Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Életem folytatás

Folytatom a történetem, lehet egyesek majd Xanaxt szednek tőle, volt akinek nem tetszett a celebes hasonlatom, azon is látszik vannak celebhez hasonló gazdag, tálcán megkapó egyének is akik olvasták írásomat, nekik üzenem, menjenek ki a gettóba, ott majd a tálcát lenyomják a torkukon. De a lényeg én nem érmékre, még bókokra hajtok másoktól, mások véleményét nem igazán díjazom, szóval nyugodtan lehet kommentálni, hogy ez meg az nem jó az írásomban.
Az életem egyre komplikáltabb most éppen próbálok eladni valamit, legyen pénzem kajára, volt egy feketés melóm, ahol rakodni kellett TIR alkatrészeket 160 kg felett, közben persze meg egyfolytában szövegeltek, hogy én magyar vagyok és nem beszélek helyesen románul, ami persze nem igaz, de szeretnek itt belekötni a másikba nagyon. Meg van egy kifejezés a románoknak itt a magyarokra, bozgor, házatlant jelent lényegében, én meg akkor is elvégeztem a melómat, csak felhívott egy volt kollégám, van egy legális melója, így már ott nem melózok feketén, mivel öregszek is, a legális dolgokat még jobban komálom, igaz az is egy gyár lenne, szóval állatokból ott sincs hiány.
Mostanában hunyt el, a kedvenc unokatestvérem is, még a temetésére se tudok elmenni pénzhiány miatt, de megtanultam az élet kegyetlen, volt részem első kézből meg is tapasztalni, mennyire hihetetlenül kegyetlen tud az élet lenni.
Sokat gondolkozok mostanában, hogyan tovább, mit találjak ki, hogy túléljem az itteni helyzetet, de már egyre kevesebb az ötletem, solution. Az árak meg egyfolytában mennek felfelé, az üzemanyagtól elkezdve a tejig, de a multik meg csak gyarapodnak, mostmár bejött a Lidl is Váradra, az is van, észrevettem sokan szeretnek hasznot a másikból nagy előszeretettel, de már rég rájöttem, hogy kell az ilyen profitőrökkel bánni.
Sokat olvastam életemben, kedvenceim a technikai könyvek, kalandregények voltak, van Daniel Estulinek egy könyve konspirációs elméletekről szól, abban is fel van vázolva, hogy majd egy világhatalom lesz érvényben, és majd meg inkább rabszolgákká válunk, jobban belegondolva, mar nem vagyunk messze ettől. A legjobban azt bírom, hogy a legtöbben megjátszák magukat, hogy milyen boldogok, közben totál idióta kell legyél, hogy ne lássad mik zajlanak itt, persze családot alapítasz, gyereked lesz, de ha nincs biztos állasod, mit mondasz nekik, sajnálom drága családom, nincs pénz, meló?! Szóval az ostobaságnak nincsenek határai én szerintem, mert sokan álmodoznak, ám a Balkánban az veszélyes.
Ja a kanadai nőről is mondjak valami updatet, férjhez megy a gazdag boyfriendjéhez, aki már elhalmozta minden jóval, drága ékszerek, kocsik, meg hasonlok, igaz az már nem is válaszol az IM-jeire, amiben megkönnyíti az én szituációmat vele kapcsolatban, de jobban belegondolva, az is csak ki akart használni. Szóval van két választásom, itt valami biztos melót találni, ami nagyon fantasztikus lehetőség, vagy visszavonulni falura a teljes magányba, a második opció lesz a legvalószínűbb, szóval tanácsom azoknak akik belegondolnak hideg fejjel a helyzetükbe, tegyék félre az érzelmeiket, és próbálják túlélni vagy hasonló.
Kedvenc filmem a Collapse, abban meg van magyarázva, a teljes összeomlás, csőd, ami be fog következni, mivel a kőolaj készletek kiapadnak. Én szerintem ez egybe esik egyes konzorciumok, corporation terveivel is. Engem csak az vigasztal, hogy ha eljön a vég, sok gazdag féreg is meg fog dögleni. Régen jártam edzésekre is most már arra sincs pénzem, a volt edzőm, az meg rosszabbul rábaszott, mert az meg öreg is, szóval őt tuti nem fogja alkalmazni senki se, mivel ő meg fizikai melót se vállal el, én már mindent elvállaltam, mivel a pénznek nincs szaga én szerintem.


 

Előző részek
2138
Jó napot mindenkinek!

Bár ez a köszönés forma is csak egy rossz színészi stílus forma, sose szeretem a színészetet, igazan a színészeket sem, mivel egy színész megjátsza azt, ami nem is valójában.
Magamról annyit, elértem a 32 éves életkort egy külvárosi negyedben, ahol az élet annyit sem ér, mint egy elhasznált óvszer.
Azért írom ezt a történetet, lehet, hogy ha elolvassák, talán tanulnak valamit belőle…
Hasonló történetek
5355
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
4208
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: