Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszakai szórakozóhely 4.

4.
Sikerült délután két óra felé felébrednem. Ildi még javában aludt, félig oldalt, félig hanyatt feküdt az ágyon, egyik kezével a lába között a punciját fogva. Olyan édes, ártatlan kislány volt alvás közben. Óvatosan, hogy ne ébredjen fel kihúztam a kezét és széjjelebb tártam a combjait, hogy teljesen látszódjon a most már rövid szőrű kis vörös cicus. Adtam egy nagy csókot rá, mire kéjesen nyöszörögve felébredt.
- Gyere, öltözz fel. – kelek ki a szép lábai közül.
Elkészültem és otthon hagytam rendet rakni. Elszaladtam az ügyeimet elintézni és felvenni Beát. Délután hat volt, mire hazaértem és alig ismertem rá az otthonomra. Olyan szépen csillogott a lakás, mint új korában. A kis édes még egy mosást is odarakott.
- Hű, nem is láttam még a lakásodat ilyen rendben. Az éjjel biztosan rendesen kitettél magadért – gúnyolódott Bea.
- Én mindig igyekszem. Vagy már Lali elhomályosította az emlékemet? – adtam vissza a fricskát.
Ez betalált, mert duzzogva kiment az autóba. Szóltam Ildinek, hogy szedje össze magát, mert késésben vagyunk.
Útban kifelé a kocsiban, Beácska a telefonjába merült, csak néha egy fél mosolyból tudtam, hogy figyeli a beszélgetésemet Ildivel.
- Kiscsillag, sikerült valami szállást találni? – kérdeztem.
- Hát nem nagyon kerestem még. – lepődik meg – de azt hittem, hogy esetleg nálad maradhatok egy kicsit.
- Ezt miből gondoltad?
- Hát… nem is tudom.
- Csak azért mert lefeküdtél velem? Az nagyon olcsó albérlet lenne.
- De.. én.
- Figyelj, keress valami albérletet.
- De.. haragszol rám, vagy rosszul csináltam valamit? – kérdezi elkenődve.
- Nincs baj, de nem költözök össze senkivel. Olyannal főleg nem akinek valamit kétszer kell mondani. Ugye tudod, mire gondolok?
Azonnal elvörösödött, amikor eszébe jutott az éjszakai seggnyalása.
- Igen. – mondta halkan.

Bea közben alig bírta visszatartani a nevetését, hallva ezt a gyenge idomítást. Amikor kiértünk a klubba, és kettesben kávéztunk, meg is jegyezte, hogy nagyon kis naiv picsát találtam.
Az a szombati parti egészen jól sikerült, köszönhető többek között egy csapatnyi részeg, német sportoló lánynak, akik felforrósították a hangulatot. Kész erotikus műsor ment a tánctéren. Hajnali öt felé, zárás után Szilvivel beszélgettem, aki mondta, hogy éppen lakást keres magának, ahova nyugodtan mehetek majd. Szóltam neki, hogy szerintem Ildit is érdekelné egy közös albérlet, üljenek le megbeszélni. Miután mindenki hazament a kisteremben, hármasban iszogattunk és ketten megbeszélték, hogy megfelezik az albérlet költségeit. Iszogattunk közben, persze töltögettem a töményeket rendesen, és Ildi elég hamar készen is lett, a raktárba küldtem, hogy feküdjön le kicsit. Szilvin is látszott, hogy már nem annyira szomjas, de ő inkább tüzes lett az italtól, mint fáradt. Mikor Ildi ledőlt és ketten maradtunk, a székem elé jött, beállva a két lábam közé.
– Nagyon elhanyagoltál mostanában. – panaszkodott játékos sértődöttséggel és elkezdte kigombolni a felsőjét. Kivillantak a fekete csipkés melltartóba bújtatott kemény cicik. A fejemre dobta a blúzát amint kibújt belőle. Hátrahajítottam, miközben ő már a nadrágját húzta le. Izmos barna teste vadítóan mutatott a csipkés, fekete tangában és melltartóban.
- Gyönyörű vagy - csorgatom a nyálam a széken ülve – Gyere térdelj ide! – húzom a nadrágját a lábam elé és kigombolom a sliccem.
- Olyan ügyesen szopjál, mint a múltkor. – adom a szájába a farkamat. Piától fűtve már nem kell győzködni az orális szex gyönyöreiről, jár a feje szépen. Még a végén egészen megszereti, és igazi szopógép lesz.
- Itt kényelmetlen, menjünk be a raktárba. – emelem meg a fejét a rövid hajába markolva. Játékosan rácsapok a fenekére, ahogy előttem riszálja magát útban a raktár felé. Beérve egyből egymásnak esünk és vadul csókolózunk, miközben Ildi kiütve egy méterre alszik tőlünk a heverőn. Kikapcsolom Szilvia melltartóját és megfordítom, hogy háttal legyen nekem. Kibújik a cicifixből én pedig a két kezemmel a melleit fogdosom, miközben a nyakát csókolgatom és harapdálom. Jobb kezem lefelé halad a hasán és benyúlok a nedves pinájától átázott bugyijába. Elégedett nyögést hallat, amikor hozzáérek a puncijához. Érzem, hogy frissen borotválta, mert bársonyosan sima a bőre. Csiklóját izgatom a jobbommal, néha az ujjam picit becsúszik a résbe, a balom pedig a mellbimbóit morzsolgatja. Kezével hátranyúlva a faszomat kezdi húzogatni.
- Nagyon kívánom már, hogy berakd. Dugd be kérlek! – könyörög és a cerkát a lába közé illesztgeti.
- Várj még! – szabadulok ki.
Odamegyek az ágyhoz és Ildit kihúzom a szélére úgy, hogy a lábai kis terpeszben lelógjanak. Elé dobom a nadrágomat és odamutatok.
- Térdelj ide négykézlábra!


Értetlenül néz rám, ezért egy kis erőszakkal lenyomom térdre Ildi lábai közé. Lerángatom a bugyiját és már térdelek is mögé, a farkamat a puncijához dörzsölve. Imádott kis hangján újra nyögdécselni kezd. Előrehajolva megmarkolom a melleit, a kemény faszommal meg a lába között ingerlem, de nem dugom be neki.
- Dugd be kérlek! – könyörög felizgulva.
- Berakom azonnal, csak előbb húzd le a bugyiját!
Úgy tesz, mintha nem hallotta volna és a fenekét mozgatva próbálja felhúzni magát a cerkára.
- Húzd le a bugyiját! –fogom meg a szép kis nyakát. Feltérdel, és lassan lerángatja Ildi pamut bugyiját.
- Ügyes kislány. Most adj rá egy kis puszit!
- De én nem…
- Sssss, ne vitatkozz! Nyald ki szépen! – közben a nedves pinájánál játszadozok tovább a farkammal és a fejét a nyakánál fogva Ildi puncijához tolom. Amint szájával hozzáér Ildi édes kis nunijához, egy erőteljes lökéssel behatolok az izmos, szűk vaginájába. Hatalmasat sikít, ahogy beverem neki a dákómat, és attól félek, hogy a vöröske idő előtt felébred. Lassan elkezdek mozogni benne, ő pedig zihálva óvatos puszikat nyom a puncira.
- Dugd ki a nyelved és nyalj be neki rendesen! – utasítom.

Egy fasszal a pinájában, jól felizgulva már lelkesebben kezdi nyalni. Első pár nyelvcsapás után Ildi nyöszörögni kezd, és félálomban széjjelebb nyitja formás lábait. Megmarkolom a fenekét, és a hüvelykujjammal a fenekénél játszadozok, miközben egyre erőteljesebb lökésekkel döngetem a kis bukszát. Szilvi kezd belejönni, már az ujjaival is játszik a másik punciján, aki pedig a kezével simogatja az őt kényeztető fejet. Tovább fokozom a tempót, az ujjamat a seggébe dugva, nem kell sok már és Szilvike remegve elélvez, kihúzom a farkamat és Ildi mellé ülök az ágyra. Elkezdem kigombolni és kihámozni a felsőjéből. Édes kis melltartójából kibújtatom, és csókolgatom a melleit. Szilvi feláll és hozzám bújva a punciillatú szájával megcsókol.
- Te egy perverz állat vagy – állapítja meg.
- Még nincs vége szerelmem - mosolygok rá.
Értetlenül néz rám.
- Térdelj a feje fölé – mutatom Szilvinek, hogy mit csináljon. Ildi még a piától és az izgalomtól részeg félálomban fekszik és amikor rászólok, szófogadóan elkezd nyalakodni Szilvi puncijában.
Közben Ildi lábai közé térdelve betolom a szűk kis nyílásba a szerszámomat. Jár a farkam a feszes kis puncijában, szegény vörös hajú pici lány nyöszörög is rendesen. Szilvi velem szemben térdel Ildi feje felett és élvezi egy másik lány finom nyelvét az érzékeny vaginájában.
- Segíts neki elmenni, simogasd! – szólok az élvezkedő Szilvinek, aki előrehajolva elkezd Ildi csiklójával játszani.
A hatás nem is marad el, spriccelve és hangos nyögéssel elélvez a kis szuka. Én se bírom már tartani és Szilvi hasáig ellőve beborítom a két lányt spermával.

Szilvi lekászálódik az ágyról és elkezdi összeszedegetni a ruháit. Én meztelenül, lassan lankadó szerszámmal rágyújtok egy cigire. Ildi, ahogy volt, enyhe terpeszben, geciben úszva szinte azonnal elaludt.
Felöltözök én is és odamegyek Szilvihez.
- Mi a baj édes?
- Akkora szemét vagy.
- Miért?
- Olyan dolgokra ráveszel, amit soha nem hittem volna, hogy megcsinálok.
- És rossz volt?
- Nem, de legközelebb inkább kettesben akarok veled lenni. Nem volt jó nézni, ahogy mást kefélsz.
- Ahogy akarod édes – nyomok egy csókot a szájára.

Összerámoltunk, és egy kis életet leheltünk Ildibe, felöltöztettük és bepakoltuk a kocsiba. Kidobtam Szilvit náluk, és délelőtt kilenckor már ágyba raktam Ildit, és én is beájultam mellé.
Szerencsére keddre már találtak is egy kis lakást, ahova kettesben beköltöztek. Szilvi nem beszélt Ildinek a kis kalandjukról, neki pedig teljesen kiesett, hogy miket csinált és mi történt vele.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: