossz meg az olvasókkal, amikbe ha belegondolnak, a cselekményen keresztül átérzik azt, amit az ilyen kinyilatkoztatás-szerű novellában nem vesznek észre. Kíváncsian várom!

allezig ·
Az ember saját elhatározásából változik meg.Másra csak a saját életünkkel tudunk hatni,azzal,ahogy és amit cselekszünk.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: