Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszakai szórakozóhely 6.

6.
A pultos lányok között az érettebbeket képviselte a maga 29 évével Erika, aki jókat mosolygott az orra alatt, amikor a csajokat vakítottam a pultjánál. Látszott, hogy egy csipettel több ész szorult bele, mint a nagy átlagba. Eleresztettem felé is egy-két bókot néha, de nem nagyon volt pozitív visszajelzés rá. Megcsinálta a munkáját, de tartózkodott minden lazaságtól. Ha volt személyzeti ivászat még a bulik után, akkor se engedett ki nagyon, és a lehető leghamarabb lelépett.

Egy szombat délelőtt rám csörög, hogy baj van, mert este nem tud bejönni dolgozni, de a csütörtöki és pénteki pénzre szüksége lenne hétfőig. Nem örültem, de nincs mit tenni, felhívtam Beát, hogy intézzen valaki beugrót. Hívta is egy barátnőjét, Elvirát, akivel együtt dolgozott régebben. Látásból ismertem, és csak a szükség miatt nem ellenkeztem, hogy ő jöjjön. Elég bizarr látvány volt a körte alakú, agyon barnított hájas teste, amire egy rövid szoknyát és egy olyan szűk felsőt húzott, hogy kibuggyantak az édes kis hurkái a hasánál. Gondolom, meg van győződve róla, hogy valami szédületesen jó nő. Ehhez még társult a beképzelt, ribancos stílusa, szóval kész főnyeremény a csaj.

Kicsit lekezelő stílusban, de végül is normálisan dolgozott. Az viszont biztos, hogy nem lesz itt állandó munkaerő. A hátamon feláll a szőr, ha meglátom. A buli végén, ha jól láttam Peti, a DJ-nek a kocsijába szállt be. Hát megtalálta egymást a két kretén.
Másnap a buli fáradalmait kipihenve, délután elrendeztem az ügyeimet, de egész végig motoszkált valami bennem, hogy elfelejtettem egy fontos dolgot. Este nyolckor be is villant, hogy Erikának nem vittem el a pénzét. Gyorsan rácsörögtem, hogy már ülök az autóban és éppen útban vagyok hozzá. Egy társasház volt az általa megadott címen és a harmadik emeleten ő is nyitott ajtót.
- Szia! Gyere be, mindjárt jövök. Ülj le addig valahova – tessékelt be és sietett vissza az egyik szobába.
- Nem akarok zavarni – próbálkoztam, de már csak a csukott szobaajtónak beszéltem.

Becsuktam a bejárati ajtót, és bementem a másik szobába. Vagy tíz percig ücsörögtem és gyönyörködtem a minimalista berendezésen. Csak a lényeg, dohányzóasztal, ágy és tévé. Már kezdtem türelmetlenül fészkelődni, hogy itt hagyjam a pénzt és lelépjek, amikor végre óvatosan kiosont a másik szobából és leült mellém az ágyra.
- Bocs, csak most fektettem le a gyereket.
- Hogy mit? Nem is tudtam, hogy gyereked van. – ámuldozok.
- Hát most már tudod.
- Megleptél, nem látszik rajtad, hogy anyuka vagy. Nagyon karcsú vagy. –dicsérem meg az amúgy szép alakját.
- Köszi.
- Apukája is biztos büszke rád.
- Nem tudom, mert már egy éve nem tartjuk a kapcsolatot.
- De nagy hülye lehet. Én biztos megbecsülném, ha ilyen szép anyukája lenne a gyermekemnek.
- Jaj, ne szédíts. Iszol valamit? – kel fel mellőlem.
- Mindegy. Jó lesz, amit te is iszol.
- Akkor borozni fogsz – és a konyhából behoz egy üveg vöröset két pohárral.

Kimentünk az erkélyre cigarettázni, iszogatni és egészen jót beszélgettünk. Másodjára lepett meg, meg egészen értelmes témákról is lehetett vele társalogni. Persze, ahogy kicsit hatott a bor, egyre pikánsabb témákat feszegettünk. Meséltem egy-két kolleganője szexuális szokásairól, amiken jókat vidult, meg pár régebbi, érdekesebb csajos történetet. Ő csak régebbi sztorit tudott elmesélni, mert elmondása szerint már egy éve nem volt senkivel. A munka és a kisfia tölti ki az idejét. Ez az információ a borral és a kellemes nyári estével karöltve egész biztató kilátásokat sejtetett. Kezdtem egyre tüzesebb tekintetekkel méregetni. Egy könnyű rövidnadrágban és egy pólóban támaszkodott a korlátnál, nem bírtam magammal, mögé léptem és a haját félrehúzva a nyakát kezdtem csókolgatni. Felsóhajtott és a kezével hátranyúlva a hajamba fúrta az ujjait. Nem ellenkezett, felbátorodva a kezemmel a hasán felfelé haladva simogattam, és amikor a melleihez értem, kissé megrándult a teste az érintéstől. Pólóját felhúzva kibújtattam belőle, két kézzel megmarkoltam a lágy gömböket. Fenekét kidomborítva kéjesen dörgölte az egyre jobban keményedő férfiasságomhoz.

Mikor szembefordult, egészen tűrhető cicik néztek szembe velem. Kicsit megereszkedtek, de vállalhatóak. Lehajolva elkezdtem puszilgatni őket, amivel újabb elégedett hangokat sikerült kicsalnom belőle. Lassan lejjebb haladtam a hasát nyalogatva, majd elé térdeltem és a csupasz combjain siklott a nyelvem felfelé. Éreztem az izgatottságot rajta, ahogy a kis sortját megfogtam és óvatos mozdulatokkal lehúztam. Bugyi egy szál se volt alatta, egyből rám kacsintott egy tetovált angyalka a kis sünire nyírt puncija mellett. Kilépett a rövidnadrágból és a jobb lábát felrakta a vállamra, miközben az egyik kezével az erkély korlátjába kapaszkodott, a másikkal a fejemet irányította a lábai közé. Kezdésnek az angyalkának dobtam egy puszit, majd a nyelvemmel lassan végignyaltam a már nedvesedő punciját. Nyögött egy hatalmasat, amire szerintem az esti órák ellenére forgalmas utcán is felfigyelhettek. Egészen felizgult, ahogy játszadozott a nyelvem a lábai között. Nem kellett sok és már teljesen elvesztette a fejét, az arcom pedig úszott a nedvességben. Leemeltem a lábát és felállva letoltam a halásznadrágomat és ledobtam a felsőmet.

- Gyere, menjünk be! – tért egy kicsit magához és indult volna befelé.
- Várj egy kicsit – fordítottam meg, és a korláthoz nyomtam, hogy a felsőteste áthajolt rajta. Kis terpeszbe rajtam a lábait és a pinájához illesztgettem a farkamat.
- Ne itt! – kért, de a mondat vége egy nagy nyögésbe fulladt, ahogy a lucskos puncijába becsúszott a faszom. Elkezdtem mozogni benne, és már mindegy volt neki, hogy az ütemesen ringó melleit látja-e valaki az utcáról, vagy akár a szemközti házból. Tényleg régen lehetett benne valaki, mert öt perc se kellett és hangosan elélvezett. Szuszogva kifordult előlem, megfogta a kezem és behúzott a szobába. Lefektetett az ágyra és fölém hajolva nyalogatni kezdte a saját nedveit a cerkáról.
- Nagyon jó. Gyere, fordulj meg, és tartsd ide a kis puncidat – kértem.

Egy pillanatra se csúszott ki a szájából a szerszámom, ahogy átdobta a lábát a fejem felett és kinyílt az orrom előtt a vöröslő puncija. Kezeimet a fenekére raktam, és óvatosan elkezdtem nyalogatni az érzékeny lyukat. Hálás nyögéssel reagált a finom kényeztetésre. Egyre gyorsabban járt a nyelvem, és másodszor akkor élvezett el amikor, a kezeimmel széthúztam a punciját és egy-egy ujjamat betoltam. Mikor csillapodott a teste remegése, újra lassabb tempóban nyalogattam, és az irányt a nyelvemmel a segglyuka felé vettem. Pár percig ott is játszadoztam, majd kicsúszva alóla hasra fektettem. Elégedetten pihegett, én közben végigpuszilgattam a hátát, és széthúzva újra izgatni kezdtem a fenekét. Kis terpeszbe raktam a lábait és két ujjammal a pinájában mozogtam, a hüvelyujjamat pedig a segge lyukába feszítettem. Gyorsan vett egy nagy levegőt, és elhúzódott mielőtt becsusszant volna. Úgy látszik, itt is erőlködnöm kell az anális szexért.
- Várj egy kicsit! – felkelt, és az ágy melletti kisszekrényből egy testápolós kupát vett elő.
Nyomott a kezébe egy kicsit, és a farkamra kenve elkezdte húzogatni. A másik kezével hátranyúlva a fenekét tette síkosabbá. Amikor már úgy érezte, hogy megfelelően csúszik, az ágyon négykézláb bepucsított.
- Gyere, most dugd be, de csak óvatosan!

Mögé térdeltem, és széthúztam a fenekét, majd a segglyukához illesztettem a farkamat, és lassan elkezdtem betolni neki. Igyekeztem tényleg óvatos lenni, mert nem tudom ezek után még mennyire kívánta az anális szexet, de értékeltem a figyelmességét. Kapkodva nyögdécselt, ahogy csak félig mártogattam bele a cerkát. Ahogy lazultak az izmok, lassan fokoztam a tempót és egyre jobban behatoltam. Nekem már nem kellett sok és kicsit elvesztve a fejemet a szűk picsájától, egyre keményebben mozogtam benne. Szegény már visítozott rendesen, ahogy ékeltem hátulról, és pont két pillanattal mielőtt beleélveztem volna, a másik szobából kihallatszott pár elnyújtott „Anyúúú“ kiáltás. Erika mozdult volna, hogy felkel, de arra a pár lökésre még szorosan visszafogtam, amíg teleengedtem gecivel a seggét. Jó kis orgazmus után kifulladva eldőltem az ágyon, ő pedig maga köré csavarva egy lepedőt átsietett a másik szobába.

Öt perc után magamhoz térve egy szál pöcsben kimentem az erkélyre egy cigire. Meztelenül a korlátra támaszkodva élveztem a nikotint, amikor mögém lépve hátulról odabújt és megmarkolta a farkamat.
¬- Te jó ég, mennyire hiányzott ez nekem. – dorombolt és közben lassan húzogatta a cerkát.
- Vettem észre. Tényleg egy éve senkivel se voltál?
- Csak Rudival, az elemes barátommal. – hallom ki a huncutságot a hangjából.
- Majd egyszer megnézlek benneteket. Biztos nagy páros vagytok. – piszkálom kicsit.
Elpöckölöm a cigit és megfordulok. Kap egy kis csókot és szabadulnék ki mellette, de a keze erősen fogja az újra éledő farkamat.
- Hova-hova? Még nem végeztem veled. – és elkezd a faszomnál fogva behúzni.
Hanyatt fektet az ágyon, és ő fölém guggolva elkezd a cerkával a puncijánál játszadozni. Beindulva nem bírom sokáig és megfogva, határozottan belehúzom a keményedő faszomba.
- Na, de türelmetlen valaki – nyög mosolyogva és elkezd ütemesen lovagolni rajta, én pedig a kezeimet a fejem mögött összekulcsolva élvezem a pazar helyzetet. Nézegetem, miként uralkodik el rajta újra a vágy teljesen, és ugrálnak a mellei, ahogy egyre gyorsabban mozog rajtam. Ismét hamarabb élvez el, mint én. Pár hatalmas nyögés után rám borulva szuszog. Élvezem, ahogy a faszom kitölti a lüktető pináját, de finoman jelzem, hogy én még nem vagyok kész. Lejjebb csúszik, és a szájába veszi a cerkát. Végignyalja a rudamat és a golyókat is kényezteti kicsit, majd a kezével rásegítve szopja kitartóan.

- Ez az kicsim. – és közel az orgazmushoz, a fejét lágyan lenyomva a torkára élvezek. Ügyesen ott tartja és lenyeli, hogy egy csepp se ment mellé.
Pár perc pihenés után elmegyek tusolni. Utánam, amíg ő is lefürdik, én felöltözök, és a csütörtöki meg a pénteki fizetését a kisasztalon hagyom, majd kívülről becsukom a bejárati ajtót. Még csak az hiányozna, hogy reggel egy hangos „Apuuu“ kiáltásra ébredjek.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

igazzoli ·
várom a folytatást, Eredetileg napi egyet akartam olvasni na de vhogy mind a 6meglett ma
Yaarbal ·
Köszi, hogy elolvastad. Nem nagyon gondolkodtam ilyen sok részben, csak bevillant pár sztori az elmúlt évekből és leírtam őket. Később lehet, hogy bepötyögök még párat, ha van akit érdekel. :wink:
vzuristen ·
Jöhet még!

Grat, tetszenek az írásaid.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: