Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életem legjobb éjszakája

Már egy hete itt vagyok a koliban, sikerélmény, semmi, a héten két vizsgáról vágtak ki, egyre több embertől hallom, hogy már végzett, megy haza pihenni. Nekem még hat vizsgám van, na jó öt, mert egyet, már átcsúsztattam a következő félévre. Alig várom a pénteket, jön le anya, pár órára, és talán estére te is.

Végre péntek este van, egy óra és itt lesz a vonatod. Kezdek készülődni, megyek ki eléd. Meglepi lesz, te úgy tudod, hogy bent várlak, mert már napok óta nem aludtam, és nincs kedvem kimenni. Frizura, smink? Rendben, indulhatok.

Utálok mindent, főleg a városi tömegközlekedést. Miért nem jön a busz, amikor már rég itt kéne lenni? Vagy miért ment el előbb? A következővel nem fogok odaérni. Végre itt van egy, a sofőr mintha érezné, hogy késésben vagyok, nagyon siet. Itt vagyok az állomáson, már jön a vonatod, mindjárt sokkal színesebben látom a világot.

Emberek tódulnak lefelé, de te nem jössz, kezdek kétségbe esni, hogy túl jól sikerült a meglepetés, és talán már úton vagy a koli felé? Oldalra fordulok te ott vagy, rám mosolyogsz. Már jóval előbb észrevettél, állítod, tudtad, hogy itt leszek, meglepetésként meg akartál ijeszteni. Túlságosan egy hullámhosszon jár az agyunk.

Végre itt vagy átölelsz, tartasz, csókolsz, úgy mintha nem egy hete, hanem mintha egy hónapja nem láttuk volna egymást. Finoman beharapod a szám, nyelveddel lassan körözöl, majd hirtelen hevesre váltasz, mintha fel akarnál falni, majd újra lassítasz. Úgy érzem már órák óta csókolózunk, pedig valójában alig pár perc telt el.

Elindulunk hazafelé, én már mindenen nevetek, a rosszkedvem teljesen elrepült, tudom minden rendben lesz, majd te segítesz és itt vagy velem.

Itt vagyunk a koliban, vacsizunk beszélgetünk a többiekkel, bejövünk a szobámba, szerencsére szobatársaim otthon vannak, miénk az egész szoba. Kedves barátnőm csatlakozik hozzánk egy darabig, csak még egy kicsit beszélgetni, csak még átírni egy filmet, de utána tényleg megy…

Én az ágyon fekszem, mellém ülsz, megsimogatsz, néha adsz egy puszit az arcomra, a számra, nagyon jól esik, de én most mást akarok. Két hete nem lehettünk együtt különböző problémák miatt. Én már téged akarlak. Végre a barátnő is elköszön. Kettesben vagyunk, már nagyon régóta erre vágyok.

Tudom, elszívsz egy cigit, utána csak az enyém leszel. De én akaratos vagyok. Közel húzlak, megcsókollak, egyre szenvedélyesebben, asszem elég hatásos érv a dohányzás elhalasztására. Csókolsz-csókollak, és kezeink is elkezdik bebarangolni a másik testét. Végigsimítasz a mellemen, felnyögök, igen erre vágytam, végre megkapom, amit szeretnék. Lehúzom rólad a pólód, végigsimítom a felső tested, lerángatom a farmerod, és húzom a boxered is. Te sem tétlenkedsz, vetkőztetsz folyamatosan, talán kicsit visszafogottabban. Honnét van ennyi önuralmad?

Melltartóban vagyok és bugyiban, azt mondod, szép vagyok. Összeöltöztem, minden fekete, pont, ahogy szereted. Kicsit nézel, megjegyzed, hogy erről a látványról kéne egy fénykép, de elkészítése helyet leveszed a melltartóm. Szádba veszed a mellbimbómat. Nyelveddel finoman körözöl, néha megszívod kissé, majd bele-beleharapsz. Közben simogatjuk egymást. Úgy szeretem, ha a meztelen testem langyos kezeddel simogatod Valamikor lekerült rólam a bugyi, férfiasságoddal épp megérinted, mintha végigsimítanál rajta. Végighúzod testemen, mint ahogy mindig szoktad. A melleimet összeszorítom, közrefogom te, elkezdesz mozogni, mintha bennem lennél. Ilyet még sosem csináltunk, de nekem nagyon tetszik, különleges érzés. Egyre szaporább lélegzésed elárulja, hogy nagyon élvezed, amit csinálunk. Néha ha sikerül megnyalom, egy kicsit, de ez csak kevésszer jön össze, ezért abbahagyom. Helyette az egészet veszem a számba, és amikor a nyelvem fárad, kezemmel izgatlak tovább. Visszateszed a melleim köze de, most már te is segítesz összefogni őket. Egyik kezem felszabadul, muszáj kicsit izgatni magam. Rég voltam ennyire nedves, mint most, látom mosolyodat, amikor meghallod kedvenc cuppogó hangodat, te is odanyúlsz, és párszor végighúzod rajtam ujjaid.

Megkérded, megkóstolhatsz-e, én mosolyogva bólintok. Csókokkal borítva testem haladsz egyre lejjebb puncim felé. Végignyalod többször, majd elkezded kifejezetten csiklómat izgatni, szívogatod, nyelveddel pöckölgeted, óvatosan beleharapsz, erről most se tudom eldönteni, hogy élvezem, vagy fáj, de mindenesetre beleborzongok. Már megint nyalogatsz lentről felfelé, a lukamnál néha elidőzöl, és kicsit belenyalsz. Egyre gyakrabban, és gyorsabban húzogatod ki-be a nyelvedet. Nem bírom tovább, elélvezek, de te nem hagyod abba a nyalakodást. Nagyon közel vagyok az újabbi orgazmushoz, amikor belém hatolsz. Kicsit pihegünk, hogy kellően rádtáguljak, amikor elkezdesz bennem mozogni szép lassan kezdesz, finomakat löksz rajtam, majd egy-két mélyebbet is. Ezeknél benntartod kicsit hímvessződet, ami nagyon kellemes érzést okoz. Van, hogy csak ringatózol bennem, néha teljesen kiveszed, és újból belém hatolsz. Egyre ütemesebben mozgunk egyre gyorsabb vagy, amikor újra elélvezek, löksz rajtam még párat, érzem, hogy már te is nagyon közel vagy ekkor kiveszed belőlem meleg botodat és újra a melleim közé teszed. Tudom, mit akarsz, ezért összefogom neked. Nagyon hamar élvezel, egy részét közvetlenül a számba kapom, nagyon finom. Kicsit pihegünk majd miután rád nézek, örülten boldognak érzem magam.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ym2 ·
hááááááááát mit is lehetne mondani, nem nagoyn fogott meg mivel egy kicsit az első bekezdésnél volt egy érdekes mondat az utolsó. és ettől érhetetlenné vált nekem legalábbis a következő bekezdésig.

a történet problematikája viszont enm ez hanem az, h loptad a sztorit, vagy legalábbis nagyon nagyon hasonlót küldtél be, mint egy szerzőtársad. s ez non sens.

csak ennyi! legközelebb inkább saját magadtól írjál, az úgy érzelmesebbnek hat.

na csoki

julka19 ·
Hát elég béna koppintás..

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: